WeetWieJeDate - 22 Reviews

Last updated: 11 januari 2018
WeetWieJeDate Logo

25% aanbevolen, 22 Reviews

  1. WeetWieJeDate informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Soorten lidmaatschap
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. WeetWieJeDate Reviews
  8. Schrijf ook een review over WeetWieJeDate

Niet tevreden over WeetWieJeDate? Probeer dan eens Lexa.

WeetWieJeDate informatie

Weetwiejedate.nl is dé datingsite voor jou!
Dagelijks controleren wij alle profielen op echtheid, dus je weet wie je date!

WeetWieJeDate Details

Hits: 5396

URL: http://www.weetwiejedate.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 22

Doelgroep

Deze datingsite is namelijk speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen, die een partner zoeken voor een date, vaste relatie, of mail contact. Deze site help hen namelijk een juiste partner te vinden. Op deze site zijn er ook een aantal leuke profielen van gebruikers, die nog steeds geen perfecte partner hebben gevonden. Wie weet ben jij de juiste klik voor deze gebruikers. Meld je dus vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Aanmelden

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke partner? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Aanmelden kan door het inschrijfformulier op de startpagina van de site in zijn geheel in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. Het inschrijfformulier treft men onder het kopje 'schrijf gratis in en ontmoet singles in jouw regio'. In dit formulier moet men onder andere een werkende e- mail adres, nick name, geboortedatum en wachtwoord ingeven. Na zich te hebben ingeschreven en de inschrijving bevestigd te hebben, kan men direct van start gaan met het vinden van een leuk date op deze site.

Soorten lidmaatschap

Alle nieuwe gebruikers van de site krijgen het standaard gratis account toegewezen. Hiermee heeft men echter beperkt toegang tot de diverse functionaliteiten van de site. Men kan onder andere een profiel aanmaken, profielen bekijken en flirten met andere leden. Deze leden kunnen hun account verder upgraden naar het Full membership. Hiermee kan men onder andere onbeperkt berichten lezen en sturen, chatten met andere leden, onbeperkt profielen bekijken en het profiel verder aanvullen met het exclusive membership. Het voordeel hiervan is, dat alle gebruikers, dus ook degene met een gratis membership, gratis contact met deze member kunnen leggen. Verder zien andere gebruikers, dat ze gemakkelijk en gratis contact met deze gebruikers kunnen opnemen. Men krijgt verder ook een prioriteitsnotering op deze site om beter op te kunnen vallen tussen alle leden van de site.

Kosten

Het aanmelden en aanmaken van een profiel op deze site is geheel gratis. Gebruikers betalen alleen voor de diensten van het Full membership en exclusive membership. De full memberships accounts kan men aanvragen voor een periode van 1 jaar, 6 maanden, 3 maanden of 1 maand. De kosten hiervoor zien er als volgt uit:
1 jaar voor € 9,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,40
6 maanden voor € 14,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 89,70
3 maanden voor € 19,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 59,85
1 maand voor € 29,50 per maand

Voor het exclusive membership betalen gebruikers
€ 9,95 per maand erbij.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen alle gebruikers alsook geinteresseerden contact opnemen met de service desk van deze site door een e- mail te sturen naar [email protected]

Weetwiejedate.nl
Postbus 1000
t.a.v. Box D325
2260BA Leidschendam


Maak nu een gratis account aan op WeetWieJeDate

WeetWieJeDate reviews (22):

WeetWieJeDate - Geen contact met gratis leden en met de webmaster.

0

Review:
Hoe kun je een bericht sturen aan een gratis lid van WeetWieJeDate?

Mij is gebleken dat je geen bericht kunt sturen aan een gratis lid.
Als je probeert dat te doen, krijg je meteen het betaalscherm voor je neus. Heel frustrerend.

Om te weten of iemand volledig lid is, moet je zelf een volledig lidmaatschap afsluiten. Dus eerst betalen!

Er zijn dating sites die toestaan dat gratis leden berichten mogen uitwisselen.

Het blijkt ook niet mogelijk te zijn contact op te nemen met de webmaster.

Gevoel van belazerd te zijn. Eigenlijk had ik op de eerste dag het contract willen terugdraaien, mij beroepende op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De betaling is verricht op 11.11.16.

Hopelijk zijn deze klachten te verhelpen.
Bij voorbaat dank aan de site voor een eerlijke oplossing.
Met vriendelijke groeten,
Xavier

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Zie hierboven.

Xavier beveelt WeetWieJeDate NIET aan bij vrienden/bekenden

WeetWieJeDate - veel nepprofielen

1

Review:
ik vind het een saaie site voor mannen helemaal

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
vind dood en saai

karin beveelt WeetWieJeDate NIET aan bij vrienden/bekenden

WeetWieJeDate - waardeloos!!

3

Review:
Ik krijg een mail dat ik gratis 3 dagen full-member-ship kan uitproberen. Ik maak een profiel aan, krijg berichten van andere members. Ik kan met geen mogelijkheid meer inloggen. Kan geen berichten lezen en foto's bekijken. Mails gestuurd naar de site, maar geen reactie.
Ik ga mijn profiel er weer afgooien.

Sterke punten:
Niet!

thisismy beveelt WeetWieJeDate NIET aan bij vrienden/bekenden

WeetWieJeDate - wat een nep.....

0

Review:
een maand gratis? Mooi niet dus….wat een nepsite, weinig activiteiten en fakeprofielen……dus geen berichtje kunnen lezen…moet je een profielfoto plaatsen, kan je wel berichtjes lezen, aldus de site….foto geplaatst, mooi niks dus….credits gekocht voor 14,95, kan je alleen een duf cadeautje versturen…..en een goedkope dan he, de leuke zijn 500-750 credits…..bij je profiel invullen krijg je dan totaal 60 credits, waar je dus echt niets aan hebt......krijg je de volgende dag zogenaamd 13 mensen die je willen ontmoeten en helemaal niet op de site staan, moet je wel ff full member worden voor een fake profiel te kunnen zien….wat een nepsite is dit zeg….doorlopend mails gestuurd naar de helpdesk, volgens mij is er geen eens een helpdesk…nooit antwoord gehad….volgens mij zit er maar een sukkeltje die profielen goed kan keuren en je profielfoto.....dan maar iets meer betalen voor een datingsite die te vertrouwen is en waar mensen actief op zijn…..

Sterke punten:
helemaal geen

Zwakke punten:
proberen je gewoon te paaien met wat aandacht van fake profielen zodat je maar snel full member word.....en een triest aantal leden......bij het zoeken in een bepaalde categorie komen ook 3 of 4 keer dezelfde gezichten voorbij, dus dat zegt ook genoeg over de inschrijvingen....

Ton beveelt WeetWieJeDate NIET aan bij vrienden/bekenden

WeetWieJeDate - duh??????

2

Review:
net aangemeld op deze site, kon ik 3 dagen gratis member worden, profiel aangemaakt, en nu kan ik niet meer inloggen!
heb al 3 keer een mail gestuurd maar antwoord krijg je niet terug!!!!
vreemde zaak!!!!!!!

Sterke punten:
nothing!!!!!!!!!

Zwakke punten:
everything!!!!!!!!

WeetWieJeDate - Wij zoeken mannen

4

Review:
Op Facebook krijg ik de reclamebanner van Weetwiejedate.

Mannen gezocht
Wij zijn op zoek naar nieuwe mannen. Single? Schrijf je in om leuke vrouwen te ontmoeten.

Wat raar is dat!
Zijn er dan nog niet genoeg mannen lid van deze website?
Er zijn toch altijd veel meer mannen lid dan vrouwen?
Vrouwen worden overspoelt met berichten!
Mannen mogen blij zijn als ze 1 bericht in de maand krijgen!

Sterke punten:
Geen idee, ik ben er niet lid van en wordt dat ook niet.
Ook geen gratis lid, zonde van mijn tijd.


Zwakke punten:
Reclame op Facebook dat ze mannen zoeken is voor mij niet geloofwaardig.

Dirk beveelt WeetWieJeDate NIET aan bij vrienden/bekenden

WeetWieJeDate - Lekker dan

5

Review:
Ik kwam via Facebook terecht bij deze site. Ze bieden de komende 2 dagen een gratis 24 uurs lidmaatschap aan. Heel leuk en aardig, ik heb me ingelogd en vervolgens kom ik de site niet meer op! Wat ik ook probeer de site ligt voor mij compleet plat. Beetje verdacht dat het moment dat ik online wil gaan ik de complete site niet meer op kan. Zo slaan die gratis 24uur zich wel snel af. Overigens kreeg ik niet eens een mailtje en kon ik ook nergens aangeven dat ik deze niet had ontvangen. (Ook niet in onbekenden map).

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Voel me redelijk opgelicht op deze manier.

WeetWieJeDate - Zelf gecreëerde profielen

0

Review:
Weet wie je date is leuk opgezet, ziet er netjes uit en bevat veelal echte profielen op een enkeling na. Juist in die laatste zit het fenijn.
Het is idd zo dat je lid moet worden voor 24,95 p/m om berichten te kunnen lezen en te versturen, om mensen over de streep te trekken zitten er profielen tussen waar je als man/vrouw sterk verleid door zal worden als je er een berichtje van krijgt, en je snel geneigd bent om toch maar een lidmaatschap af zal sluiten om die leuke vrouw te kunnen benaderen. Ze vallen door de mand omdat omdat de context van benadering hetzelfde is en je weet dat dit door dezelfde persoon geschreven wordt... en dus.. nep. De truc om hier achter te komen merk je snel genoeg, de site heeft een credits systeem waarmee je gratis dingen kunt doen, zoals cadeautjes sturen waaraan je een bericht plakken kunt. Wie een beetje nadenkt typt hier zijn email in zodat je toch contact krijgen kan, de echte profielen verschijnen idd in je msn, en de "nep" profielen die gecreëerd zijn om mensen een lidmaatschap te ontfutselen blijven je domweg benaderen via de site met berichten die je dus niet lezen kunt.. en houden de boot af. Een slinkse manier van oplichting dus. Tevens spreek ik er vrouwen die warempel omdat ze vrouw zijn wel berichten kunnen versturen/lezen.. wederom een slimme truc omdat mannen die berichten ontvangen van een vrouw sneller geneigd zijn een lidmaatschap afsluiten om te kunnen lezen, en als je de vrouw gratis laat versturen...... u begrijpt mijn punt wel denk ik!
Verder is het een leuke site zolang je niet in deze truc trapt, de site zou er goed aan doen om gewoon duidelijk te vermelden dat het een datingsite is waarvoor lidmaatschap betaald moet worden, en niet pochen met het woord gratis want dat is het niet. 25 euro p/m vindt ik veel geld voor een site die niet erg druk bezocht wordt. Veel profielen worden aangemaakt, maar haken snel af als ze de constructie zien. 15 euro zou veel meer mensen over de streep kunnen trekken en de site behoorlijk populair kunnen maken door de leuke opbouw, als ze dit maar duidelijk van te voren melden. Nu is het gewoon jammer dat de site een constructie heeft opgebouwd die er op uit is je geld uit je zak te kloppen door op het gevoel van de mens te gaan spelen, terwijl ze dit helemaal niet nodig zouden hebben.

Sterke punten:
Mooie opbouw.

Zwakke punten:
Geldwolven.

WeetWieJeDate - Tja, ......

0

Review:
Ik heb leuke mensen ontmoet via deze site, maar wat ik vreemd vind is dat deze personen niet op deze site ingeschreven stonden. Zij waren ingeschreven op een andere site: seniorendatingsite.nl
En tot mijn verbazing kon ik op deze site ook inloggen met de gegevens van Weetwiejedate.
Dat zou toch niet mogen!!!

Sterke punten:
Duidelijk en overzichtelijk.

Zwakke punten:
Slechte informatieverstrekking: men moet toch op de hoogte zijn dat je op verschillende sites zichtbaar bent.

WeetWieJeDate - Geen slechte site, maar..........

0

Review:
Deze site is niet nep zoals velen zeggen maar er zit een addertje onder het gras! Als je abbo verloopt krijg je prompt de dag erop een berichtje van een leuke dame. Je kunt haar berichtje pas weer lezen als je een nieuw abbo neemt! Ik verdenk de site ervan dat ze deze profielen zelf beheren en dus ook kijken of je lidmaatschap is afgelopen en dan pas een berichtje terug sturen!
Er zitten soms nep profielen op de site maar deze worden snel verwijderd! Ik heb er leuke contacten opgedaan en in het echt ontmoet dus de site is wel redelijk goed, niet de beste maar zeker niet fake of bedrog!

Sterke punten:
makkelijk navigeerbaar en overzichtelijk

Zwakke punten:
foto's plaatsen gaat niet echt makkelijk!

Redmen beveelt WeetWieJeDate aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over WeetWieJeDate

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou WeetWieJeDate aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou WeetWieJeDate aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek WeetWieJeDate


Home » Algemene Datingsites » WeetWieJeDate