RelatieZonderSex

Realatie Zonder Seks heeft als doel mensen bij elkaar te brengen die één gemeenschappelijke overeenkomst hebben: \"Seks is ondergeschikt en mag niet de reden zijn om een vriendschap of relatie aan te gaan.\"

RelatieZonderSex Reviews

  Zeer tevreden

  Ik heb de sexloze liefde van mijn leven gevonden via relatiezondersex.nl. Ben er zeer tevreden over. Vanwege de kleine bijdrage die eenmalig gevraagd wordt (je mag zelf weten hoeveel) weet je gelijk dat er geen spammers tussen zitten. Er wordt ook achteraf niet om meer geld gebedeld of zo. 3 Maanden geleden maakte ik anoniem via de interne mail kennis met de perfecte vrouw voor mij, en ze woonde nog dichtbij ook. We hebben gechat, gebeld en nu zien we elkaar meerdere malen per week. Met dank aan Relatiezondersex.nl. Ga zo door mensen, en hartelijk dank!

  Sterke punten
  Eenvoudig zoeksysteem, alleen voor leden toegankelijk, hoge mate van privacy, gecontroleerde profielen die allemaal ingevuld zijn, zelf afsluitbare profielen, zekerheid dat de ander cht niet op sex uit is en ga zo maar door.

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen gevonden.

  Nooit verwacht!

  De donkere dagen komen er weer aan dus ik besloot 2 maanden geleden mijn kans te wagen en heb me ingeschreven. Dankzij jullie zit ik nu met de kerstdagen niet meer alleen! Ik had dit niet verwacht zo snel. Ik vond een geweldige vriendin waarmee ik nu de kerstdagen ga doorbrengen. Bedankt mensen, bedankt voor deze geweldige site die jullie in de lucht houden. Voor iedereen een hele fijne Kerst toegewenst!

  Sterke punten
  Snel resultaat, eenvoudig te begrijpen datingsite, perfecte service, de juiste doelgroep.

  Zwakke punten
  Geen

  Een uitvinding

  Ik ben zeer tevreden over jullie initiatief en website. Helaas heb ik nog niemand gevonden maar de aanhouder wint! Uitzonderlijk dat jullie 3 jaar de tijd geven voor slechts 1 bijdrage. Ik blijf lekker doorzoeken. Er komen steeds nieuwe mensen bij.

  Sterke punten
  Uniek, Voorzien van alle mogelijkheden die je mag verwachten, Makkelijke te gebuiken site, Snelle en goeie service als je vragen hebt

  Zwakke punten
  Geen gevonden

  Geslaagd

  Een aanrader voor iedereen die echt een seksloze relatie zoekt. Zelf kan ik geen seks meer hebben vanwege een operatie. Maar mag je dan ook geen relatie meer hebben? Gelukkig maakt relatie zonder seks het mogelijk. Ik ben jullie heel dankbaar dat jullie je vrijwillig zo inzetten voor alle mensen die een dergelijke relatie ongeacht de reden zoeken. 3 Jaar lidmaatschap voor 1 betaling die je zelf mag vaststellen. Geweldig, zo zie je maar weer dat internet ook veel goeds kan brengen.

  Sterke punten
  3 jaar lang lid, en eenvoudig op te zeggen. Zelf bepalen hoeveel je wil betalen. binnen 24 uur na betaling toegang. support binnen 2 uur ! Overzichtelijke site

  Zwakke punten
  geen gevonden

  Fijne vriendschap

  Na het overlijden van mijn man 7 jaar geleden, wilde ik eigenlijk wel weer een leuk contact vinden. Ik miste het samenzijn en de leuke dingen doen. Mijn dochter attendeerde me op deze website, en met een beetje hulp van haar heb ik in Maart een profiel aangemaakt. Vanaf die tijd heb ik contact gehad met verschillende mannen. Erg gezellig allemaal. Twee maanden geleden heb ik Barend leren kennen op de site. We hadden zoveel gemeenschappelijk en bovendien bleek hij op korte afstand van mij vandaan te wonen. Sindsdien hebben we bijna dagelijks contact. Ik ben zo dankbaar dat ik een fijne vriendschap heb kunnen vinden en dat allemaal dankzij deze mooie website.

