Reviews van deze auteur

mens en relatie : zeer professioneel

Review over Mens en Relatie

Mens en relatie doet zijn uiterste best voor je. Als het wat moeilijk is een geschikte match te vinden moet je soms wat meer geduld hebben , maar daarom sta je ook 1 jaar ingeschreven.
Zij blijven altijd correct en vriendelijk en zijn zeer professioneel en deskundig

Sterke punten
Correct , vriendelijk , professioneel en integer.

Zwakke punten
geen

Sex afspraakjes, praatjes en fotos gewoon toegestaan

Review over Xmarktplaats

Ben hier is een beetje aan het rondlezen tussen de reviews en zie ook alle negatieve feedback bij de positieve reviews staan.. Vind het daarom best wel moeilijk om een positieve review achter te laten hier op datingwebsites.nl maar ik doe het lekker toch :P ;).

Waar ik op badoo en relatieplanet nog steeds werd geblokkeerd door mijn fotos en taal gebruik, ging op deze sex marktplaats een wereld voor me open. Allemaal mannen met gelijke interesse en ook opzoek naar intiem contact offline. Alleen wel jammer dat het contact daar geld kost, maar daarintegen is het plaatsen van een advertentie weer gratis.

Ook wel grappig dat je uitgebreid je voorkeuren en interesses kan aangeven en een behoorlijke advertentie tekst kan plaatsen. Meerdere fotos vaak op het profiel zichtbaar of anoniem verstuurbaar via de chat, best wel leuk.

Sterke punten
Mannen
Gebruiksgemak (ook op me mobiel)
Mogelijkheden
Resultaat

Zwakke punten
Kosten
Sommige mannen :p
Email en tel nr. doorgeven gaat niet altijd even makkelijk

leuke club met leuke aktiviteiten

Review over Aktivo

ik vind het over het algemeen een prettige club met een gemoedelijke sfeer.

Meeste mensen zijn prettig in de omgang en men laat elkaar over het algemeen in haar of zijn waarde. Bij deze club weten ze ook over het algemeen wat fatsoen betekent. Fijne club dus.

Sterke punten
Diverse aktiviteiten van wandelen tot film. Enfin heel divers.

Zwakke punten
geen idee.

Goed zoeken en dan vind je het

Review over International Cupid

Dit is een goede site waar je leden vindt die echt op zoek zijn. Er zijn ook veel scammers maar die herken je meteen als ze om het emailadres vragen en dan met de standaard brieven komen. Vraag het telefoonnummer en je hoort nooit meer wat. Zelf heb ik een paar goede kontakten gehad en ontmoet maar het klikte niet. Weer een paar dagen ingeschreven en nu 3 goede kontakten. Vogende week al een afspraak een weekend.

Sterke punten
Serieuze profielen.
fakers worden ook verwijderd.

Zwakke punten
Veel nep, maar haal je er zo uit

Door Fake profiel 60 euro lichter, niet doen dus

Review over Zoosk

Schandelijk dat dit nog wordt toegestaan in Nederland. Hier moet echt wat aan gebeuren. Bewijst maar weer eens dat de Datingsites een grote oplichting is. Hier moet de overheid naar mijn mening ingrijpen.

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Fake profielen

Nooit aan beginnen, weggegooid geld !!!

Review over Zoosk

Binnen een paar dagen had ik al door dit Zoosk de slechtse dating-site is die er maar bestaat. Als je reageert op een profiel krijg je hetzelfde k*t-zinnetje te lezen: "Leuk dat je mij gevonden hebt, vertel eens wat over je zelf"
Via een carrousel wordt je gekoppeld aan iemand aan de andere kant van het land; totaal niet praktisch. En dan dat gedoe om extra munten bij te kopen. Daar ben ik niet aan begonnen. Binnen vijf dagen heb ik mij weer afgemeld bij deze oplichtersbende. Ik heb nog nooit zo'n slechte dating-site meegemaakt.
Ik raad Zoosk ook aan NIEMAND aan!!

Sterke punten
nul komma nul

Zwakke punten
Je komt niet in contact met degene die je leuk vindt.
Absurd systeem met munten bijkopen en ontgrendelen.
Je wordt bestookt met mails.
Ingewikkelde procedure om je af te melden.

Wordt steeds beter

Review over BinkDate

Prima en staaeds drukkere site.
Kreeg soms welleens nepreacties die je naar andere datingsites willen lokken.
Paar keer over gevraagd bij de beheerder.
Nu is het een stuk beter en ik heb er echt al leuke dates uit gekregen.

