Ramp

Uitermate menselijkerwijs onbekwame en agressieve organisator. Helemaal klaar mee.
De site is mijns inziens helemaal niet leuk ingericht, er wordt onderling gekletst, alsof het een huisvrouwen clubje is. Wat dit toevoegt aan het serieus vrienden of een vriend of vriendin zoeken is me een raadsel. Vreselijk.

Sterke punten
non.

Zwakke punten
Al genoemd.

Bezoek RelatieZonderSex Reviews over RelatieZonderSex

3 reacties

Verbaas me over deze review daar ik met de organisatoren regelmatig contact heb. Van enige agressie is mij niets bekend en zou dan ook graag weten waar dat uit bestaat. Wat is een leuk ingerichte site, je zult toch zelf de slingers op moeten hangen en aan een contact tussen de leden doe je mee of geheel niet. Zelf meng ik me niet in gesprekken, maar de profielen zijn helder naar mijn idee. Ieder echter zijn of haar gevoel bij een site, jammer voor Vita dat het niet in zijn behoefte voorziet.

Beste Vita,

Sinds het bestaan van onze site heb ik nog geen enkel conflict gehad met een man. Wel met een vrouw van wie ik het lidmaatschap heb ontnomen, daar een verklaring voor heb gegeven en derhalve uiteraard het lidmaatschapsgeld heb terugbetaald c.q. nog wordt terugbetaald. De naam Vita is mij echter onbekend en komt niet in ons bestand voor.

Het is onmogelijk om het iedereen naar de zin te maken op een dating-, of welke site dan ook. Maar wij doen ons best het iedereen naar de zin te maken.

U kunt zich beperken tot alleen daten, of meedoen aan de nieuwsfeed waar zowel mannen als vrouwen aan meedoen en regelmatig nieuwe vrienden treffen. Dat is een keuze die u zelf kunt maken.

U beschuldigd mij van agressiviteit en bestempeld onze datingsite als een huisvrouwen clubje, hetgeen weinig respectvol is naar onze vrouwelijke leden.
Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij laat weten wie u bent, en wat uw klachten zijn of waren. Ik ben altijd bereid om naar een oplossing te zoeken.

Anonieme reviews zijn makkelijk te schrijven, oncontroleerbaar en lossen niets op.

Met vriendelijke groet,
Ray Willems
Eigenaar Relatie Zonder Seks Dating.

Absurde review van die Vita. Misschien heeft die man zijn zinnen op een vrouw gezet en haar niet gekregen. Dan te diep in het glaasje kijken en schrijven maar. Van alle reviews is dit de enige negatieve die nergens op slaat. De reactie van de eigenaren van de site zegt al genoeg over de geweldige service die ze geven. Reviews als deze zouden ze weg moeten halen.

Bezoek RelatieZonderSex Reviews over RelatieZonderSex

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatieZonderSex
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden