RelatieFront - 114 Reviews

Last updated: 3 mei 2018
RelatieFront Logo

65.5% aanbevolen, 114 Reviews

  1. RelatieFront informatie
  2. Opzeggen
  3. Informatie over RelatieFront
  4. Inschrijven op RelatieFront
  5. Kosten van RelatieFront
  6. RelatieFront Reviews
  7. Schrijf ook een review over RelatieFront

Niet tevreden over RelatieFront? Probeer dan eens Badoo.

RelatieFront informatie

Relatiefront is een Nederlandse website voor alleenstaande vrijgezellen, die op zoek zijn naar een partner, vriend of vriendin. Daarnaast kan men ook op deze website terecht voor het vinden van vriendschappelijke contacten.

Deze gratis relatie site is voor een ieder geschikt. Senioren, hoogopgeleiden, mollig of slank een ieder kan een partner vinden op deze site. Echter kunnen alleen personen vanaf 18 jaar lid worden van deze site. Daarnaast dienen leden niet op zoek te zijn naar erotiek.

Relatiefront heeft diverse chatmogelijkheden om nieuwe mensen beter te leren kennen en te ontmoeten via gratis daten op internet. Middels een match spel, de chatrooms, berichten uitwisselen en video webcammen kunnen leden contact leggen met anderen.


Deze website is niet meer actief!

RelatieFront Details

Hits: 20005

URL: http://www.relatiefront.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 114

Opzeggen

Als je geen gebruik meer wil maken van de datingsite RelatieFront, heb je de mogelijkheid om je snel en eenvoudig uit te schrijven van deze datingsite. Om je gratis account van RelatieFront op te zeggen, volg je deze eenvoudige stappen:

1) Log je in bij Relatiefront door je inloggegevens van de datingsite te gebruiken.
2) Ga naar jouw datingprofiel.
3) Kies voor de optie om jouw profiel te verwijderen. Als je hiervoor kiest, worden je persoonlijke gegevens uit het systeem van de datingsite verwijderd. Je profiel en foto's zijn dan niet meer zichtbaar op de website.

Wanneer je jouw datingprofiel eenmaal hebt verwijderd, is dit permanent en kan dit niet worden terug gedraaid. Het is dan ook niet meer mogelijk om op de datingsite of de profielen van de leden van RelatieFront te bekijken.

Wil je weer beginnen met online daten op RelatieFront? Dan moet je eerst even een nieuwe profiel aanmaken en dan kun je opnieuw beginnen. Bedenk daarom goed of je echt jouw profiel wil verwijderen.

Informatie over RelatieFront

Relatiefront is een geheel gratis datingsite waar je de mogelijkheid hebt om leuke vrijgezellen te ontmoeten. Door het inschrijfformulier volledig in te vullen, maak je een account aan op RelatieFront. De datingsite heeft een zeer divers ledenbestand. Er zijn zowel jongeren als ouderen te vinden op RelatieFront. Denk aan studenten, alleenstaande moeders en vaders, ouderen van 50 tot 65 plus, hoogopgeleiden en ga maar door. De datingsite is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.

Bij Relatiefront is het voor iedereen mogelijk om een leuke partner te ontmoeten of een goede vriendschap op te bouwen. De datingsite is gebruiksvriendelijk en ziet er overzichtelijk en heeft een professionele lay out. Alle informatie die je zoekt, is makkelijk te vinden op de datingsite en wordt overzichtelijk geclusterd op de datingsite weergeven.

Inschrijven op RelatieFront

Het aanmelden bij RelatieFront is helemaal gratis. Om je in te schrijven en lid te worden van de datingsite RelatieFront, moet je het inschrijfformulier van de datingsite compleet in te vullen. Op dit formulier vul je jouw gebruikersnaam voor de datingsite in en kies je een wachtwoord. Tevens geef je een e-mailadres op en vul je enkele persoonlijke gegevens in zoals je wanneer je geboren bent, je geslacht en je waar je vandaan komt.

Wanneer je hier klaar mee bent, wordt er een bevestigingsbericht naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Inloggen op de datingsite is pas mogelijk na het activeren van je RelatieFront account. Dit is mogelijk door op de link te klikken in het bevestigingsbericht. Vervolgens kun je meteen beginnen met je zoektocht naar een leuke date op RelatieFront.

Kosten van RelatieFront

Er zijn geen kosten verbonden voor het aanmaken van een account bij Relatiefront. Je kunt je dus helemaal gratis aanmelden op deze datingsite en gratis een profiel aanmaken. Tevens is het mogelijk om gratis in contact kunt komen met andere vrijgezellen op de datingsite. Op deze manier ontmoet snel en eenvoudig jouw perfecte match op RelatieFront zonder enige kosten te maken.

