Reviews van deze auteur

oplichtingssite nummer 1 - deel 3

Review over Lexa

Oh oh oh wat heb ik een spijt dat ik met die vieze, vuile, gore, onbeschofte lexa in zee ben gegaan. Wat een kut volk is dat. Had ik mijn 38,85 ? maar aan een goed doel besteed, mensen en kinderen die het hard nodig hebben, die honger moeten lijden.
Ik heb voor een half jaar betaald, na 2 weken gewoon zonder pardon van die site eraf geflikkerd omdat mijn zus die ook member is, wat grof taalgebruik heeft gezegd waar ze nooit een waarschuwing van ontvangen heeft. ..........Moet u nagaan, beste mensen uit Nederland, mijn zus heeft een fout begaan, ik moet er ook voor boeten. Wat een achterlijke idioote gewoontes zijn dat, je wordt doodziek van die oplichtings bedrijf. Hoe bestaat zoiets toch in Nederland.......Mijn zus heeft ook nog ? 20,70 teveel betaald, maar daar spreekt die oplichtingbende ook niet over, waarom hoe en wat, houden gewoon de bek dicht. Hebben ze lekker binnen, mooi zakcentje erbij.......Totaal nu ? 81,82 naar de kloten en die vuile hufters maar lachen, lekker de members besodemieteren. Geen telefoonnummers op de site, geen adres waar ze zitten.
BESTE NEDERLANDERS, BEGIN NIET AAN DEZE GELDKLOPPERIJ PRAKTIJKEN GENAAMD LEXA!!!!! HET GROOTSTE KUT-SITE ALLERTIJDEN.
U BENT GEWAARSCHUWD !!!!!!

Sterke punten
Ze kunnen zeer goed mensen geld aftroggelen, ongelooflijk ze hebben de touwtjes in hun handen. Je hebt maar te luisteren, dat tuig doet maar wat ze willen.

Zwakke punten
zie boven, lijkt mij wel duidelijk.

LEES OOK MIJN REACTIE BIJ RELATIE.NL
Zie weer mister x.

Grootste site als het om oplichten gaat - deel 2

Review over Lexa

In totaal heb ik van lexa 81,82 euro tegoed, maar zal wel heeeeeeeel lang duren voor ik het krijg. Mensen van Nederland, ga niet met deze datingssite in zee, u bent gewaarschuwd!!!

Grootste site als het om oplichten gaat. deel 1

Review over Lexa

Half oktober heb ik mijn zus aangemeld op lexa, met mijn pc bij mij thuis. Je betaald dan 38,85 euro voor 3 maanden member. Ik betaal dan voor haar via i-deal, zij betaald mij contant terug. Wat blijkt opeens, er wordt zomaar 20,70 euro meer afgeschreven waar ik niet om gevraagd heb. Hiermee begint de elende al. Mijn zus zoekt members op, en ze wordt al vrij snel bedreigt. Zij maakt een melding van, maar hoort niets geen reactie van lexa. Na enkele weken wordt ze vaker getreitert, en ze gaat haar fustraties ook uiten. Opeens wordt mijn zus van de site verwijderd door vulgaire en onbeleefde uitspraken. Ze zoekt contact met lexa, en blijkt dat lexa haar diverse waarschuwingen per mail heeft gestuurt, die zij nooit ontvangen heeft. Zonder pardon wordt ze eraf geknikkerd. Ze wil haar geld terug wat ze nog 1,5 maand tegoed heeft, plus 20,70 euro wat teveel betaald is. Ze ontvangt 40,12 euro, heeft ze berekend. Ze wil geen gebruik meer maken van lexa, ze heeft inmiddels een vriend buiten lexa om. Nu komt het. Ik ben ook 2 weken member van lexa, lexa heeft mij er ook uitgeknikkerd. Wat dit voor praktijken zijn mag Joost weten. Ze denken dat ik en mijn zus 1 persoon zijn, maar die sukkels weten niet dat je in heel Nederland kunt inloggen. Je bent niet afhankelijk van je e-mail ( IP ) adres. Ik ben mijn geld dus ook kwijt . Voor 6 maanden betaald, na 2 weken door lexa verwijderd. Nu heb ik afgelopen week diverse keren met lexa gemaild, maar ze hebben gewoon schijt aan je. Ze lezen mijn mail ook niet goed. Of je te maken hebt met een automatisch antwoordapparaat, een robot. Ze hebben het geld binnen, reageren zeer laks, je kunt ze niet bellen, zoek het maar uit. Nu willen ze van mij een kopie hebben van mijn rijbewijs, ID of paspoort. Dan zouden ze misschien mijn profiel weer activeren. Ik ga dat tuig mijn persoonlijke gegevens niet publiceren? Zijn ze nou helemaal gek geworden!!! Ik en m'n zus willen ons geld terug, zijn we van die oplichtingsbende af. Mensen ontwijk lexa!

Sterke punten
Een prima datingsite als je snel bankroet wil zijn.

Zwakke punten
Slecht te benaderen, geen telefoonnummers, doen maar wat ze willen, zeer laks.

reacties:

Review: alle sex sites zijn bedrijven

Weet jij toevallig Aubrey, hoeveel van dit soort bedrijven er zijn in Nederland?

Review: Inderdaad een top-site!

Deze site is gratis maar zodra je op de foto klikt wordt doorgelinkt naar een andere site en dat kost dus geld. Credits wel te verstaan.

Dus............................. NIET AAN BEGINNEN, WEER NEP !!!

Review: geile grieten bij de vleet

rietje 25, Zomers 28, amalia 48 of Emile 48.........

Zeg Rietje?
Ben je nou een man of een Grietje?

Review: geile grieten bij de vleet

Zeg rietje, heb jij deze advertentie geplaatst op speurders?
Lees maar........



Wij zijn per direct op zoek naar chat operators voor enkele goedlopende mail en SMS chats. Het betreft hier chatverkeer van diverse adult en dating websites. Bij voorkeur heb je ervaring als Chat Operator, maar ook zonder ervaring ben je welkom.

Je mag zelf je rooster indelen. We hebben vooral veel plekken vrij in de weekenden, maar doordeweeks zijn er ook nog voldoende uren te kiezen.

Je verdient als nieuwe operator 10 cent per verstuurd bericht. Afhankelijk van je inzet kan dat oplopen tot 15 cent. In de weekenden krijg je altijd 2 cent extra per bericht. Daarnaast kun je nog een bonus ontvangen, als je veel berichten hebt verstuurd.

Interesse? Meld je aan via onze website!

Review: Bewijs van fraude met nepprofielen

Ik ben het met boer eens. Daarom zul je bij Relatieplanet nooit een reactie verwachten omdat het ook 1 grote nepzooi is. Ze houden zich van de domme, en proberen daardoor klachten te sussen. Ik weet dat relatieplanet deze website strikt in de gaten houd. Zo heb ik een medewerker via mail horen zeggen. Maar zo zijn er wel meer site's.

Review: Bewijs van fraude met nepprofielen

Deze vacature komt van speurders.nl, rubriek banen - thuiswerk.
Lijkt me wel duidelijk...........................................

Heb je een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze bijbaan als chat operator misschien wel iets voor jou!

Bij ons beantwoord je (erotische) berichten van mannen, namens fictieve vrouwen. Het doel hierbij is uiteraard om de mannen, die betalen voor berichten, zo lang mogelijk aan de praat te houden. Hierbij blijf jij, als operator, volledig buiten het 'zicht' van de mannen: Je werkt alleen namens niet-bestaande vrouwen. Het maakt dus niet uit of je een man of vrouw bent, Jan of Anita, je blijft dus geheel anoniem!

Wat vragen wij?

Goede beheersing van de Nederlandse taal
Minimaal 18 jaar oud
Creatieve berichten kunnen maken
Minimaal 200 berichten per week (Nog geen 30 per dag!)
Wat bieden wij jou aan?

Je verdient 10 tot 15 cent per bericht, afhankelijk van het aantal berichten dat je verstuurt
Hoe meer je verstuurt, des te meer je verdient
Daar bovenop ontvang je ‘s avonds (na 20:00) en in het weekend 1 cent per bericht extra
Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoeveel berichten je verwerkt.
Heel veel berichten om te verwerken
Je verdiensten kunnen dus oplopen tot 17 cent per bericht!
Verder zijn er altijd veel berichten te verwerken en word je wekelijks uitbetaald, dus lang wachten op je geld is er niet bij.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de uitbetaling, kun je even een kijkje nemen op chatoperator.nl of contact opnemen via [email protected].

Je ontvangt dan verdere informatie en je kunt je direct aanmelden voor de sollicitatieprocedure. Wij vragen geen inschrijfkosten!

Met vriendelijke groet,

Team Chatoperator

Review: Kan iemand aanraden aub?

Als ze het gratis zouden maker verdienen ze niets meer aan randdebielen die er steeds intrappen, zoals jij. Dus dat doen die oplichters nooit.

Review: Zeer goed (ook voor grensgebieden)

Theo is inderdaad iemand die behoort tot de beheerders.
Hij probeert extra info te geven dat je ook buiten de grensstreek kan neuken.
Niet intrappen dus !!

Review: Geef mij maar buurvrouwen.nl ipv lexa ofzo

Ja Lars, leuk geprobeerd, alleen op lexa kun je WEL echte vrouwen tegenkomen. Of je daarmee uit de voeten kunt is het volgende probleem.

Review: Kinky goede site met nauwelijks fakers

Beste JackL,

Je hebt gelijk, kinky is een goede site, je kunt contact leggen met de dames via 06 nummers, maar toch zitten er fakers en oplichters tussen. Het voordeel van deze site is dat je de dames kan bellen. Zo weet je al voor 50 % zeker aan de stem te horen, dat je met een dame te maken hebt. Toch blijkt vaak na een afspraak met een dame dat je voor niets komt. Hier zitten grappenmakers achter die mannen onnodig op kosten jagen. Waarschijnlijk loeren ze achter de gordijnen mee. Denk maar aan studenten die van dit soort grappen houd. Ik zie de lol er ook wel van in, maar wil niet het slachtoffer zijn. Zo zijn er ook dames die puur op geld uit zijn. Ze beloven gouden uren pret in bed maar niets is minder waar. Er is een dame met meerdere profielen uit Arnhem die hier misbruik van maakt. Soms heeft ze 4 profielen aangemaakt met verschillende 06 nummers die eindigen op 151 - 178 - 205 - 251. Ze komt uit een achterbuurt uit Arnhem genaamd Malburgen. Haar straatnaam begint met een H. Dus mannen...U BENT GEWAARSCHUWD. Ontwijk deze dame. Ik heb ook contact gehad met de beheerders van kinky om deze dame te verwijderen van de site, maar wacht nog steeds op reactie. Erg nonchalant moet ik zeggen. Kinky zal hun een worst wezen.

Review: Geen Hand Op De Knip ! Wel Een Lekkere Wip

Op dit soort troep zitten geen echte dames of ze zijn oerlelijk. Peter verteld niet met wat voor persoon hij zogenaamd een wip heeft gehad. Een man/vrouw? Dus waarschijnlijk heeft hij een randdebiel te grazen gehad. Dan klopt de reactie van Urbenis wel . Peter is homo !!!

Review: Waardeloze site

Als je op deze site een vrouwenprofiel aanmaakt, kun je gratis chatten.
Wil je je profiel weer verwijderen, dat kost dat 39 euro.
Ik denk dat veel vrouwen hierin trappen en dat de beheerders een slaatje uit slaan. Dit hoeft niet te gebeuren, zorg dat je NOOIT je hoofd e-mail account gebruik op dit soort sites. Maar je kunt je profiel ook op non actief zetten, das dan weer vriendelijk van deze oplichters. Groeten Hans.

Review: steeds dezelfde review schrijvers

Misschien is "De rechter" homo en heeft hij op deze troep-site wel succes !!

Review: Begint te lopen

Misschien hebben homo's meer succes op dit soort troep.

Review: Aanhouder wint altijd!

Zeg Bart, vertel me even welke 2 dames jij een date hebt gehad.
Scheelt mij enorm veel zoekwerk en irritatie tussen al die fake profielen.
Maar........ben ervan overtuigt dat Bart NOOIT meer komt opdagen, want hij liegt als de pest. Ik weet 100% zeker dat deze flut site direct de schroothoop op kan.

Groeten Hans.

Review: Recht Van Antwoord

Op deze flut site kun je geen vrouwenprofiel aanmaken. Je krijgt continue een foutmelding en/of allerlei smoezen. Net zo lang tot je ermee op houd. 3x Raden wie deze nep profielen erop heeft gezet. Dit zijn weer wijze woorden van Hans, de Raadgever. Wie anders?

Review: Echte dame van de site

Op deze flut site kun je geen vrouwenprofiel aanmaken. Je krijgt continue een foutmelding en/of allerlei smoezen. Net zo lang tot je ermee op houd. Vraag me af hoe Liza81 hier terecht komt. Tuurlijk zit hier de beheerders achter Liza81 en kan zelfs een piemel hebben.

Review: Eindelijk een seksdating site die werkt

@Antwan. Wat een onwijs gaaf review, sta compleet achter je en ik geloof je direct. Je zegt dat er veel echte vrouwen aanwezig zijn. Zou je namen willen noemen zodat wij 9000000 Nederlandse mannen net zo'n geluks vogel mogen zijn als jij? Heb je nog meer tips? Ik wacht met spanning ( 220 volt ) op je betrouwbare reactie........

Review: Fakesite, reviews hier van operators

Ik sta volledig achter Stan, Dirk en Tom.

En dan nu een vraagje aan de sitebeheerders Peter en Andre:

Vertel me nu eens welke profielen volgens jullie echt zijn.
Dat scheelt enorm veel frustraties geld en tijd.

Ik weet nu al voor 99,99% zeker dat hier GEEN reactie meer op volgt !!!!!

Review: veel nepprofielen

Ik zal je 1 advies geven en dat is.............WEGWEZEN !!!!

Review: Proberen waard als je het mij vraagt

Ook deze zoveelste site is rijp voor op de schroot hoop. 100% nep !!
Ze weigeren om via je gratis mail te chatten. E-mail adressen en/of tel nummers worden direct verwijdert. Dit zegt al genoeg.

Review: Leuke vernieuwd datingconcept, een echte aanrader

Beste Hans,

Zou jij even de namen door willen geven welke vrouwen volgens jou echt zijn?
Dat scheelt voor half Nederland een hoop stress, geld en zoekwerk.

Review: BEDANKT!

Ik zal Lexa niet zo zeer aanbevelen, maar na mijn mening best veel serieuze leden. Ik zie op Lexa veel bekenden, zowel dames als heren. Kom uit een klein dorpie ergens tussen Greffelkemp en oud dijk. veel schuttersvrienden zoals de eendracht en de heehg. ook zie ik harmonie de club voorbij sjezen en dat geeeeft de toon. ik zou zeggen beste lezers...Ga na Jan & jan in Didam voor een swing night en je treft eerlijke mooie vrouwen. Geen fake of nepzooi, maar real life.....duss egte vrouwen...Goood Luck. hhhhik...HIK !

Review: OSC...Karin...

Heb je ook al gekeken bij de randdebielen mannen?
Misschien heeft deze Karin wel een piemel.
Succes.

