Reviews van deze auteur

Slechte site

Review over Badoo

Hier zijn de mannen alleen uit naar seks en vakantie en bij afwijzing enorm brutasl

Sterke punten
Zijn er niet

Zwakke punten
Te veel om op te noemen

slechte site

Review over Paiq

paiq is een site die niet makkelijk te begrijpen is en er ook geen goede uitleg over heeft alleen als je dus een abonnement neemt kun je hier iets dus oplichterij dat ze gratis zijn

Sterke punten
hebben ze niet

Zwakke punten
hele onduidelijke site je ben gewoon verplicht je te abonneren

niet gratis

Review over Badoo

pas op met badoo.com de site is niet helemaal gratis en je wordt enorm belazerd als je in je profiel alles stop zet van abonnementen of het opwaarderen van credits doen ze ze gewoon zelf erbij en mag jij als nog voor de kosten opdraaien ook zetten ze je op online wanneer je afwezig bent alleen antwoorden ze je berichten die je krijgt niet.

reacties:

Review: Nep site

Is met alle sites en merk dat de mannen niet meer serieus op zoek zijn naar een vaste relatie maar alleen naar seks en vakantie's en daar ga ik geen betaald abonnement voor nemen.

Review: Slechte site

Je voelt je gewoon aangesproken.

Review: Mannen ga weg van badoo een en al FAKE

Vind wel dat je zielig doet en zelf heb je er zeker geen schuld aan. Wij vrouwen moeten hier op Badoo echt voorzichtig zijn met de mannen ze denken dat we hoeren zijn en hun van hun probleem af kunnen helpen en dan nog het grote leesprobleem van iedereen. Als je geen antwoord krijgt wil het ook zeggen dat je niet aan hun wensen voldoet maar krijgen ze antwoord bwasrbij ze afgewezen worden blijft het taalgebruik niet netjes meer. Volgens mij bestaan er geen fatsoenlijke mannen op deze site. Ze zoeken alleen seks en vakantie.

Review: Goed idee, te weinig gebruikers

Gooi de mannen niet weg die zijn er alleen maar op omdat ze seks misschien wij vrouwen zijn geen lustobjecten

Review: Complete baggersite!

Waarom kan ik dan wel gewoon berichten sturen terwijl ik geen abonnement heb. Maar gooi de mannen niet weg die zijn alleen uit op seks en liegen over het hebben van kinderen.

Review: Complete baggersite!

jij voelt je wel enorm aangesproken.Ik zou met jou echt geen afspraak willen hebben jij bent onfatsoenlijk. wij vrouwen moeten juist oppassen dat we niet door de mannen worden misbruikt en bij badoo is het sekslibido van de mannen helaas erg hoog en gaat het hun niet om een serieuze relatie

Review: Complete baggersite!

wat zijn jullie mannen toch zielig als je niet tevreden bent et badoo ga er dan weg. Het gaat jullie mannen uitdrukkelijk alleen om seks heb het pas zelf meegemaakt. Een eisen lijst zullen we wel moeten hebben en helaas zijn niet alle vrouwen gescheiden en zijn er ook vrouwen zoals ik WEDUWE

Review: Iets klopt er niet

dit is bij alle datingsites dat het niet klopt en je ze van overal te zien krijgt terwijl je zelf anders aangeeft ook met leeftijd is dit zo

Review: Iets klopt er niet

weet je waarom jullie mannen klagen omdat de vrouwen voorzichtiger zijn geworden en dat zal wel moeten het gaat de meeste mannen alleen maar om de seks en hebben er soms ook nog een relatie bij

Review: Iets klopt er niet

MGTOW volgens mij ben jij toch een persoon die de verkeerde bedoeling heeft op datingssite's je wilt niet weten hoe wij vrouwen worden benaderd door de mannen tegenwoordig niet normaal meer en de meeste komen meteen al met de vragen of ze de eerste avond al seks met je mogen hebben schandalig gewoon.

Review: Iets klopt er niet

MGTOW omdat jij je zin niet bij vrouwen krijgt wat je eigen schuld is klaag je maar over ze sorry maar kijk eerst naar je eigen het schijnt toch dat jij de persoon bent die alleen uit was naar seks ik heb een keer een bericht van je gehad dat was bij de beesten af in mijn ogen zoek jij alleen maar seks en als je afgewezen wordt wil je de taal niet weten doe daar maar eerst iets aan. Wij vrouwen zullen wel een eisen pakket moeten hanteren anders worden we als hoer gebruikt.

Review: Iets klopt er niet

Het gaat de mannen anders alleen maar om de seks en niet meer om een serieuze relatie wij vrouwen zijn geen hoeren of hoeven ons zo ook niet te laten behandelen.

Review: Iets klopt er niet

MGTOW jij hebt respectloos gedrag tegenover vrouwen hoe jij ze behandeld is schandalig jij moest gewoon geblokkeerd worden voor datingssites en ik denk dat meerdere vrouwen dit al bij je hebben gedaan want jij bent enorm gepikeerd.

Review: slechte site

daar ben ik ook al tegen op gelopen er is geen enkele site betrouwbaar
ze willen alleen maar geld van je en meer niet

Review: slechte site

het is wel nog gratis maar dan kun je wel vrij weinig en de matches die je krijgt zijn bedrog en zouden je er toe moeten leiden dat je een abonnement neemt maar daar trap ik niet in er moest meer op de sites gelet gaan worden dat ze ook waar bieden voor hun geld zo kan ik ook een datingsite beginnen.

Review: Betaalsite

pas op ze kunnen je nu zelfs bij badoo betaalde abonementen aansmeren wat je zelf niet doet maar een ander voor je en jij mag voor de kosten opdraaaien dit is mij dus gebeurd ben nu ook aan het kijken welke stappen ik hier tegen kan nemen omdat tegen te gaan.

Review: drukke site,

of te wel degene waar je naar schrijft is helemaal niet aanwezig maar door badoo op online gezet en daarbij als je je profiel niet hebt geverifieerd kun je geen chat starten alleen antwoorden op binnen gekomen berichten alleen moet je oppassen want ze kunnen je abonementen zelf geven en jij mag er voor betalen dit hebben ze bij mij dus gedaan en ik ga dit echt niet betalen ga eerder stappen tegen hun ondernemen omdat ik de toekomst tegen te houden.