WeetWieJeDate

Weetwiejedate.nl is dé datingsite voor jou! Dagelijks controleren wij alle profielen op echtheid, dus je weet wie je date!

Doelgroep

Deze datingsite is namelijk speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen, die een partner zoeken voor een date, vaste relatie, of mail contact. Deze site help hen namelijk een juiste partner te vinden. Op deze site zijn er ook een aantal leuke profielen van gebruikers, die nog steeds geen perfecte partner hebben gevonden. Wie weet ben jij de juiste klik voor deze gebruikers. Meld je dus vandaag nog geheel gratis aan op deze site.


Aanmelden

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke partner? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Aanmelden kan door het inschrijfformulier op de startpagina van de site in zijn geheel in te vullen en te versturen naar de beheerders van de site. Het inschrijfformulier treft men onder het kopje 'schrijf gratis in en ontmoet singles in jouw regio'. In dit formulier moet men onder andere een werkende e- mail adres, nick name, geboortedatum en wachtwoord ingeven. Na zich te hebben ingeschreven en de inschrijving bevestigd te hebben, kan men direct van start gaan met het vinden van een leuk date op deze site.


Soorten lidmaatschap

Alle nieuwe gebruikers van de site krijgen het standaard gratis account toegewezen. Hiermee heeft men echter beperkt toegang tot de diverse functionaliteiten van de site. Men kan onder andere een profiel aanmaken, profielen bekijken en flirten met andere leden. Deze leden kunnen hun account verder upgraden naar het Full membership. Hiermee kan men onder andere onbeperkt berichten lezen en sturen, chatten met andere leden, onbeperkt profielen bekijken en het profiel verder aanvullen met het exclusive membership. Het voordeel hiervan is, dat alle gebruikers, dus ook degene met een gratis membership, gratis contact met deze member kunnen leggen. Verder zien andere gebruikers, dat ze gemakkelijk en gratis contact met deze gebruikers kunnen opnemen. Men krijgt verder ook een prioriteitsnotering op deze site om beter op te kunnen vallen tussen alle leden van de site.


Kosten

Het aanmelden en aanmaken van een profiel op deze site is geheel gratis. Gebruikers betalen alleen voor de diensten van het Full membership en exclusive membership. De full memberships accounts kan men aanvragen voor een periode van 1 jaar, 6 maanden, 3 maanden of 1 maand. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 1 jaar voor € 9,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,40 6 maanden voor € 14,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 89,70 3 maanden voor € 19,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 59,85 1 maand voor € 29,50 per maand Voor het exclusive membership betalen gebruikers € 9,95 per maand erbij.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen alle gebruikers alsook geinteresseerden contact opnemen met de service desk van deze site door een e- mail te sturen naar [email protected]. Weetwiejedate.nl Postbus 1000 t.a.v. Box D325 2260BA Leidschendam


WeetWieJeDate Reviews

  genept

  ik had eens gekeken op die site leek me wel leuk
  heb toen voor 1maand abonnement genomen.
  ik de dag daarna inloggen staat er account geblokkeerd
  een mail gestuurd nooit antwoord gehad
  loopt mijn abonnement nou door of niet wat kan ik doen ?
  ik kan geen contact krijgen met niemand van die site
  en als hun of boeken van mijn rekening wat kan ik dan doen
  zit er zelf aan te denken of de mogelijkheid bestaat aangifte te doen tegen deze site

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  dat je totaal geen contact krijgt
  of reactie als een email stuurt naar [email protected]

  Geen contact met gratis leden en met de webmaster.

  Hoe kun je een bericht sturen aan een gratis lid van WeetWieJeDate?

  Mij is gebleken dat je geen bericht kunt sturen aan een gratis lid.
  Als je probeert dat te doen, krijg je meteen het betaalscherm voor je neus. Heel frustrerend.

  Om te weten of iemand volledig lid is, moet je zelf een volledig lidmaatschap afsluiten. Dus eerst betalen!

  Er zijn dating sites die toestaan dat gratis leden berichten mogen uitwisselen.