Sterke punten
veel reacties op mijn ads

Zwakke punten
soms lok reacties.

oplichters

Review over Badoo

het zijn echt een stel oplichters bij badoo en vooral die fake profielen ben er nu vanaf en ga er nooit meer op ook.Sluit me van harte aan bij de rest.

Sterke punten
nooit gevonden

Zwakke punten
alles wat er op badoo staat klopt voor geen meter

Niet top, maar beste tot nu toe

Review over OuderenSexclub

Laat ik allereerst zeggen dat ik de kwaliteit van de Nederlandse datingsites over het algemeen schandalig slecht vind. Honderden keren ben ik al onzin tegengekomen waar het doel meer lijkt om geld uit onze zakken te trekken dan een leuke date te vinden. Ik vind daarbuiten Ouderensexclub.nl de beste datingsite voor ouderen, op zoek naar erotiek. Niet omdat dit nu de heilige graal is, maar vooral omdat het zo groot is en er zoveel actieve leden zijn, welke dus niet faken. Over het algemeen kom ik hier positieve mensen tegen welke ook daadwerkelijk bestaan, dus geen nep profielen. Daarover ben ik erg tevreden. Maar dan nog, het kan stukken beter en ik hoop dat er ooit een site komt waar het allemaal samenkomt.

Lexa waardeloos

Review over Lexa

Lexa is gratis inschrijven en dat is ook het enige dat gratis is, voor de rest kan je er niks mee. Je kunt geen berichten lezen en niet zien wie je een flirt stuurt. Maar je krijgt wel elke keer e-mail toegestuurd van lexa met allerlei mensen die in je geinteresseerd zijn en je flirts sturen, zodra je doorklikt kom je netjes op de pagina waar je moet betalen!!! Als je lid bent kun je berichten sturen, maar als diegene toevallig gratis lid is, kan je wederom niets!!! Alleen als je premium lid wordt, kan je berichten sturen en ook zorgen dat anderen die kunnen lezen en beantwoorden. En je wil niet weten wat dat allemaal kost een gewoon lidmaatschap is al 20 euro p.m. En denk maar niet dat je op je pagina kunt neerzetten dat je gratis lid bent en niet kunt antwoorden, dat wordt meteen verwijderd. Het zijn gewoon een stelletje geldwolven, blijf hier maar heel ver bij weg.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
ondoorzichtig, kost veel geld

Wat n oplichterij

Review over XClub

Kort en krachtig, NIET DOEN!!!! Deze site is alleen maar fake, met een en dezelfde persoon, die antwoorden geeft op jouw berichtjes.... In de profielen ook dezelfde schrijfstijl, het is allemaal oplichterij!!!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Dating vergelijker vernieuwd

Review over DatingMeting

Vanwege problemen is datingmeting een tijdje uit de lucht geweest. De problemen zijn inmiddels volledig opgelost en alles werkt weer als van ouds. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Mochten er vragen zijn of suggesties dan horen we het graag!

Waarschuwing voor vrouwen!

Review over Xmarktplaats

Na een korte periode een profiel te hebben gehad op gratis datingsites. Heb ik vanwege het grote aantal nepprofielen toch maar de stap gemaakt naar betaalde dating. X marktplaats leek me de beste keuze vanwege de grote naamsbekendheid. Op een bekende site zullen nepprofielen wel worden aangepakt. Het viel wel een beetje tegen. Ook op zo bekende site doen heel wat mensen zich anders voor dan dat ze zijn en proberen ze geld van je af te pakken. ( Meneer had een ziek kind thuis zitten en niet het geld voor de nodige medische kosten, dus ik met mijn debiele kop geld gestuurd. ) Overigens is deze situatie netjes opgelost na dat ik contact heb gezocht via de site werd ik gebeld door een van de medewerkers. Deze hebben mij situatie aangehoord en de nodige informatie aan de politie gegeven. Naast deze slechte ervaring heb ik ook veel fijne contacten via x marktplaats.
Wat ik wel jammer vind is dat er alleen maar vrouwen op de home pagina staan. Als ik in contact wil komen met een fijne man dan moet ik dat doen via de zoekfunctie.

Sterke punten
Een fijne en betrouwbare site. ( Vriendelijke behulpzame medewerkers. )

Zwakke punten
De home pagina zonder mannen.

Niet doen!

