RelatieFront - 114 Reviews

Last updated: 3 mei 2018
RelatieFront Logo

65.5% aanbevolen, 114 Reviews

  1. RelatieFront informatie
  2. Opzeggen
  3. Informatie over RelatieFront
  4. Inschrijven op RelatieFront
  5. Kosten van RelatieFront
  6. RelatieFront Reviews
  7. Schrijf ook een review over RelatieFront

Niet tevreden over RelatieFront? Probeer dan eens Badoo.

RelatieFront informatie

Relatiefront is een Nederlandse website voor alleenstaande vrijgezellen, die op zoek zijn naar een partner, vriend of vriendin. Daarnaast kan men ook op deze website terecht voor het vinden van vriendschappelijke contacten.

Deze gratis relatie site is voor een ieder geschikt. Senioren, hoogopgeleiden, mollig of slank een ieder kan een partner vinden op deze site. Echter kunnen alleen personen vanaf 18 jaar lid worden van deze site. Daarnaast dienen leden niet op zoek te zijn naar erotiek.

Relatiefront heeft diverse chatmogelijkheden om nieuwe mensen beter te leren kennen en te ontmoeten via gratis daten op internet. Middels een match spel, de chatrooms, berichten uitwisselen en video webcammen kunnen leden contact leggen met anderen.


Deze website is niet meer actief!

RelatieFront Details

Hits: 20004

URL: http://www.relatiefront.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 114

Opzeggen

Als je geen gebruik meer wil maken van de datingsite RelatieFront, heb je de mogelijkheid om je snel en eenvoudig uit te schrijven van deze datingsite. Om je gratis account van RelatieFront op te zeggen, volg je deze eenvoudige stappen:

1) Log je in bij Relatiefront door je inloggegevens van de datingsite te gebruiken.
2) Ga naar jouw datingprofiel.
3) Kies voor de optie om jouw profiel te verwijderen. Als je hiervoor kiest, worden je persoonlijke gegevens uit het systeem van de datingsite verwijderd. Je profiel en foto's zijn dan niet meer zichtbaar op de website.

Wanneer je jouw datingprofiel eenmaal hebt verwijderd, is dit permanent en kan dit niet worden terug gedraaid. Het is dan ook niet meer mogelijk om op de datingsite of de profielen van de leden van RelatieFront te bekijken.

Wil je weer beginnen met online daten op RelatieFront? Dan moet je eerst even een nieuwe profiel aanmaken en dan kun je opnieuw beginnen. Bedenk daarom goed of je echt jouw profiel wil verwijderen.

Informatie over RelatieFront

Relatiefront is een geheel gratis datingsite waar je de mogelijkheid hebt om leuke vrijgezellen te ontmoeten. Door het inschrijfformulier volledig in te vullen, maak je een account aan op RelatieFront. De datingsite heeft een zeer divers ledenbestand. Er zijn zowel jongeren als ouderen te vinden op RelatieFront. Denk aan studenten, alleenstaande moeders en vaders, ouderen van 50 tot 65 plus, hoogopgeleiden en ga maar door. De datingsite is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Bij Relatiefront is het voor iedereen mogelijk om een leuke partner te ontmoeten of een goede vriendschap op te bouwen. De datingsite is gebruiksvriendelijk en ziet er overzichtelijk en heeft een professionele lay out. Alle informatie die je zoekt, is makkelijk te vinden op de datingsite en wordt overzichtelijk geclusterd op de datingsite weergeven.

Inschrijven op RelatieFront

Het aanmelden bij RelatieFront is helemaal gratis. Om je in te schrijven en lid te worden van de datingsite RelatieFront, moet je het inschrijfformulier van de datingsite compleet in te vullen. Op dit formulier vul je jouw gebruikersnaam voor de datingsite in en kies je een wachtwoord. Tevens geef je een e-mailadres op en vul je enkele persoonlijke gegevens in zoals je wanneer je geboren bent, je geslacht en je waar je vandaan komt.

Wanneer je hier klaar mee bent, wordt er een bevestigingsbericht naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Inloggen op de datingsite is pas mogelijk na het activeren van je RelatieFront account. Dit is mogelijk door op de link te klikken in het bevestigingsbericht. Vervolgens kun je meteen beginnen met je zoektocht naar een leuke date op RelatieFront.

Kosten van RelatieFront

Er zijn geen kosten verbonden voor het aanmaken van een account bij Relatiefront. Je kunt je dus helemaal gratis aanmelden op deze datingsite en gratis een profiel aanmaken. Tevens is het mogelijk om gratis in contact kunt komen met andere vrijgezellen op de datingsite. Op deze manier ontmoet snel en eenvoudig jouw perfecte match op RelatieFront zonder enige kosten te maken.

Echter is het voor enkele functionaliteiten van de datingsite wel vereist om credits te hebben.
Het is niet nodig om deze credits hoef je niet te kopen, maar deze credits zijn gratis te verdienen. Je verdiend credits door elke dag in te loggen op de datingsite. Wil je meer credits verdienen dan de hoeveelheid credits die je ontvangt wanneer je elke dag inlogt op de datingsite? Dan heb je de mogelijkheid om andere taken uit te voeren om extra credits te verdienen.


Maak nu een gratis account aan op RelatieFront

RelatieFront reviews (114):

RelatieFront - Waardeloze site

0

Review:
Deze site is onbruikbaar, omdat een van de belangrijkste functionaliteiten niet werkt, namelijk het uploaden van een foto. Je krijgt de melding "Internal Server Error". Site is dus gewoon niet af en aangezien dit in november 2013 ook al door iemand is gemeld ziet het er ook niet naar uit dat dit opgelost gaat worden.

Zwakke punten:
Belangrijkste onderdeel van een datingsite - uploaden foto werkt niet.

EV beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Nog steeds fake

1

Review:
ingeschreven nu drie dagen geleden zou binnen 24 toch wel bericht moeten krijgen of toch niet.
Om in te kunnen loggen wacht ik nog steeds op dat mailtje
vandaag nog steeds niets.
en dan nog dat maffe regeltje als je een profiel aanmaakt
kijk goed in je prullenbak of ongewenst box bericht kan verwijderd zijn
mmm vreemd last van mijn ogen heb ik niet ben bril dragend.

Sterke punten:
heeft deze site niet euh misschien toch wel
ze laten je wachten tot je een ons weegt

Zwakke punten:
contact met de site is ver te zoeken want er is niemand thuis

site tester beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Relatiefront is gehacked

0

Review:
Site ligt er al een week uit ze zijn gehacked

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
rommelige site

bas beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Waardeloze site!!!!!

0

Review:
Kreeg veel berichten van dames die hun betalende diensten aanboden ben er niet ingetrapt heb een melding hiervan gemaakt maar wordt niet op gereageerd, in de chat kreeg ik een welkom van die paar chatters die erin zaten een vreselijke saaie chat. Veel fake!!

Eduard beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - relatiefront K site

5

Review:
Relatiefront wat een k... site heb het wel gehad de beheerder leest gewoon al je berichten mee dat kan toch niet !!!

Sterke punten:
gratis maar is ook niets bijzonders

Zwakke punten:
niet veilig berichten worden meegelezen

Albert beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - relatiefront waardeloze site

0

Review:
Mijn profiel werd er zomaar afgeknikkerd omdat ik iemand vertelde dat ik ook bij knuz een profiel heb ze lezen dus gewoon je berichten !!!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Leze je berichten mee

Renate beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - vreemde site vol reclame van andere dating site�

3

Review:
ben 2 weken op de site geweest en verbannen omdat ik via een prive bericht mijn telefoon nummer gaf dit mag niet.
als je verbannen bent krijg je nog wel berichten maar je kunt ze niet zien en het verwijderen van je profiel gaat dan ook niet meer.
wat ik verder vreemd vind alle reclame van andere dating site dit doen ze alleen maar om geld te verdienen.

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
te veel reclame
geen duidelijke richtlijn van de mod's
niet normaal kunnen uitschreven.

dennis beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Valse website

2

Review:
Ik was even aan het googlen op het woord 'dating site' en kwam deze voor mij onbekende site bovenaan in de ranglijst tegen. Toen ik even op de site keek zag ik direct dat het een SCAM site is. Er staat een enorm bla bla verhaal op (vol zoekmachine termen), alleen om zo hoog mogelijk in google te komen en vervolgens mensen op advertenties te laten klikken.

Zo hebben ze een mooie pagina (zie link onder de iphone-afbeelding) waarop ze vertellen dat hun site ook via een mobiele applicatie toegankelijk is.Nu vertellen ze nergens waar je dat die downloaden. En ook voor de iPhone is die applicatie niet te vinden. Gewoon een mooie pagina om allemaal woordjes gerelateerd aan dating en smartphones te hebben en zo hoger in Google te komen.

Ik zou deze site niet vertrouwen want het enige doel ervan is veel geld verdienen.

Fab beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Kortzichtig

0

Review:
Ik heb me een tijdje aangemeld bij relatiefront.
De chat is best gezellig, maar als je interessegebied, of mensen die je wilt leren kennen niet juist in jou leeftijd zitten moet je niet denken daar contact mee te mogen maken.
Ikzelf schiet beter op met oudere mensen, en waar ik de ene avond onder toezicht van de mods wel mocht chatten in de 30 plus kamer, werd ik er de volgende avond door de mods uitgekegeld (dezelfde mod en ik ben 28 jaar) en werd me verteld dat ik het bij mijn leeftijd moest houden.
Toen ik erachter vroeg waarom het de dag ervoor wel mocht, kreeg ik als antwoord een ban en kon ik niets meer.
Het is toch normaal dat niet iedereen met dezelfde leeftijdscategorie opschiet, en dus contact probeert te leggen met een andere categorie.
Hij mag dan gratis zijn, maar het is een zeer kortzichtige site, die je blijkbaar een ban geeft om het minste.
Ik had echt niets banwaardigs gedaan, ik had gewoon leuk zitten chatten met de mensen en stond aangemeld in de 30 plus chatroom, ikzelf ben dus 28. Dat was voor relatiefront blijkbaar wel banwaardig genoeg, ik moest maar in de kamer van mijn leeftijdscategorie gaan chatten.

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
-meten met twee maten, ene keer mag het wel en andere keer word je gelijk geband door dezelfde mod van wie het eerst wel mocht, en wie erbij was en toezicht had, toen er gechat werd.
-kortzichtig, je bent blijkbaar verplicht in je eigen leeftijdscategorie te blijven en in die chatroom.

Yoshida beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Do not join RelatieFront.NL

0

Review:
Relatiefront.nl mistreats those who sign up. I signed up and entered my information. I sent 5 emails to members simply saying 'Hello'. I work between the Nederlandse and the United States, so since they do not have the usa as a selection of locations. I chose Amsterdam since I reside there too. Within 24hrs I received an email from RELATIEFRONT.NL explaining to me that my profile had been removed. The reasons given were: Fake pictures, Fake Profile, Harassing members, etc. All of which is a lie. I never harassed anyone and my profile and pictures certainly were Not fake! On top of removing my profile they also banned my ip! Blocking me from even accessing their website. It was all pretty low. Mind you all I did was sign up! I never had any correspondence with Relatiefront or any of its members. I work in media in the usa and holland. I am fairly well known for my work. This kind of treatment by Relatiefront.nl is insulting to me as a creative professional. I certainly Would NOT Recommend this site to anyone. Their treatment of me, judgements and completely unfair and brutal tactics of banning people who simply sign up is terrible. They are the worse dating site I have ever encountered. They practice blatant and obvious discrimination. They suck! Do not join RELATIEFRONT.NL

Sterke punten:
None

Zwakke punten:
Mistreatment of new members.
Unfair review system
Discrimination
They Ban new members on the basis of nothing
Anti-North American

Jay beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Gratis Dating » RelatieFront