Reviews van deze auteur

reacties:

Review: Mijn Second Love ervaringen

Second Love is HOT de laatste tijd! :)

Ik zit hier met stijgende verbazing de reacties over Second Love te lezen en dan met name de reacties van ene Amaremia. Het lijkt er potverdorie op alsof zij de PR voor SL doet! Wat wordt die site door haar (hem?!) opgehemeld zeg.

En ze schrijft dat ze maar liefst 3 (!) SLers heeft waar ze regelmatig mee afspreekt, haar man er zelfs vanaf weet... Bizar! Ze belazert niet alleen haar eigen man (ondanks dat hij er vanaf weet, wat ben je dan voor een vent, dat je het toestaat dat je vrouw met meerdere mannen rotzooit), maar ook nog eens die drie SLers (die zijn óók geen haar beter), want die denken dat zij de enige man zijn met wie Amaremia omgaat én ze belazert ook nog eens de vrouwen van die SLers... Maar liefst 7 personen worden dus belazert door mevrouw.

Hoe vreselijk diep moet je dan gezonken zijn? Of je hebt een afwijking of zo. Beetje een nymphomane soms als je dit ronduit sletterige gedrag vertoont? Huwelijken gaan kapot. En dan hier een beetje SL en vreemdgaan te zitten promoten en te verheerlijken, tips gegeven hoe je een eerste contact aanpakt, waar je allemaal op moet letten enz. Hoe vréselijk ziek kan je geest zijn? Rijp voor de psychiater!