Echter is het voor enkele functionaliteiten van de datingsite wel vereist om credits te hebben.
Het is niet nodig om deze credits hoef je niet te kopen, maar deze credits zijn gratis te verdienen. Je verdiend credits door elke dag in te loggen op de datingsite. Wil je meer credits verdienen dan de hoeveelheid credits die je ontvangt wanneer je elke dag inlogt op de datingsite? Dan heb je de mogelijkheid om andere taken uit te voeren om extra credits te verdienen.


Maak nu een gratis account aan op RelatieFront

RelatieFront reviews (114):

RelatieFront - Bestaat niet meer

2

Review:
De link leid naar iets anders, relatiefront bestaat niet meer.

RelatieFront - Waardeloze site

0

Review:
Deze site is onbruikbaar, omdat een van de belangrijkste functionaliteiten niet werkt, namelijk het uploaden van een foto. Je krijgt de melding "Internal Server Error". Site is dus gewoon niet af en aangezien dit in november 2013 ook al door iemand is gemeld ziet het er ook niet naar uit dat dit opgelost gaat worden.

Zwakke punten:
Belangrijkste onderdeel van een datingsite - uploaden foto werkt niet.

EV beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Nog steeds fake

1

Review:
ingeschreven nu drie dagen geleden zou binnen 24 toch wel bericht moeten krijgen of toch niet.
Om in te kunnen loggen wacht ik nog steeds op dat mailtje
vandaag nog steeds niets.
en dan nog dat maffe regeltje als je een profiel aanmaakt
kijk goed in je prullenbak of ongewenst box bericht kan verwijderd zijn
mmm vreemd last van mijn ogen heb ik niet ben bril dragend.

Sterke punten:
heeft deze site niet euh misschien toch wel
ze laten je wachten tot je een ons weegt

Zwakke punten:
contact met de site is ver te zoeken want er is niemand thuis

site tester beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Foutmelding

0

Review:
Ik ben sindskort lid van Speedydating en als ik foto's wil uploaden krijg ik een irritante foutmelding. Hierin staat dat ik een mail moet sturen naar [email protected], maar als ik dit doe blijkt dat e-mailadres niet te bestaan.

De contactfunctie werkt niet; er moet een beveiligingscode worden ingevoerd maar het vakje waarin die code hoort te staan is groen. Dus er staat geen code, zodat je geen contact op kan nemen met de beheerders.

Ik gebruik als browser Chrome. Ik dacht eerst dat het daaraan lag, echter ik heb ook bij Firefox dit probleem.

Voor wie dit verhaal herkent: is het bij jullie opgelost?

Zwakke punten:
Foutmelding bij uploaden foto's
Kan geen contact opnemen met de beheerder(s)

RelatieFront - Leuke site

0

Review:
Leuke gratis site, je kan er veel mensen tegen komen.

Sterke punten:
Gratis
veel profielen

Zwakke punten:
Weet ik nog niet.

Balk beveelt RelatieFront aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Goede speeddating site

0

Review:
Deze site is helemaal vernieuwd, de site is er erg op vooruit gegaan. Het Relatiefront is vervangen door deze nieuwe site. Top date site.

Sterke punten:
gaaf design
werkt snel
overichtelijk
4 foto blader functie
leuke chatbox

Zwakke punten:
geen idee

Roderick beveelt RelatieFront aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - Relatiefront is gehacked

0

Review:
Site ligt er al een week uit ze zijn gehacked

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
rommelige site

bas beveelt RelatieFront NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - inloggen lukt niet meer

0

Review:
kan iemand mij vertellen waarom ik niet meer op mijn eigen profiel kan inloggen?ik krijg wel mailtjes dat er inkomende post voor me is maar kan dus niet op mijn eigen profiel komen.erg vervelend.

RelatieFront - Zoektocht naar iets nieuws

0

Review:
Ik heb enige tijd geleden een meisje via relatiefront leren kennen heel leuk en alles maar ben niet zo van de datingsites op zich maar dit meisje dat laat mij dingen inzien die ik eerst nog niet wist, ben weer helemaal verliefd en ik hoop dat dit stand houd. Een datingsite zou ik zeker aanraden zeker als je weet wat het op kan leveren.

Sterke punten:
Het is een leuke website zonder verplichtingen je mag alles en als je goed je best doet krijg je er ook nog iets leuks voor terug.

Zwakke punten:
heb ik nog niet gevonden.

Maurice26 beveelt RelatieFront aan bij vrienden/bekenden

RelatieFront - goed genoeg

0

Review:
goede website, weinig gedoe..

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
beetje on overzichtelijk soms

Ardjuh beveelt RelatieFront aan bij vrienden/bekenden


Home » Gratis Dating » RelatieFront