Reviews van deze auteur

Levenloze trollensite

Review over Knuz

Dit is de meest trieste verzamelplaats voor levenloze nietsnutten die ik tot nu toe ben tegengekomen. Dagelijks de zelfde stakkers die echt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op elke vrouw levenloze berichten plaatsen. De page wordt door een 10-tal imbecielen constant onder gespammed. Hier wil je echt niet tussen horen.

Sterke punten
Goed voor spuuglelijke levenloze nietsnutten!

Zwakke punten
Niet goed voor normale mensen

Hoe kom ik hier in godsnaam vanaf?

Review over Zoosk

Dat het grote facebook deze app aanbied is echt schandalig. Ik klikte eens op iets en ik was opeens zoosk member. Al mijn contacten zagen dat. Ze maken dus reclame over mijn rug.
Nu wil ik mijn account daar verwijderen. Dat is onmogelijk. Ik heb al 15x een mail gestuurd maar krijg NOOIT reactie. Ik blijf mailtjes krijgen van lelijke vette paarden die mijn profiel 10x per dag bekijken. ZOOSK is de grootst mogelijk smerige oplichterij die er in de datingswereld-sites bestaat.
Ik stel voor om wat mensen te verzamelen om Radar in te schakelen, want het is één grote gore mega oplichters bende die niet te traceren is. Oppakken en opsluiten!!!

Sterke punten
Je tot wanhoop drijven. Zichzelf totaal onbenaderbaar maken. Je account misbruiken voor reclame doeleinde. Fake profielen neerzetten.

Zwakke punten
Zwak is veel te mild uitgedrukt voor deze idioten. Heeft ook niets met zwak te maken, maar uiterst subtiele geslepenheid. Hier is erg goed over nagedacht.

De moeite waard

Review over Paiq

Na een aantal dating sites te hebben bezocht is dit toch veruit de leukste. Ik heb leuke gesprekken en al binnen no time aan aantal keren afspraakjes gemaakt. Uit de gesprekken met vrouwen blijkt dat er ook helaas te veel viezeriken tussen zitten die inderdaad heel subtiel een gesprek aangaan en dan smerige praatjes houden. Losers blijf je overal houden, maar dat kun je de site niet echt kwalijk nemen. Dat je niet direct elkaars foto ziet vind ik prima. Je kunt namelijk ook leuke gesprekken hebben met iemand waar je niet op valt. Snel scorende rukkers hebben hier dus niets te zoeken. Helaas heb je er ook een aantal desperate seeking Susans tussen. Als je niet meteen serieus aan een lange relatie wilt beginnen wordt je geblokked.\\r\\n

Sterke punten
Echte profielen, eerst een leuk gesprek. Genoeg leuke mensen. Match intelligentie klopt redelijk. Makkelijke interface. Leuke foto beoordeling optie. Je krijgt bericht als iemand je foto waardeert. Je kunt voor echt heel weinig geld credits kopen als je niet lang op een door de site toegewezen match wilt wachten, zonder direct een maand contract af te sluiten. Je hoeft zelf geen credits in te leveren als een dame je foto leuk vind. Je hoeft ook geen credits in te leveren als een dame je een zogenaamde oneliner stuurt en je wilt daar op reageren.

Zwakke punten
Eigenlijk niet veel, want als je echt wilt dat alles sneller gaat kun je credits voor heel weinig bij kopen,...een paar euro maar. Er zitten wel veel lelijke mensen op, maar die heb je overal. Het blokkeer systeem is wel redelijk bot. Ook al heb je een leuk gesprek (of iemand met jou) kun je die zonder slag of stoot blokken. Dat speed of battle-daten met 5 minuten is ook behoorlijk bot, mensen zijn oud en wijs genoeg om zelf uit te maken of ze verder willen kletsen. Als iemand niet verder wil, moeten men zelf kunnen afkappen. Maar eigenlijk zegt dit meer iets over de botte personen dan over de site ;-)

reacties: