zoektocht of tijdsbesteding.

zoektocht of tijdsbesteding.

Sinds breuk van mijn relatie in 2010 ben ik ter afleiding en aandringen van een vriend van mij op deze site terecht gekomen.
In de eerste instantie om gewoon lekker gezellig met de mensen op de chat vermaak te vinden en dat was harstikke gezellig hoop lol en gelach.
ik leerde hier een dame kennen op de site die eigenlijk ook net als ik niet op zoek was. toch kwam het tot een latrelatie. Na verhuist te zijn om ichter bij in de buurt te wonen. Kwam ze er helaas achter dat ze nog niet toe was aan een relatie. Vervolgens hier wel op de chat gebleven en na een poosje toch weer wat gekregen met iemand van deze site. Echter doet ervaring leren en bleek het niet bestemd te zijn. Mijn conclusie hieruit is je kan kennis maken op internet ideaal maar echt iemand leren kennen doe je in real life pas echt. Nu ben ik nog steeds wel minder vaak graag op de chat, voor vermaak en tijds besteding echter is gebleken dat niet op zoek zijn toch voor gevoelens voor mede chatters niet uit te sluiten is en er wel wat kan groeien. 2 lessen heb ik al geleerd: echt iemand kennen kan je pas in het echte leven, en wat snel komt gaat vaak ook weer snel.
mensen respecteer elkaar en geniet ervan. veel plezier ron

Sterke punten
het is allemaal je eigen keuze. niks moet veel mag.

Zwakke punten
cam's zonder geluid. snap dat het ter doel is dat mensen blijven typen maar maakt een cam niet interesant meer.

Bezoek RelatieFront Reviews over RelatieFront

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatieFront
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden