StellenSex

StellenSex.nl is een datingsite voor iedereen vanaf 18jaar, die op zoek is naar een spannende date met singles en of stellen. Op deze site kan men namelijk gelijkgestemden ontmoeten en zijn of haar extreme fantasieën met de andere gebruiker(s) delen. Om contact te kunnen leggen met andere leden is het van belang, dat men een account aanmaakt op deze site. Het aanmaken van een account op StellenSex is geheel gratis. Met een gratis account kan men namelijk privéfoto's en filmpjes sturen naar andere gebruikers en deze ook van hen ontvangen. Daarnaast kan men ook leden toevoegen aan de favorieten en op die manier op de hoogte blijven van de seksuele wensen van die gebruiker. Op deze site melden zich voornamelijk singles, vrije geesten, swingers, vreemdgangers, gehuwden, meesters, meesteressen, slaven, slavinnen, mannen, vrouwen, stellen, hetero's, biseksuelen en gays. Deze zijn onder ander op zoek naar SM, BDSM, Spanking, Bondage, plasseks, voetenseks, trio, orgie, swingeravonden, extreme/hardcore seks, dating, chatten, webcamsex, filmpjes- en fotoruil. Kortom voor een spannende avontuur moet men zeker bij StellenSex zijn. Deze site richt zich vooral op bepaalde doelgroepen en biedt dan ook perfecte zoekfuncties om op die manier een ideale partner te vinden. Het gaat in deze voornamelijk om liefhebbers van seks. Nadat gebruikers zich hebben aangemeld op de site, krijgen ze als nieuwe gebruikers een aantal gratis sexpunten. Hiermee kan men dan berichten versturen naar andere gebruikers. Op deze manier hebben een aantal gebruikers een date weten te scoren.

Inschrijven

Personen die geinteresseerd zijn in Stellen Sex kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site als eerst te klikken op "gratis aanmelden". Vervolgens komt er een aanmeld formulier tevoorschijn, waar men een gebruikersnaam, de geboorte datum, een e- mail adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "nu gratis aanmelden". Hierna wordt een activatie link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres. Na het account geactiveerd te hebben, kan men direct op zoek naar spannend contact met andere gebruikers.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van StellenSex middels het invullen en versturen van het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door aan de onderzijde van de startpagina van de site te klikken op "contact". In spoedgevallen kan men de helpdesk ook tussen 11:00 en 16:00u telefonisch bereiken via het nummer 0858771339.


Anoniem contact

Op StellenSex.nl hebben gebruikers de mogelijkheid om anoniem contacten te leggen met andere gebruikers. Op deze site heeft men verschillende mogelijkheden om de mate van anonimiteit te bepalen. Als eerst kan men kiezen voor 'zoekmachine indexatie'. Door deze optie uit te zetten, wordt ervoor gezorgd, dat het profiel van de gebruiker niet tevoorschijn komt in de zoekresultaten van een zoekmachine. Daarnaast kan men kiezen voor de optie 'profiel niet tonen op frontpage'. Door deze optie in te schakelen, wordt ervoor gezorgd, dat het profiel van de gebruiker niet meer tevoorschijn komt op de frontpage van de website. Hierdoor hebben bezoekers van de site niet direct de mogelijkheid om het profiel van de gebruiker te bezichtigen. Men kan het profiel van de gebruiker alleen via de zoekfunctie van de site vinden. Verder kan men ook kiezen voor de optie 'profielfoto's verborgen houden'. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden aan gebruikers om profielfoto's verborgen te houden op de site totdat een bezoeker zichzelf geregistreerd heeft. Hierdoor kunnen bezoekers van de site, de foto's van de desbetreffende gebruiker niet bezichtigen.


StellenSex Reviews

  Trap er niet in!

  Geldklopperij, deze site! Veel fake profielen. Niet doen dus! Het kost je alleen maar geld en levert je helemaal niks op. Behalve dan ergernis en teleurstelling : (

  Zwakke punten
  Veel fake profielen, berichten sturen en lezen kost geld

  Oplichters!

  Niet doen! 80% van de profielen zijn nep. Elke bericht kost een euro. Het zijn voornamelijk bots, eigenaar van dat website is een oplichter !!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  bots en neppe profielen,

  Als het te mooi lijkt....

  Dan is dat vaak ook zo. Ik ken redelijk wat sites, maar zo dik als het hier bovenop ligt heb ik niet eerder gezien. Te mooie mensen, te vrije voorstellen het kan niet kloppen. Maar, er zitten er ook wel gewone bij hoor. Ik heb deze dan ook zeker "geprobeerd". Het heeft geresulteerd in een teleurstelling. Nietszeggende antwoorden, geen concrete dingen, alles om je credits te laten verspelen. Een verzoek om uiteindelijk naar een chat o.i.d. te gaan (wat kan volgens de regels) wordt nooit gehonoreerd terwijl een bericht per stuk tot een euro kan oplopen. Er zullen heus echte profielen tussen zitten, dezelfde sukkels als ik :-), maar het is er alleen maar om geld uit je portemonnee te kloppen.

Bezoek StellenSex

Schrijf je eigen review