RelatieKlik

Relatieklik.nl is een datingsite waar gebruikers in contact kunnen komen met andere gebruikers voor een relatie en of date. Het bijzonder van deze site, is dat er een nauwe samenwerking is met een psycholoog. Geinteresseerden, die zich aanmelden, moeten onder andere een persoonlijkheidstest, een relatietest en een vragenlijst over de dagelijkse gewoonten en behoeften invullen. Op basis van de ingevulde lijst, geef de relatie- psycholoog advies over mogelijke partners voor zo een gebruiker. Dit kan dan ook gezien worden als een unieke matchingsysteem. Door middel van dit systeem komt men dan direct in contact met partners, waarvan de psycholoog van oordeel is dat men een goede match is voor elkaar. Dit maakt de kans op een succesvolle relatie via relatieklik.nl veel groter. De website is zeer overzichtelijk en verdeeld in diverse blokken en pagina's, met elk een eigen onderwerp. De website is volledig gekleurd in rood. De romantische uitstraling zorgt ervoor dat gebruikers het als heel prettig ervaren om deze site te bezoeken. Op de site kan men in drie stappen heel eenvoudig in contact komen met andere leden. Relatieklik.nl is als eerst een gratis ontmoetingsplek voor singles, die serieus op zoek zijn naar een date c.q. relatie. De site biedt deze gebruikers ook de mogelijkheid om gratis te communiceren met andere gebruikers. Om dit te kunnen bewerkstelligen, moeten geïnteresseerden zich eerst inschrijven op de site. Dit kan men doen via het inschrijfformulier. Men gaat zeer discreet om met persoonlijke gegevens en zijn niet zichtbaar voor andere leden. Na zich ingeschreven te hebben, hebben de leden de mogelijkheid om rond te kijken op de site. Na het bekijken van de profielen op de website, hebben de gebruikers ook de mogelijkheid om enkele testen te doen om vervolgens gratis contact te maken met andere gebruikers. Hier kan men de relatieklik- test doen en andere gebruikers volkomen gratis benaderen. Door deze test te doen, vult de gebruiker automatisch zijn of haar profiel in. Op basis hiervan kan men het profiel van de gebruiker gericht matchen aan dat van andere leden. Op basis hiervan kan de gebruiker op gegeven moment in contact komen met geschikte kandidaten.


Inschrijven

Geinteresseerden zie zich wensen in te schrijven op Relatieklik.nl kunnen dat heel eenvoudig en makkelijk. Als eerst kan men op de homepage van de site klikken op "aanmelden". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn, welke ingevuld moet worden. Hier kan men direct zien welke gegevens zichtbaar zijn voor alle leden en welke gegevens alleen zichtbaar zijn voor medewerkers van Relatieklik.nl. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "opslaan". Na deze stappen doorlopen te hebben, wordt er een persoonlijk profiel aangemaakt voor de gebruiker. Leden hebben hierna de mogelijkheid om het profiel verder in te vullen door over zichzelf te vertellen, foto's up te loaden en aan te geven waar men naar op zoek is. Hierna kan men direct op zoek naar een geschikte partner.


Kosten

Op Relatieklik.nl kunnen leden gebruik maken van diverse functionaliteiten. Als eerst kan men kiezen voor gratis dating. Deze leden hebben dan toegang tot alle opties van de website, zoals onbeperkt zoeken, mailen en chatten. Echter krijgen deze leden een tot twee keer per maand een aanbiedingsmail van een partner van Relatieklik.nl. Daarnaast krijgt men ook diverse advertenties te zien op de site. Gebruikers kunnen ook een premium lidmaatschap aangaan. Dit abonnement kost 5 euro per maand. Deze gebruikers hebben tijdens het daten geen last van banners en advertenties van diverse bedrijven. Daarnaast wordt men ook bovenaan de zoeklijst geplaatst en kan men ook gratis een oproep plaatsen. Men heeft ook voorrang bij het beantwoorden van vragen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om middels betaling hun profiel bovenaan de lijst te plaatsen. Hiervoor moet men een kleine bijdrage van 1,10 euro betalen. Potentiele partners zien het profiel van de gebruiker direct en de kans op een date is vele malen groter. Gebruikers kunnen hun betalingen voor deze dienst verrichten middels een SMS.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site kunnen hun profiel deactiveren of het lidmaatschap beëindigen. Het deactiveren van het profiel kan men doen door als eerst ingelogd te zijn op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn instellingen" en moet men kiezen voor de mogelijkheid om het profiel te deactiveren. Na dit gedaan te hebben, wordt het profiel pas weer geactiveerd als de gebruiker inlogt. Gebruikers die hun lidmaatschap definitief willen beëindigen, moeten ook ingelogd zijn op de site. Vervolgens moet men via "mijn instellingen" klikken op de onderste link op de pagina met de instellingen en men wordt direct uitgeschreven.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de helpdesk van Relatieklik.nl via [email protected] Daarnaast kan men ook gebruik maken van de link "contact" welke te vinden is aan de onderkant van de homepage van de site.


RelatieKlik Reviews

  doodse stille

  Relatieklik is gratis, en daarmee is alles gezegd. Berichten sturen, geen enkele reactie. Ik krijg het idee dat de profielen jaaaaren oud zijn. Mensen zijn waarschijnlijk allang kassie wijlen. Zonde vd tijd van het invullen van een ellenlange vragenlijst

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Hahaha

  BEDROG!

  10000ennogwatleden??? Slechts 50/60 leden online, dus dat geeft te denken.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  BEDROG!

  Fakers kunnen hun gang blijven gaan

  Er blijft elke keer een faker terug komen en word dan verwijderd,en komt dan gewoon weer terug. Hoe wil je mensen die serieus opzoek zijn kwijt raken als ze op het fake profiel reageren,en er dan niks van komt. Ze verwijderen het fake profiel nu ineens niet meer. Het fake profiel komt zogenaamd uit Baarn,1.70 mtr,universitaire opleidng,textile,eigen bedrijf,de leeftijd staat al heel lang op 30 jaar en spreekt zogenaamd slecht Nederlands. De eerste regel is goed Nederlands en als er de tekst dat ze geen goed Nederlands kent,word het ineens slecht Nederlands.

  Sterke punten
  Geen sterke punten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Zwakke punten
  De hele site,plus de mensen die de site beheren.

  Iets beter dan andere gratis sites.

  Heb een tijdje leuk contact gehad met een topmeid! Zij stuurde mij een eerste berichtje. Ik had haar net daarvoor in mijn favorieten gezet om haar zelf een berichtje te sturen. Helaas ontmoete ze iemand in real life en was het contact voorbij. Verder is het maar een standaard datingsite zoals zo vele: 80% man, 20% vrouw. Meeste vrouwen reageren niet op een berichtje. Chatbox met 10 of 20 mensen die door elkaar heen zitten te praten. Af en toe een nepprofiel.

  Sterke punten
  Je moet veel vragen beantwoorden en opties aanklikken/invullen. Je hebt daarom een goed overzicht bij anderen en of het matched. Door deze "moeilijkheidsgraad" weinig "tokkies".

  Zwakke punten
  Weinig leden, nog nooit meer dan 100 mensen tegelijk online gezien. Hoge gemiddelde leeftijd, bijna alleen maar 40+ en 50+.

  pff...

  ach mensen...al die datingsites...tis allemaal 10 keer net niks!!!!!!!

  Sterke punten
  duh??????

  Zwakke punten
  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel....................

  Waardeloos

  Hele slechte site. Geen reacties van normale vrouwen. Alleen van spammers Profiel wordt niet bekeken ,helemaal niks zonde van je tijd

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  moeilijk uitschrijven

  inschrijven? fluitje van 'n cent! uitschrijven? godsonmogelijk, ook na aanvraag nieuw wachtwoord, krijg je "foutmelding", en is 't dus nog steeds niet gelukt! en ze blijven je dus lastigvallen met ongewenste mail...geen aanrader dus, mensen!

  Sterke punten
  nul

  Zwakke punten
  alles

  Relatieklik werkt!

  En of relatieklik werkt! In november 2007 schreef ik me in, omdat ik op zoek was naar een serieuze relatie. De uitgebreide vragenlijst heb ik zo eerlijk en volledig mogelijk ingevuld. In het begin zag ik niet veel interessante "kandidaten" in de leeftijdscategorie waarin ik zocht, daarom keek ik ook af en toe bij andere (jongere) leeftijden. En daar zag ik wél iemand die ik leuk vond! Volgens Relatieklik was onze match 67%, maar dat bleek meer dan voldoende kan ik nu zeggen... Op tweede kerstdag heb ik hem een berichtje gestuurd, daarop volgde een leuke reactie en we zijn vanaf dat moment blijven mailen. Om een lang verhaal kort te maken: hij kwam op 31 december vanuit Limburg naar Groningen om Oud & Nieuw te vieren en is meteen gebleven. Op 8 augustus 2008 zijn we getrouwd en nu, vijf jaar na onze eerste kennismaking, voelt iedere dag nog steeds als een feestdag!

  Sterke punten
  De uitgebreide vragenlijst die je moet invullen. Het lijkt veel werk, maar het helpt echt bij het vinden van een partner die bij je past. Je moet wel over enige zelfkennis beschikken, en het heeft geen zin om jezelf mooier voor te doen.

  Zwakke punten
  Ik bleek voor 80% te matchen met een man die op zoek was naar een vriendin voor "erbij", hij was al getrouwd. Prima, als je daarnaar op zoek bent, maar als je een monogame relatie wilt zou je zo iemand niet moeten kunnen tegenkomen bij de geschikte kandidaten.

  Prima serieuze datingsite

  Ik ben nog niet zo heel lang actief op Relatieklik, maar tot nu toe zijn mijn ervaringen positief. De psychologische test is redelijk accuraat, als je bereid bent de vragenlijst volledig in te vullen. Persoonlijk ben ik van mening dat, als mensen de moeite van een dergelijke vragenlijst niet willen nemen, ze waarschijnlijk ook niet echt serieus op zoek zijn. Dit is dus een prima methode om de mensen die serieus zoeken te scheiden van de mensen die alleen een flirt tussendoor zoeken. Het is fijn dat de zoekopties redelijk goed zijn (je kan naast leeftijd ed bijvoorbeeld ook selecteren op opleidingsniveau). Ik heb zelf (nog) geen succes gehad op deze datingsite, maar heb in ieder geval wel aardige mensen leren kennen. Wie weet wat de toekomst brengt...

  Sterke punten
  - is echt geheel gratis - overzichtelijk - goede persoonlijkheidstest

  Zwakke punten
  - er zouden wat meer leden mogen zijn (zoals geldt voor alle gratis datingsites).

  relatieklik

  Hoe kan het dat ik via jullie site bij iemand kom uit Russia die enkel russische en engels spreekt???? Ik heb wel een half uur vragen moeten invullen in het nederlands om lid te worden van jullie site.deze site staat vol met flikkers homo.s enz anaal neuker hardcore neukers

  Sterke punten
  nee

  Zwakke punten
  ja

  steeds mislukte inlog poging

  Het lukt mij nog steeds niet om in te loggen ben al 3 weken bezig. Ik heb al eens hier gestaan onder de naam -rudix en wachtwoord- rulex. Als ik nu inlog krijg ik steeds te zien wachtwoord verkeerd. Dan krijg ik van jullie een nieuw wachtwoord maar dan lukt het ook niet. Als ik probeer om een nieuw profiel aan te maken krijg ik steeds een melding dat mijn mail adres ( [email protected] ) al in gebruik is. Ik heb bas al herhaalde malen gevraagd om mijn inlog naam, wachtwoord, en mail adres totaal te verwijderen ,zodat ik met een schone lei kan aanmelden. Ik hoop dat ik nu eens echt geholpen word groetjes Rudi

  niet succesvol

  In het begin vond ik het beter werken; ik heb nu het idee dat je enkel word gekeurd om je foto.. bevalt die niet dan geen reactie.. terwijl het niet alleen om een foto gaat; het gaat mij zowieso om een klik.. dames zullen wel genoeg mailtjes krijgen, dus hebben ze genoeg keuze, je moet als het ware opvallen. Ik vind het jammer dat sommige dames ook helemaal niet reageren. Sommige zie je ook heel lang op de site zitten..

  Sterke punten
  profiel is duidelijk ingedeeld

  Zwakke punten
  vrouwen reageren niet weinig jonge leden heb ik het idee

  Dhr

  Russia :S Hoe kan het dat ik via jullie site bij iemand kom uit Russia die enkel russische en engels spreekt???? Ik heb wel een half uur vragen moeten invullen in het nederlands om lid te worden van jullie site. Bestaat er ergens een relatieklik.russia misschien? Graag wat meer uitleg

  Zwakke punten
  Ik weet het nog niet. Ben aan het afwachten hoe dit zal aflopen met die match uit Russia.

  gebruikersnaam en wachtwoord vergeten

  beste relatieklik, krijg een mailtje van jullie dat mijn account is geheractiveerd, maar nu heb ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord niet meer en met een nieuw kan ik niet inloggen omdat mijn E-mail reeds geregistreerd is. Kunnen jullie mij helpen ?? B.V.D.

  dames mogen wel eens reageren en niet al te vleeskleurderig zijn...

  Ik vind het jammer dat vrouwen niet reageren op je knipoogje..vleeskeuring? zo vind je je partner nooit....

  Sterke punten
  overzichtelijk

  Zwakke punten
  vrouwen reageren gewoon niet... oude profielen worden niet weggehaald..

  RelatieKlik

  de mannen zijn te veel op sex uit , nee de vrouw die zijn te veel op sex en om het geld van de mannen , die sms gevallen , of een betaalde msn wat men verzwijgt !

  Leuk, laagdrempelige, gratis site

  Relatieklik is een prettige, makkelijke, laagdrempelige datingsite. Ik zou er nooit lid zijn geworden als een vriendin me er niet op had gewezen. Ze maken volgens mij geen reclame en van gratis sites wordt altijd gezegd dat ze veel leden hebben die niet serieus zijn. Daar heb ik op Rk niks van gemerkt. Ze houden de boel goed schoon en door die persoonlijkheidstest vallen niet-serieuze mensen al af. Het duurt namelijk wel een half uur voordat je die door bent. De test vind ik al een stuk beter dan die parship, maar ik selecteer mijn matches nog steeds op foto. Gelukkig kan dat bij Rk.

  Sterke punten
  Laagdrempelig Goedkoop, namelijk helemaal gratis, zonder addertjes onder het gras.

  Zwakke punten
  Ik vind de site best lelijk. Ik denk dat vooral vrouwen dat jammer vinden :-) Hoop dat ze hem binnenkort eens opfrissen.

  de heer

  Relatie klik is geen uitzondering op andere relatie sites. De ene relatie site heeft maar voor of nadelen dan de andere. Zoals te lezen is ben ik 67 jaar oud en op mijn leeftijd een partner vinden is een probleem. Zeker als je zoals ik aan de ondergrens zit van het maatschappelijk inkomen. Je moet dan een partner vinden die geen of weinig luxe wil en of op prijs stelt. Liefde warmte genegenheid dat verkoopt niet. Ik bezit dan ook geen auto en dat heeft het probleem dat de dame die ik zoek vaak niet van plan is om voor taxi chauffeur te spelen. Tja en verder de dames wijzen vaak zonder opgaaf van reden af. Nu ben ik geen adonis maar veel mankeert er niet aan mij. Eigenlijk zou de te vinden partner om de hoek moeten wonen. Echte langeafstand relaties werken niet of slecht. Je moet even langs kunnen gaan voor een kopje koffie. Maar relatieklik heeft niet bijzonders en doet gewoon wat alle andere ook doen

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  nvt

  toch opnieuw proberen

  een dating side was en is net een vlees keuring. ben je lelijk val je buiten de boot ben je arrogant zien ze je niet staan. elke side heeft wel zijn eigen keuring. bij relatieklik voelde ik me ook zo. je uiterlijk niet okee of lelijk te dik of weet ik wat. voelde me net als bij alle andere minderwaardig en ellendig. maar vrienden raade me toch relatieklik aan. omdat je daar toch echt als mens word gezien. niet die koe of paard die gekeurd moet worden. ze zijn eerlijk en oprecht naar je als side. ze helpen je om erover heen te komen als je je gekeurd voelt. hoe deze side het doet weet ik niet maar petje af. eerlijk is eerlijk zoek je relatie via sport en onspanning. maar ben je onzeker en voel je je net niet goed genoeg is deze side toch wel een aanrader. omdat ze toch laten zien en merken dat niet elke side een vleeskeuring is. en hou je er geen date aan over hou je er wel een goede vriend op aan. en dat is ook goud waard.

  G

  prettige site, ik vind dat het goed werkt en nog gratis ook. Het werkt allemaal net zo goed als een site waar je wel moet betalen.

  Zwakke punten
  de databank van deze site is onlangs gekraakt door hackers. Ik heb vervelende mailtjes ontvangen van hele jonge dames die zich aanboden aan mij. Ze hadden mijn emailadres volgens hun zeggen via jullie site kunnen bemachtigen. Dit vind ik een kwalijke zaak.

  wachtwoorden

  heb heel moeite gehad met inloggen ,duizende wachtwoorden en niets lukte. maar wel steeds werd er naar gekeken [als duurde dat lang] veel nare ervaringen gehad En als ik van deze site af ga is het niet om de reden dat hij niet goed is. ben[ en was ] er wel tevreden over. maar de mannen zijn te veel op sex en uiterlijk gericht en dat vind ik heel jammer. Maar blijf hopen !!!!!!!!!! en jullie succes

  Sterke punten
  dat hij gratis is, en niet zoveel poespas houden zo !!!!!! en er te weinig word gekeken naar match die uiterlijk bij je passen

  Zwakke punten
  altijd problemen met inloggen

  Geen reacties van de webmaster

  Ik meldde mij op Relatieklik aan, maar na 1 dag bleek het wachtwoord niet meer te reageren. Sind twee weken probeer ik via het contactformulier en de email een recatie van de webbestierders te ontvangen, maar zonder resultaat. Als ik op wachtwoordvergeten klik ontvang ik wel een nieuw wachtwoord, maar dat werkt nooit om toegang te krijgen. Bij een nieuwe aanmelding is steeds het bericht: naam bestaat al. Ja, uiteraard, dat ben ik. Waar schort het aan daar? Ik kan er dus na 1 dag al niet meer op en de site beheerders laten niet van zich horen? Ik vindt het dus zo'n gratis site waar alles vanzelf loopt en en nooit iemand naar kijkt verder blijkbaar. Die beroemde 100 vragen zetten ook geen zoden aan de dijk, want ik klikte steeds gewoon de eerste optie aan om meer snel binnen te zijn op de optie. Of gaan we ervan uit dat de mannen echt lezen wat we schrijven? Nope, gewoon met hagel schieten op elk nieuw kopje, dus weg met die zg psychologische tests. Ik kocht laatst een boek dat diep ingaat op de problematiek van contactsites en zie daar, ik werd er zowaar veel wijzer van. Tien Jaar Later. Het is te koop op de site maar nu ook bij bolcom enz zie ik.

  Sterke punten
  gratis, dat is tevens ook de zwakte omdat er dan dan weinig aandacht aan besteed wordt.

  Zwakke punten
  Geen -klantcontact-. Teveel onzinnige vragen voordat je lid kan zijn.

  Mevr

  Een overzichtelijke, gebruikersvriendelijke gratis datingsite. De persoonlijkheid- en relatietest vond ik geen enkel probleem. Integendeel, dat deze zo uitgebreid is, zegt veel over de serieusheid van de site. Ik ben zelf niet erg lang op de site geweest, aangezien ik al snel contact had gekregen en met deze persoon verder ben gegaan. Een lucky shot om maar zo te zeggen aangezien ik toch niet echt op zoek was. Ik denk dat het belangrijk is om niet al te zeer geobsedeerd te zijn als je je inschrijft op een datingsite. In deze korte tijd heb ik geen nare ervaringen opgedaan met vervelende berichten o.i.d. Ik kan alleen maar zeggen: bedankt relatieklik!

  Sterke punten
  persoonlijkheid- en relatietest. gebruikersvriendelijk. overzichtelijk. datingtips van de psycholoog (heb dit veelvuldig gelezen).

  Zwakke punten
  nvt

  Prima gratis site waar kleine verbeteringen mogelijk zijn

  De site is echt gratis in tegenstelling tot vele andere zogenaamde gratis sites. Je bent wel even bezig met de persoonlijkheidstest, maar die is wel professioneel. Je moet er niet bij zweren, ik schat dat van de uitslagen 70% klopt. Het is jammer dat veel vrouwen, ik keek niet naar de mannelijke profielen, of een veel te lang verhaal schrijven of helemaal niets. Foto?s: Veel vrouwen verzuimen er een paar fatsoenlijke foto?s op te plaatsen Een blik in de ogen vertelt veel meer dan een A4 aan tekst. Illusies: Laten we de illusies nu maar snel uit de wereld nemen: Het overgrote deel van de vrouwen op zo?n site willen een serieuze relatie en v.a de 30 ook kinderen. Een groot deel van de mannen daar in tegen wil sex: niet zo zeer een one night stand, maar gewoon wat lol hebben. Zelf ben ik vrij eerlijk geweest over het feit dat ik niet op zoek was naar een vaste relatie maar leuke dingen wilde doen met een leuke meid en ook lekkere sex hebben. Als je daar eerlijk over bent is dat voor een ieder het prettigst en er zijn heus dames die dat prima vinden voor de time beeing.

  Beste site!

  Ik heb de vragen eerlijk beantwoord, en het (gratis) rapport is verbluffend nauwkeurig. Bij het bekijken van een mogelijke match, geeft het systeem een vergelijking van mijn persoonlijkheid met die van de kandidaat. Ook komen er tips over valkuilen. Ook deze rapportage klopt heel erg goed. Parship werkt ook met een test, maar de test van Relatieklik is zonder meer veel beter. Er zouden veel meer mensen naar Relatieklik moeten gaan!

  Sterke punten
  Zeer goede persoonlijkheidstest en relatietest. Dit is echt met liefde gemaakt. De oprichter schrijft ook allerlei artikeltjes over het daten en de liefde. Daaruit kun je ook zien, dat hij niet alleen professioneel is, maar dit werk tevens met hartstocht doet.

  Zwakke punten
  Jammer dat men niet gelooft dat gratis ook goed is. Hij zou er goed aan doen, om reclame te maken. Maar ja, daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan.


Bezoek RelatieKlik

Schrijf je eigen review