Review over Second Love

mannen, niet doen hoor, ik ben zo dom geweest te betalen voor twee maanden. Maar het is echt pure oplichterij. Nauwelijks vrouwen en die er zijn willen hoogstens chatten of emailen. Als je een date zoekt, wat ik ook zocht, kan je je geld echt beter besteden.;

Heel veel nepprofielen. Ik zie er echt best goed uit maar van de 100 berichtjes die je stuurt, krijg je er 1 terug gemiddeld na 2 weken. Weg blijven tenzij je toch geld teveel hebt.

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Alles wat je kunt bedenken, schande dat zoiets mensen geld aftroggelt.

Overtreedt haar eigen artikel 3.5 en is nep

Review over OnlyFun

Voor het gemak heb ik artikel 3.5 en 3.6 eruit gelicht voor deze review. Ik heb me niet ingeschreven op deze site en geen cent uitgegeven omdat ik dat niet nodig vind voor deze review, deze artikels en de overtreding ervan zegt al genoeg. Ook de vorige reviews zeggen meer dan genoeg.

3.5 Jij zal je in je communicatie niet obsceen uitlaten. Dit houdt ook in dat jij op geen enkele wijze suggestieve seksuele uitingen of seksueel taalgebruik zult bezigen in enige vorm. De website controleert alle profielen, en zal profielen zo zo nodig wijzigen, weigeren of verwijderen welke niet beantwoorden aan de geest van de service. de website is te allen tijde gerechtigd om zonder voorafgaande kennisgeving, redactionele wijzigingen aan te brengen in oproepen, profielen, afbeeldingen of andere ingezonden documenten.

3.6 Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen. Het staat u natuurlijk vrij een correspondentie met een ander op elk moment te beëindigen.

Overtreding van artikel 3.5
Samengeil vrouw, 25 jaar, Oosterhout.
EvaSpannend, vrouw, 29 jaar, Amerongen
Wildebras, vrouw, 28 jaar, Alkmaar
Afspraakjes, vrouw, 29 jaar, Assen
Ellis, vrouw, 27 jaar, Scheveningen
Lekkerebillen, vrouw, 24 jaar, Rotterdam
Ranomi, vrouw, 24 jaar, Rijsburg
Etcetera

Er zijn nog meer foto's van schaars geklede dames, vooral op de laatste pagina staan foto's waarvan je de vagina's kunt bewonderen. Van de mannen kan ik geen pikfoto's zien, dus artikel 3.5 geldt alleen voor mannen?

Uiteraard zijn de dames met blootfoto's nep en ik denk dat de rest van de dames ook nep is. Of echt alles nep is, weet ik niet maar dat ga ik niet uitproberen. Zonde van mijn geld en mijn tijd.

Sterke punten
Lekkere foto's van blote dames als je op zoek gaat.

Zwakke punten
Overtreedt haar eigen artikel 3.5, of mogen vrouwen wel blootfoto's plaatsen om mannen te lokken om credits te kopen?
Nepprofielen van dames, zie artikel 3.6

oplichting

Review over Zoosk

Zou het niet eens tijd worden dat er landelijk voorwaarden aan de datingsites gesteld worden. en dan bedoel ik voornamelijk de sites, zoals Zoosk, Omazoekt en dergelijke, die er vooral op gericht zijn om de kluit, d.w.z. de mensen die met oprechte bedoelingen op zoek zijn naar contacten met andere betrouwbare mensen te belazeren. Ik vindt het schandalig dat deze 'organisaties' misbruik maken van de kwetsbaarheid en de verlangens van degenen die zich inschrijven. De overheid zou naar mijn mening hier een stokje voor moeten steken.

Zo nep als het maar kan

Review over Neukertjes.nu

De titel van de site alleen maar zegt elke man met een beetje verstand van vrouwen dat het nep is. Onderaan de hoofdpagina staat in kleine lettertjes:

Deze website is niet geschikt voor minderjarigen en maakt tevens gebruik van gefingeerde profielen.

Gefingeerde profielen betekent niets anders dan valse profielen en dat zijn altijd vrouwelijke profielen. Ik denk dat je als man alleen berichten krijgt van valse profielen. Als een echte vrouw zich inschrijft zal ze verwijdert worden of kan ze geen contact kan maken met mannen. Waarom ik dat denk? Kijk maar eens wie de beheerder is van deze website, de naam zegt al genoeg.

De eigenaar van Neukertjes.nl is:

Cashpartners.nl
Takkebijsters 15 e
4817 BL Breda
KVK: 61737984

Dit adres blijkt een bedrijfsverzamelpand te zijn dat te huur staat. Als er een vestigingsadres staat op een site controleer altijd wat voor een adres dat is.
Navraag van de nummer van de kamer van koophandel staat op Cash Parnters, een softwarebedrijfje. De website cashpartners.nl staat te koop. Het is kortom een hele wazige website.

Citaat uit artikel 3.5
Noch aanvaardt zij daarvoor enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid, waarbij vermeld dat onze service zowel natuurlijke als fictieve, gemodereerde profielen bevat die bijdragen aan entertainment doeleinden waarbij fysiek contact niet in alle gevallen mogelijk kan zijn.

Met deze kennis moet je wel heel erg dom zijn om je in te schrijven en credits te kopen.

Sterke punten
Cash Partners geeft toe dat het oplichters zijn in hun voorwaarden.
Je kunt het bedrijf kopen, of is dat juist een zwak punt?

Zwakke punten
Valse vrouwelijke profielen zie artikel 3.5 van de algemene voorwaarden.
Contact maken met echte dames of mannen is niet mogelijk
De site draait alleen maar om winst te maken voor Cash Partners.
De naam alleen al zegt dat ze nep zijn, welke vrouw schrijft zich in op neukertjes.nl?
Overbodig om te zeggen dat foto's van blote dames afkomstig zijn van pornoactrices.

reacties:

Review: mens en relatie : zeer professioneel

Eerst was u nog erg negatief over dit bedrijf (review helaas verwijderd zie ik nu) en nu ineens erg positief. Vertel.

Review: mens en relatie : zeer professioneel

Je hebt gelijk Stan, dat viel mij ook al op.
Eerst negatief, nu opeens positief.
Volgens mij zit hier een luchtje aan......

Review: mens en relatie : zeer professioneel

beste Hans en Stan. Omdat ikzelf erg fout geweest ben , en M&R hier uiterst correct mee omging vond ik het niet meer dan normaal om dingen recht te zetten. Ik had zelf dingen verkeerd beoordeeld en conclusies getrokken die absoluut niet juist waren. M&R is absoluut betrouwbaar , professioneel en integer

Review: Sex afspraakjes, praatjes en fotos gewoon toegestaan

Zie de fotos op de hoofdpagina eens na met Google Image

Review: Sex afspraakjes, praatjes en fotos gewoon toegestaan

De operators van Enovative hebben het er maar druk mee...

Review: Door Fake profiel 60 euro lichter, niet doen dus

Betaal datingsites dienen on te betalen en liefst geen date te hebben anders betaal je niet verder.

Review: Nooit aan beginnen, weggegooid geld !!!

Helemaal eens. Dit zijn oplichters die over de rug van mensen alleen maar bezig zijn zo snel mogelijk geld aan je willen verdienen.

Review: Niet top, maar beste tot nu toe

Ouderensexclub is van Enovative, dus fake, net als alle positieve reviews.
Als je naar de foto's kijkt weet je al genoeg en dan heb je de algemene voorwaarden nog niet gelezen.

16.3. U erkent en accepteert dat wij geen garanties geven en geen enkele aansprakelijkheid accepteren ten aanzien van (a) het gedrag van andere leden en/of gebruikers, en/of (b) de (juistheid en volledigheid) van profielen en/of de Content van de Dienst. In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.

Review: Niet top, maar beste tot nu toe

Op gratis sites zonder fictieve profielen is de m/v verhouding 100/1.Ik zie hier een 40/1 m/v verhouding dus het aantal fictieve vrouwenprofielen is wel beperkt.
Er zullen wel enkele echte single vrouwen tussen zitten(die dan om geld zullen vragen).Volgens mij zijn de profielen van mannen en stellen echt.

Review: Dating vergelijker vernieuwd

Datingmeting werkt weer? Jammer. Jullie site maakt alleen maar reclame voor fakesites. Eén van Pink Melon's fakesites staat bij jullie op nummer 1!

Review: Dating vergelijker vernieuwd

Ik zie heel veel erotische nepsites met fictieve profielen in de top 20. Ik kan beter opnoemen welke echt zijn.
7. Pepper
10. Datingfair
19 Dreammatch
20 Sexjobs

Van de 20 sites in de top 20 zijn er 16 nep en 4 zijn echt. Alle nepsites zijn erotische sites, uitgezonderd sexjobs want dat is een advertentiesite.
Met Pepper moet je ook goed oppassen, daar lees ik veel klachten over.
Als ik Pepper zou afraden vanwege de vele klachten en sexjobs omdat het geen datingsite is blijft alleen Dreammatch en Datingfair over en daar heb ik geen ervaring mee. Op Dreammatch lees ik dat het een dode site is, er zijn geel leden. Blijft alleen Datingfair over en daar lees ik geen reviews van.
Kortom datingsites zijn niks, je kunt beter naar een sportschool gaan.