Review: waardeloos!!

Thisismy, ik heb ook een gratis 3 dagen membership ontvangen, net als jij en hebt ook een profiel aangemaakt. Wat denk je? Gratis ?
Ik moet gewoon betalen, credits kopen dus.
Maar wees niet teleurgesteld want dit is weer 1 van de 500 flut site's dus je mis niets. Dooie boel en je chat met de beheerders.

Review: een must!

Ik vraag me weleens af hoeveel mensen de reviews van deze site lezen.
Ik denk zelf dat 't nog tegen valt, slechts 0,5 miljoen of zo.
Wie kan hier antwoord op geven?

Groeten uit Gelderland.

Review: investeren in relatie levert op

Alleen al het zinnetje " Op de normale datingsite staan 10 keer zoveel vrouwen als mannen" hoe kom jij aan deze onzin?
De rest lijkt me wel duidelijk dat hier een medewerker van SL een veer in zijn eigen reet praktijken dauwt. Stinkt hier.

Goh, wat heeft Hans de raadgever toch altijd gelijk !! Gek he?
Hoe doet ie dat toch?

Review: Eindelijk een seksmaat !

Normaliter heeft een vrouw de touwtjes in handen op diverse datingsites.
Deze vrouw blijkbaar niet, ze heeft lang moeten zoeken, dat zegt ze zelf.
Dus zij moet wel oerlelijk zijn om op deze nep site aandacht te krijgen.

Maar ik geloof dat de vork hier anders in de steel zit.
Deze review is geplaatst door een medewerker van de site.
By the way....welke vrouw gaat sekservaringen aantoonbaar publiceren?

Zo zie je maar weer dat Hans de raadgever elk verdacht review kan onderscheppen. Wat ben ik toch geniaal, hahaha

Review: Leuke vrouwen opgedaan

Niet te geloven, onbegrijpelijk waar Benny zijn informatie vandaan haalt.
Ik heb deze site getest, dit is zo fake, het druipt ervan af.
Dus deze site kan ook op de vuilnis belt. Hupsakee, moven die troep !!

Review: successtory

Als ik met mijn muis op je (in het rood geschreven) naam klikt, dan kom ik uit op een persoon met een andere naam, nl Jan. Dit geeft mij gelijk al weinig vertrouwen, je komt al net zo ongeloofwaardig over als je review. Nou, de rest lijkt me wel duidelijk.

En dan schrijf je ook nog veel vrouwen aanwezig op deze site
Hoe kom je hier toch bij?

Zo zie je maar weer, Hans de raadgever staat altijd scherp.
Al is een leugen nog zo snel geplaatst op datingwebsites.nl.....

Hans de raadgever achterhaald hem wel.

Review: successtory

3% vrouwen is blijkbaar genoeg om duizenden randdebielen erin te laten stinken.

Review: Twijfel niet. Ik zeg "Doen!"

Donder op !!

Je kunt hier niet eens een fatsoenlijk profiel aanmaken. Geen foto's te zien, wat is hier dan zo geweldig aan? Je zou maar vooraf betaald hebben voor deze shit zooi !! Geen aanrader.

Review: Pure nep

Als je iedere keer een nieuw account aanmaakt, kun je 5 gratis berichten verzenden. Doe ik ook. De beheerders kost dit geld want ze moeten hun chatoperators uitbetalen. Daar komen ze niet onderuit.

Dus heel Nederland,......................GA JE GANG !!

Review: Gratis en toch goed

Het is een prima site als je in de ww zit en de rest van de dag verveeld.
Dan kun je je op paiq prima vermaken, vrouwen uit de flower power tijdperk kun je dan bezichtigen. Uren lang dom lullen en maar hopen dat achter het rook gordijn wat fatsoenlijks uit de doeken komt. Nee, mij niet gezien, zal deze troep zeker niet aanbevelen. Je moest eens weten hoeveel engerds op deze site zitten, maar misschien wel echte profielen, dat is bij andere sites nog maar te betwijfelen..........Binnenkort heloween week, dus ik zou maar op deze site een engerd van 2013 uitzoeken.

