Reviews van deze auteur

Niet doen

Review over Lexa

Heb 6 maanden bij LEXA gezeten en kan je zeggen het is een grote geld aftroggel machine . Ze promoten zichzelf als "Nederlands grootste en meest actieve datingsite" .Maar als ik om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag tussen 17:00 en 21:00 online ben en op zoek ben naar vrouwen tussen de 23-32 in een afstand van ongeveer 50 KM kom je maximaal 5 online vrouwen tegen .... Badoo heeft nog meer aanbod en dat is (grotendeels) gratis .

Als je dan toch in contact raakt met een dame merk je toch al snel dat het allemaal erg oppervlakkig is ik kreeg in de 6 maanden tijd 50 bezoeken , 15 favorieten maar geen enkel bericht .... Zegt genoeg over de werkwijze en het gedrag van de mensen op deze site .

Lexa vernieuwd ook je abbonoment zonder je te vragen automatisch om je onbewust meer centen af te nemen let hier dus goed op ! .

Sterke punten
Grote website veel profielen

Zwakke punten
Weinig mensen online
Veel valse beloftes
Veel te duur
Weinig mensen die het serieus nemen

NIET DOEN

Review over International Cupid

International Cupid is een nep dating site simpel gezegd ik had hier een profiel aangemaakt met 2 foto's en een korte beschrijving van mezelf en wat voor partner ik zocht . Binnen ongeveer 3 uur nadat ik het profiel had aangemaakt werd ik al overspoeld met 15 berichten van vrouwen en 10 intresses en flirts . Gebruik je hersens heren welke datingsite heeft zoveel activiteit als het 100% echt zal zijn ? . Dit is gewoon standaard spam berichten sturen via bots en nep profielen door geoganiseerde criminele bende's wereldwijd die online datingsites afstruinen om zielige mannen en vrouwen te vinden en hun dan lokken en duizenden euro's laten betalen voor van alles . Vaak herken je die profielen zoals dit :

- Je krijgt een bericht die je vaak NIET kan lezen (hiervoor moet je dan weer premium nemen ) Deze spammers worden veel al betaald door de datingsite zelf zodat mensen er voor gaan betalen je komt nergens met deze profielen .

- De openings zin van zoon bericht voor als je premium heb en je krijg een bericht gaat vaak als volgt "Hey how are you ? , ive been looking you're profile you are so cute!" Of : "Hello i am looking for a nice gentlemen to travel the world with " Ja geloof het of niet maar dit soort berichten worden echt verstuurd :P .

Kortom NIET betalen voor deze onzin dames en heren als je je geld zo graag kwijt wilt geef het dan maar aan mij ! .


Groetjes en doe wat met de tips je kan je aandacht beter aan datingsites besteden die misschien vooraf al geld kosten maar waar je meer aan heb dan deze kots .

Sterke punten
Veel profielen veel mensen online

Zwakke punten
80-90% nep profielen
kost veel geld

LEXA een chaotische datingsite .

Review over Lexa

Hallo ik schrijf meestal niet zo snel reviews voor wat dan ook maar voor de dating site Lexa wou ik graag een uitzondering maken . Lexa is een betalende dating site voor jong en oud er zijn duizenden members online elke dag dit betekend echter niet dat het daardoor erg overzichtelijk wordt de gratis en premium members zijn allemaal door elkaar gestrooid (als gratis members kan je zo goed als niks en als premium member kan je berichten sturen en ontvangen en profielen bezoeken etc.. ) . Je weet vaak alleen niet zo snel of het profiel dat je bezoekt gratis of premium is dus stel je stuurt een bericht naar een vrouw of man als premium member dan kan het zomaar zijn dat het profiel waar je een bericht naartoe heb gestuurd gewoon een gratis member is die dus helemaal niks terug kan sturen ! pas hier dus mee op je kan zo je tijd verdoen aan niks .

Mijn persoonlijke ervaring met Lexa en de dames erop zijn verschillend , de dames op Lexa zijn veelal eisende vrouwen die zelf verre van modellen zijn maar vaak zichzelf van alles vinden en alleen op zoek zijn naar een Leonardo Di Caprio of Jude Law ben je dit niet verwacht dan niks . Ik heb tot nu toe een aantal leuke gesprekken weten te voeren met een aantal dames (met veel moeite ) vaak eindigen de gesprekken op niks er wordt afgesproken om op een date te gaan maar er komt gewoon niks van veel vrouwen maar ook mannen nemen de site of dating in het algemeen gewoon niet serieus . Veel mannen zijn maar uit op 1 ding (dit verpest dan weer veel voor mannen die gewoon een leuke date of relatie willen hebben ) en veel vrouwen steken geen aandacht of tijd in het zoeken naar dates als je ze dan als relatie zoekende man benadert doen ze net alsof je niet bestaat . Ik zeg niet dat elke vrouw of elke man arrogant of alleen op sex uit is alleen helaas is Lexa een chaotische site waar iedereen maar door mekaar rent en niet even rustig stil staat en kijkt naar met wie ze nou praten .

Geld en Lexa :

Lexa en geld het zijn 2 dingen die met mekaar getrouwd zijn als gratis member wordt je continue elke dag benadert door de site om premium te gaan (1 maand = 25 euro , 3 maanden is 89,99 , 1 jaar = 100+ euro ) de prijzen verschillen wel per seizoen soms duurder soms goedkoper . Als je dan premium member bent geworden denk dan niet van Lexa en haar geld grip af te zijn je blijft benadert worden om extra bonnuses te kopen en of hartjes en flirts credits te kopen om zogenaamd meer vrouwelijke of mannelijke aandacht te trekken . Kijk ook uit met betalingen via IDEAL als je eenmaal je rekening gegevens heb ingevuld kan je voortaan met 1 druk op de knop nieuwe betalingen afronden(dit moest verboden worden !) .

Eind oordeel :

Lexa is een chaotische en op geld beluste site die meer oog heeft voor je portomonee dan jou helpen met het zoekenvan de juiste partner . Veel members zijn niet actief en of arrogant en of op sex belust . nep profielen zijn er ook maar deze zijn werkelijk op elke dating site dus dat is niet te ontlopen .

Eind cijfer :

Lexa krijgt in totaal van mij een 6.5 .

Sterke punten
Veel profielen , veel mensen online , makelijke chat mogelijkheden

Zwakke punten
Jou portomonee is het enige wat telt voor Lexa , veel arrogante en of op sex beluste mensen , chaotisch , niet uitend op een relatie maar uit op je bankrekening , automatische afschrijvingen als je niet duidelijk aan geeft dit niet te doen .

Badoo niks voor volwassenen...

Review over Badoo

Badoo is een chat/vrienden/dating website waar vooral tieners opzitten dus als je als 20+er opzoek bent naar een serieuze dating website is Badoo NIKS voor jou . Vroeger kon je iedereen gratis berichten sturen en chatten dat is nu verandert je kan alleen berichten sturen als je credits koop of als je iemand "liked" en hij/zij jou ook "liked" . Pas dan kan je gratis met mekaar chatten . Badoo is een grote site die leden in de hele Benelux heeft maar verder dan alleen chatten kom je nooit . Ik heb hier ooit wel 1 date uit weten te vissen maar dat liep ook op niks uit . Badoo is net zoals alle andere dating sites uit op je portemonnee! let hier dus ALTIJD op en koop niet zomaar credits omdat een of andere griet je "liked" (je kunt dus alleen zien wie zij is nadat je credits heb gekocht!) . Let op de naam van de dame ! als dit "Nieuwe Ike" is dan is het 100% NEP NOOIT credits gaan kopen . Ik krijg elke week minstens 2 berichten van Badoo dat een vrouw geintreseerd is in mij en die vrouw heet "Nieuwe Ike" elke keer dus... Als je hersens heb kun je dus inzien dat het allemaal fake is net zo fake als die fake sex dating sites enzo . Pas dus op.

Sterke punten
Veel mensen vaak online grote website en makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten
Afpersers net zoals zoveel anderen en de meeste dames die in je geintreseerd zijn , zijn 100% nep.

Badoo GOED maar ook SLECHT .

Review over Badoo

Badoo is een van de grootste NL dating/vriendschap websites in Nederland en daarom zijn er ook veel mensen vaak online .
Ze zeggen vaak dat mannen oppervlakkig zijn en alleen naar kont en tieten kijken maar dames jullie zijn precies hetzelfde! . Ik heb vaak gehad met vrouwen die een date zoeken en ik pas precies bij hun profiel aan wat ze zoeken enzo en ik ben ook niet lelijk maar dan stuur je een bericht om kennis te maken 9/10 x krijg je nooit een bericht terug (terwijl chatten gewoon 100% gratis is ) . Ik snap dat vrouwen het niet leuk vinden om benadert te worden door mannen die alleen op sex uit zijn maar er zijn ook genoeg jonge mannen tussen zoals ik die gewoon een leuke normale relatie zoeken jullie geven ons alleen de kans niet om überhaupt kennis te maken . Oppervlakkigheid van beide kanten in dit geval en voor mannen de (vind jou leuk) berichten van Badoo zelf en dan een foto wat onherkenbaar is zijn 8/10 x 100% NEP! . Want om te kunnen zien wie jou leuk vind moet je weer credits ofzo kopen . Als een meisje je ECHT leuk vind stuurt ze je wel een bericht althans dat lijkt mij wel zo logisch want chatten is gewoon gratis + het profiel bekijken . Ik heb tot nu wel 1 relatie gekregen via Badoo maar die was van korte duur . Ik kan daarom niet zeggen of Badoo goed of slecht is.

Sterke punten
Veel mensen online .
Chatten en profiel/foto's bekijken is 100% gratis .
Vriendelijk en makkelijk interface .

Zwakke punten
Nep profielen (waarschijnlijk van Badoo zelf) die mannen een "vind jou leuk" bericht stuurt en dan natuurlijk hoopt dat mannen superkrachten gaan kopen om te kunnen zien wie zij is . NIET intrappen het zijn allemaal NEP profielen want als een meisje je ECHT leuk vind kan ze je ook gewoon GRATIS een bericht sturen .

Veel oppervlakkige vrouwen die zelf doorsnee zijn maar wachten op Brad Pitt of Leonardo Di Caprio . (Not gonna happen ladies!) .

VROUWEN EN DATINGSITES...

Review over Lexa

Vrouwen en datingsites... Waar moet ik beginnen?..

Ten eerste zeggen bijna alle vrouwen van leeftijd 18-45 dat mannen alleen voor sex op dit soort datingsites gaan (en misschien klopt dit ook wel voor de helft omdat er nu eenmaal veel geile varkens zijn) MAAR dames als jullie 9/10 x nooit een bericht terug sturen ook op serieuze berichten hoe kunnen serieuze mannen (zoals ik !) een leuk contact zoeken?... Waarom maken jullie dan uberhaupt een profiel aan op een DATING site als jullie toch nooit een reactie geven op ons?.. Ik ben een goed uit ziende jongeman (geen Jude Law of Orlando Bloom ) maar zeker gewoon leuk . + Jullie zijn ook geen faking cameron diaz of charlize theron dus ga alsjeblieft niet arrogant doen en denken dat je alles bent . Nee mensen helaas zitten bijna alle dating sites in Nederland bom vol met mannen die alleen maar op een one night stand uit zijn en vrouwen die allemaal uit zijn op een man die 1000 x knapper is dan zij en daarom nooit kans maken kortom dit heeft allemaal weinig zin en dus je blauw betalen aan dit soort rotzooi dan kan je net zo goed je geld doneeren aan een goed doel want daarmee help je tenminste iemand nog ... Erg triest allemaal .

Sterke punten
Veel vrouwen en mannen op LEXA .

Zwakke punten
9/10 vrouwen reageren nooit op je .
Site kost ontzetten veel geld 25 euro voor 1 maand full membership!!
veel profielen zonder foto.

Goed nieuws...

Review over Paiq

Dit is een van de eerste grote datingsites waar ik redelijke positieve reviews van gelezen heb hieronder .... Ik ga het proberen mensen .( Laat jullie binnenkort weten hoe het bevalt)

Sterke punten
---

Zwakke punten
----

Oppervlakkig en duur

Review over Lexa

LEXA.nl is een op het oog aantrekkelijke website maar zit je er eenmaal een week of 2 en je merkt dat de website saai en dood is .
De meeste vrouwen erop zijn ontzettend oppervlakkig zelf zien ze eruit als arrogante bitches maar jij als man moet er perfect en lief uit zien willen ze je een bericht sturen . De website zelf is ook erg duur volgens mij moet je 15 euro per maand betalen om alle funcites te kunnen doen zoals chatten en zien wie jou profiel bekeken heeft . Nee ik raad deze site niet aan .

Sterke punten
Veel mensen een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie.

Zwakke punten
Veel profielen zonder foto
Duur abbonoment .
Arrogante wijfen .

FAKE

Review over XClub

XCLUB.NL Is een grote speler in het verspreiden van porno en nep profielen onder het mom "Dating/sex dating sites" Het is allemaal onzin en oplichterij ts tog vreemd dat als je een leuk profiel aanmaakt op een ECHTE datingsite (of in iedergeval zo serieus als mogelijk is , LEXA of zelfs Relatieplaneet dat je dan misschien 1/3 berichten of bezoeken krijgt per week of zelfs maand ) Dat deze site je opeens wel 50/100 berichten stuurt per week! .... En ze zeggen allemaal hetzelfde!! "Hoi geile man leuke profiel foto heb jij! , zou je eens willen afspreken ?" HMMMMMMMMM Ja ... Wat denk je dan ?.. Bericht terug sturen naar deze mooie dame?... KOST JE 1 EURO PER BERICHT!!! ... HAHAHAHAAHAHAHAHA Allemaal klinklare bullshit mensen begin er niet aan AUB. Ik vraag me altijd af wat de vrouwen die hier een profiel aanmaken voor berichten krijgen van allemaal knappe mannen zeker?? Hhahahaahahah nep .

Sterke punten
Ze zijn goed in je portomonee plunderen .

Zwakke punten
Alles is 100% nep.

Niet goed niet slecht .

Review over Badoo

Badoo is een drukke datingwebsites met volgens mij meer leden dan LEXA en anderen grote datingsites dit komt ook omdat Badoo voor het grootste deel gratis is (als je je facebook vrienden uitnodigt en meer fotos op je profiel plaats dan kun je gewoon chatten met iedereen ) Ik had in begin 2014 een leuke meid gevonden op Badoo en na een paar weken zijn we op onze eerste date gegaan dit was erg leuk en eindigde in een relatie van 5 maanden (uiteindelijk liep het op niks uit maar dit kan je natuurlijk niet Badoo de schuld van geven ) . Het is verder een prima site opzich maar opnieuw veel vrouwen die vaak niet actief zijn nooit berichtjes sturen en alleen maar met hun vriendinnen aan het kletsen zijn het is naast een datingsite namelijk ook een maak nieuwe vrienden site . Als je dus opzoek bent naar een echt serieuze datingsite dan is Badoo niks voor jou het is ook niet bedoelt voor mensen boven de 30 er zitten veel scholieren op .

Sterke punten
Leuke website makkelijke contact opties
Chatten is gratis als je een paar dingen doet zoals Facebook vrienden uitnodigen en fotos plaatst op je profiel (5-10 aangeraden).
Veel mensen online een van de grootse datingsites ter wereld.
Ik heb er een vriendin op gekregen na 2 maanden erop te zijn geweest
Profiel fotos worden gecheckt en dus geen ranzige plaatjes .

Zwakke punten
Kost ook geld als je op wilt vallen enzo (zoals bij alle datingsites)
Veel scholieren op dus zeker geen site voor 30 ers
Ze blijven je vragen of je credits wilt toevoegen enzo
Veel vrouwen op die vaak hallo terug zeggen en dan niks meer .

Nog niet helemaal uit...

Review over Lexa

Ik ken LEXA wel aan een tijd maar ben pas sinds kort serieus een profiel gaan aanmaken omdat ja je ziet er toch reclamen van op TV enzo en het staat bij de meeste top 10 ook bovenaan dus dan denk je ja zal toch wel goed moeten zijn he ? .. Nou tot nu toe nee... alles gaat vrij traag.. (het lijkt bijna expres zo te gaan) maar als je iemand bijvoorbeeld een flirt stuurt dan krijg je meestal helemaal geen reactie en als het wel zo is dan krijg je pas een reactie na een paar weken ofzo .. Nee ik zou niet zeggen ja ga betalen voor deze site maar ik zou ook niet weten welke datingsites dan wel erg goed zijn en waar je binnen 1 maand een paar leuke dates kan krijgen .. Ik geef LEXA een 6/10 .

Sterke punten
Serieuze beoordelingen ze stellen je veel vragen die er toe doen om een goede match te vinden . Site ziet er leuk uit profiel foto's alleen klein (die zijn wel te vergroten ) . Bekende website.

Controles op fotos dus je hoeft je niet zorgen te maken dat je alleen piemels en kutjes ziet .

Zwakke punten
- Altijd veel mensen online maar de site zelf lijkt dood , vast en zeker 80% van de vrouwen die erop zitten zijn alleen aan het wachten tot jij het eerste bericht stuurt en dan vaak sturen ze niks terug .