  Het blijkt ook niet mogelijk te zijn contact op te nemen met de webmaster.

  Gevoel van belazerd te zijn. Eigenlijk had ik op de eerste dag het contract willen terugdraaien, mij beroepende op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De betaling is verricht op 11.11.16.

  Hopelijk zijn deze klachten te verhelpen.
  Bij voorbaat dank aan de site voor een eerlijke oplossing.
  Met vriendelijke groeten,
  Xavier

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Zie hierboven.

  veel nepprofielen

  ik vind het een saaie site voor mannen helemaal

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  vind dood en saai

  waardeloos!!

  Ik krijg een mail dat ik gratis 3 dagen full-member-ship kan uitproberen. Ik maak een profiel aan, krijg berichten van andere members. Ik kan met geen mogelijkheid meer inloggen. Kan geen berichten lezen en foto's bekijken. Mails gestuurd naar de site, maar geen reactie.
  Ik ga mijn profiel er weer afgooien.

  Sterke punten
  Niet!

  wat een nep.....

  een maand gratis? Mooi niet dus….wat een nepsite, weinig activiteiten en fakeprofielen……dus geen berichtje kunnen lezen…moet je een profielfoto plaatsen, kan je wel berichtjes lezen, aldus de site….foto geplaatst, mooi niks dus….credits gekocht voor 14,95, kan je alleen een duf cadeautje versturen…..en een goedkope dan he, de leuke zijn 500-750 credits…..bij je profiel invullen krijg je dan totaal 60 credits, waar je dus echt niets aan hebt......krijg je de volgende dag zogenaamd 13 mensen die je willen ontmoeten en helemaal niet op de site staan, moet je wel ff full member worden voor een fake profiel te kunnen zien….wat een nepsite is dit zeg….doorlopend mails gestuurd naar de helpdesk, volgens mij is er geen eens een helpdesk…nooit antwoord gehad….volgens mij zit er maar een sukkeltje die profielen goed kan keuren en je profielfoto.....dan maar iets meer betalen voor een datingsite die te vertrouwen is en waar mensen actief op zijn…..

  Sterke punten
  helemaal geen

  Zwakke punten
  proberen je gewoon te paaien met wat aandacht van fake profielen zodat je maar snel full member word.....en een triest aantal leden......bij het zoeken in een bepaalde categorie komen ook 3 of 4 keer dezelfde gezichten voorbij, dus dat zegt ook genoeg over de inschrijvingen....

  duh??????

  net aangemeld op deze site, kon ik 3 dagen gratis member worden, profiel aangemaakt, en nu kan ik niet meer inloggen!
  heb al 3 keer een mail gestuurd maar antwoord krijg je niet terug!!!!
  vreemde zaak!!!!!!!

  Sterke punten
  nothing!!!!!!!!!

  Zwakke punten
  everything!!!!!!!!

  Wij zoeken mannen

  Op Facebook krijg ik de reclamebanner van Weetwiejedate.

  Mannen gezocht
  Wij zijn op zoek naar nieuwe mannen. Single? Schrijf je in om leuke vrouwen te ontmoeten.

  Wat raar is dat!
  Zijn er dan nog niet genoeg mannen lid van deze website?
  Er zijn toch altijd veel meer mannen lid dan vrouwen?
  Vrouwen worden overspoelt met berichten!
  Mannen mogen blij zijn als ze 1 bericht in de maand krijgen!

  Sterke punten
  Geen idee, ik ben er niet lid van en wordt dat ook niet.
  Ook geen gratis lid, zonde van mijn tijd.

  Zwakke punten
  Reclame op Facebook dat ze mannen zoeken is voor mij niet geloofwaardig.

  Lekker dan

  Ik kwam via Facebook terecht bij deze site. Ze bieden de komende 2 dagen een gratis 24 uurs lidmaatschap aan. Heel leuk en aardig, ik heb me ingelogd en vervolgens kom ik de site niet meer op! Wat ik ook probeer de site ligt voor mij compleet plat. Beetje verdacht dat het moment dat ik online wil gaan ik de complete site niet meer op kan. Zo slaan die gratis 24uur zich wel snel af. Overigens kreeg ik niet eens een mailtje en kon ik ook nergens aangeven dat ik deze niet had ontvangen. (Ook niet in onbekenden map).

