RelatieZonderSex - 12 Reviews

Last updated: 21 mei 2018
RelatieZonderSex Logo

84.6% aanbevolen, 12 Reviews

  1. RelatieZonderSex informatie
  2. RelatieZonderSex Reviews
  3. Schrijf ook een review over RelatieZonderSex

Niet tevreden over RelatieZonderSex? Probeer dan eens RunnersDate.

RelatieZonderSex informatie

Realatie Zonder Seks
heeft als doel mensen bij elkaar te brengen die één gemeenschappelijke overeenkomst hebben:

"Seks is ondergeschikt en mag niet de reden zijn om een vriendschap of relatie aan te gaan."

RelatieZonderSex Details

Hits: 1419

URL: http://relatiezondersex.nl/

Categorieën: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 12


Maak nu een gratis account aan op RelatieZonderSex

RelatieZonderSex reviews (12):

RelatieZonderSex - Nooit verwacht!

0

Review:
De donkere dagen komen er weer aan dus ik besloot 2 maanden geleden mijn kans te wagen en heb me ingeschreven. Dankzij jullie zit ik nu met de kerstdagen niet meer alleen! Ik had dit niet verwacht zo snel. Ik vond een geweldige vriendin waarmee ik nu de kerstdagen ga doorbrengen. Bedankt mensen, bedankt voor deze geweldige site die jullie in de lucht houden. Voor iedereen een hele fijne Kerst toegewenst!

Sterke punten:
Snel resultaat, eenvoudig te begrijpen datingsite, perfecte service, de juiste doelgroep.

Zwakke punten:
Geen

Ger beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Een uitvinding

0

Review:
Ik ben zeer tevreden over jullie initiatief en website. Helaas heb ik nog niemand gevonden maar de aanhouder wint! Uitzonderlijk dat jullie 3 jaar de tijd geven voor slechts 1 bijdrage. Ik blijf lekker doorzoeken. Er komen steeds nieuwe mensen bij.

Sterke punten:
Uniek,
Voorzien van alle mogelijkheden die je mag verwachten,
Makkelijke te gebuiken site,
Snelle en goeie service als je vragen hebt

Zwakke punten:
Geen gevonden

john beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Geslaagd

0

Review:
Een aanrader voor iedereen die echt een seksloze relatie zoekt. Zelf kan ik geen seks meer hebben vanwege een operatie. Maar mag je dan ook geen relatie meer hebben? Gelukkig maakt relatie zonder seks het mogelijk. Ik ben jullie heel dankbaar dat jullie je vrijwillig zo inzetten voor alle mensen die een dergelijke relatie ongeacht de reden zoeken. 3 Jaar lidmaatschap voor 1 betaling die je zelf mag vaststellen. Geweldig, zo zie je maar weer dat internet ook veel goeds kan brengen.

Sterke punten:
3 jaar lang lid, en eenvoudig op te zeggen.
Zelf bepalen hoeveel je wil betalen.
binnen 24 uur na betaling toegang.
support binnen 2 uur !
Overzichtelijke site

Zwakke punten:
geen gevonden

Geert beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Fijne vriendschap

0

Review:
Na het overlijden van mijn man 7 jaar geleden, wilde ik eigenlijk wel weer een leuk contact vinden. Ik miste het samenzijn en de leuke dingen doen.
Mijn dochter attendeerde me op deze website, en met een beetje hulp van haar heb ik in Maart een profiel aangemaakt. Vanaf die tijd heb ik contact gehad met verschillende mannen. Erg gezellig allemaal. Twee maanden geleden heb ik Barend leren kennen op de site. We hadden zoveel gemeenschappelijk en bovendien bleek hij op korte afstand van mij vandaan te wonen.
Sindsdien hebben we bijna dagelijks contact. Ik ben zo dankbaar dat ik een fijne vriendschap heb kunnen vinden en dat allemaal dankzij deze mooie website.

Sterke punten:
Ik ben zelf een beginnende gebruiker van het internet. Dankzij de heldere uitleg op de website en een klein beetje hulp van mijn dochter kon ik vrij snel mijn eigen weg er in vinden. Dus: helderheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid.

Zwakke punten:
Ik had ooit contact met een man, die na 2 berichten niet meer terug reageerde. Maar dat kan ik de website niet aanrekenen, meer het fatsoen van die man.

Elsemieke beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Relatie Zonder Seks, betrokken en betrouwbaar

0

Review:
Ik sta nu al weer 3 maanden ingeschreven bij Relatie Zonder Seks en kijk dagelijks of er nog gezellige vrouwen bij zijn gekomen. De datingsite is eenvoudig van opzet, geen flash tierelantijntjes en zo. Dat maakt alles direct een stuk overzichtelijker. Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, ik ben geen computergek. Maar in dit geval wil ik toch een uitzondering maken om het vrijwilligersteam van Relatie Zonder Seks een compliment te geven. Ze doen het heel erg goed, zijn echt betrokken, geven snelle, duidelijke en voor mij goed leesbare antwoorden op al mijn vragen.
Op een pagina staan heel veel profielfoto´s, die zijn wat klein. Dat is voor mij een minpuntje. Maar aan de andere kant staan op een andere pagina wel grotere profielfoto´s en als je met je muis er overheen schuift worden ze ook groter.
Ik heb veel respect voor de mensen die het lef hadden om een site als deze op te zetten. Maar ze zijn er in geslaagd, kennelijk hebben potentiële leden voldoende vertrouwen om zich ook te laten inschrijven.
En dan hoef je maar één keer te betalen, je mag zelf weten hoeveel, en je lidmaatschap is oneindig net zolang totdat je geslaagd bent of er weer af wil.
Dat geld gebruiken ze om de kosten te betalen. Een dikke pluim voor de oprichters! Ga zo door!

