Reviews van deze auteur

Niet aangegeven inkomsten

Review over Afspraakjes.com

Misschien voor de belastingdienst interessant om deze niet aangegeven bedrijfsinkomsten dan eens te laten controleren? Fiod misschien? Als hij zoveel geld vraagt voor zijn onbeschofte "diensten" wordt dit vast nooit aangegeven en wordt het echt interessant. Maar het beste is om deze gewoon helemaal te negeren dan sterft deze site vanzelf uit.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Veel

Anonimiteit

Review over Afspraakjes.com

Offert vaak de noodzaak tot correcte omgangsvormen. De erg onbeschofte manier van antwoorden is bij deze gast niet te filmen. Hij zeikt mensen af zonder enige opgaaf van reden. Je zou dit soort sites moeten verbieden omwille van het feit dat deze joker mensen beledigd, afzeikt en gebruikt om zijn eigen frustraties op bot te vieren. Dat daar geen wetten tegen bestaan is jammer. Maar er is ook een andere mogelijkheid. Een oproep om niet meer te adverteren bij deze smeerpijp, dan wordt het vanzelf stil en is iedereen verlost van zijn smerige misbruik van de machtspositie die hij heeft.

Sterke punten
Dat het gratis is. Verder helemaal niets dan fake

Zwakke punten
Lees de teksten, ook van anderen, die spreken boekdelen. Stop met adverteren op deze smerige site, ook nergens op reageren want je weet niet waar ja reacties naartoe gaan.

reacties: