Lexa - beetje geduld en een beetje geluk!

Lexa - beetje geduld en een beetje geluk!

Ik heb een paar reviews gelezen hier en het zijn niet echt de meest positieve reactie's. Ik ben zelf best sceptisch tegenover de betaalde datingsites. Mijn ervaring zegt dat mannen veel meer moeite moeten doen om in gesprek te komen met een vrouw. Als vrouw zijnde, en dan spreek ik puur voor mezelf, heb je keuze zat en genoeg mannen die reageren. Ja je moet zeker je gezonde verstand gebruiken en niet zo maar alles blootgeven. Ik heb na anderhalf week lidmaatschap een date gehad met een hele leuke jongen en er zijn er al meer gevolgd. Of dit de ware is kan ik nog niet zeggen maar hij is héél goed op weg. Over de opzegging/betaling van lexa kan ik nog niets zeggen want mijn lidmaatschap loopt nog even.

Ik zou tegen de dames willen zeggen.. waag een gokje want als je niet reageert weet je niet of je prins op het witte paard erbij zit.

En voor de mannen, geef het niet op.. ik snap dat het best frustrerend werkt maar de aanhouder wint!!

Sterke punten
- veel 'aanbod'
- geen fakeprofiles
- leuke functies om elkaar beter te leren kennen

Zwakke punten
- het kost geld om de liefde van je leven te ontmoeten
- mannen zijn soms erg opdringerig
- je moet je gezonde verstand erbij houden want iedereen kan zichzelf erop zetten en niet iedereen heeft goeie bedoelingen.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

14 reacties

Tja Liz als je net lid bent zie je het nog anders,maar op geen enkel andere site zitten zo veel fake mannen dus ook vast fake vrouwen als bij lexa. Ik hoop voor jou dat de eerste gelijk de beste is, zo iet dan kom je er zeker nog achter daar.

Hopelijk kom ik er niet achter en zoals het er nu uitziet gaat dat ook niet gebeuren ;-)

Edith.. als je nog zoekende bent, veel succes!

Ja, natuurlijk heb je binnen de kortste tijd een date op die waardeloze site als je een vrouw bent! Die hebben ze voor het uitzoeken. Dat is juist het probleem op Lexa (en nog meer sites), er zijn 90% mannen en maar 10% vrouwen lid van zulke sites. En daardoor zijn die vrouwen op Lexa vaak te beroerd om even netjes een reactie op een berichtje van een man te reageren. Nepprofielen zijn ook aan de orde van de dag. In het begin gaf ik die netjes door, maar na de 20e keer ben ik ermee gestopt omdat ik niet het idee had dat ze er wat tegen ondernamen om het te voorkomen. En wat je opmerking betreft: "En voor de mannen, geef het niet op.. ik snap dat het best frustrerend werkt maar de aanhouder wint!!" slaat voor een man kant nog wal. Neem mijzelf. Een HALF JAAR betaald lid en nul komma nul dates gehad!

Tja.. ik ben dan misschien één van de weinigen die wel het geluk heeft gehad op deze site. Ik zet mijn eigen ervaring hier neer en die is tot nu toe positief. Ik begrijp dat jullie andere ervaringen hebben en dat is jammer.

Helemaal eens, Edith! Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Liz is net begonnen dus nog een beetje naïef. Maar ik verwacht dat ze over een paar maanden ons alleen maar groot gelijk kan geven. Ik heb over een paar weken een date, maar dat is absoluut NIET dankzij Lexa. Ik beschouw dat geld dat ik in de bodemloze Lexa-put heb gegooid maar als peperduur leergeld.

Naïef haha.. nou ik zal er verder geen woord aan vuil maken, blijkbaar heb je héle goeie mensenkennis jurjen!

Beste mensen,

ten eerste denk ik dat Liz een medewerker( ster ) is van lexa om deze shit site uit de stront te trekken. Ook datingsites hebben last van de crisis en zullen moeite moeten doen om de kop boven water te houden.

Alle gescheiden leden op datingsites zowel mannen als vrouwen zijn probleem gevallen. Waarom scheiden ze dan? Daar valt gewoonweg niet mee te leven.
Het is dan ook uiterst moeilijk om met deze figuren in contact te komen. Koppige strontenigenwijze mensen waar je mee te maken hebt. Lexa, relatieplanet weet dat dondersgoed, slaan hier een slaatje uit. Weet hier geld mee te verdienen. Puur bizness. Heel Nederland trapt hierin, en dan gaan ze ook nog relatieplanet beoordelen tot beste datingsite. Mensen waar zijn we in godsvredesnaam mee bezig?! Wordt wakker Nederland, ben ik nou zo slim?

Was leuk geweest als ik bij lexa had gewerkt, blijkbaar betalen veel mensen boor niets meer dan lucht dus dat was leul geld verdienen
Nee mensen, geloof het of niet, ik ben gewoon een meid die wel een leuke lexa ervaring heeft. Ik zie ook heus wel dat er véél mensen niet tevreden zijn. Normaal gesproken schrijf ik niet snel een review, geloof dat ik me de volgende keer twee keer bedenk voordat ik dat weer doe. Mensen, dit is míjn ervaring en die heb ik gedeeld!!!

Hallo Liz. Klopt, ik heb inderdaad best goede mensenkennis gekregen in al die tijd en na al die super teleurstellende ervaringen met vooral die waardeloze Lexa-site. En het zou best kunnen dat jij gewoon een Lexa-medewerker bent. Het is namelijk heel opvallend dat jij als een van de zeer weinigen WEL superpositief en enthousiast bent over Lexa! Heel verdacht. Ik zou graag je reactie nog eens een keer horen/lezen als je net als ik een half jaar door de Lexa-mangel bent gehaald...

Jurjen, ga jij lekker verder met je frustraties hier bot vieren! Misschien moet je je negatieve energie omzetten in wat positieve, kom je een heel eind verder mee!

En dan geloven jullie me toch niet.. mij heb je er niet mee, ik lach het laatst en het hardst :-)

Liz, zoals ik al zei, ik heb gewoon bijna alleen maar negatieve ervaringen met Lexa. En aan de reacties kun je zien dat ik zeker niet de enige ben! Ik ben op dit moment een en al positieve energie hoor! Of je het gelooft of niet. Maar zoals ik al zei, ik spreek je graag weer over een aantal maanden als je wat langer lid bent van die vreselijke datingsite. En zoals ik ook al zei, voor jou is het totaal anders dan voor een mannelijk lid (van Lexa :-) want die komen er maar bekaaid vanaf, terwijl de vrouwen de dates voor het uitzoeken hebben. Maar dat geldt voor bijna alle datingsites...

Heb je review al twee keer gelezen en het er mee eens kan ik het niet zijn, natuurlijk is het als vrouw een heel ander ervaring als man. Ik ben 6 maanden lid geweest, ervoor was ik een maandje aan het kijken, kreeg ik heel veel emails over 'deze persoon wilt je graag ontmoeten, deze persoon wil je graag spreken'.

Zodra ik lid werd stopte het, goed, zelfs maar netjes berichten stuuren, geen enkel reactie in 6 maanden tijd, NUL. Ik ging op wat meer onderzoek uit en kwam ook heel veel nep profielen tegen. Zodra mijn abbo afgelopen was begonnen de mailtjes weer over vrouwen die mij willen spreken en ontmoeten, haha ja ja, het zal wel.

Sterke punten:
- veel 'aanbod'
- geen fakeprofiles
- leuke functies om elkaar beter te leren kennen

Veel aanbod tja, je bent vrouw he, geen fake profielen, we weten allebij beter en leuke functies om elkaar beter te leren kennen, de standaard chat en berichten is niet zo heel erg bijzonder in een dating site....

Allereerst Guy, fijn dat je je eigen ervaringen hier neerzet en niet direct in de aanval gaat en zegt dat ik naïef ben of zélfs een medewerkster van lexa. Kijk wat betreft de fake profielen, soms vond ik de profielfoto's té mooi maar daar reageer ik dan bijvoorbaat niet op dus vandaar dat ik daar geen ervaringen mee heb. En ja ik ben er ook wel achtergekomen dat het voor een vroyw écht tien keer makkelijker is dan voor een vrouw op een datingsite. Het is ook niet zo dat ik helemaal fan ben van lexa en ik vind het ook geldklopperij, dat heb ik er ook (op een nette manier) bij gezet. Ik heb al jaren ervaring met dit sooet sites (in tegenstelling van wat sommige mensen denken) en ik heb ook minder leuke ervaringen gehad. Maar ik dacht voor iedereen diebhet vertrouwen in dit soort sites verloren heeft wou ik mijn wél positieve ervaring hier posten (dit was echter de laatste keer)

Ik hoop dat iedereen gelukkig word in de liefde en ik ik hoop dat ik de liefdw van mijn leven gevonden heb!

Heb er geen baat bij om je uit te maken voor iets of iets niet, dat je iemand hebt gevonden is leuk, en hoop het beste voor je, maar mijn ervaring en helaas 90% van de andere, is het puur oplichting, of in elk geval heel dicht tegen aan.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden