RelatieKlik - 31 Reviews

Last updated: 18 september 2018
RelatieKlik Logo

52.2% aanbevolen, 31 Reviews

  1. RelatieKlik informatie
  2. Inschrijven
  3. Kosten
  4. Uitschrijven
  5. Contact gegevens
  6. RelatieKlik Reviews
  7. Schrijf ook een review over RelatieKlik

Niet tevreden over RelatieKlik? Probeer dan eens FotoDate.

RelatieKlik informatie

Relatieklik.nl is een datingsite waar gebruikers in contact kunnen komen met andere gebruikers voor een relatie en of date. Het bijzonder van deze site, is dat er een nauwe samenwerking is met een psycholoog. Geinteresseerden, die zich aanmelden, moeten onder andere een persoonlijkheidstest, een relatietest en een vragenlijst over de dagelijkse gewoonten en behoeften invullen. Op basis van de ingevulde lijst, geef de relatie- psycholoog advies over mogelijke partners voor zo een gebruiker. Dit kan dan ook gezien worden als een unieke matchingsysteem. Door middel van dit systeem komt men dan direct in contact met partners, waarvan de psycholoog van oordeel is dat men een goede match is voor elkaar. Dit maakt de kans op een succesvolle relatie via relatieklik.nl veel groter.

De website is zeer overzichtelijk en verdeeld in diverse blokken en pagina's, met elk een eigen onderwerp. De website is volledig gekleurd in rood. De romantische uitstraling zorgt ervoor dat gebruikers het als heel prettig ervaren om deze site te bezoeken.

Op de site kan men in drie stappen heel eenvoudig in contact komen met andere leden. Relatieklik.nl is als eerst een gratis ontmoetingsplek voor singles, die serieus op zoek zijn naar een date c.q. relatie. De site biedt deze gebruikers ook de mogelijkheid om gratis te communiceren met andere gebruikers. Om dit te kunnen bewerkstelligen, moeten geïnteresseerden zich eerst inschrijven op de site. Dit kan men doen via het inschrijfformulier. Men gaat zeer discreet om met persoonlijke gegevens en zijn niet zichtbaar voor andere leden. Na zich ingeschreven te hebben, hebben de leden de mogelijkheid om rond te kijken op de site. Na het bekijken van de profielen op de website, hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om enkele testen te doen om vervolgens gratis contact te maken met andere gebruikers. Hier kan men de relatieklik- test doen en andere gebruikers volkomen gratis benaderen. Door deze test te doen, vult de gebruiker automatisch zijn of haar profiel in. Op basis hiervan kan men het profiel van de gebruiker gericht matchen aan dat van andere leden. Op basis hiervan kan de gebruiker op gegeven moment in contact komen met geschikte kandidaten.

RelatieKlik Details

Hits: 7955

URL: http://www.relatieklik.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 31

Inschrijven

Geinteresseerden zie zich wensen in te schrijven op Relatieklik.nl kunnen dat heel eenvoudig en makkelijk. Als eerst kan men op de homepage van de site klikken op "aanmelden". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn, welke ingevuld moet worden. Hier kan men direct zien welke gegevens zichtbaar zijn voor alle leden en welke gegevens alleen zichtbaar zijn voor medewerkers van Relatieklik.nl. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "opslaan". Na deze stappen doorlopen te hebben, wordt er een persoonlijk profiel aangemaakt voor de gebruiker. Leden hebben hierna de mogelijkheid om het profiel verder in te vullen door over zichzelf te vertellen, foto's up te loaden en aan te geven waar men naar op zoek is. Hierna kan men direct op zoek naar een geschikte partner.

Kosten

Op Relatieklik.nl kunnen leden gebruik maken van diverse functionaliteiten. Als eerst kan men kiezen voor gratis dating. Deze leden hebben dan toegang tot alle opties van de website, zoals onbeperkt zoeken, mailen en chatten. Echter krijgen deze leden een tot twee keer per maand een aanbiedingsmail van een partner van Relatieklik.nl. Daarnaast krijgt men ook diverse advertenties te zien op de site.

Gebruikers kunnen ook een premium lidmaatschap aangaan. Dit abonnement kost 5 euro per maand. Deze gebruikers hebben tijdens het daten geen last van banners en advertenties van diverse bedrijven. Daarnaast wordt men ook bovenaan de zoeklijst geplaatst en kan men ook gratis een oproep plaatsen. Men heeft ook voorrang bij het beantwoorden van vragen.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om middels betaling hun profiel bovenaan de lijst te plaatsen. Hiervoor moet men een kleine bijdrage van 1,10 euro betalen. Potentiele partners zien het profiel van de gebruiker direct en de kans op een date is vele malen groter. Gebruikers kunnen hun betalingen voor deze dienst verrichten middels een SMS.

Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site kunnen hun profiel deactiveren of het lidmaatschap beëindigen. Het deactiveren van het profiel kan men doen door als eerst ingelogd te zijn op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn instellingen" en moet men kiezen voor de mogelijkheid om het profiel te deactiveren. Na dit gedaan te hebben, wordt het profiel pas weer geactiveerd als de gebruiker inlogt.

Gebruikers die hun lidmaatschap definitief willen beëindigen, moeten ook ingelogd zijn op de site. Vervolgens moet men via "mijn instellingen" klikken op de onderste link op de pagina met de instellingen en men wordt direct uitgeschreven.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van Relatieklik.nl via [email protected] Daarnaast kan men ook gebruik maken van de link "contact" welke te vinden is aan de onderkant van de homepage van de site.


Maak nu een gratis account aan op RelatieKlik

RelatieKlik reviews (31):

RelatieKlik - doodse stille

2

Review:
Relatieklik is gratis, en daarmee is alles gezegd. Berichten sturen, geen enkele reactie. Ik krijg het idee dat de profielen jaaaaren oud zijn. Mensen zijn waarschijnlijk allang kassie wijlen. Zonde vd tijd van het invullen van een ellenlange vragenlijst

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
Hahaha

wim beveelt RelatieKlik NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - BEDROG!

0

Review:
10000ennogwatleden??? Slechts 50/60 leden online, dus dat geeft te denken.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
BEDROG!

Lumen beveelt RelatieKlik NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - Fakers kunnen hun gang blijven gaan

2

Review:
Er blijft elke keer een faker terug komen en word dan verwijderd,en komt dan gewoon weer terug.
Hoe wil je mensen die serieus opzoek zijn kwijt raken als ze op het fake profiel reageren,en er dan niks van komt.
Ze verwijderen het fake profiel nu ineens niet meer.
Het fake profiel komt zogenaamd uit Baarn,1.70 mtr,universitaire opleidng,textile,eigen bedrijf,de leeftijd staat al heel lang op 30 jaar en spreekt zogenaamd slecht Nederlands.
De eerste regel is goed Nederlands en als er de tekst dat ze geen goed Nederlands kent,word het ineens slecht Nederlands.

Sterke punten:
Geen sterke punten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten:
De hele site,plus de mensen die de site beheren.

gezellie-3 beveelt RelatieKlik NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - Iets beter dan andere gratis sites.

1

Review:
Heb een tijdje leuk contact gehad met een topmeid! Zij stuurde mij een eerste berichtje. Ik had haar net daarvoor in mijn favorieten gezet om haar zelf een berichtje te sturen. Helaas ontmoete ze iemand in real life en was het contact voorbij.
Verder is het maar een standaard datingsite zoals zo vele:
80% man, 20% vrouw.
Meeste vrouwen reageren niet op een berichtje.
Chatbox met 10 of 20 mensen die door elkaar heen zitten te praten.
Af en toe een nepprofiel.

Sterke punten:
Je moet veel vragen beantwoorden en opties aanklikken/invullen. Je hebt daarom een goed overzicht bij anderen en of het matched.
Door deze "moeilijkheidsgraad" weinig "tokkies".

Zwakke punten:
Weinig leden, nog nooit meer dan 100 mensen tegelijk online gezien.
Hoge gemiddelde leeftijd, bijna alleen maar 40+ en 50+.

Stan beveelt RelatieKlik aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - pff...

0

Review:
ach mensen...al die datingsites...tis allemaal 10 keer net niks!!!!!!!

Sterke punten:
duh??????

Zwakke punten:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel....................

RelatieKlik - Waardeloos

0

Review:
Hele slechte site.
Geen reacties van normale vrouwen. Alleen van spammers
Profiel wordt niet bekeken ,helemaal niks zonde van je tijd

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel

Rob beveelt RelatieKlik NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - moeilijk uitschrijven

0

Review:
inschrijven? fluitje van 'n cent!
uitschrijven? godsonmogelijk, ook na aanvraag nieuw wachtwoord, krijg je "foutmelding", en is 't dus nog steeds niet gelukt! en ze blijven je dus lastigvallen met ongewenste mail...geen aanrader dus, mensen!

Sterke punten:
nul

Zwakke punten:
alles

anne beveelt RelatieKlik NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - Relatieklik werkt!

1

Review:
En of relatieklik werkt! In november 2007 schreef ik me in, omdat ik op zoek was naar een serieuze relatie. De uitgebreide vragenlijst heb ik zo eerlijk en volledig mogelijk ingevuld. In het begin zag ik niet veel interessante "kandidaten" in de leeftijdscategorie waarin ik zocht, daarom keek ik ook af en toe bij andere (jongere) leeftijden. En daar zag ik wél iemand die ik leuk vond! Volgens Relatieklik was onze match 67%, maar dat bleek meer dan voldoende kan ik nu zeggen... Op tweede kerstdag heb ik hem een berichtje gestuurd, daarop volgde een leuke reactie en we zijn vanaf dat moment blijven mailen. Om een lang verhaal kort te maken: hij kwam op 31 december vanuit Limburg naar Groningen om Oud & Nieuw te vieren en is meteen gebleven. Op 8 augustus 2008 zijn we getrouwd en nu, vijf jaar na onze eerste kennismaking, voelt iedere dag nog steeds als een feestdag!

Sterke punten:
De uitgebreide vragenlijst die je moet invullen. Het lijkt veel werk, maar het helpt echt bij het vinden van een partner die bij je past. Je moet wel over enige zelfkennis beschikken, en het heeft geen zin om jezelf mooier voor te doen.

Zwakke punten:
Ik bleek voor 80% te matchen met een man die op zoek was naar een vriendin voor "erbij", hij was al getrouwd. Prima, als je daarnaar op zoek bent, maar als je een monogame relatie wilt zou je zo iemand niet moeten kunnen tegenkomen bij de geschikte kandidaten.

Yvonne beveelt RelatieKlik aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - Prima serieuze datingsite

0

Review:
Ik ben nog niet zo heel lang actief op Relatieklik, maar tot nu toe zijn mijn ervaringen positief. De psychologische test is redelijk accuraat, als je bereid bent de vragenlijst volledig in te vullen. Persoonlijk ben ik van mening dat, als mensen de moeite van een dergelijke vragenlijst niet willen nemen, ze waarschijnlijk ook niet echt serieus op zoek zijn. Dit is dus een prima methode om de mensen die serieus zoeken te scheiden van de mensen die alleen een flirt tussendoor zoeken.

Het is fijn dat de zoekopties redelijk goed zijn (je kan naast leeftijd ed bijvoorbeeld ook selecteren op opleidingsniveau).

Ik heb zelf (nog) geen succes gehad op deze datingsite, maar heb in ieder geval wel aardige mensen leren kennen. Wie weet wat de toekomst brengt...

Sterke punten:
- is echt geheel gratis
- overzichtelijk
- goede persoonlijkheidstest

Zwakke punten:
- er zouden wat meer leden mogen zijn (zoals geldt voor alle gratis datingsites).

JohanV beveelt RelatieKlik aan bij vrienden/bekenden

RelatieKlik - relatieklik

0

Review:
Hoe kan het dat ik via jullie site bij iemand kom uit Russia die enkel russische en engels spreekt????
Ik heb wel een half uur vragen moeten invullen in het nederlands om lid te worden van jullie site.deze site staat vol met flikkers homo.s enz anaal neuker hardcore neukers

Sterke punten:
nee

Zwakke punten:
ja

Hans van A beveelt RelatieKlik NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatieKlik

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatieKlik aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatieKlik aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatieKlik


Home » Gratis Dating » RelatieKlik