  Sterke punten
  Ik ben zelf een beginnende gebruiker van het internet. Dankzij de heldere uitleg op de website en een klein beetje hulp van mijn dochter kon ik vrij snel mijn eigen weg er in vinden. Dus: helderheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid.

  Zwakke punten
  Ik had ooit contact met een man, die na 2 berichten niet meer terug reageerde. Maar dat kan ik de website niet aanrekenen, meer het fatsoen van die man.

  Relatie Zonder Seks, betrokken en betrouwbaar

  Ik sta nu al weer 3 maanden ingeschreven bij Relatie Zonder Seks en kijk dagelijks of er nog gezellige vrouwen bij zijn gekomen. De datingsite is eenvoudig van opzet, geen flash tierelantijntjes en zo. Dat maakt alles direct een stuk overzichtelijker. Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, ik ben geen computergek. Maar in dit geval wil ik toch een uitzondering maken om het vrijwilligersteam van Relatie Zonder Seks een compliment te geven. Ze doen het heel erg goed, zijn echt betrokken, geven snelle, duidelijke en voor mij goed leesbare antwoorden op al mijn vragen. Op een pagina staan heel veel profielfotos, die zijn wat klein. Dat is voor mij een minpuntje. Maar aan de andere kant staan op een andere pagina wel grotere profielfotos en als je met je muis er overheen schuift worden ze ook groter. Ik heb veel respect voor de mensen die het lef hadden om een site als deze op te zetten. Maar ze zijn er in geslaagd, kennelijk hebben potentile leden voldoende vertrouwen om zich ook te laten inschrijven. En dan hoef je maar n keer te betalen, je mag zelf weten hoeveel, en je lidmaatschap is oneindig net zolang totdat je geslaagd bent of er weer af wil. Dat geld gebruiken ze om de kosten te betalen. Een dikke pluim voor de oprichters! Ga zo door!

  Sterke punten
  Zeer betrokken mensen die de site onderhouden. Je mag zelf weten hoeveel je bij wil dragen in de financin, en daar onderhouden ze de site van. Geen commerciele rommel dus. Eenvoudige en begrijpelijke site met allemaal volledig ingevulde en actuele profielen. En zo kan ik nog door gaan!

  Zwakke punten
  geen gevonden

  Positiviteit

  Ik heb de negatieve ervaring over relatie zonder seks gelezen, maar ben het er totaal niet mee eens. Integendeel de eigenaar stond me vriendelijk, snel en correct te woord.

  Sterke punten
  Snelle en vriendelijke reacties van de eigenaar

  Zwakke punten
  Dat niets zichtbaar is zolang je in de wacht staat en dat vind ik echt jammer maar misschien veranderd dat nog wel.

  Topper en vrijwel gratis

  Ben heel tevreden over Relatie Zonder Seks. Eerder was ik lid van Date Zonder Dat. Het heeft me niks opgeleverd en zij hebben de site inmiddels opgeheven. Bij RZS mag je zelf bepalen hoeveel je wil bijdragen in de kosten die de operators maken. Zij hebben geen winstoogmerk, je betaalt alleen een bijdrage die je zelf mag bepalen. Een duidelijke site en een uitstekende en snelle service als je vragen hebt. Ze hebben zelfs voor mij mijn foto aangepast. Nu na drie weken lid te zijn heb ik een leuke vrouw ontmoet. Wat het gaat brengen in de toekomst weten we natuurlijk nog niet. Maar tegen Relatie Zonder Seks zou ik willen zeggen: Geweldig om belangeloos zon gespecialiseerde site in de lucht te houden. Jullie verdienen alle lof. Ga zo door!

  Sterke punten
  Duidelijke site, gemakkelijk in gebruik Snelle vriendelijke service Zo goedkoop als je zelf wilt, er is geen minimumbijdrage Volledig lidmaatschap van onbeperkte duur Eenvoudig opzeggen wanneer je wilt.

  Zwakke punten
  geen.

  Relatie zonder sex - TOP

  Ik kan me totaal niet vinden in de laatste review. Sinds 2 december sta ik ingeschreven bij Relatie zonder sex en mijn ervaring in dat de beheerders uiterst behulpzaam en vriendelijk zijn. Ze passen zelfs dingen voor je aan als dat mogelijk is. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de leden en zijn dagelijks zichtbaar aanwezig op de site. Een heel goed initiatief dat in handen is van zeer vakbekwame mensen. Ik schrijf niet gauw een review, want iedereen kan neerkalken wat ze maar willen. Maar nu voelde ik me toch geroepen even wat tegengas te geven. Wat meneer hieronder schreef verdienen de beheerders niet. Met groet, Janneke

  Sterke punten
  Zeer vakbekwaam en uiterst behulpzaam. Prettige en begrijpelijke website. En nog vele andere punten

  Zwakke punten
  geen

  Ramp

  Uitermate menselijkerwijs onbekwame en agressieve organisator. Helemaal klaar mee. De site is mijns inziens helemaal niet leuk ingericht, er wordt onderling gekletst, alsof het een huisvrouwen clubje is. Wat dit toevoegt aan het serieus vrienden of een vriend of vriendin zoeken is me een raadsel. Vreselijk.

  Sterke punten
  non.

  Zwakke punten
  Al genoemd.

  Eerst zien, dan betalen

  Ik ben onlangs lid geworden wij Relatie Zonder Sex. Een besloten datingsite omdat op seksloze dating helaas nog altijd een taboe rust. Relatie zonder sex heeft als enige in Nederland, voor zover ik kan nagaan, een mogelijkheid gecreerd om tch eerst de site te kunnen bekijken voordat je eventueel gaat betalen. Je ziet dus van tevoren waarvoor je betaalt. Zij hebben een mogelijkheid gecreerd dat alle betalende leden anoniem blijven voor de gastleden. je ziet alleen leeftijden, geslacht en waarvan ze vandaan komen. Ook kan je zien welke mogelijkheden de site biedt, waarvan je gebruik kan maken als je betalend lid wordt. Ze maken waar wat ze beloven, en de service is zeer goed en snel. Bovendien is de prijs erg schappelijk. Daarnaast is het gezellig, je kunt meedoen met iedereen in een soort van newsfeed, wat ik dus doe, of jezelf meer afschermen. Ik heb echt het gevoel dat je geen nummer bent daar, maar een lid met een naam. De operators zijn heel vaak aanwezig en houden de boel netjes bij. iedere dag komen er wel wer leden bij, het is een groeiend en boeiend ledenbestand aan het worden! Kortom, ik ben heel tevreden!

  Sterke punten
  * De site is nu 10 keer sneller dan een week geleden * Je privacy is beter beschermd omdat de gratis leden de profielen, foto's enzovoort niet meer kunnen zien. * Veel contact met leden onderling waardoor de kans op een goeie date flink toeneemt.

  Zwakke punten
  * eigenlijk niets kunnen ontdekken.

  nieuwkomer

  De nieuwe website van Relatiezonderseks viel me op met de reclame die ervoor gemaakt werd. Eerste gedachte is dan al direct, een zoveelste datingsite! Begeef me al geruime tijd op allerlei datingsites met als doel een vriendin te vinden voor een hechte vriendschap buiten m'n eigen relatie. We hebben een open relatie waarbij we elkaar de ruimte geven andere contacten te leggen. Zo'n 90% van de datingsites is echter bedoeld voor alleenstaanden, een enkele "tolereert" ook andere relatievormen. Veelal is seks de drijfveer voor een date, gelet op de veelzeggende namen van de verschillende sites. Juist deze site viel me op door hun duidelijke naam, eindelijk een site die daarover duidelijk is. Heb me aangemeld als lid omdat ik hoop dat deze site de juiste voor mij zou kunnen zijn. De site is nog maar net begonnen dus een ruime keus geeft de site natuurlijk nog niet. De openheid van de beheerders viel me op, erg toegankelijk, zelfs voor een persoonlijke benadering is het team bereikbaar. Er is een chatmogelijkheid die de leden kunnen gebruiken voor algemene gesprekken waarbij tevens foto's geplaatst kunnen worden binnen de chatruimte. Heb hoop dat naar mate er meer leden bij komen de keuze ook voor een zoekster en mij wellicht gemaakt kan worden voor een leuk nader contact en wie weet wat daar weer uit volgt!

  Sterke punten
  Duidelijke profilering van wat deze site beoogt. Niet alleen ruimte voor alleenstaanden, maar voor elke relatievorm. Openheid van het team naar de leden. Goedkope site, mede door per inlogdag te betalen; keuze om dit zo vaak of minder keren te doen als je zelf wil. Genoeg zoekmogelijkheden binnen de profielen. Geen fakeprofielen zover ik dat kan beoordelen.

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt.

  Gezellig en Openheid

  Ik ben lid vanaf de lancering van relatiezonderseks.nl. Na het invullen van een lange vragenlijst kreeg ik direct zonder te betalen toegang. Ik kon lang niet alles zien. Wel kon ik zien hoeveel leden er waren, hou oud ze zijn, het geslacht en waar ze vandaan komen. Om de privacy niet te schenden kon ik geen profielen zien, evenmin profielfoto's. Ook veel andere dingen waren voor mij afgesloten, maar het gaf me wel een idee van wat me te wachten stond als ik zou gaan betalen. Als gratis lid kon ik vriendschapsverzoeken sturen en ontvangen. Het gaf me de vrije keuze om wel of niet betalend lid te worden. Toen ik zag dat er leden bijkwamen, ben ik gaan betalen. Je koopt dan inlogdagen. Dat vond ik een sterk pluspunt. Als je 2 of 3 keer per week inlogt, betaal je minder dan 5 euro per maand. Daarmee zijn ze dus erg goedkoop. Wat ik ook leuk vond is dat er een soort van huiskamer is, waar iedereen mee bezig is. Je kunt daar berichtjes plaatsen, foto bijvoegen enz. Anderen kunnen dat dan weer "liken" of er op reageren. dat bedoel ik met gezellig. Je houd op die manier contact met veel mensen die allemaal vriendelijk zijn. Niet met iedereen, want niemand is verplicht mee te doen, maar de meesten doen het wel. In de profielen kan je niet alleen zien wie iemand is (anoniem natuurlijk) maar ook waarnaar die zoekt. Dan weet je gelijk of het de moeite loont om contact te zoeken. Kortom, een warme niet echt commerciele site die aan ieder nieuw lid ook nog de eerste 30 inlogdagen kado doet. Maar ik had ze al gekocht, toen hebben ze mij er nog 30 dagen bovenop gegeven.

  Sterke punten
  - Gratis de site bekijken en heel beperkt gegevens van leden kunnen zien. - weten waar je aan begint voor je betaalt - 30 inlogdagen kado nadat ze je profiel gecontroleerd hebben. - gezellige huiskamer voor iedereen. - behulpzaam bij al je vragen - alle denkbare mogelijkheden ingebouwd, maar geen verplichting om ze ook te gebruiken. - bedrijfsgegevens staan op de site zodat je weet met wie je te maken hebt - uitgebreide mogelijkheden om in je profiel te bepalen wat anderen wel of niet van je mogen zien - je hoeft geen abbonementen af te sluiten en je hoeft na je gratis 30 dagen ook niet te verlengen.

  Zwakke punten
  Geen enkele site is perfect. Ik vindt de teksten voor nieuwe leden die je kunt lezen voordat je je inschrijft wat aan de uitgebreide kant. Maar anderen kunnen dat misschien weer juist waarderen. De vragenlijst voor je profiel bestaat uit n grote lijst. Dat is een lange lijst in 1 keer. Als je iets fout hebt gedaan moet je dus terug naar boven scrollen om je fout op te sporen. Maar die staat dan wel in rood aangegeven. Verder een topsite, die zich streng houdt aan de doelgroep waarvoor die is bedoeld!

Bezoek RelatieZonderSex

Schrijf je eigen review