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Voel me redelijk opgelicht op deze manier.

  Zelf gecreëerde profielen

  Weet wie je date is leuk opgezet, ziet er netjes uit en bevat veelal echte profielen op een enkeling na. Juist in die laatste zit het fenijn.
  Het is idd zo dat je lid moet worden voor 24,95 p/m om berichten te kunnen lezen en te versturen, om mensen over de streep te trekken zitten er profielen tussen waar je als man/vrouw sterk verleid door zal worden als je er een berichtje van krijgt, en je snel geneigd bent om toch maar een lidmaatschap af zal sluiten om die leuke vrouw te kunnen benaderen. Ze vallen door de mand omdat omdat de context van benadering hetzelfde is en je weet dat dit door dezelfde persoon geschreven wordt... en dus.. nep. De truc om hier achter te komen merk je snel genoeg, de site heeft een credits systeem waarmee je gratis dingen kunt doen, zoals cadeautjes sturen waaraan je een bericht plakken kunt. Wie een beetje nadenkt typt hier zijn email in zodat je toch contact krijgen kan, de echte profielen verschijnen idd in je msn, en de "nep" profielen die gecreëerd zijn om mensen een lidmaatschap te ontfutselen blijven je domweg benaderen via de site met berichten die je dus niet lezen kunt.. en houden de boot af. Een slinkse manier van oplichting dus. Tevens spreek ik er vrouwen die warempel omdat ze vrouw zijn wel berichten kunnen versturen/lezen.. wederom een slimme truc omdat mannen die berichten ontvangen van een vrouw sneller geneigd zijn een lidmaatschap afsluiten om te kunnen lezen, en als je de vrouw gratis laat versturen...... u begrijpt mijn punt wel denk ik!
  Verder is het een leuke site zolang je niet in deze truc trapt, de site zou er goed aan doen om gewoon duidelijk te vermelden dat het een datingsite is waarvoor lidmaatschap betaald moet worden, en niet pochen met het woord gratis want dat is het niet. 25 euro p/m vindt ik veel geld voor een site die niet erg druk bezocht wordt. Veel profielen worden aangemaakt, maar haken snel af als ze de constructie zien. 15 euro zou veel meer mensen over de streep kunnen trekken en de site behoorlijk populair kunnen maken door de leuke opbouw, als ze dit maar duidelijk van te voren melden. Nu is het gewoon jammer dat de site een constructie heeft opgebouwd die er op uit is je geld uit je zak te kloppen door op het gevoel van de mens te gaan spelen, terwijl ze dit helemaal niet nodig zouden hebben.

  Sterke punten
  Mooie opbouw.

  Zwakke punten
  Geldwolven.

  Tja, ......

  Ik heb leuke mensen ontmoet via deze site, maar wat ik vreemd vind is dat deze personen niet op deze site ingeschreven stonden. Zij waren ingeschreven op een andere site: seniorendatingsite.nl
  En tot mijn verbazing kon ik op deze site ook inloggen met de gegevens van Weetwiejedate.
  Dat zou toch niet mogen!!!

  Sterke punten
  Duidelijk en overzichtelijk.

  Zwakke punten
  Slechte informatieverstrekking: men moet toch op de hoogte zijn dat je op verschillende sites zichtbaar bent.

  Geen slechte site, maar..........

  Deze site is niet nep zoals velen zeggen maar er zit een addertje onder het gras! Als je abbo verloopt krijg je prompt de dag erop een berichtje van een leuke dame. Je kunt haar berichtje pas weer lezen als je een nieuw abbo neemt! Ik verdenk de site ervan dat ze deze profielen zelf beheren en dus ook kijken of je lidmaatschap is afgelopen en dan pas een berichtje terug sturen!
  Er zitten soms nep profielen op de site maar deze worden snel verwijderd! Ik heb er leuke contacten opgedaan en in het echt ontmoet dus de site is wel redelijk goed, niet de beste maar zeker niet fake of bedrog!

  Sterke punten
  makkelijk navigeerbaar en overzichtelijk

  Zwakke punten
  foto's plaatsen gaat niet echt makkelijk!

  weetwiejedate.nl pure oplichting

  Ik zou graag iedereen willen waarschuwen voor deze datingsite de reacties die je ontvangt zijn allemaal commercieel zoals sms diensten enz en veel fake profielen rnen daar moet je nog voor betalen ook hoe dom ben je dan/

  Sterke punten
  Sterk in oplichten.

  Zwakke punten
  fake profielen, sms diensten pure oplichting

  Weet Wie Je Date aanbevolen door Email Sexdate

  Beste dames en heren

  Zondag 15 augustus vond ik deze e-mail in mijn Inbox.
  Het is afkomstig van Email Sexdate.
  Ik weet niet wat ik hier van moet denken dat een sexdating organisatie een gewone datingsite aanbeveelt.

  Lees ook de review van Erostorm 25 januari 2010.
  Als je zijn review gelezen hebt is het wel erg tegenstrijdig van de organisatie van Weet Wie Je Date om te adverteren via Email Sexdate.
  ------- kopie e-mail ----------------------

  WeetWieJeDate is een gloednieuwe dating website gericht op vrouwen en mannen uit Nederland en Belgie.

  Deze website richt zich vooral op de gemiddelde huisvrouw op zoek naar de gewone man voor een spannende date, dinnerdate of relatie.

  WeetWieJeDate claimt geen nep profielen te hebben (in tegenstelling tot vele soortgelijke websites), dus voeg je zelf gratis aan de weekelijks meer dan 300 nieuwe leden.

  Klik hier voor de website WeetWieJeDate

  Succes en veel plezier!

  En bedenk, uitproberen kan niet kwaad! Het is gratis en niet geschoten is altijd mis!

  Sterke punten
  Geen idee want ik ken deze site niet.

  Zwakke punten
  Mannen die op alleeen maar op seks uit zijn worden nu aanbevolen om zich op deze datingsite in te laten schrijven.
  Of de heren dat ook echt zullen doen betwijfel ik naar aanleiding van de review van Erostorm 25 januari 2010.
  Als je aangeeft dat je interesse hebt in erotiek word je er uitgeknikkerd.
  Waarom beveelt Email Sexdate deze site dan aan?

  Voor de rest weet ik het niet omdat ik deze site niet ken.

  dit is toch gewoon bedrog

  Je adverteerd met gratis maar dat is helemaal niet waar je moet toch flink betalen voor deze site dat vind ik misleiding je komt er pas achter als je je profiel hebt aangemaakt.
  Reacties van andere leden hoef je dan ook niet te verwachten want ze kunnen helemaal niet reageren.veel fake profielen.

  Sterke punten
  Mooie voorpagina

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar

  weet wie je date

  ik vind het pure oplichting ze lokken je met een gratis profiel maar als je wilt reageren moet je er dik voor betalen trap er niet in !

  Sterke punten
  leuke voorpagina

  Zwakke punten
  weinig leden

  Zeer tevreden

  Ik ben absoluut tevreden over deze datingwebsite.
  Al snel kreeg ik reacties van een aantal singles en ik heb hier op gereageerd.
  Hiervoor moest ik wel een abonnement afsluiten wat mij 59,95 koste, dit vond ik natuurlijk niet leuk.
  Maar ik ben er achter gekomen dat 59,95 voor een half jaar heel goedkoop is vergeleken met andere datingsites die dit per jaar vragen.
  Ik ben nu sinds 5 weken samen en ben dus eigenlijk wel tevreden.

  Sterke punten
  mooie website
  handig

  Zwakke punten
  het kost geld als je fullmember wild worden

  WeetWieJeDate is helemaal niet gratis

  Ik vind het smerig om mensen te lokken met gratis terwijl dit helemaal niet zo is.