Groeten van Hans, de raadgever.......altijd boeiend nieuws.

Review: Gratis en toch goed

Denk jij nou werkelijk Leo, dat ik geld ga uitgeven aan een datingsite?
Heb 1 keer op relatieplanet als betalend lid gezeten, de domste fout in mijn leven.
Zit ik te chatten met de beheerders omdat een of andere domme muts opeens mijn foto kan zien. daar betaal je dan € 43,00 voor. Schei toch uit ! NEPZOOI !

Review: Keuze, betalen en daten of beide niet

Beste A man, jij snap het weer niet.
Natuurlijk zijn de profielen actief, ze lokken je maar om te blijven betalen.
Je chat met de beheerders, kan zelfs een vent zijn.
Zo zijn er ruim 400 van dit soort sites.
Zelfs op relatieplanet heb ik een chatoperator te pakken gehad.
Serieus waar, waarom zou ik liegen?


Je bent niet de enige, er lopen genoeg onnozele mannen rond die dit nog steeds niet in de gaten hebben.

Review: pfff

Alleen vrouwen die betalend lid zijn, slechts 10%, kunnen je berichtjes en flirts lezen. Dan is het maar de vraag of ze je berichtje lezen en beantwoorden. Dus je kunt zelf nagaan hoe klein je slagingskans is. Ik denk 1 - 1,5 %.

Lexa heeft na mijn mening weinig nep profielen tov Relatieplanet.
Op Lexa kom ik nog wel eens bekenden tegen uit mijn regio, zowel mannen als vrouwen. Bij Relatieplanet heb ik nog NOOIT bekenden gezien. Ik heb daarom de indruk dat Relatieplanet met veel fictieve profielen werkt om leden geld uit de zakken te kloppen. Lexa is in handen van een criminele bende, ze verwijderen je bij het minste geringste opstootje. Dus ook geen aanrader. Al heb je voor een jaar betaald, weg je welverdiende centen.

Beste is gratis datingsites. Ook hier zullen mankementen aan zitten, maar je houd je poen in je portemonnee. Tenzij je domme dingen ga doen oa geld overmaken naar wildvreemden.

Groeten Hans.

Review: bedrog

Ach gedupeerde, dit zijn toch geen bedragen?
Je moest eens weten hoeveel poen lexa per dag binnen haalt.
Dat zakcentje waar jij over praat. pffff wie maakt zich hier nou druk over?

Ga toch naar singel party's of gratis dating sites.
Dat had je deze ellende kunnen voorkomen.

Review: Fake

Dit dezelfde troep als date-vrienden en knalverliefd, alleen in een ander jasje.
Dus niet aan beginnen.

Review: Fata Morgana Flirts

Beste Brainsnack,
Goeie review!
Zet deze review op klacht.nl onder rubriek datingwebsites.
Lexa is als de dood voor negatieve publiciteit dus daar reageren ze razendsnel.
Ik ben benieuwd hoe dit afloopt, lexa zal wel weer met allerlei smoezen komen. Het kan ook zijn dat ze nu na dit lezen actief worden om de schade te beperken.

succes.

Review: Reviews die kloppen

Datingmeting schrijft bij sterke punten: Heel veel datingsites die werken.

Nou mag jij heel Nederland vertellen welke datingsites volgens jou heel veel werken.

Ben benieuwd.

Review: Reviews die kloppen

Jij lult echt uit je nek. Ik had ook niet anders verwacht. Wat een inhoudsloos antwoord. Jij fantaseert net zoals je namen die je gebruikt.

zal ze even opnoemen.....
Dating meting 29, Sofie, Henri, Natasha 42, Sandra 19, Wesley 42, Wilke 29, Joke 29, Rico 28, Barbara 39, Dating Meti 32, Jelte 27.

Review: Waardeloos

Ik zou aangifte doen als ik jou was.
Succes.

Review: paiq

volgens mij hebben ze bij paiq heeeeeel veel beheerders die telkens om beurten een positieve reactie plaatsen.

Review: paiq

@ugly Joe, over schrikken gesproken,

Ik zat ooit te chatten met een dame op relatie.nl.
daar kun je foto's zichtbaar en onzichtbaar tonen.
ik kreeg toen haar foto te zien........
VERSCHRIKKELIJK ZEG !! Wat een engerd was me dat.
ik heb nog nooit zo snel een smoes verzonnen om haar te dumpen.

ook van nog een andere dame kreeg ik haar 2e foto te zien.
Nou je wil niet weten hoe die foto eruit zag.
Ik zou d'r bijna slapeloze nachten van krijgen, o o o wat een afgang.

Review: datingsite?

Je hebt gelijk Dirk, leuke mannen en vrouwen zijn bezet.
Ik heb dit van meerdere vrouwen mogen ondernemen, dus ik zit hier geen onzin te vertellen. Zowel gescheiden mannen als vrouwen zijn probleemgevallen. Ze scheiden niet voor niets, mankeert wat aan. Heel simpel.
Let maar eens op, Relatieplanet en Lexa zitten al jaren dezelfde vrouwen op. En deze beheerders lachen zich kapot, lekker grof geld binnen harken.

Review: Wij zoeken mannen

Weet wie je date is dezelfde shit als alleenstaande moeders en misschien hebben ze nog meerdere sites onder andere namen. 1 keer in de zoveel tijd krijg ik tegelijkertijd mail van beide sites, dat een bloedmooie dame me wil berichten. Maar om haar bericht te lezen moet je eerst dokken.... ja daaaaaag !!!

Staat niet eens een foto van mij op.

Puur zwendel - niet aan beginnen.

Review: Prima concept

Ook hier weer een duidelijk geval....


Alle positieve reviews komen van de beheerders zelf.
Er bestaat geen perfecte site, m.u.v. de gratis sites.

Review: Prima concept

Nou, weet je wat Eric?
Vertel jij nu maar eens aan heel Nederland die mee leest, welke vrouwen profielen er volgens jou echt zijn. Dus namen noemen die jij benaderd hebt.
Ik kijk er na uit en 14 miljoen Nederlanders ook.

Vertel...

Review: Prima concept

Al is de leugen van Eric nog zo snel,
Hans de raadgever achterhaald hem wel.

Review: Lexa - beetje geduld en een beetje geluk!

Beste mensen,

ten eerste denk ik dat Liz een medewerker( ster ) is van lexa om deze shit site uit de stront te trekken. Ook datingsites hebben last van de crisis en zullen moeite moeten doen om de kop boven water te houden.

Alle gescheiden leden op datingsites zowel mannen als vrouwen zijn probleem gevallen. Waarom scheiden ze dan? Daar valt gewoonweg niet mee te leven.
Het is dan ook uiterst moeilijk om met deze figuren in contact te komen. Koppige strontenigenwijze mensen waar je mee te maken hebt. Lexa, relatieplanet weet dat dondersgoed, slaan hier een slaatje uit. Weet hier geld mee te verdienen. Puur bizness. Heel Nederland trapt hierin, en dan gaan ze ook nog relatieplanet beoordelen tot beste datingsite. Mensen waar zijn we in godsvredesnaam mee bezig?! Wordt wakker Nederland, ben ik nou zo slim?

Review: ik kan geen bericht sturen maar ben wel lid!!!

Je kunt jou probleem ook op klacht.nl plaatsen.
Daar reageert lexa wel want ze zijn als de dood voor negatieve publiciteit.
Dat je straks tevreden bent laat ik in 't midden.

Mijn advies is, ga naar gratis datingsite's.
Zijn er genoeg en daar heb je dit geëtter niet. Succes.