Sterke punten:
Zeer betrokken mensen die de site onderhouden.
Je mag zelf weten hoeveel je bij wil dragen in de financiën, en daar onderhouden ze de site van. Geen commerciele rommel dus.
Eenvoudige en begrijpelijke site met allemaal volledig ingevulde en actuele profielen.
En zo kan ik nog door gaan!

Zwakke punten:
geen gevonden

Anton61 beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Positiviteit

1

Review:
Ik heb de negatieve ervaring over relatie zonder seks gelezen, maar ben het er totaal niet mee eens. Integendeel de eigenaar stond me vriendelijk, snel en correct te woord.

Sterke punten:
Snelle en vriendelijke reacties van de eigenaar

Zwakke punten:
Dat niets zichtbaar is zolang je in de wacht staat en dat vind ik echt jammer maar misschien veranderd dat nog wel.

RelatieZonderSex - Topper en vrijwel gratis

0

Review:
Ben heel tevreden over Relatie Zonder Seks. Eerder was ik lid van Date Zonder Dat. Het heeft me niks opgeleverd en zij hebben de site inmiddels opgeheven. Bij RZS mag je zelf bepalen hoeveel je wil bijdragen in de kosten die de operators maken. Zij hebben geen winstoogmerk, je betaalt alleen een bijdrage die je zelf mag bepalen. Een duidelijke site en een uitstekende en snelle service als je vragen hebt. Ze hebben zelfs voor mij mijn foto aangepast. Nu na drie weken lid te zijn heb ik een leuke vrouw ontmoet. Wat het gaat brengen in de toekomst weten we natuurlijk nog niet. Maar tegen Relatie Zonder Seks zou ik willen zeggen: Geweldig om belangeloos zo´n gespecialiseerde site in de lucht te houden. Jullie verdienen alle lof. Ga zo door!

Sterke punten:
Duidelijke site, gemakkelijk in gebruik
Snelle vriendelijke service
Zo goedkoop als je zelf wilt, er is geen minimumbijdrage
Volledig lidmaatschap van onbeperkte duur
Eenvoudig opzeggen wanneer je wilt.

Zwakke punten:
geen.

Geer beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Relatie zonder sex - TOP

0

Review:
Ik kan me totaal niet vinden in de laatste review. Sinds 2 december sta ik ingeschreven bij Relatie zonder sex en mijn ervaring in dat de beheerders uiterst behulpzaam en vriendelijk zijn. Ze passen zelfs dingen voor je aan als dat mogelijk is. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de leden en zijn dagelijks zichtbaar aanwezig op de site. Een heel goed initiatief dat in handen is van zeer vakbekwame mensen.
Ik schrijf niet gauw een review, want iedereen kan neerkalken wat ze maar willen. Maar nu voelde ik me toch geroepen even wat tegengas te geven. Wat meneer hieronder schreef verdienen de beheerders niet.

Met groet,
Janneke

Sterke punten:
Zeer vakbekwaam en uiterst behulpzaam.
Prettige en begrijpelijke website.
En nog vele andere punten

Zwakke punten:
geen

Janneke48 beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Ramp

3

Review:
Uitermate menselijkerwijs onbekwame en agressieve organisator. Helemaal klaar mee.
De site is mijns inziens helemaal niet leuk ingericht, er wordt onderling gekletst, alsof het een huisvrouwen clubje is. Wat dit toevoegt aan het serieus vrienden of een vriend of vriendin zoeken is me een raadsel. Vreselijk.

Sterke punten:
non.

Zwakke punten:
Al genoemd.

Vita beveelt RelatieZonderSex NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieZonderSex - Eerst zien, dan betalen

0

Review:
Ik ben onlangs lid geworden wij Relatie Zonder Sex. Een besloten datingsite omdat op seksloze dating helaas nog altijd een taboe rust.
Relatie zonder sex heeft als enige in Nederland, voor zover ik kan nagaan, een mogelijkheid gecreëerd om tóch eerst de site te kunnen bekijken voordat je eventueel gaat betalen. Je ziet dus van tevoren waarvoor je betaalt.

Zij hebben een mogelijkheid gecreëerd dat alle betalende leden anoniem blijven voor de gastleden. je ziet alleen leeftijden, geslacht en waarvan ze vandaan komen. Ook kan je zien welke mogelijkheden de site biedt, waarvan je gebruik kan maken als je betalend lid wordt.
Ze maken waar wat ze beloven, en de service is zeer goed en snel. Bovendien is de prijs erg schappelijk.

Daarnaast is het gezellig, je kunt meedoen met iedereen in een soort van newsfeed, wat ik dus doe, of jezelf meer afschermen. Ik heb echt het gevoel dat je geen nummer bent daar, maar een lid met een naam. De operators zijn heel vaak aanwezig en houden de boel netjes bij. iedere dag komen er wel wer leden bij, het is een groeiend en boeiend ledenbestand aan het worden!
Kortom, ik ben heel tevreden!

Sterke punten:
* De site is nu 10 keer sneller dan een week geleden

* Je privacy is beter beschermd omdat de gratis leden de profielen, foto's enzovoort niet meer kunnen zien.

* Veel contact met leden onderling waardoor de kans op een goeie date flink toeneemt.

Zwakke punten:
* eigenlijk niets kunnen ontdekken.

Ale beveelt RelatieZonderSex aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatieZonderSex

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatieZonderSex aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatieZonderSex aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatieZonderSex


Home » Gespecialiseerde Dating » RelatieZonderSex