  Sterke punten
  De voorpagina ziet er mooi uit verder is het niet veel bijzonders de leden kunnen niet eens reageren omdat ze gratis lid zijn

  Zwakke punten
  Komt op mij niet echt betrouwbaar over

  Algemene voorwaarden m'n hol!

  Beste mensen,rnrnIk, heb, zoals sommigen ook een profiel aangemaakt bij deze datingsite, en meteen vielen mij een aantal dingetjes op.rnIk zie hier dat ook de mensen die het "brein" (lees dit absoluut niet positief!) achter deze website zijn, reageren op berichten, die zij niet gegrond vinden.rnrnDaarom citeer ik het volgende:rn"1. Members moeten minimaal 18 jaar oud zijn op het moment dat zij één of meerdere overeenkomsten sluiten met DiMex ...."
  Na mijn profiel compleet te hebben gemaakt, ging ik eens op zoek naar een bijpassende flirt, echter was het eerste resultaat, een meisje, naam etc. houdt ik graag achterwegen. Dit meisje, was echter 17(Ja, lees 17) jaar, en dan denk ik bij mijzelf:rnHoe is het mogelijk om je aan te melden?rnrnDe algemene voorwaarden zijn dus gewoon een stukje regeltjes, waar we ons niet aan dienen te houden?!rnrnDaarnaast vond ik het ook ontzettend leuk, dat er bij mijn profiel een plaatje stond:rn"Dit beeldmerk vertelt je dat de gebruiker écht is wie hij of zij zegt. We hebben dit profiel geverifieerd. Je weet nu dus wie je date."rnrnEr is op werkelijk geen enkele manier gecontroleerd of ik de gene ben op de foto, die ik beweer te zijn, nu ben ik iemand van aard die daar niet over zou liegen, MAAR, dit is dus met GEEN ENKELE manier geverifieerd!!rnrnrnDus: weetwiejedate.nl rnzorg OF dat wat jullie zeggen waar is, OF ga gewoon lekker offline.rnrnIk kots nu al van al die bullshit die jullie verkondigen en niet waarmaken!

  Sterke punten
  Mooie layout! In ieder geval, mooier dan RP.nl!rnJe kunt als pedofiel makkelijk meisjes vinden onder 18 jaar!rnJe kunt makkelijk faken, net als 70% van de members! (relatief gezien)rn

  Zwakke punten
  Algemene voorwaarden, zijn het niet!rn17 jarigen op de site, waar dit niet wordt toegestaan door de algemene voorwaardenrnrnGeverifieerd betekend hier: niet gecontroleerd!rn

  fake

  Volgens mij is deze website een fake????

  Heeft er iemand nog meer ervaring hiermee?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen

  censuur

  Vandaag een dag op die site gestaan. Stond in mijn profielomschrijving als interesse o.a. erotiek, werd niet goedgekeurd. We leven toch in 2010 dacht ik en willen die klote censuur toch niet, conclusie een oude wijvenclubje met een moraal en in de wereld staan a la Staphorst. Waardeloze site, geen bezoek en abonnement waard !!!

  Mooie site!!!!!!

  Echt de beste site op dating gebied!!!!!!!!!!

  Extreem overzichtelijk, maar helaas extreem weinig mensen momenteel!
  Filters werken wel goed en idioten worden van de site verstoten. Dat scheelt een hoop!

  Sterke punten
  alles op 1 ding na

  Zwakke punten
  extreem weinig leden

  Niet gratis

  Deze website is niet gratis, je kan geen berichten versturen tenzij je een premium membership neemt.

  heeft er iemand op mijn e-mail geregareert

  dames uit oosterhout ik wacht op jullie je krijgt altijd antwoordt terug groetjes en xxxxxxxxxxxxxxxxx van bcocu(typing) uw kunt mij ook bellen 0634102988 alvast bedankt

  Sterke punten
  ik ben altijd eerlijk naar iedereen toe hou niet van liegen
  mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleeft

  Zwakke punten
  heb ik geen

Bezoek WeetWieJeDate

Schrijf een review