Relatiebureau 60plus - 13 Reviews

Last updated: 31 januari 2020
Relatiebureau 60plus Logo

63.6% aanbevolen, 13 Reviews

  1. Relatiebureau 60plus informatie
  2. Relatiebureau 60plus Reviews
  3. Schrijf ook een review over Relatiebureau 60plus

Relatiebureau 60plus informatie

Relatiebureau 60 plus is het trefpunt voor partnerzoekenden van 60 jaar en ouder die ervoor kiezen niet langer alleen door het leven te gaan en besloten hebben daar iets aan te gaan doen. De een geeft de voorkeur aan een vriendschappelijke relatie de ander aan een vaste relatie. Beiden zijn mogelijk.

Relatiebureau 60plus Details

Hits: 4180

URL: http://www.relatiebureau60plus.nl/

Categorieën: Relatiebemiddeling

Reviews: 13


Maak nu een gratis account aan op Relatiebureau 60plus

Relatiebureau 60plus reviews (12):

Relatiebureau 60plus - relatiebureau 60+

0

Review:
Komt afspraken niet na en na verschillende dates nog steeds alleen, omdat de date helemaal niet bij jou past. zij mag dan vertellen dat psychole is maar als ze dan met een date's komt die niet bij jou passen dan snapt zij het volgens mij niet helemaal en als je haar dan aangeeft dat zij de afspraken niet helemaal nakomt verbreekt zij het contact. Daarom lieve mensen ga niet met dit bureau in zee. Een grote teleurstelling

Zwakke punten:
Komt geen afspraken na

Jos beveelt Relatiebureau 60plus NIET aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - Mensen trap er niet in.....

2

Review:
Via een facebook advertentie ben ik in contact gekomen met dit bureau. Bij een reactie krijg je supersnel een telefoontje van een verkoper. Deze komt bij je thuis en legt je een contract voor die je geacht wordt direct te tekenen. Toen dacht ik al beetje vreemd deze aanpak. Door de druk dan toch maar getekend. En vervolgens gebeurt er helemaal niks. 2x een voorstel voor een date gehad. Sloeg volledig de plank mis. Het resultaat is dat ze je een behoorlijke som geld uit de zak geluld hebben en er vervolgens niks voor doen. Ik zeg dus trap er niet in. Dit bureau is als zovele op uit te cashen en meer niet.

Sterke punten:
Gladde verkooppraatje.

Zwakke punten:
Ze leveren dus niet wat ze beloven. Gewoon weer een geld uit de zak kloppen aanpak.

Relatiebureau 60plus - Eindelijk weer gelukkig!

0

Review:
Na 5 jaar alleen te zijn geweest, heb ik na het lezen van een artikel over het bureau in het krantje Zonnebloem, de stap durfen te zetten. De consulente kwam bij mij thuis om alles uitgebreid uit te leggen en mijn eigen verhaal aan te horen. Deze introductie was erg fijn, en geheel gratis zonder verplichtingen. Vervolgens heb ik 2 mannen ontmoet, waarbij ik nu nog met de tweede man contact heb. We wonen dichtbij elkaar in de buurt en maken leuke wandelingen met de hond. Sinds lange tijd voel ik me weer echt gelukkig! En daar ben ik het bureau erg dankbaar voor.

Sterke punten:
Persoonlijk doordat de consulente bij je thuis komt en altijd kan bellen
Consulente met veel ervaring en mensenkennis ( Toiny Janssen)

Zwakke punten:
Door het artikel in de Zonnbloem was het erg druk en duurde het wat langer om een afspraak te krijgen

Anneke beveelt Relatiebureau 60plus aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - Liefde geeft me weer vleugels !

0

Review:
Via een krantenartikel in de Gelderlander van begin dit jaar, las ik een artikel over " liefde kent geen leeftijd" waarin eem stukje over dit bureau stond en een verhaal van 2 personen waarvan beiden de partner was overleden en via deze bemiddeling voor senioren weer een liefdevolle relatie hadden gevonden.

Ik las dit en 3 jaar ben ik nu weduwnaar en dacht ik moet wat ondernemen omdat de eenzaamheid toesloeg. Het gemis is groot als iemand waarmee je 42 jaar getrouwd bent geweest verliest. Eindelijk de stap gezet en een bezoek thuis aangevraagd. Zeer plezerig gesprek en na de 2e ontmoeting de vriendin ontmoet waarmee ik een heel goed gevoel heb. Wij delen onze leuke maar ook verdrietige momenten en het voelt gewoon heel goed.
Wat onderstaande mail verteld is zeer merkwaardig, dit bureau ligt zeer gunstig qua prijzen, heb dat alvorens te intake vergeleken met andere bemiddelingsbureaus en zeker niet duur!

Hartelijk dank voor jullie zorg en hopelijk dat deze liefde zo blijft!

John

Sterke punten:
Virendelijk en deskundig!

Zwakke punten:
Soms lange wachttijden bij de spreekuur avonden.

John beveelt Relatiebureau 60plus aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - geldwolven II

1

Review:
Ik ondersteun het verhaal van Willem: de consulente draait steeds hetzelfde verhaal af, bij je thuis en in de krant. Maar de werkelijkheid is anders.\\r\\nEr melden zich onvoldoende mannen. De combinaties die ze maakt op basis van karakter, lijken nergens naar. Aan uiterlijk, leeftijd en belangstelling wordt geen aandacht besteed. Als je hierover klaagt, heeft ze steeds haar antwoord klaar. En ieder contact dat je weigert, is een verloren contact dat wordt afgeschreven van je tegoed van 4 ontmoetingen. Inderdaad: geldwolf. Eerst betalen en daarna rare combinaties en verdriet omdat je je bekocht voelt.\\r\\nHet erge is dat de consulente liegt en gemaakte afspraken ontkent.\\r\\nNooit doen dus dit relatiebureau. Word lid van een oudenbond o.d. en zoek het daar. Je krijgt er in iedergeval gezelligheid voor terug en geen stress over niet nagekomen afspraken.

Sterke punten:
\\\'t Lijkt mooi, een relatiebureau voor ouderen. Maar dit bureau klopt je financieel uit, dus wees op je hoede.\\r\\nNiet alleen aan de deur worden ouderen beetgenomen.

Zwakke punten:
\\\"Aangesloten bij de BER\\\" geeft geen zekerheid dat de consulente de financiën ook goed afhandelt. Dit is alleen een geschillencommissie die kán bemiddelen!\\r\\n

Jacolien beveelt Relatiebureau 60plus NIET aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - Midden in de roos.

2

Review:
Op vrijdagochtend, 16 september, bezocht ik de 50 Plus Beurs in Utrecht. Opeens stond ik, even over 10 uur, voor de stand van Relatiebemiddeling 60+, waar op dat moment alleen de consulenten Kristel van de Langkruis en Toiny Jansen aanwezig waren. Kristel zag mij treuzelen, liep op me toe en stelde haar gebruikelijke vragen, zoals status, leeftijd enz.
Toen ik haar vertelde dat ik na een vaste relatie van 60 jaar, waarvan 53 jaar gehuwd, sinds een goed jaar weduwnaar was, heeft ze mij uitvoerig ingelicht over wat voor mij de mogelijkheden voor een date zouden kunnnen zijn. Na een opvolgend, 2 uren durend, gesprek bij mij thuis, ontmoette ik op 23 oktober mijn eerste date, die niet helemaal goed klikte.
Mijn tweede date op 22 november was een "schot midden in de roos". Wij zijn nu ruim 5 weken verder en hebben Relatiebemiddeling 60+ inmiddels laten weten niet verder meer voor ons te bemiddelen. We zijn er beiden, rond de 80, van overtuigd, dat het voor de volle 100% klikt tussen ons. Beiden hebben we besloten: "We gaan er er voor!"
Kristel en Toiny hebben, voor wat ons beiden betreft, een fantastisch goed werk verricht.
Dank daarvoor.

Sterke punten:
De aandacht en zorgvuldigheid die door de consulenten betracht wordt. Het intake gesprek bij mij thuis verliep op een vriendelijke, professionele manier. Voor mij was dit de eerste keer dat ik van de diensten van een relatiebemiddeling bureau gebruik maakte, dus vergelijkingen met andere bureau's kan ik niet maken. Ik wist dan ook niet wat me te wachten zou staan. Maar al mijn telefonische gesprekken met 60+ gaven mij het gevoel, dat pas na een gedegen research van de zijde van 60+ een date voorgesteld werd. 60+ wil graag weten hoe het verder met ons gaat.

Zwakke punten:
Geen.

Jan beveelt Relatiebureau 60plus aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - Ervaring relatiebemiddeling 60+.

0

Review:
Drie jaar geleden ben ik weduwe geworden. Heb een uitgebreide intake gehad bij dit bureau dat werkt met karaktertesten. Ben daar zeer enthousiast over omdat de man die ik heb ontmoet niet alleen bij mijn voorkeur van uiterlijk past, maar ook goed bij mijn karakter aansluit. Ik had hiervoor reeds 3 dates gehad, leuke ontmoetingen maar ik voelde geen chemie. Bij dit laatste voorstel klikte het perfect. Deze man geeft weer kleur aan mijn leven.

Sterke punten:
Kennismakingsgesprek thuis, zeer betrokken consulente en goede bemiddeling.

Zwakke punten:
Geen.

ine beveelt Relatiebureau 60plus aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - Geldwolven

0

Review:
Consulente met een zeer vlotte en gladde babbel, weet je letterlijk het geld uit de zak te praten. Afspraken worden niet nagekomen en als je daar over begint, beginnen de leugens van deze misbruikmakende tante. Zeer schandalig zoals ze te werk gaan, misbruik maken van de ellende van anderen, liegen en bedriegen. Mensen ga zelf op zoek naar een leuke relatie en hou het teveel betaalde geld in je zak!

Sterke punten:
gladde babbel mooie verhalen

Zwakke punten:
liegen liegen en nog eens liegen, je geld zie je nooit meer terug

Willem beveelt Relatiebureau 60plus NIET aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - mevr

0

Review:

Sterke punten:
zelfstandig

veer beveelt Relatiebureau 60plus aan bij vrienden/bekenden

Relatiebureau 60plus - Ingeschreven

0

Review:
Ik heb me ingeschreven bij relatiebemiddeling 60 plus leuk te lezen dat er al wat uit voortegekomen is. Ze staan overigens wel ingeschreven bij de BER de lezer hierboven heeft het verkeerd

Sterke punten:
persoonlijk

Schrijf ook een review over Relatiebureau 60plus

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Relatiebureau 60plus aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Relatiebureau 60plus aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Relatiebureau 60plus


Home » Relatiebemiddeling » Relatiebureau 60plus