Serieus Dating - 103 Reviews

Last updated: 23 augustus 2016
Serieus Dating Logo

52.9% aanbevolen, 103 Reviews

  1. Serieus Dating informatie
  2. Opzeggen
  3. Serieus Dating Reviews
  4. Schrijf ook een review over Serieus Dating

Niet tevreden over Serieus Dating? Probeer dan eens Lexa.

Serieus Dating informatie

Serieusdating is een datingsite voor alle mensen die een relatie zoeken voor een langere tijd. Mensen die een partner voor het leven willen vinden op een prettige en serieuze manier. Respect voor elkaar is op deze site van groot belang. Bovendien is de site zo opgezet om het een ieder zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lid worden kost niets waarmee je onbeperkt kunt zoeken en gevonden worden. Bovendien is er een extra aanbieding geldig om betaald lid te worden.

Deze website is niet meer actief!

Serieus Dating Details

Hits: 6945

URL: http://www.serieusdating.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 103

Opzeggen

- Klik in menu op "Stop lidmaatschap"
- Klik op button "Ja"
- Geef reden en klik op button "Verstuur"


Maak nu een gratis account aan op Serieus Dating

Serieus Dating reviews (103):

Serieus Dating - Opgeheven en doorgelinkt naar Lexa

0

Review:
De site Serieusdating is opgeheven.
Als je naar deze site gaat wordt je doorgelinkt naar Lexa.
Je krijgt dit bericht te lezen.

"Beste bezoeker van Serieusdating,

Wij hebben onze diensten ondergebracht bij Lexa.nl, de grootste datingsite van Nederland.

Maak hieronder jouw profiel aan en ontdek nog meer mogelijkheden om een leuke date te vinden."

Zie de reviews van Lexa voor de sterke punten en zwakke punten.
De site serieus-dating.nl met een koppelteken in de URL is een hele andere site.Sterke punten:
Niet meer van toepassing.

Zwakke punten:
Website is opgeheven, of domeinnaam verkocht aan Lexa.

Dirk beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - Teveel!

2

Review:
Bijna alle vrouwen op de site die je een berichtje sturen, en dat zijn er veel op een dag!! hebben geen volledig ingevuld profiel. Maar in hun berichtje staat dat ze toevallig vlak in de buurt wonen. Als je reageert heb je binnen een paar minuten bericht terug niet 1 nee van allemaal alsof ze achter de pc zitten te wachten. Allemaal botergeil maar geen die serieus ergens op in gaat. Het enigste dat ze doen is weer een berichtje sturen met een vraag zodat je weer antwoord via de site.

Erg duur en zeer doorzichtig moet ik zeggen. Ik koop dan ook maar geen credits meer hier. Dit soort sites zijn allemaal hetzelfde. Het gros zijn gewoon fake account.

Sterke punten:
Veel reacties per uur

Zwakke punten:
Totaal geen echte reacties, alleen maar wedervragen om je zo nog meer credits af te troggelen

P045 beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - PAS OP, NEPSITE!!

0

Review:

Ik kan hier kort over zijn, je hebt websites met echte vrouwen, en websites met nepvrouwen. Deze valt duidelijk in de laatste categorie. Ik ben zo stom geweest om te betalen om contact te krijgen met deze vrouwen, die dus niet bestaan. Echt zonde geld.
Ik heb na afloop ook onderzoek gedaan, blijkt dat Radar of Kassa deze website onderzocht heeft en dat de foto's van de vrouwen op deze website gewoon van het internet zijn geplukt, zijn blijkbaar vrouwen uit landen van over de hele wereld,overal behalve Nederland. Het schijnt dat de oprichters van de website zich voordoen als deze vrouwen en zelf mails sturen aan mannen om ze lekker te maken en de portemonnee te doen trekken. Ik ben er helaas ingetuind, maar hopelijk kan ik anderen hiervoor behoeden.
In het kort: word niet de dupe van dit bedrog. Het is een grote leugen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:


een grote leugen

kevin beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - Bah bah bah

0

Review:
Ik heb erg veel spijt dat ik hier ingetrapt ben. Wat een deceptie. Echt een voor en tegen verhaal. Zoveel aandacht van vrouwen toen ik een account aanmaakte, maar nadat ik betaalde reageerden ze niet meer? Waarom? Ik lees hieronder veel klachten over vrouwen die niet bestaan, dat klopt volgens mij ook wel.
Hoe dan ook, deze site deugt niet, beter ga je met je geld in de kroeg staan.

Ik raad deze site dan ook NIET aan!

