nieuwkomer

De nieuwe website van Relatiezonderseks viel me op met de reclame die ervoor gemaakt werd. Eerste gedachte is dan al direct, een zoveelste datingsite!
Begeef me al geruime tijd op allerlei datingsites met als doel een vriendin te vinden voor een hechte vriendschap buiten m'n eigen relatie.
We hebben een open relatie waarbij we elkaar de ruimte geven andere contacten te leggen. Zo'n 90% van de datingsites is echter bedoeld voor alleenstaanden, een enkele "tolereert" ook andere relatievormen.
Veelal is seks de drijfveer voor een date, gelet op de veelzeggende namen van de verschillende sites. Juist deze site viel me op door hun duidelijke naam, eindelijk een site die daarover duidelijk is. Heb me aangemeld als lid omdat ik hoop dat deze site de juiste voor mij zou kunnen zijn.
De site is nog maar net begonnen dus een ruime keus geeft de site natuurlijk nog niet.
De openheid van de beheerders viel me op, erg toegankelijk, zelfs voor een persoonlijke benadering is het team bereikbaar.
Er is een chatmogelijkheid die de leden kunnen gebruiken voor algemene gesprekken waarbij tevens foto's geplaatst kunnen worden binnen de chatruimte.
Heb hoop dat naar mate er meer leden bij komen de keuze ook voor een zoekster en mij wellicht gemaakt kan worden voor een leuk nader contact en wie weet wat daar weer uit volgt!

Sterke punten
Duidelijke profilering van wat deze site beoogt.
Niet alleen ruimte voor alleenstaanden, maar voor elke relatievorm.
Openheid van het team naar de leden.
Goedkope site, mede door per inlogdag te betalen; keuze om dit zo vaak of minder keren te doen als je zelf wil.
Genoeg zoekmogelijkheden binnen de profielen.
Geen fakeprofielen zover ik dat kan beoordelen.

Zwakke punten
Nog niet ontdekt.

Bezoek RelatieZonderSex Reviews over RelatieZonderSex

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatieZonderSex
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden