bedrog

Een zeer zeer slechte ervaring heb ik opgedaan doordat ik me heb ingeschreven op Lexa. Ik ontmoette mijn prins.......het bleek echter een kikker te zijn. Een oplichter, door hem ben ik alles wat ik had kwijt en blijf ik zitten met een schuld van € 70.000,00. Mijn leven is voorbij alleen nog maar ellende........
Zijn schuilnaam: graduz, zgn een ingenieur die in het buitenland woont. Nou..... een operator die destijds in Weert woonde en getrouwd was.

Sterke punten
bedrog

Zwakke punten
klantgericht

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

7 reacties

breng lexa naar rechter.Dat is schuld ook van lexa.laat lexa betalen maar.

Ach gedupeerde, dit zijn toch geen bedragen?
Je moest eens weten hoeveel poen lexa per dag binnen haalt.
Dat zakcentje waar jij over praat. pffff wie maakt zich hier nou druk over?

Ga toch naar singel party's of gratis dating sites.
Dat had je deze ellende kunnen voorkomen.

Lexa garandeert een veilige omgeving, maar daar moet je niet blind op rekenen.
Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor wat je doet.

Ik heb wel eerder gelezen, en gezien op tv over op een programma over oplichting, dat er vrouwen en mannen gedupeerd worden door zogenaamde geliefden die in het tijdelijk in het buitenland verblijven en of werken. Ze beweren dat ze rijk zijn, maar tijdelijk in geldnood zitten of nog niet bij hun geld kunnen komen.

Sommige websites waarschuwen hiervoor door een waarschuwing in de Inbox.
Bijvoorbeeld: "Maak nooit geld over als er om wordt gevraagd. Waarschuw ons en wij zullen de member verwijderen!"

Correctie/aanvulling

Lexa garandeert een veilige omgeving, maar daar moet je niet blind op rekenen.
Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor wat je doet.

Ik heb wel eerder gelezen, en gezien op tv over oplichting, dat er vrouwen en mannen gedupeerd worden door zogenaamde geliefden die tijdelijk in het buitenland verblijven en of werken. Ze beweren dat ze rijk zijn, maar tijdelijk in geldnood zitten of eventjes niet bij hun geld kunnen komen of er over kunnen beschikken. Of ze verwachten een grote erfenis, of hebben een andere smoes. Ze vragen de slachtoffers of ze even wat geld over kunnen maken om ze uit de nood te helpen.Als je dat gedaan hebt vragen ze later om nog meer net zo lang totdat je blut bent.

Sommige websites waarschuwen hiervoor door een waarschuwing in de Inbox.
Bijvoorbeeld: "Maak nooit geld over als er om wordt gevraagd. Waarschuw ons en wij zullen de member verwijderen!"

Ik heb geen geld aan hem gegeven. Ik had een eigen zaak, Hij heeft mij en mijn zoon in mijn eigen huis en zaak bestolen. Hij vulde zelf zijn werkgeversverklaring in en omdat ik dat niet gezien had en hem vertrouwde hebben we samen een huis gekocht. en jaar voordat de overdracht plaats zou vinden hebben we getekend voor het huis. Ne een jaar bleek dat hij geen rode cent had, een loonbeslag op zijn loon. Het huis konden we dus niet kopen en ik mag nu voor de advocaatkosten en de boete aan de verkopers betalen. En weet je wat hij zegt: Van een kale kip kun je niet plukken. Ik draai overal alleen voor op.

Tja ik ben tegen Lexa, maar hier kun je hun de schuld niet van geven. Dit is puur gene voelsprieten hebben en zo'n figuur kan je overal tegen komen.
Daarom ben ik van mening ,als ik ooit nog ga samenwonen eis ik inzicht in de financien!! Zo niet, latten.Sterkte

Helmpie,het is absoluut niet jou schuld,nog de schuld van Lexa maar zeker van alle minkukels die nog enige vorm van normen nog waarden hebben.Ook ik ben er in gestonken voor 16.000.00.....fictieve naam ( destijds ) op lexa was Heinz,Duitser van geboorte ( lang verhaal maar goed ) gisteren zag ik dat ene Truus contact met mij wilde over dit heerschap,ben benieuwd of ik nog iets van haar hoor...Maar goed,haar je recht,vecht voor je rechten,maar zorg zeker voor bewijzen zodat je bij eventuele rechtszaken sterk staat

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden