waardeloos!!

Ik krijg een mail dat ik gratis 3 dagen full-member-ship kan uitproberen. Ik maak een profiel aan, krijg berichten van andere members. Ik kan met geen mogelijkheid meer inloggen. Kan geen berichten lezen en foto's bekijken. Mails gestuurd naar de site, maar geen reactie.
Ik ga mijn profiel er weer afgooien.

Sterke punten
Niet!

Bezoek WeetWieJeDate Reviews over WeetWieJeDate

3 reacties

Thisismy, ik heb ook een gratis 3 dagen membership ontvangen, net als jij en hebt ook een profiel aangemaakt. Wat denk je? Gratis ?
Ik moet gewoon betalen, credits kopen dus.
Maar wees niet teleurgesteld want dit is weer 1 van de 500 flut site's dus je mis niets. Dooie boel en je chat met de beheerders.

Ik heb ooit in het verleden, voor het eurotijdperk, mee gedaan met kans op een gratis inschrijving bij een relatiebureau, via een mannenblad. Wat denk je? Niets gewonnen maar ik kon toen wel voor 50 gulden lid worden van een relatiebureau. Ooit stond er in de Telegraaf een advertentie met gratis seks. Het bleek dat je eerst 200 gulden moet betalen voor bemiddelingskosten bij een erotische bemiddelingsbureau. Dit zijn gewoon lokkertjes in de hoop dat je gaat betalen.
Niet aan beginnen.

Haha, Hans. Ja klopt, ik ben er ook helemaal klaar mee. Schiet niet op!! Dan ga ik maar in mijn tuin werken. Het zonnetje schijnt, dus......

Bezoek WeetWieJeDate Reviews over WeetWieJeDate

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over WeetWieJeDate
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden