Reviews van deze auteur

te weinig bekend

Review over Knuz

Ik zit nu zo'n vijf maanden op Knuz. Op zich een prima site en inderdaad is bijna alles gratis, op wat extra functionaliteiten na, maar die heb je niet echt nodig om met elkaar in contact te komen.
Het enige wat er wat mij betreft aan ontbreekt, is het aantal nieuwe leden. En ik denk dat dat komt, omdat veel singles niet weten dat Knuz bestaat. En dat het geheel gratis is. Het is gratis omdat er geen geld wordt uitgegeven aan dure reclames, dat snap ik. Toch jammer dat er geen oplossing voor is.
Hier bij de reviews zie ik wel klachten over de chatsite, maar wat doe je daar dan ook te chatten, het gaat er toch om om een relatie te vinden? Als je iemand leuk vindt ga je toch 1 op 1 en niet in zo'n chatbox met z'n allen?

In ieder geval, ik hoop Knuz een manier vindt om meer bekendheid te krijgen, zodat al die mensen die zich nu blauw betalen bij de betalende site meteen overstappen naar Knuz.

Sterke punten
Gratis, je kan berichten sturen, zien wie je profiel heeft bezocht, hoe vaak en wanneer. Voor speciale functionaliteiten kun je credits kopen, maar is niet echt nodig.

Zwakke punten
Te weinig bekend bij het single publiek.

e-matching is oké

Review over e-Matching

Aan zo'n domme review als die van Gwen hieronder kan ik me echt ergeren. Heeft ze het wel over e-matching? Ten eerste is het niet heel duur (17,95 p/m) en als je geen betalend lid wilt worden, kun je 16 weken gratis op de site staan en mag je gratis reageren als iemand jou een bericht stuurt.
Ten tweede is het merendeel hbo of universitair nivo.
En inderdaad krijg je iedere dag een mail met nieuwe members die passen bij jouw zoekprofiel, maar niets weerhoudt je ervan om zelf te gaan zoeken. Het is niet een site waarbij dat niet mag. Je kunt ook gewoon zelf aan de slag. Wat je wil.

Gwen, ik twijfel er aan of je zelf wel hoger opgeleid bent, je review is in ieder geval onder de maat.

interesse is dus geen interesse

Review over Lexa

Dat is wel een vreemde zaak, als ik het goed begrijp, krijg je een interesse bericht van iemand als diegene alleen maar je profiel heeft bezocht. Dat zou ik niet prettig vinden, als ik iemands profiel bezoek en ik vind die persoon totaal niet interessant, dat Lexa dan een interesseberichtje namens mij stuurt.
Bovendien is het totaal ander beleid dan elke datingsite die ik ken. Interesse van Relatieplanet, Relatie. nl, Match4me, enz, is altijd een echt geinteresseerd persoon die met jou in contact wil komen.
Het woord interesse is erg rekbaar bij Lexa. En omdat je berichtjes niet kan lezen, heb je grote kans dat als je lid wordt je teleurgesteld raakt.

Jaren geleden ben ik lid geweest van Lexa, maar zulke praktijken kan ik me niet herinneren. Ook dat gedoe om van je automatische verlenging af te komen, was er toen nog niet. Het was toen wel een fijne site. Jammer dat het nu zoveel minder geworden en dat je mensen zo wantrouwig maakt dat ze zelfs nepprofielen gaan aanmaken, om erachter te komen dat Lexa je echt probeert te lokken tot betaling.
Charlotte zal wel weer haar mening hierover geven, maar Charlotte heeft een harde kop en verandert eigenlijk niets aan het beleid van Lexa.

Sterke punten
Eens leuke site

Zwakke punten
je krijgt interesseberichten van mensen die helemaal niet in je geinteresseerd zijn, maar slechts je profiel hebben bezocht. Misleidend.
Met de klachten over automatische verlenging wordt niets gedaan.
Charlotte is een nutteloze muts die maar een beetje de klachtensites afschuimt, maar er gebeurt in feite niets.
Mijn suggestie, zodra mensen betalen meteen 2 mogelijkheden geven, wilt u automatisch verlengen of eenmalig. Twee mogelijkheiden om aan te vinken.
Andere suggestie, geen interesse berichtjes, maar meneer/mevrouw x heeft uw profiel bezocht. Eerlijke koek graag!

ga zelf op onderzoek uit.

Review over DatingAanbieding.nl

Ik heb hem ook bezocht, gewoon eens om te controleren hoe deze site werkt. Maar valt erg tegen, de gratisdatingsites hebben ze buiten beschouwing gelaten. Ook nemen ze klakkeloos aan dat als relatieplanet beweert dat ze meer dan 4 miljoen leden hebben dat wel zo zal zijn. De maand bedragen slaan ook nergens op, zo beweren ze dat je voor relatieplanet 7,13 per maand betaald, maar een maand bij rp kost 27,85, Die 7,13 is alleen voor mensen die een jaarabonnement nemen. En zo hebben ze dat bij alle sites gedaan, maand bedragen als je een jaar lid blijft. Krijg sterk de indruk dat ze alleen sites behandelen die de site hebben gesponsesd.

Als je werkelijk wilt weten of een site wat is kan je beter hier kijken, en dan vooral de kritische profielen bekijken, want hier wordt helaas ook her een der een positieve review door de datingsite zelf geplaatst.
En voor je je inschrijft op een datingsite lees eerst de voorwaarden en kijk goed uit dat je niet aan een automatische verlenging vastzit. Ga vooral zelf op onderzoek uit, misschien kun je vrienden vragen welke site goed is bevallen.

Sterke punten
magere poging om een datingsite te beoordelen

Zwakke punten
beoordelingen zijn zwak gemotiveerd. Prijzen niet goed onderbouwd of uitgelegd. Klachten die over die sites op internet overal te vinden zijn worden niet meegenomen in de beoordeling.

de nood is hoog

Review over Mens en Relatie

Welja, daar gaat een juffrouw van mens & relatie hier even zieltjes werven voor haar werkgever. Het gaat zeker slecht met de zaak. Dit hier is bedoeld voor mensen die met jullie te maken hebben gehad, hun ervaring. Jullie hebben maar 2 sterren dus zo tevreden is het clientel niet. En dan met zo'n zoetsappig verhaaltje hier aankomen hoe fantastisch jullie wel zijn, en dat mensen zich toch maar gauw moeten inschrijven, alsof iemand die nu nog bij mens&relatie in dienst is zich negatief zou uitlaten over het bedrijf .
Ik vind het hondsbrutaal.

Sterke punten
weet niet

Zwakke punten
gaan op deze review site zieltjes winnen. Vreselijk suf.

luister eens naar je klanten (en klachten)

Review over Lexa

Beste mensen van Lexa. Wanneer gaan jullie nou eens luisteren naar jullie klanten? Mensen willen geen automatische verlenging, probeer ze dan ook niet op slinkse manieren zo ver te krijgen. Ja, ik weet al wat voor antwoord is. Dat sommige mensen het juist prettig vinden, die automatische verlenging. Maar daar geloof ik geen hout van. Ten slotte propageren jullie ook dat het een makkie is om de ware te vinden, vooral op Lexa! Dus waarom zou je dan al bij voorbaat willen verlengen? Eenmaal een partner heb je immers geen lidmaatschap meer nodig.
Bij relatieplanet hadden ze vroeger ook automatisch verlengen, daar zijn ze mee gestopt. Denk je dat er iemand tegen heeft geprotesteerd? Nee. Het voelt juist veilig baas te zijn over je eigen portemonnaie. Als je wilt verlengen dan doe je dat echt wel uit jezelf, of na een waarschuwingsmail dat je fullmemberschap verloopt. Zoveel moeite is dat ook weer niet.
De mensen die hier hun klachten deponeren en die met veel toestanden dan toch eindelijk de boel stopgezet krijgen, zijn jullie voorgoed kwijt. Niets krijgt ze meer terug op jullie site. Mensen blijven niet waar ze zich onveilig voelen.
Bedrijven die niet naar hun klanten/klachten luisteren helpen zichzelf uiteindelijk om zeep, heel dom. Zeker nu sommige ook al naar Radar en Kassa stappen.

Sterke punten
weet niet

Zwakke punten
gezeur met automatische verlenging
en hier maar niets tegen doen

waarom niet veranderen?

Review over Lexa

Ik heb nu veel reviews over lexa gelezen en steeds zie je weer dezelfde klacht. Het gaat over betalingen en het niet kunnen bereiken van de helpdesk. Mensen bij wie automatische afschrijvingen plaatsvinden, terwijl ze dat niet willen. Ik begrijp werkelijk niet waarom lexa dat niet verandert. Gewoon eenmalige betalingen en een goedlopende helpdesk, die het volgens mij veel minder druk zou krijgen als de betalingen eenmalig worden.
Vroeger heb ik ook op lexa gezeten, de oude vorm, toen kon je gewoon drie maanden nemen en verder geen gezeur. Bij relatieplanet is dat ook zo. Dan kweek je vertrouwen. Nu zou ik niet eens meer lid van lexa durven worden. Ook dat je verschilllende soorten lidmaatschappen hebt werkt verwarrend. Gewoon EEN lidmaatschap met alle mogelijkheden, dan krijg je ook niet al die verwarring en boosheid. Ik snap best dat er geld opgehaald moet worden, maar als de klanten zich ergeren, verspreid dat nieuws zich als een lopend vuurtje en haken er alleen maar mensen af.

Sterke punten
Ze reageren hier op de site.

Zwakke punten
te veel gericht op geld binnen halen, te weinig klantvriendelijk

goed begin

Review over Knuz

Ik heb me sinds gisteren ingeschreven bij Knuz.nl. Ik ben eerder lid geweest van betaalde sites, omdat ik dacht dat daar meer mensen zouden staan ingeschreven en dat er, omdat je moet betalen, minder fakers zouden zijn, maar het blijkt dat Knuz ook heel veel leden heeft. En fakers heb je ook op betaalde sites, ben ik inmiddels achter.

Het is inderdaad voor 100% gratis, je kunt dus gewoon berichtjes naar elkaar sturen. Wel heb je mannen die alleen naar het plaatje kijken. Dat was op andere sites ook zo.
Ik heb nu 2 reacties die ik interessant vind, dus ik zie wel wat ervan komt.
Eigenlijk wel jammer dat er zo'n vooroordeel is tegen onbetaalde datingsites. Maar ik had het zelf ook ;-)

Sterke punten
gratis en dan ook echt gratis, iedereen is full member.
makkelijk in te vullen profiel..

Zwakke punten
nog niet ontdekt

goede datingsite

Review over e-Matching

Ik ben nu ongeveer 2 maanden lid van e-matching. Heb er een date aan overgehouden, helaas is daar na een paar dates geen relatie uit voort gekomen, maar daar kan e-matching niets aan doen. Wat me meteen is opgevallen is de profielen van veel mannen. Het woord bescheidenheid lijkt niet in hun woordenboek voor te komen. Ze zijn geweldig. Velen willen ook duidelijk laten blijken hoe jong ze zich nog voelen. Ook wordt er nogal eens gelogen over leeftijd. "ik voel me 45, dus zeg ik dat ik 45 ben, ook al ben ik eigenlijk 55."
Toch zijn er ook leuke mannen heb ik gemerkt, alleen niet zoveel. Dus het is goed zoeken. Helaas zijn er erg veel personen die nog de wereld met rugzak willen rondtrekken, dat schijnt zowel aan de kant van de mannen als vrouwen te zijn.

Wat ik goed vind is dat de site constant opgeschoond wordt, 16 weken geen betalend lid, dan wordt je profiel verwijderd. Daarmee hou je voornamelijk actieve leden over. Wat ook prettig is, als een betalend lid iemand benaderd kan een niet betalend lid altijd reageren. Anders kan het wel lastig worden voor het betalend lid om met iemand in contact te komen.
Verder is het wel jammer dat je niet kan zien wanneer iemand voor het laatst is ingelogd.

Sterke punten
-leden bestand is actueel, geen slapende leden zoals bij veel sites.
-vrij goedkoop
-duidelijke profielen
-betalend lid kan altijd reactie krijgen, ongeacht of die ander betalend lid is of niet
-iedere week een update wie je profiel heeft bekeken naar je emailadres
-iedere dag een bericht over wie zich heeft ingeschreven en enigszins past bij je matchprofiel
-betrouwbaar, de site althans, de personen die zich inschrijven misschien niet, maar daar kan e-matching niets aan doen

Zwakke punten
-je kan niet zien wie er ingelogd zijn, en wanneer die voor het laatst heeft ingelogd
-je kan niet zien of iemand je bericht heeft gelezen

reacties:

Review: slechtste site van allemaal. pure geldklopperij

Hoe kom je erbij dat je je geld niet terug kunt laten boeken. Je kunt een automatische incasso binnen 56 dagen laten storneren.

Review: Happy :)

Haha, een jonge gozer van 23 die niet kan wachten om te trouwen. Kom je uit het stenen tijdperk? Begrijp niet dat ze die nepreviews niet wat beter maken. Zo gelooft toch geen hond het. Oei, en hij kan niet kiezen uit die vele vrouwen die hem willen. Yeah sure!

Review: Parship moet weg!

Catlover heeft gelijk, het is moeilijk voor een vrouw van boven de 50. Daar hebben alleen mannen van boven de 60 trek in. Er zijn meer mogelijkheden voor knappe dames van onder de 40 en goed uitziende mannen met een goede baan van alle leeftijden. Als je daar niet binnen valt wordt het iets van lange adem, zoals PS al zegt. Wat kun je er aan doen? Nou niets! Het is nu eenmaal zo. Misschien beginnen met je erover druk te maken. Als je iemand een berichtje stuurt of na een date niets meer hoort, zie dat dan als een 'geen interesse' instelling en denk er verder niet meer over na. Het moet van 2 kanten komen en dat die ander niet je met de nodige beleefdheid afwijst, wat maakt het uit? Die persoon zit niet in je priveleven, je hebt nooit meer iets met hem of haar te maken.
Ik heb het zo opgelost, ik sta op gratisdatingsites, als ik iemand leuk vind stuur ik hem een mail, als ik daarop niets hoor, jammer dan. Die zag geen brood in me ;-)

Misschien komt er op een dag iemand langs die me wel ziet zitten en die ik ook zie zitten. Kan via de gratis dating sites of wieweet zomaar op een mooie dag in het echte leven!

Review: Parship moet weg!

O foutje in mijn review, ik bedoelde te zeggen, beginnen met je er NIET druk over te maken.
En over Parship, veel te dure flutdatingsite. Catlover vergeet niet je automatische verlenging uit te zetten. Want anders kom je nog voor akelige verrassingen te staan.

Review: Gaat niet zomaar

Valt me op, steeds als een fake review wordt geschreven vindt die persoon het nodig te vertellen dat die nu geen lid meer is. Als het open relaties betreft, of puur seksueel contact, ineens is men dus 'trouw'. Ha!
Peter, ik vertrouw je voor geen meter!

Review: De oplichterijpraktijken van Be2

Hoe zijn ze achter je rekeningnr gekomen? Vreemd verhaal. Nog vreemder dat jij het als een geintje ziet, dat iemand jou aanmeldt.

Review: Date maar nog geen sex gehad

"mag ik dit ook als een klacht hier zetten? "

Nee, Berry, of Alexander of hoe je je ook noemt, je mag dit een fake-review noemen!!

Review: Uitstekende ervaring met interduo

Duidelijk fake-review!! En kijk eens welke deze Saskia (heet soms ook Edwin) nog meer heeft geschreven. In een review laat deze persoon ook nog eens doorschemeren welke sites deze persoon nog meer beheerd. Wat zijn er toch veel oplichters in datingland. Jammer dat er nog steeds zoveel mensen intrappen.

Review: afzetters

Dat is vreemd, ik had hier een review neergezet, hoe je de klachten met lexa kan aanpakken, maar die is eraf gegooid. Nu dan maar hier als reactie op deze review. Zit je in moeilijkheiden met lexa ga dan naar klachten punt nl. die punt moet je als . lezen. Hopelijk help ik er mensen mee. Hier willen ze zeker niet dat er mensen worden geholpen. Alleen maar klagen zonder oplossing.

Review: gratis voor mannen?

Welnee, als er geen mannen meer inschrijven dan kun je die site opdoeken. Vrouwen hebben weinig interesse in Secondlove, net als die andere sites die bedoelt zijn voor schimmige relaties. Juist mannen melden zich aan betalen zich blauw. Voor een avontuurtje hoef je als vrouw echt niet op een site te gaan staan. Daarom zijn die sexdatingsites ook allemaal fake.

Review: Paiq: De theorie is leuk, de praktijk anders..

Heb je wel een daten in het donker gezien op tv? Daar wordt ook geprobeerd om een match voor elkaar te boksen zonder dat je elkaar kan zien. Sommige zitten zelfs al te zoenen in het donker.
Dan...Grote schok, ze zien elkaar in het licht! Hoe snel is dan die 'liefde'alweer over en gaan ze zonder elkaar nog een keer te ontmoeten naar huis. Het innerlijk is zeker belangrijk, maar het uiterlijk speelt ook mee. Niet alleen of iemand mooi of minder mooi is, maar ook of iemand je type is. Je voelt je nu eenmaal tot bepaalde mensen aangetrokken en tot anderen niet.
Overigens, mocht je nog een site zoeken die absoluut gratis is, kun je altijd nog Knuz.nl proberen. Maar jij bent nog zo jong, groot gelijk dat je eerst nog probeert iemand '' in het wild " te vinden.
Succes!

Review: Adres van Lexa en tip om van deze hufters af te komen.

Goed gedaan, Dirk! Wel vreselijk dat je zo ver moet gaan om van Lexa af te komen. Mensen weten niet waar ze aan beginnen als ze zich inschrijven.

Review: Date

Hou toch je mond, stomme faker.

Review: Kijk uit!

Jammer Brabander, dat je zoveel geld bent kwijtgeraakt aan zo'n datingburo. Je hebt wel een goed review geschreven, hopelijk help je er anderen mee. Geen enkel datingburo is goed, ze hebben domweg te weinig leden, omdat ze zo schreeuwend duur zijn. Ik zie dat je rp al hebt bezocht. Ik zou je parship en lexa afraden, want daar kom je moeilijk vanaf, je zit meteen aan een automatische verlenging vast. Relatie.nl heeft weinig leden en moet je sinds kort ook voor betalen. Het is denk ik moeilijk voor Brabanders. Je zou de gratis site Knuz kunnen proberen. Maar ja, of je daar veel vrouwen uit Brabant die aan je zoek profiel voldoen vindt, is maar de vraag. In ieder geval kost het je niets, dus je kunt het vrijblijvend proberen.

Veel succes!

Review: slecht berijkbaar

Knuz is heel goed bereikbaar. Misschien is het anders als je 20 keer per dag inlogt of constant aan het chatten bent. Ik ben nu een 4 maanden lid en heb een heel ander ervaring dan jij, pernelli.

Review: stop zetten

zet je klacht op de site klacht.nl
Daar zet je in de zoekfunctie lexa en dan kom je er vanzelf. Die site wordt door lexa gelezen en meestal wordt de klacht dan verholpen. succes!

Review: klacht

Bij mij hetzelfde probleem. Het zal wel een storing zijn in het systeem.

Review: Bedankt!

@Yorin.. Mooi om te horen dat de reviews (eindelijk) eens hebben gewerkt. Meestal komen hier reviews van mensen die er al zijn ingetuind, die niet los kunnen komen van hun automatische afschrijvingen. Dan is het al te laat.
Als je nog gratis sites zoekt, je kunt Knuz proberen. Ook heb je date.nl en singelsplace, die laatste 2 sites zijn kleiner kwa ledenbestand dan Knuz. Ook kun je drie maanden gratis Relatie.nl proberen. Veel succes!

Review: verdrietig en onbegrepen

Astrid, misschien moet je wachten tot na het weekend, moderators van gratis sites zijn meestal niet zo snel en werken vaak niet in het weekend. Dus wacht nog even tot dinsdag voordat je je oordeel velt. Misschien zijn het geen kwade bedoelingen, maar is er niemand aanwezig.
Mocht je dinsdag nog niets hebben vernomen, maak dan gewoon een nieuw profiel aan en kijk hoe ver je daarmee komt. Neem het allemaal niet te zwaar op en ga gewoon lekker chatten met die mensen daar. Geen afspraakjes maken, ik denk niet dat iedereen daar te vertrouwen is. Vooral kwetsbare mensen zijn vaak een prooi voor 'slechteriken'
Succes!

Review: Erg tevreden

O dina, nou ik ga me meteen inschrijven hoor. Zo geweldig voor je relatie, vreemdgaan! Wow.
Al die vreemdgaan, flirt en sexxsites zijn een grote fake. En de positieve reviews hier zijn allemaal geschreven door de eigenaar van die site. Maar wat ik echt erg vind, er zijn steeds weer van die onnozelen die er intrappen.

Review: Lexamore, ja je betaald iig wel meer!

Ja Peter, heel veel ergernis dat al voor je is aangevinkt dat je automatisch wil verlengen. Als je dat in je review zet, heb je hier vaak een muts van Lexa, Charlotte genaamd, die beweerd dat mensen dat juist handig vinden dat automatische verlengen. Maar waarom dan niet inderdaad een vraag aan het betalende lid. of ze ook daadwerkelijk willen verlengen? Bovendien is het ook zo in schrijnend contrast met wat ze beweren, nl. dat je hier heel makkelijk je liefde zal vinden. Waarom willen verlengen als je toch in korte tijd je liefde vindt? Dan hoef je immers geen lid meer te zijn omdat je al bent voorzien.

Ben benieuwd of Charlotte weer in touw komt om hierop te reageren. Ze schuimt nl. de klachten over Lexa(more) af, om het allemaal goed te praten. Damage control. Zelfs op de Radarsite bemoeide ze zich er even mee.

Review: Teleurstellend

Maar Johan, ben je niet een beetje inconsequent? Je baalt ervan dat vrouwen je niet willen terwijl ze je niet echt kennen. En dan komt de aap uit de mouw, het draait jou ook niet om wie iemand is, maar om uiterlijke waarden. Ze moet slank zijn, je type zijn, haar kleding en zichzelf heel goed verzorgen. Ik hoor niets over aardig, leuk, gezellig,weet ik veel wat. Pot verwijt de ketel.
En dat je vrienden je vertellen dat je er zo goed uitziet en dat ze je vertellen dat het onbegrijpelijk is dat je nog niemand hebt...eh...tja, daar zijn het vrienden voor. Dat is hun rol. Ze gaan niet zeggen, luister eens Johan, geef het maar op, het is een hopeloze zaak.

Review: Teleurstellend

Mijn naam vergeten te plaatsen, onderstaande reactie was van mij.

Review: Teleurstellend

@johan
De meeste mensen eisen totaal iets anders van de ander dan ze zelf hebben te bieden, bijvoorbeeld, lelijke man zoekt knappe vrouw, dikke vrouw zoekt slanke man. Arm persoon zoekt rijk persoon. Die willen hun eigen tekortkomingen compenseren met hun partner. Je hebt ook mensen die zelf ergens heel fanatiek in zijn en die ander moet daar in meegaan, gek van de honden, van de moter, de boot, diepzeeduiken enz. Die willlen juist een kopie van zichzelf.
Uiteindelijk wijst het zich wel uit. Mensen die op geen enkele manier water bij de wijn willen doen hebben een lange zoektocht in het vooruitzicht.
Ik herken me er overigens helemaal niet in dat vrouwen een veel jongere partner zoeken, er zijn ook veel vrouwen die een man willen die wat ouder is dan zijzelf.
Maar ik denk wel dat vrouwen meer kunnen eisen omdat de verhouding man/vrouw op datingsites vaak erg ongelijk is, zouden er meer vrouwen zijn dan mannen, dan zouden mannen meer eisen. Zo is het nu eenmaal.

Review: duur lidmaatschap

Valentijn, ik schrik ervan hoe verschrikkelijk duur SocietyP is. Is het geen optie voor je om een gewone datingsite te bezoeken? Op relatieplanet zitten ook aardig wat vrouwen van jouw leeftijdscategorie en die is per jaar minder duur. Of je kunt het 3 maanden uitproberen. Zet er een paar goede foto's op met een leuke vriendelijke tekst en wieweet wordt het wat. Er is ook een gratis site Knuz. maar ik heb geen idee of daar veel 50+ op zit. Lexa vind ik zelf af te raden, dat komt door de reviews hier, je zit zo aan een automatische verlenging vast. Succes!

Review: interesse is dus geen interesse

Daar gaat het niet om Dirk. Als je een interessebericht van iemand ontvangt, ga je ervan uit dat diegene interesse in je heeft en niet dat die slechts je profiel heeft bezocht en verder helemaal geen interesse heeft. Ook al is een interessebericht onpersoonlijk, als ik het krijg en ik vind die man interessant, dan krijgt hij wel een mailtje terug. Maar hier zou ik dus een flater slaan, want het interessebericht zegt helemaal niet dat die man mij ook maar enigszins interessant vindt.
Bovendien, op relatieplanet stuurde ik ook wel eens een interessebericht als ik geen betalend lid was. Soms was een man zo charmant om me dan zijn emailadres te geven of 06 nummer. En als hij dat niet deed maar hij stuurde een berichtje dat hij me leuk vond, werd ik alsnog lid en dan gingen we wat over en weer mailen.
Dus als ik een interesseberichtje zou krijgen bij Lexa zou ik misschien lid worden om hem een berichtje te sturen en dan teleurgesteld moeten vaststellen dat hij slechts op mijn profiel had gekeken. Weggegooid geld.

Review: interesse is dus geen interesse

Overigens iets vreemd Dirk, je ip adres komt overeen met het ip adres van een reactie van Knuz.nl. die hier namens Sonja een reactie heeft neergezet. Dus mijn vraag ben jij iemand van Knuz en zo ja, waarom voel je je geroepen om de Lexa site te verdedigen?

Review: Goed betaalde reactie?

Hallo Fia,
Ik denk niet dat Paul er een bedrag voor heeft gekregen, hij is waarschijnlijk een van de medewerkers van Be2 zelf. Dat gebeurt helaas steeds vaker op deze reviewdatingsite, nepreviews door de eigenaren en hun medewerkers. Natuurlijk een en al lovend, zo hopen ze dat er iemand toch weer intrapt.
Datingsites waarbij de site zelf een match voor je uitzoekt zijn altijd te wantrouwen. Je kunt beter een site uitzoeken waarbij je zelf de profielen kan bekijken en dan iemand naar je keus een mailtje sturen.
Als je zelf niet in hun bestand kan kijken kun je ook niet zien hoe groot (of klein!) hun bestand is. Dure sites of datingbureaus hebben meestal weinig leden, daarom gaan zij liever voor jou aan de slag dan kun je niet zien hoe weinig aanbod er is. Meestal is hoe duurder hoe beter, maar in dit geval is het juist andersom.

Review: Site is goed, mensen vallen tegen

Er zijn nu al zo weinig vrouwen op de site, als je ze geld gaat vragen, blijft er niemand meer over. Nou ja, alleen mannen dan.

Review: gaat echt nergens over, ja je bijdrage

Maar Gerard, waarom ga je zelf niet op zoek naar iemand op een datingsite, ipv je te laten leiden door zo'n consulente, kost veel minder en je hebt meer keus. Je hebt gratisdating sites bijv. Knuz, je kan je drie maanden gratis inschrijven bij Relatie.nl. Verder zijn ematching (mocht je hoger opgeleid zijn) en relatieplanet is redelijk betrouwbaar en heeft veel leden, die kosten wel wat, maar lang niet zoveel als m&r. Succes.

Review: vreemd...

Linda, die ervaring heb ik ook. Ik denk dat die mannen hopen dat jij hun profiel terugbekijkt en dan als eerste de stap zet. Een andere verklaring heb ik er ook niet voor. Ik doe het zo, als iemand mij overmatig bezoekt, dan bekijk ik zijn profiel, vind ik hem leuk stuur ik een klein berichtje, vind ik het niets, dan blokkeer ik hem, want een gluurstalker heb ik ook geen zin in.

Review: lexa blokkeert berichten

Beste j.c. keus. Ze willen je waarschijnlijk 'dwingen' premium lid te worden. Niet intrappen. Gewoon weggaan bij Lexa. Zorg dat je automatische betaling is uitgeschakeld, daar wordt ook heel veel over geklaagd. Vroeger was relatieplanet een goede site, je kunt daar altijd elkaars berichten lezen, om te reageren moet je wel betalen. Helaas wordt die site tegenwoordig gekweld door tal van technische mankementen. Alternatief, je kunt 3 maanden gratis lid worden van relatie.nl maar die heeft weinig leden. Er is ook een volledig gratis datingsite Knuz, die is goed, je kunt gratis over en weer berichten versturen, maar heeft weinig hogeropgeleiden leden, mocht dat belangrijk voor je zijn. Wil je hogeropgeleiden, dan is eMatching aan te raden. Op een bericht van een betaald member kan een niet betalend member daar altijd gratis reageren. Ik hoop dat ik je een beetje geholpen heb in het moeras der datingsites. Succes!

Review: Geweldige datingsite

Lieve Pippie Langkous,
Wat een mooi fake review heb je geschreven! Echt zo eentje die door iemand die bij Paiq werkt in elkaar is geknutseld. Laatst was er een pipo van rp die ook een fake review over zijn site had geschreven en weet je wat, Pippie? Die leek precies op de jouwe alleen zei hij over RP wat jij nu over Paiq beweert. Zoveel leuke contacten opgedaan, geweldige datingsite en laten nou net al zijn vrienden alleen maar via RP een relatie kunnen krijgen?
Ook in perfect Nederlands met puntgewijs de kwaliteiten van de datingsite benoemen. Dat is zeker een kwaliteit van de fakereviews!!
Alleen Pippie, nu weet ik niet meer wat ik moet doen. Bij RP gaan of bij Paiq?
Ik word verscheurd door twijfel...

Je Agnes

Review: ik heb het ook stopgezet!

Hoi Jakko,
misschien kun je je beter op gratis datingsites begeven, ze zijn net zo goed en slecht als de betaalde. Je bent er alleen geen cent aan kwijt. Ikzelf zit op Knuz.nl niet dat die ideaal is, maar het kost niets. Je kunt ook in het echte leven proberen iemand te vinden, volg bijvoorbeeld een cursus waar veel vrouwen op zitten, dan leer je iemand op een ongedwongen manier kennen. Of een vakantie voor singles... succes!

Review: ga eens werken

Wie ben jij om mensen zomaar te veroordelen? Misschien zijn het chronisch zieke of gehandicapte mensen die dolblij zijn als ze een baan zou worden aangeboden, maar waar geen werkgever trek in heeft. Hoeveel mensen worden wel niet op straat gezet in deze tijd? Ik zag laatst op tv dat in Zeeland 400 mensen bij een bedrijf ontslagen worden, soms na 25 jaar trouwe dienst. Denk je dat die allemaal in een call center terecht kunnen?
Je kent die mensen niet, dus oordeel ook zo hard over ze. Dat het maar wat slap gelul is op die chatsites, ja daar kan ik inkomen. Maar het is geen plicht om daaraan mee te doen.
Leven en laten leven zou ik zeggen, ik persoonlijk doe niet aan chatten, maar ik weet dat er veel mensen zijn die ongewild thuis zitten, of eenzaam zijn en zich dan maar op chatsites gaan bezighouden om toch een gevoel van contact te hebben. Niets mis mee.