Sterke punten:
nvt

Zwakke punten:
teveel om op te noemen

rick beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - Serieus bedrog

0

Review:

Op het eerste gezicht dacht ik een leuke website gevonden te hebben, het zag er allemaal ok uit en na een gratis profiel te hebben aangemaakt kreeg ik al snel mailtjes van aantrekkelijk uitziende dames. Helaas moet je eerst betalend lid zijn om te kunnen reageren. Maar wat denk je? Zodra je het geld ophoest om contact te leggen, blijken die vrouwen opeens niet meer zo gretig. Ik heb n.a.v. de reviews hier eens wat foto's gegoogled, en nu blijkt dat die vrouwen die zogenaamd in Nederland zitten over de hele wereld verspreid wonen. Hier klopt dus geen bal van. Pure oplichterij dus. Ik ga dit denk ik eens maar naar Radar of Kassa mailen, want dit is gewoon DIEFSTAL!

Sterke punten:

Geen enkele

Zwakke punten:

Je wordt bedrogen

Rick beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - Serieus Dating

1

Review:
Op het eerste gezicht een goed onderhouden website en overkomend als een echt dating site. je kan je gratis inschrijven en krijg je ook reacties na het aanmaken van een profiel. Als je contact met iemand hebt en als je dan verder wilt mailen/chatten met die persoon dan is er een betaling aan gekoppeld. Het is wel betaalbaar maar weggegooid geld. Doe dit niet want het is zonden van je geld. De dames zijn niet wie ze zeggen dat ze zijn. De profiel foto's zijn nep. Nadat ik een tijdje met vrouwen gemaild heb en ze mij de indruk gewekt hebben dat ze interesse in me hadden houden ze je op afstand en geven vervolgens geen concrete antwoorden op vragen die je stelt. Vervolgens hoor je niets meer. Heel vaag allemaal en het klopt niet. Het duurt lang voordat er gereageerd wordt op een bericht wat je stuurt terwijl er meerder contact is geweest en juist spannend zou moeten zijn. Ik heb met drie vrouwen contact gehad en alle drie nep. De ene was een fotomodel in Amerika, Éen kwam uit Tsjechie onder een andere naam voor een hotel advertentie en de laatste een actrice uit de serie Breaking down. Je wordt gewoon voor de gek gehouden. Als je het URL adres van de profiel foto kopieert en vervolgens bij Google in de balk plaatst bij afbeeldingen dan krijg je te zien wie eigenlijk de gene is die op de foto staat. Trap er niet in want het is oplichterij. Je kan beter de energie in een echt dating site stoppen zoals lexa.nl

Daan beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - doorgestoken kaart

0

Review:
ik kan heel kort zijn, de vrouwen bestaan niet. meer lokprofielen dan wat anders. daar kom je dan ook snel genoeg achter wanneer je betaalt en plotseling niks meer hoort van die vrouwen die je mailden toen je nog gratis lid was.

Maak niet de fout te betalen, want het is weggegooid geld.

max beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - niet meer op de site terecht kunnen

0

Review:
Ik las net al die klachten en ik ben nu betalend lid en kan niet meer op hun site komen heel vreemd.ik las ook bij een klacht dat deze site slecht was voor je computer,zou dat de reden kunnen zijn dat ik er niet meer op kom?

hannie beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - Doe het niet

0

Review:
Ik moet er nog bij vermelden dat je in het begin als niet betalend lid veel belangstelling krijgt van mooie vrouwen. Hierdoor heb ik in het begin besloten om betalend lid te worden, maar nu blijkt dat de administratie van de website deze berichten waarschijnlijk zelf verstuurt om je te verleiden de beurs te trekken want de vrouwen laten stuk voor stuk niks horen vervolgens.
Trap niet in dezelfde valkuil!!

Giovanni beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden

Serieus Dating - Waar wonen deze vrouwen?

0

Review:

Ik heb sterk het gevoel dat de vrouwen op deze website niet eens in Nederland wonen. Meerdere pics gegoogled en je komt ze tegen op websites in allerlei landen. Hoe moet ik met deze vrouwen een date scoren? Moet ik ook geloven dat zij mij vanuit die landen in foutloos nederlands mailen? Lijkt me van niet. Is ook de reden waarschijnlijk dat je na betaling niks van ze hoort.
Ligt voor de hand dat het hier doorgestoken kaart betreft en ik wil dan ook mijn geld terug.

Sterke punten:

Mooie vrouwen als je bereid bent naar Amerika af te reizen voor een date.

Zwakke punten:

Uiteindelijk heb je hier helemaal niks aan.

Giovanni beveelt Serieus Dating NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Algemene Datingsites » Serieus Dating