Single.nl

Single.nl, het nieuwste Social Network & Dating platform van Nederland. Zoek jij leuke mensen voor een date of gewoon voor vriendschap en gezelligheid? Meld je dan nu aan! Het is voorlopig helemaal GRATIS!

Opzeggen

Je profiel bij Single.nl opzeggen gaat via een gemakkelijke weg. Rechts in het menu zie je de knop Uitschrijven, hiermee kun je je uitschrijven bij Single.nl. Na het klikken hierop wordt je gevraagd of je zeker weet dat opzeggen van Single.nl echt is wat je wil doen. Vervolgens kun je het uitschrijven bij Single.nl afronden.


Kosten

Je volledige lidmaatschap van Single.nl is gratis, er worden door Single.nl geen kosten berekend. Voordeel is dat betalen aan Single.nl niet nodig is terwijl je toch alle functies van de site kunt gebruiken. De Single.nl kosten zijn nul, waardoor de site voor iedereen toegankelijk is.


Informatie over Single

Deze datingsite introduceert het nieuwe singles daten oftewel Bewust daten. Datingsite Single.nl richt zich op singles die zich niet direct willen binden, maar willen genieten van het single leven. Single.nl biedt singles de mogelijkheid om vaker met een bewust te daten met dezelfde persoon, zonder dat hierbij gevoelens en/of verwachtingen van monogamie ontstaan. Het is dus anders dan een one night stand omdat er net iets meer genegenheid bij komt kijken. Waarom zou je bewust daten bij Single.nl? Dit kan om verschillende reden;misschien heb je zin in een one night stand en is een vaste relatie niet wat je op het oog hebt. Als je dus gewoon nog lekker een 'Bewuste Single' wil zijn is dat oke. En als je verliefd wordt is dat natuurlijk ook prima. Single.nl beschrijft Bewuste Singles als volgende; Bewuste Singles hebben geen behoefte aan een vaste relatie, Bewuste Singles genieten van hun levenswijze, Bewuste Singles willen hun leven, en (bijzondere) momenten delen met anderen, Bewuste Singles kiezen bewust voor hun relatie of dat nou seksueel of vriendschappelijk van aard is. Bewuste Singles zijn trots om single te zijn. Leden vanaf 24 jaar en ouder zijn welkom.


Inschrijven Single.nl

Inschrijven is geheel gratis bij Single.nl. Zo kun je gemakkelijk kijken of de datingsite bij jou past en goed oriënteren of een single bij je past. Na het inschrijven kun je een profiel aanmaken en foto's uploaden. Het is ook mogelijk om berichten te ontvangen. Met een gratis profiel heb je 6 maanden toegang tot tot de alle functies van de datingsite. Wil jealtijd toegang tot de de alle functies van Single.nl dan moet je een betaald lidmaatschap aanschaffen.


Artikelen over Single.nl

Friday Night, Single Night op Single.nl

Ondanks dat Single.nl inmiddels aardig groeit richting de 10.000 leden, is de Meeting Place nog veel te vaak, veel te leeg. Hierdoor is het idee ontstaan voor Friday night, Single night. Elke vrijdagavond probeert Single.nl tussen 19:00 - 21:00 uur zoveel mogelijk leden op het plein te krijgen! Jij komt toch ... [...]

Single.nl Reviews

  Beter singel dan op deze site (is niet gratis)

  single nl net aangemeld even later klik ik op mach zoeken. verschijnt er gelijk een balkje kies hier abonnement of 3 dagen gratis proef geen 3 dagen ik was er al gelijk klaar mee En wel hele mooie Foto's van hele mooie Vrouwen ja, ja komt me bekend voor allemaal Troep die sites

  Sterke punten
  lees hier boven maar 0,0,0,0,0,0, niks

  Zwakke punten
  ik was in 1min al klaar met deze site DUS

  Klachten afhandeling

  Ben al enige jaren ingeschreven op deze website (Free member). Kreeg kort geleden een berichtje van hun dat de website was vernieuwd met het verzoek mijn wachtwoord aan te passen omdat die zou zijn afgeschermd. Naar aanleiding daarvan zou ik een VIP abonnement krijgen voor 12 maanden. Na het wijzigen van mijn wachtwoord kreeg ik toegang tot deze vernieuwde website. Helaas kwam ik er al snel achter dat het beloofde VIP abonnement niet stond ingeschakeld waardoor ik deze website niet kon gebruiken zoals voordien wel het geval was toen ik nog een(Free member) abonnement had. Uiteraard een klachten formulier ingediend met het verzoek mij toegang te verstrekken tot een VIP abonnement zoals belooft. Maar na enkele keren dat verzoek te herhalen werd er niet gereageerd door hun en ben daar uiteindelijk maar mee gestopt en heb mij uitgeschreven en hun berichten aangemerkt als spam via mijn email adres. Vond het genoeg geweest zo.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Klachten afwikkeling zeer slecht.

  uitgestorven site

  Het is heel jammer dat ik, na inschrijving niet 1 persoon online heb gezien. Ook na alle zoekopties te hebben verruimd was er de hele dag niemand ingelogd.De bedoelingen en de opmaak van deze datingsite is perfect, foto's en films uploaden,in en uitschrijven ook geen probleem maar wat heb je daaraan als er geen enkel persoon je profiel bekijkt.......

  Sterke punten
  Mooie opmaak, duidelijke gebruiksaanwijzing

  Zwakke punten
  Waarschijnlijk veel oude profielen, actieve leden nergens te bekennen

  Kan geen foto uploaden van alles geprobeerd !

  Ik heb van alles geprobeerd om mijn foto in jpeg bmp en/of elk ander formaat en dit wil maar niet lukken dus ik ben er helemaal klaar mee !!!!

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Ik heb van alles geprobeerd om mijn foto in jpeg bmp en/of elk ander formaat en dit wil maar niet lukken dus ik ben er helemaal klaar mee !!!!

  weinig mensen

  Er wordt gesuggereerd dat hier al vele potentiele contacten op staan.. Nou zocht ik in de provincie Gelderland naar dames tussen 21 en 33 jaar en vond er 5... Zo specifiek zoek ik toch niet?! Ik heb inmiddels verzocht om mij te verwijderen van de site..

  Sterke punten
  gratis en overzichtelijk

  Zwakke punten
  weinig mensen ingeschreven

  Meerdere dates!

  Je zou denken dat een minder grote website (vergeleken met bijvoorbeeld lexa.nl), ook minder grote aantallen met leuke mensen aantrekt, maar het tegenovergestelde is waar! Waar bijvoorbeeld lexa.nl heel veel spammers en nepperds heeft, bevat single hele leuke mensen! Verwacht geen honderden reacties per dag, maar die ene kan er nét tussen zitten.. Heb nu 2 dates gehad in een maand of 6.

  Sterke punten
  geen nepprofielen alles is gratis

  Zwakke punten
  minder druk

  Leuke website, veel activiteit

  Na een aantal maanden sinds een week weer actief op single.nl, en wat een leuke gezelligheid! De online meeting place is te gek, vooral op drukke tijdstippen zoals 's avonds rond 20.00 kom je er veel mensen tegen. Was wel heel kritisch, want 'gratis' betekent vaak alleen 'gratis inschrijven', maar ook dat was niet het geval!

  Sterke punten
  veel actieve leden online meeting place

  Frisse nieuwe layout!

  Ik kwam na een aantal maanden terug en zag ineens een compleet nieuwe, up to date website! Ziet er een stuk beter uit. Ook mijn eerste date is tot stand gekomen! Helaas was het niet echt mijn type, maar dat kan overal gebeuren, haha.

  Sterke punten
  nieuwe layout functionaliteit

  Zwakke punten
  eerste date viel tegen

  Weinig leden, snelle service

  Ik wilde me ook uitschrijven, omdat ik dacht dat alleen de eerste 3 maanden gratis waren. Kort gevraagd via contactformulier, werd vrijwel meteen beantwoord. Heb me overigens weer ingeschreven, omdat het nu gratis is. Als je (even) niet mee wilt doen, kan je dat eenvoudig aanklikken.

  Sterke punten
  Leuk concept, eenvoudige bediening

  Zwakke punten
  Ouderwetse design, nog weinig leden

  Gewone profielensite, met amper actieve leden.

  Single.nl beweert dat ze een sociaal netwerk is, maar het is gewoon een profielensite. Op de "Meeting place" (chatforum) is zelden iemand aanwezig. Ook kan je niet zien wanneer iemand voor het laatst is ingelogd. De kans is dus groot dat je schrijft naar iemand die weken of zelfs maanden geleden voor het laatst ingelogd was. "Enkele weken online" valt ook tegen; er staan berichten op het forum uit mei (het is nu februari). Volgens de beheerder op het forum is het ledenbestand van het oude "Dutch Touc" overgenomen (zal wel "Dutch Touch" geweest zijn, waar ik trouwens ook nooit eerder van gehoord had). Uitschrijven is lastig; het kan eigenlijk alleen via het contactformulier. Dat is voor mij een teken aan de wand dat een datingsite desperate is om je maar zo lang mogelijk vast te houden.

  Zwakke punten
  Vrijwel geen actieve leden Je kan niet zien wanneer iemand voor het laatst is ingelogd. Uitschrijven is lastig

Bezoek Single.nl

Schrijf je eigen review