- Kost geld hoorde ik VEEL GELD automatische incasso dus uitkijken!

- Er zijn meer gratis leden dan betaalde leden dus de meeste mensen kunnen jou niet eens bericht sturen of terug sturen .

- Veel mensen zonder foto die jou profiel dan gaan bezoeken dan denk je wtf ?

-

TIP

Review over SexDatingPlanet

Gelukkig heb ik nog nooit betaald voor dit soort oplichterij maar ik wil toch even het volgende kwijt aan alle mannen . GA GEWOON NAAR DE HOEREN. Makkelijker kan ik het niet zeggen klaar. je betaald misschien wel 50-100 euro in een keer maar je krijgt in iedergeval wel wat je wilt integendeel op dit soort websites waar iedereen FAKE is en je gewoon bakken met geld leterlijk in de gracht aan het gooien bent ga gewoon naar de hoeren jo .

Sterke punten
NIX

Zwakke punten
FAKE FAKE FAKE WEBSITES OVERAL.

Nieuw

Review over Badoo

Ben net sinds 3 dagen lid van Badoo tot nu toe even wennen aan de site maar als je het eenmaal door heb niet te lastig. Je kan er veel gratis doen klopt maar er klopt ook veel niet . Zogenaamd zijn er wel 300+ vrouwen online elke dag op elk gewenst moment en ook leuke knappe meiden met wie je wel een gesprek wilt beginnen tot nu toe geen enkel bericht terug gekregen (wat wel zegt dat de profielen in elk geval echt zijn) maar dat zijn natuurlijk weer van die kapsone bitches die denken dat ze een lekkere lange man met een sixpack verdienen donderstraal op en denk realistisch jo kreng het is gewoon de realiteit . En dan zeggen ze dat mannen alleen op het uiterlijk vallen bwahahaha vrouwen 10 x erger. Nee als je een leuke meid wilt ontmoeten ga maar gewoon naar de kroeg/disco meer kans daar dan zijn ze toch dronken.

Sterke punten
Veel mensen online altijd en een leuke site voor jonge mensen.

Zwakke punten
Net zoals veel andere datingsites proberen ze je veel credits te verkopen natuurlijk en de vrouwen reageren niet echt op je .

BEDANKT!

Review over Lexa

Ik wou even zeggen DANKJEWEL aan iedereen die hier een eerlijke recensie heeft gegeven aan LEXA ik heb daar 1 maand geleden een profiel aangemaakt (gratis) en zat vandaag te denken om tog maar betalend lid te worden nou nadat ik dit allemaal gelezen heb over dat ze je gewoon keihard naaien waar je bij staat trek ik me heel snel terug! . Nogmaals hartelijk dank mense.

Sterke punten
NIET

Zwakke punten
ZE PAKKEN JE GELD AF.

reacties:

Review: Bedriegerij

Gewoon aangifte doen kan via consumentenbond en anders via bank geld terug innen gewoon .

Review: LEXA een chaotische datingsite .

@DIRK

Hey Dirk dankjewel voor je reactie maar het klopt niet , Lexa heeft 3 soorten memberships . Membership 1 : Gratis (profielen bekijken , eigen profiel aanmaken , zien wie er online is en zoeken naar members ) . Membership 2 : Premium (normaal) betalend profielen bekijken , profielen berichten sturen , berichten lezen , flirts sturen en ontvangen , profielen zoeken , je eigen profiel aanmaken , naar Lexa dating events gaan . Membership 3 : VIP = alles wat hierboven staat + eenmaalig gedurende je membership tijd 89,99 euro betalen waarmee je iedereen een bericht kunt sturen en berichten kunt ontvangen van gratis members hiervoor betaal je dus 90 euro extra ! . Zo simpel is het dat is Lexa en dat is hun manier van geld verdienen .

Review: Badoo GOED maar ook SLECHT .

Vrouwen moeten een man gewoon de kans geven om kennis te maken vooral als een man leuke profiel fotos heeft en zijn profiel volledig of grootendeels ingevult heeft dan zou hij echt niet alleen op sex uit zijn . Dat zijn alleen de manen die misschien 1 foto hebben maar voor de rest totaal geen profiel beschrijving.

Review: bedonderd

Entertainment profielen zijn gewoon NEP profielen ... Het zijn profielen aangemaakt door de website zelf met moderators erachter die betaald krijgen om met mensen te chatten enzo (zodat ze op de website blijven ) Het is reinste schofterigheid en moest verboden worden .