Badoo GOED maar ook SLECHT .

Badoo GOED maar ook SLECHT .

Badoo is een van de grootste NL dating/vriendschap websites in Nederland en daarom zijn er ook veel mensen vaak online .
Ze zeggen vaak dat mannen oppervlakkig zijn en alleen naar kont en tieten kijken maar dames jullie zijn precies hetzelfde! . Ik heb vaak gehad met vrouwen die een date zoeken en ik pas precies bij hun profiel aan wat ze zoeken enzo en ik ben ook niet lelijk maar dan stuur je een bericht om kennis te maken 9/10 x krijg je nooit een bericht terug (terwijl chatten gewoon 100% gratis is ) . Ik snap dat vrouwen het niet leuk vinden om benadert te worden door mannen die alleen op sex uit zijn maar er zijn ook genoeg jonge mannen tussen zoals ik die gewoon een leuke normale relatie zoeken jullie geven ons alleen de kans niet om überhaupt kennis te maken . Oppervlakkigheid van beide kanten in dit geval en voor mannen de (vind jou leuk) berichten van Badoo zelf en dan een foto wat onherkenbaar is zijn 8/10 x 100% NEP! . Want om te kunnen zien wie jou leuk vind moet je weer credits ofzo kopen . Als een meisje je ECHT leuk vind stuurt ze je wel een bericht althans dat lijkt mij wel zo logisch want chatten is gewoon gratis + het profiel bekijken . Ik heb tot nu wel 1 relatie gekregen via Badoo maar die was van korte duur . Ik kan daarom niet zeggen of Badoo goed of slecht is.

Sterke punten
Veel mensen online .
Chatten en profiel/foto's bekijken is 100% gratis .
Vriendelijk en makkelijk interface .

Zwakke punten
Nep profielen (waarschijnlijk van Badoo zelf) die mannen een "vind jou leuk" bericht stuurt en dan natuurlijk hoopt dat mannen superkrachten gaan kopen om te kunnen zien wie zij is . NIET intrappen het zijn allemaal NEP profielen want als een meisje je ECHT leuk vind kan ze je ook gewoon GRATIS een bericht sturen .

Veel oppervlakkige vrouwen die zelf doorsnee zijn maar wachten op Brad Pitt of Leonardo Di Caprio . (Not gonna happen ladies!) .

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

7 reacties

De vrouwen die "jou leuk vinden" hebben bij het kennismakingsspel bij jouw foto op het hartje geklikt. Als jij bij dat spel ook bij hun op het hartje klikt heb je een match en kunnen jullie elkaars profiel bekijken en eventueel een berichtje sturen.

Badoo sucks x). Vrouwen zijn niet net zo oppervlakkig als mannen. Ze zijn veel, veel, veel erger in oppervlakkigheid. Zeker die op datingsites. Dat zie je ook makkelijk. Om het simpel te houden laat ik de eisenlijsten weg. Waarom denk je dat ze al die make up producten kopen dagcreme, nachtcreme, zalfjes, 20 verschillende soorten lippenstift, 20 verschillende soorten nagelak, nep nagels, make up, oogschaduw, eyeliner, rouche, haarverf, haar stukjes, creme spoeling, haarlak, naar de beautysalon gaan, zich vol hangen met allemaal sierraden, altijd met de lijn bezig zijn, lang voor de spiegel staan, veel nieuwe kleren kopen, vaak nieuwe schoenen kopen enz enz. Van de 50 mannen zullen ze niet degene uitzoeken die als eerste reageerde of degene waar ze een leuke klik mee hebben. Ze zoeken de knapste en degene met het meeste geld uit. Als het effe kan een combinatie hiervan. Dat jij een oprechte, serieuze, wel bedoelende man bent die gewoon een leuke relatie zoekt en het beste met ze voor hebt. Zal hun weinig interesseren. Hun interesseert ben je armcandy? Heb je geld? En in wat voor bennefits voor hun ze van je hebben. Je moet nog veel leren jongen en het zal je niet bevallen wat je leert. Blijf weg van de datingsites. Ik heb genoeg eens goede mannen koud en harteloos zien worden. Als je ook zo wil worden moet je vooral op dit pad blijven. Ga daten buiten de datingsites. De meeste vrouwen op datingsites zijn verpest.

Hi Dave
Weer op waarheid berust helaas , met schade en schande heb ik wel ondervonden hoe het werkelijk op en hoe in datingwereld toe gaat !

Hi buddy,

Yep. Vrouwen zijn beter in mindgames. Ze herstellen daar ook sneller van als een man. Ze huilen een paar keer, praten er met hun vriendinnen over en.... klaar. Jij als man hebt geleerd dat huilen zwakte is en er vrienden over praten schande is. Terwijl vrouwen het uit zich gooien en al weer de volgende aan het daten zijn. Heb jij het diep in je zelf weggestopt en probeer je het te vergeten, maar het is niet er uit. Zelf de kleinste en allersmalste vrouw kan je in stukken trekken en het maakt niet uit hoe sterk of breed je bent. Als ze klaar met je is. Ben je nog maar een skelllet van je voormalige zelf. Ik was ook ooit zo als jullie. Ik geloofde in de goedheid van de mens. Ik geloofde in sprookjes en echte liefde. Als ik mijn huidige vriendin niet was tegengekomen. Die me bewees dat niet alle vrouwen hetzelfde zijn. Zou ook ik koud, harteloos en emotieloos zijn geworden.

Dan zal ik meteen nog een ervaring met jullie delen. Het beste is als je een vrouw kan observeren als ze met haar vriendinnen is. Daar valt al heel veel uit te halen hoe ze echt is. Je hebt geen idee hoe gemeen vrouwen onderling kunnen zijn. Als je dat eens wist zou je ervan schrikken. Alleen in het begin doet ze nog haar best om dat te verbergen. In een groep vrouwen valt dit meestal niet te verbergen. Stap dan extra op de onaantrekkelijkste af en ga er een praatje mee houden. Dit snappen de knappere vrouwen en de rest van de groep niet. De show die je daarna gaat zien is zeer entertained en geeft je meteen een beeld. Als ze zo tegen haar beste vriendinnen is. Staat jou hetzelfde te wachten. Dat is in iedergeval wat ik geleerd heb. Gelukkig hoef ik mijn datingtrucs niet meer toe te passen. Ik hoop in iedergeval dat jullie er nog iets aan hebben en geef niet op. Soms moet je het ook zelf een kans geven. Ook al ben je alle hoop kwijt en heb je je afgesloten om liefde te voelen en denk je wat wil deze weer van me. Zoals ik al zei niet alle dames zijn hetzelfde.

Vrouwen moeten een man gewoon de kans geven om kennis te maken vooral als een man leuke profiel fotos heeft en zijn profiel volledig of grootendeels ingevult heeft dan zou hij echt niet alleen op sex uit zijn . Dat zijn alleen de manen die misschien 1 foto hebben maar voor de rest totaal geen profiel beschrijving.

Haha. Nu omschrijf je mij in mijn datingsite tijd x). Toch is dat niet altijd zo....wacht....??? Op den duur natuurlijk wel. Anders kan ik ook mijn moeder gaan bezoeken x). Krijg ik tenmiste nog eten bij iemand die me de hele avond over girly dingen praat ;p. Ik vond 1 foto ook wel genoeg, maar dat was niet omdat als ik de eerste kennismaking geen sex had gehad. Dat die persoon afgeschreven was. Niet dat ik daar een bezwaar tegen heb of zo ;), maar goed dat is een ander verhaal en daar gaat het nu niet over. Ja... je bent hun type gewoon niet dan. Je hebt zelf toch ook vrouwen wat totaal niet jou type zijn. Sommige mannen houden van slanke vrouwen, sommige van volslanke vrouwen enz. Dat heb jij ook. Jij bijvoordbeel van volslanke vrouwen die je met een zweep slaan x). Ik weet het zeker. Ik heb je al helemaal door. Vroeg of laat blijft er van zelf wel eentje hangen en voor je het zelf beseft zit je in een relatie. Je bent nog jong. Je komt net pas uit het ei kijken. Dat komt wel goed.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden