International Cupid - 3 Reviews

Last updated: 21 oktober 2019
International Cupid Logo

60% aanbevolen, 3 Reviews

 1. International Cupid informatie
 2. International Cupid Video
 3. Inschrijven
 4. Profiel verwijderen
 5. Betaalde lidmaatschap
 6. Kosten
 7. Contact gegevens
 8. International Cupid Reviews
 9. Schrijf ook een review over International Cupid

Niet tevreden over International Cupid? Probeer dan eens LatinAmerican Cupid.

International Cupid informatie

Waarom kiezen voor InternationalCupid.com?

InternationalCupid.com is een populaire buitenlandse dating en contactadvertentie site die 1000en singles helpt met het vinden hun toekomstige partner op lange termijn. Onze website beschikt over mooie vrouwen uit Rusland, Oost-Europa, Azië, Latijns Amerika en Afrika op zoek naar hun perfecte internationale partner voor romantiek. Meld je vandaag nog gratis aan en begin interactie met gelijkgestemde singles!

International Cupid Details

Hits: 4517

URL: http://www.internationalcupid.com/dutch/

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 3

International Cupid Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Lrn_aPePIRY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Inschrijven

Personen die op zoek zijn naar een internationale date, kunnen geheel gratis lid worden van International Cupid. Inschrijven op deze site is snel en eenvoudig. Men kan zich inschrijven door op de startpagina van de website, onder het kopje "gratis lid worden", enkele persoonlijke gegevens alsook een e- mail adres en wachtwoord naar keuze in te geven. Na geklikt te hebben op "bekijk onze singles nu", kan men direct van start gaan met het vinden van een date in het buitenland. Geinteresseerden hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven middels het linken van hun Facebook account.

Profiel verwijderen

Geinteresseerden die inmiddels een internationale date hebben weten te scoren of personen, die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, kunnen hun profiel heel eenvoudig verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de website en te klikken op het tandwiel icoontje. Vervolgens kan men op "help" klikken en daarna op "account management". Hier kan men dan kikken op "hoe verwijder ik mijn profiel?". Na hierop geklikt te hebben, krijgt men de instructies en de optie om het profiel van deze site te verwijderen.

Betaalde lidmaatschap

Geinteresseerden kunnen geheel gratis lid worden van International Cupid. Met zo een standaard gratis account, kunnen gebruikers onder andere interesses sturen naar andere leden en communiceren met leden, die een betaalde lidmaatschap hebben. Naast het standaard lidmaatschap, hebben gebruikers ook de mogelijkheid om hun account up te graden naar een Goud en of Platina account. Goud leden hebben de mogelijkheid om te communiceren met alle leden van de website en Platina leden hebben toegang tot alle functionaliteiten van de site. Dit betekent ook, dat men de toegang heeft tot de geavanceerde matching opties, berichten vertaalservice en profielnotities

Kosten

Het aanmaken van een standaard International Cupid account is geheel gratis. Indien men gebruik wit maken van meer opties of alle functionaliteiten van de site, dan kan men zijn of haar account upgraden naar een Goud of Platina account. De kosten voor deze 2 accounts zien er als volgt uit:

Goud
12 Maanden, 10,33 € EUR per maand
3 Maanden, 20,66 € EUR per maand
1 Maand, 30,98 € EUR

Platina
12 Maanden, 12,00 € EUR per maand
3 Maanden, 24,00 € EUR per maand
1 Maand, 35,98 € EUR

Contact gegevens

International Cupid is op verschillende manieren te bereiken en wel als volgt:

Postadres:
InternationalCupid.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304
Gold Coast MC QLD 9726
Australia

Kantooradres:-
Level 5
2502 / 5 Lawson Street
Southport QLD 4215
Australia

Telefoon
De Telefoon wordt beantwoord van Maandag tot Vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur, Queensland, Australië tijd.
USA en Canadese klanten: 011 61 7 55711181
Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181
Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181
Australische klanten: (07) 5571 1181
Fax: +61 7 3103 4000

Email: [email protected]


Maak nu een gratis account aan op International Cupid

International Cupid reviews (3):

International Cupid - Kan een start van iets moois zijn

2

Review:
3 jaar geleden heb ik mijn Indonesische partner hier leren kennen. Vorig jaar zijn we in Jakarta in traditionele Javaanse stijl getrouwd, wat een hele beleving was. Ze woont nu ruim een jaar in Nederland met een MVV-visum. Inmiddels hebben we een prachtig dochtertje van 6 weken oud. Heel erg dankbaar en gelukkig.....het heeft mijn leven op zijn kop gezet.

Sterke punten:
Heel toegangkelijk.
Kan een startpunt zijn van een prachtig avontuur :-)

Zwakke punten:
Blijft oppassen voor profielen met de verkeerde intenties. Bij twijfel afkappen! ....

Bart beveelt International Cupid aan bij vrienden/bekenden

International Cupid - NIET DOEN

3

Review:
International Cupid is een nep dating site simpel gezegd ik had hier een profiel aangemaakt met 2 foto's en een korte beschrijving van mezelf en wat voor partner ik zocht . Binnen ongeveer 3 uur nadat ik het profiel had aangemaakt werd ik al overspoeld met 15 berichten van vrouwen en 10 intresses en flirts . Gebruik je hersens heren welke datingsite heeft zoveel activiteit als het 100% echt zal zijn ? . Dit is gewoon standaard spam berichten sturen via bots en nep profielen door geoganiseerde criminele bende's wereldwijd die online datingsites afstruinen om zielige mannen en vrouwen te vinden en hun dan lokken en duizenden euro's laten betalen voor van alles . Vaak herken je die profielen zoals dit :

- Je krijgt een bericht die je vaak NIET kan lezen (hiervoor moet je dan weer premium nemen ) Deze spammers worden veel al betaald door de datingsite zelf zodat mensen er voor gaan betalen je komt nergens met deze profielen .

- De openings zin van zoon bericht voor als je premium heb en je krijg een bericht gaat vaak als volgt "Hey how are you ? , ive been looking you're profile you are so cute!" Of : "Hello i am looking for a nice gentlemen to travel the world with " Ja geloof het of niet maar dit soort berichten worden echt verstuurd .

Kortom NIET betalen voor deze onzin dames en heren als je je geld zo graag kwijt wilt geef het dan maar aan mij ! .


Groetjes en doe wat met de tips je kan je aandacht beter aan datingsites besteden die misschien vooraf al geld kosten maar waar je meer aan heb dan deze kots .

Sterke punten:
Veel profielen veel mensen online

Zwakke punten:
80-90% nep profielen
kost veel geld

Kobitje92 beveelt International Cupid NIET aan bij vrienden/bekenden

International Cupid - Goed zoeken en dan vind je het

0

Review:
Dit is een goede site waar je leden vindt die echt op zoek zijn. Er zijn ook veel scammers maar die herken je meteen als ze om het emailadres vragen en dan met de standaard brieven komen. Vraag het telefoonnummer en je hoort nooit meer wat. Zelf heb ik een paar goede kontakten gehad en ontmoet maar het klikte niet. Weer een paar dagen ingeschreven en nu 3 goede kontakten. Vogende week al een afspraak een weekend.

Sterke punten:
Serieuze profielen.
fakers worden ook verwijderd.

Zwakke punten:
Veel nep, maar haal je er zo uit

peter beveelt International Cupid aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over International Cupid

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou International Cupid aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou International Cupid aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek International Cupid


Home » Internationale Dating » International Cupid