Reviews van deze auteur

bedrog

Review over Lexa

Een zeer zeer slechte ervaring heb ik opgedaan doordat ik me heb ingeschreven op Lexa. Ik ontmoette mijn prins.......het bleek echter een kikker te zijn. Een oplichter, door hem ben ik alles wat ik had kwijt en blijf ik zitten met een schuld van € 70.000,00. Mijn leven is voorbij alleen nog maar ellende........
Zijn schuilnaam: graduz, zgn een ingenieur die in het buitenland woont. Nou..... een operator die destijds in Weert woonde en getrouwd was.

Sterke punten
bedrog

Zwakke punten
klantgericht

reacties:

Review: bedrog

Ik heb geen geld aan hem gegeven. Ik had een eigen zaak, Hij heeft mij en mijn zoon in mijn eigen huis en zaak bestolen. Hij vulde zelf zijn werkgeversverklaring in en omdat ik dat niet gezien had en hem vertrouwde hebben we samen een huis gekocht. en jaar voordat de overdracht plaats zou vinden hebben we getekend voor het huis. Ne een jaar bleek dat hij geen rode cent had, een loonbeslag op zijn loon. Het huis konden we dus niet kopen en ik mag nu voor de advocaatkosten en de boete aan de verkopers betalen. En weet je wat hij zegt: Van een kale kip kun je niet plukken. Ik draai overal alleen voor op.