Review: Waarschuwing voor vrouwen!

Ik ben benieuwd wat jouw nieuwe review wordt. Heb de door jou verwijderde review nog in een ander venster open staan.

Review: Waarschuwing voor vrouwen!

Je eerste review weer terug gevonden? Goed dat ik elke keer een nieuw venster open. Ik heb je tweede review ook nog open staan. Daarmee bedoel ik niet deze. Dit is de derde, een kopie van de eerste.

Review: Waarschuwing voor vrouwen!

Ik vraag me af of deze sites nog renderend zijn.Meer dan 1000 Nederlandstalige van dit soort en de randdebielen die ervoor betaalden raken ook geleerd.

Review: Waarschuwing voor vrouwen!

Nou, wel een flink verschil met de tweede review! Het werd de beheerder of operator zeker te heet onder de voeten met zo'n verschil. Zie de tweede review hieronder. Let gelijk even op de schrijfstijl. Deze review is duidelijk door iemand anders geschreven. Het hele operatorteam van Enovative zit zeker fakereviews te verzinnen!

Xmarktplaats - Tja, ik en Xmarktplaats...

Review:
Ik denk dat je er als vrouw toch wel gemakkelijk een date kan scoren maar er staan ook wel wat neppe bitches op die site. Soms zie ik ook profielen van chicks uit mijn buurt erop staan die alleen maar aandachtsgeil zijn maar volgens mij nooit afspreken hoor. Ze staan 4 keer per week op hoge hakken in Holly en slapen nooit thuis.. Ik ben zelf helemaal niet zo'n een partyganger en ben en blijf te alle tijden discreet. Afspreken doe ik genoeg maar nooit als mezelf. Vind het zelf wel leuk om in een rol te kruipen en mezelf flink te misdragen dus kan me op xmarktplaats wel goed vermaken.. Sommige mannen van xmarktplaats kopen sexy lingerie of laarzen voor me als ik het vraag en die doe ik dan aan op date. Ben gek op sexy lingerie en andere kledij.. Ja dat xmarktplaats is wel echt wat voor mij

Sterke punten:
altijd sex regelen

Zwakke punten:
Berichten worden pas goedkoper als je veel geld betaal! Fuckt-up

Review: Waarschuwing voor vrouwen!

Je moet geen vrouwen waarschuwen,die hebben geen interesse in dit soort sites

Review: tevreden

Bram heet ook nog: Job, D, Anoniem, F., Frans, Danny, Daniel, Trevor, Thijs, Wim, Ben, Rens, Ed, Andre, Rambam1982, DaanR, Tinus, Tom, Dennis, Peter. Daarnaast is soms ook een vrouw: Fem, Herma, Femke, of vermenigvuldigt hij zichzelf: Stel50+
Oftewel je eigen sites omhoog raten.

Review: Niet doen.. ;)

Wat vind je van de advertentie "Ben je gelukkig getrouwd? Ik ook."
Als je gelukkig getrouwd bent, waarom ga je dan vreemd?
Als je vreemd gaat ben je niet gelukkig getrouwd. Domme advertentie.

Review: Nog niet helemaal uit...

Er zijn geen goede datingsites, dat wil zeggen overal hetzelfde type vrouwen. Je zal het met de hopelijk normale vrouwen die los in het wild rondlopen moeten doen. Als je ze zelf niet kunt vinden vraag dan eens rond bij collega's, vrienden en kennissen. Het informele circuit werkt 1000x beter!

Review: oplichters!!!!

bij deze wil ik ook mijn beklag doen ,voor deze site,
zonder opgaaf van reden geband ,
wil reageren op forum ,maar daar ook ip ban .
alleen wanneer ik betaal geen ban ,
als ik admin aanspreek als ik betaald heb ook niet reageeren
waardeloze site ,met zeer veel fake ,maar dat is niet probleem ,
maar met mensen comuniceren ,wel

gr john en thea

Review: oplichters!!!!

Op alle chatsites en forums zijn dit soort dingen schering en inslag dankzij omhooggevallen admins en mods.