Waarom het daten van kleine vrouwen een must is!

Een ieder heeft een eigen smaak. Sommige mannen vallen op lange vrouwen, anderen vallen op vrouwen met meer rondingen en weer anderen vallen op kleine vrouwen. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat de voordelen kunnen zijn van het daten van kleine vrouwen. Meestal worden kleine vrouwen omschreven als cute en perfect als vriendin of date materiaal. In dit artikel 8 tips waarom mannen een date moeten aangaan met kleine vrouwen. 


1. Kleine vrouwen zijn schattig 


Als eerst wordt het daten van een kleine vrouw gezien als schattig, lief en heel erg cute. Een koppel, die bestaat uit een lange man en een minder lange vrouw, wordt in de meeste gevallen ook gezien als een ideale koppel. 


2. Ze worden jonger geschat 


Vroeger was het minder prettig om jonger geschat te worden, maar na de dertigste leeftijd kan een kleine vrouw een hele voordeel zijn voor een man. Een ieder droomt er wel van om zo lang als mogelijk als jonge koppel gezien te worden. 


3. Kleine vrouwen zijn lenig 


Kleine vrouwen zijn jong en lenig. Dit komt omdat ze een groot deel van hun leven op hun tenen moesten staan of heel wat bergen moeten verzetten om iets van de bovenste plank te kunnen pakken. 


3. Ze zijn lenig


Kleine vrouwen zijn lekker soepel en lenig, want ze hebben in hun leven heel vaak op hun tenen moeten staan of in allerlei bochten moeten wringen om iets van de bovenste plank te kunnen pakken.


4. Kus op voorhoofd 


Mannen die een kleine vrouw hebben kunnen haar heel makkelijk een kusje op het voorhoofd geven. 


5. Dingen gedaan krijgen 


Kleine vrouwen kunnen dingen gedaan krijgen. Meestal worden zij als klein en onschuldig gezien en op basis daarvan wordt er rekening met ze gehouden en krijgen ze heel wat dingen gedaan. 


6. Hakken aantrekken 


Kleine vrouwen kunnen zonder al te veel moeite hun hoge hakken aantrekken, zonder dat ze te veel boven de man uitsteekt. Ditd is natuurlijk zeer ideaal voor de man. 


7. Knuffel materiaal 


Mannen hebben ook geen moeite om een kleine vrouw lekker en makkelijk te knuffelen. Men hoeft zich geen te maken, dat de een gewond raakt vanwege de lengte. 


8. Mannen voelen zich mannelijker 


De meeste mannen vinden het fijner en voelen zich ook mannelijker als hij een stuk langer is dan zijn vriendin. Zij kunnen een beschermd gevoel c.q. een gevoel van geborgenheid geven aan hun vrouw en op die manier neemt de mannelijkheid alleen maar toe. 

Gepubliceerd op 23 januari 2017