Review: ga eens werken

in mijn reactie had ik een woord vergeten,
"dus oordeel ook niet zo hard over ze" wilde ik zeggen.

Review: ga eens werken

Het kan best zo zijn dat de chatsite van Knuz waardeloos is en dat er een kliek zit die de eigenaar van Knuz eens zou moeten aanpakken, daar gaat het me niet om. Ik vind de meeste chatsites prut, heb je die van rp al eens geprobeerd? Ik hield het er geen 10 minuten uit, wat een slap geouweh**r allemaal.
Iets anders is dat het meteen maar mensen zouden zijn die in de bijstand zitten. En áls mensen een uitkering hebben weet je niet de achtergrond van die mensen is, waarom ze geen werk kunnen krijgen. Dat kan een terechte reden hebben zoals lichamelijke of geestelijke ziekte, ontslag, beperkingen. En misschien zijn het wel gewoon werkenden die in de baas zijn tijd zitten te klieren, dat komt ook voor.
Mensen denken heel snel dat bij bepaalde gedragingen bepaalde mensen horen. Daarom staan ze ook zo gek te kijken als ineens het hoofd van een basisschool kinderporno op zijn pc heeft (een vriendin van mij vertelde me: zo'n keurige man!), of een wethouder die onder werktijd sexsites bezoekt en in zijn vrije tijd trieste heroine hoertjes in zijn auto vraagt. Nooit gedacht! roept iedereen dan, ze vermoeden bij zoiets allemaal het vieze mannetje van Koot en Bie.
Daarom vind ik het niet goed om meteen met de vinger naar een groep te wijzen. Dat is juist het verradelijke van internet, ieder jan, piet of annet, kan zich als weet ik veel wat of wie voordoen. Als je een paar keer heb gedate dan weet je wel wat ik bedoel. Daarom kan ik er niet tegen als mensen een niet controleerbare uitspraak doen en zo een hele groep zwart maken.

Review: Knuz

Ik kan me wel in je reactie vinden. Ook ik ben nu meer dan een week lid, en na mijn aanvankelijke enthousiasme, heb ik ook wel wat kritiekpuntjes. Zo word je vandaag meteen nadat je hebt ingelogd, naar Youtube doorgeschakeld en van de Knuz site afgegooid. Heeft natuurlijk te maken met de sponsering, maar ik log in om op Knuz te belanden niet op Youtube.
Ook ik vind het aantal leuke mannen tegenvallen, krijg de indruk dat velen er zitten om wat te chatten, berichtjes en plaatjes te sturen. Beetje gezelligheid zoeken, maar niet een serieuze relatie. Toch blijf ik er wel opstaan, het is toch gratis, dus je kan er niet veel mee verliezen.

Review: Knuz

Ik had aan Knuz gemeld dat ik de hele tijd op youtube belandde als ik inlogde, tot mijn verrassing kreeg ik bijna meteen antwoord, dat het niet door hun kwam, maar misschien door een foute link..
En inderdaad was na een half uur alles weer normaal. Snap nog steeds niet hoe het kwam, maar dat maakt verder ook niet uit. Moet wel zeggen dat het me enorm meeviel hoe aardig en alert er werd gereageerd. Toch weer een plus voor Knuz.

Review: Leuk, maar toch...

John, get real. Je bent 40, dan is een meid van 28 niet haalbaar. En er zijn nog andere gratis sites waar je wel kan kiezen wie je aanspreekt, alle leeftijden. Probeer Knuz, dan zull je zien dat je niet realistisch bent.

Review: geen leuke site

@ André
Niet het profiel lezen is juist iets waar ik me heel erg aan erger. Berichtjes krijgen van mannen die je zogenaamd helemaal fantastisch vinden en dan blijkt het een roker uit Maastricht te zijn, terwijl je in je profiel hebt staan dat je een niet-roker zoekt in de buurt van Purmerend. En dan gek opkijken dat je geen reactie krijgt.

Review: goed begin

Ik sta op de site en besta wel. En ik heb er geen cent voor betaald! Kan het zijn dat je profiel niet leuk genoeg is om op te reageren?