Deze review bestaat niet (meer)!

NMLK - 13 Reviews

NMLK Logo

61.5% aanbevolen, 13 Reviews

NMLK over zichzelf:

Het échte ontmoeten!

Het échte ontmoeten is Hot! Woon je net in een nieuwe woonplaats of heb je gewoon zin om naast je eigen vriendenkring nieuwe activiteiten te beleven met nieuwe mensen? Doe dan mee en meld je gratis aan op NMLK (Nieuwe Mensen Leren Kennen).

Voor wie?

NMLK is voor actieve mensen in de leeftijd 20 - 45 jaar die nieuwe activiteiten willen beleven naast hun eigen vriendenkring. De meeste deelnemers zijn single (geen voorwaarden) en hebben een HBO/WO achtergrond.


Hoe werkt het?

Via de NMLK website kun je, wanneer het jou uitkomt, deelnemen aan activiteiten en zelf activiteiten organiseren. Zo leer je in een open sfeer mensen kennen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses.

Bezoek NMLK
NMLK
3 stars, 13 Reviews

NMLK Details

Hits: 3985

URL: http://www.nieuwemensenlerenkennen.nl/

Categorieën: Singles Activiteiten

Reviews: 13


NMLK reviews (13):

NMLK

NMLK - NMLK zijn leuke ontmoetingsactiviteiten maar geen

0

Review:
NMLK organiseert leuke activiteiten. Verhalen over Carlo doen de ronde, maar heb zelf nooit iets negatiefs ervaren omdat ik er wat verder vanaf sta en weinig tot geen contact met hem heb. Wel ervaar ik tijdens de activiteiten het vrij kansloze gedrag van de meeste mannen (tijdens activiteiten in Amsterdam, andere plaatsen kom ik niet, als inwoner van Amsterdam, dus daarbuiten heb ik geen oordeel) jegens de dames die aan activiteiten deelnemen. Sommige mannen vertonen gedrag alsof ze nog nooit een vrouw hebben gezien.
Vrouwen die deelnemen zijn wel vriendelijk, maar bij lange na niet zo aantrekkelijk als wat ik op straat in Amsterdam dagelijks zie.
Los daarvan, vertonen die mannen zeer onaantrekkelijk, smekerig en wanhopig gedrag ten opzichte van die dames. Of ze verdringen zich om de hele avond ermee te praten en heel hard in de friendzone te blijven hangen, omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken...Dat is de enige smet op de activiteiten die verder wel leuk. het jammere is wel dat 90% van de deelnemers van de activiteiten in Amsterdam niet in Amsterdam zelf woont..

Sterke punten:
-Sociaal, leuke activiteiten

Zwakke punten:
-Soms ontzettend eenzame deelnemers, die zich behoorlijk kansloos gedragen jegens de vrouwelijke deelnemers..

NMLK

NMLK - Bijzonder goede site en prima crew

1

Review:
Ben nu twee dagen terug van mijn eerste NMLK kerstweekend in een vakantiepark en deze was zeer goed georganiseerd. Super sfeer onder de mensen en super NMLK crew. Waanzinnig concept en goed onderhouden site. Blijkbaar roept dat bij sommige afgunst op als ik alle teksten hierboven lees. Ik heb me inmiddels opgegeven voor mijn derde activiteit.

Sterke punten:
Uitstekende site
Uitstekende crew
Natuurlijke manier van ontmoeten.
Veel hoger opgeleide mensen.

Zwakke punten:
Wekt afgunst bij sommige mensen

Astrid beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK

NMLK - Inderdaad leuke site, maar de organisatie zelf is

0

Review:
Koen schreef dit:
Leuke site, enorm veel keus en variaritie in aktiviteiten. Succes geheel te danken aan deelnemers die zelf organiseren. Over de eigenaar doen veel verhalen de ronde en ook zelf heb ik ervaren dat het een heel vervelende, onberekenbare, dwingende, machtswellustige man is die je zomaar van de site kan gooien omdat hem iets niet bevalt.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook ik kan me ondertussen aan sluiten bij deze opmerking. Ik kreeg een waarschuwing prima, maar ik was het er niet mee eens en wilde daarover praten en vervolgens zonder reden ineens van de website gegooid. Praten dat zat er niet in je hebt maar gewoon te luisteren en als ze je te lastig vinden. Wanneer je dus een goed punt hebt. Kicken ze je van de site af. Ze zeggen wel geen datingsite, maar ondertussen zoekt iedereen hier een date. En ja soms krijg je wel eens te maken dat het met 1 totaal niet klikt. Dan zul je altijd houden. Maar soms loopt dat vervelend af zoals in mijn eval

Denk aub goed na voor je hier gaat aanmelden.

Sterke punten:
De activiteiten, en de laagdrempelige open sfeer met mensen.

Zwakke punten:
De organisatie zelf ga nooit tegen hun in, want anders wordt je eruit gekicked.

Anoniem beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK

NMLK - NMLK: voor vlotte mensen, niet voor gehandicapten

0

Review:
Ik ben een aantal maanden lid geweest. Dat leek in eerste instantie leuk. De opzet van NMLK is absoluut origineel en efficiënt, ik heb aan meerdere activiteiten deelgenomen en 1x iets georganiseerd.

Echter: van steeds meer mensen die ik had leren kennen, vernam ik dat ze ineens,zonder reden, van NMLK waren gegooid. Op verzoeken om uitleg en retour van inschrijfgeld volgde geen antwoord. Wat echter erger is: op de site ontdekte ik ineens dat NMLK nogal selectief is. Alleen HBO en WO-opgeleiden worden toegelaten en wat het toppunt is: 'muurbloempjes' en mensen met een 'sociaal emotionele handicap' zijn niet welkom (dit alles is gewoon na te lezen op de site van NMLK)

Dit alles komt gewoon neer op regelrechte discriminatie! Niemand vraagt bijv om een handicap als autisme en juist voor mensen die dit hebben kan een NMLK-activiteit een goede leerschool zijn voor sociale ontwikkeling. Bij een clubje dat mensen zo uitsluit,wil ik niet horen en aan deze mensen wil ik mijn geld niet besteden. Ik heb mijn abonnement dus niet verlengd.

NMLK is leuk voor mensen die vlot, extravert en niet al te inhoudelijk zijn. Introverten, stille waters met diepe gronden of mensen met een sociale handicap zijn er niet welkom. Bepaal zelf maar wat je met deze kennis doet. Voor mij hoeft NMLK nooit meer.

Sterke punten:
Originele en efficiënte opzet
Ruimte voor eigen inbreng (activiteiten)

Zwakke punten:
Uitsluiting/regelrechte discriminatie op grond van handicaps
Oppervlakkige leden

Almer beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK

NMLK - Leuke site, waardeloze eigenaar

2

Review:
Leuke site, enorm veel keus en variaritie in aktiviteiten. Succes geheel te danken aan deelnemers die zelf organiseren. Over de eigenaar doen veel verhalen de ronde en ook zelf heb ik ervaren dat het een heel vervelende, onberekenbare, dwingende, machtswellustige man is die je zomaar van de site kan gooien omdat hem iets niet bevalt.

Sterke punten:
Veel aktiviteiten

Zwakke punten:
Geregeld afzeggingen, zonder door te geven, waardoor mensen op de wachtlijst misgrijpen.
En zeer zwak punt, de eigenaar.

NMLK

NMLK - Slechte amateuristische site

0

Review:
Slechste website ooit leuk voor autitische mensen of kneuzen ben 1jr lid geweest 4 activiteiten gehad zeer slecht en amateuristisch georganiseerd ( als je niet kunt organiseren doe dat dan ook niet!!!!) veel kliekjes waar je never nooit tussen komt ook veel pubers vaak zijn mensen bij n activiteit niet ouder dan 25 en word er vaak gescholden had t al snel bekeken na mijn eerste activiteit maar om ze nog n kans te geven toch maar n 2de activiteit gedaan om te zien of t anders was NIET DUS ook is de website zwaar onoverzichtelijk en amateuristisch zeker geen aanrader daar en tegen ook aangemeld bij fellas al meerdere activiteiten gehad goed georganiseerd normale mensen zelfs vriendschappen gesloten en altijd gezellig en voor alle leeftijden van jong tot oud

Sterke punten:
Niet kunnen vinden

Zwakke punten:
Alles wat je maar bedenken kunt veel kneuzen en of autisten slechte organisatie leeftijd discriminatie amateuristisch

NMLK

NMLK - Erg veel leuke mensen leren kennen

0

Review:
Ik ben nu 2 maanden lid en heb inmiddels meerdere leuke mensen leren kennen van mijn leeftijd. Het leuke van NMLK is dat je ook activiteiten doet die je niet zo snel met je eigen vrienden zou ondernemen. De sfeer is opvallend relaxt is me opgevallen en wellicht komt dit omdat NMLK geen datingsite is. Want de sfeer op die sites is ronduit slecht is mijn ervaring.

Sterke punten:
Zeer goed bezochte site met actieve mensen. Site is daarbij voor mij overzichtelijk en vragen worden snel beantwoord.

Zwakke punten:
Dat ik deze site niet eerder ontdekt heb.

Annemiek beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK

NMLK - Niet slecht, maar veel te weinig jongeren van mijn

0

Review:
Deze site is in velen opzichten veel beter dan welke datingsite dan ook. Maar omdat grotendeels van de leden bestaan uit ouderen 30+ is er voor mij weinig aan. tuurlijk snap ik wel dat dit een site is ook gericht voor ouderen. Maar ik zoek mensen van mijn leeftijd om eens gezellig wat leuks te doen. Ik zie mezelf niet bevriend raken met iemand van 40. Bovendien zit ook ik stiekem te kijken naar een partner. En dat is er voor mijn leeftijdsklasse niet. Als je 30+ dan heb je boordevol keus.. en kan ik het je wel aanraden, maar ben je in de leeftijdscategorie 18/24.. dan houdt het op

Jaimy beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK

NMLK - NMLK 40Up / Nieuwe Mensen Leren Kennen 40Up

1

Review:
heb sinds kort NMLK40Up ontdekt. Nieuwe Mensen Leren Kennen is meer voor twintigers en dertigers. Nieuwe Mensen Leren Kennen 40Up ofwel NMLK40UP heeft activiteiten voor veertigers en vijftigers.
De dynamiek trekt mij erg aan; de één houdt van koken, de ander gaat naar de film, de volgende naar een feest en een ander kiest voor een weekend weg of vakantie.
Voor ieder wat wils. Wat mij ook aanspreekt is dat er in veel provincies wat wordt georganiseerd, ik kan elke dag wat plannen. Leuke manier om een dagje weg te plannen. Geweldige opzet en smaakt naar meer

Sterke punten:
er wordt veel georganiseerd
er is veel keuze
activiteiten zijn door heel Nederland
vakanties voor een aantrekkelijke prijs
weekendjes weg nette prijs, leuk aanbod
kunt zien wie er meegaat
contact leggen gaat snel

Zwakke punten:
een activiteit zit snel vol
er is veel keuze, lid switcht nogal eens op het laatste moment en houdt hiermee de plek dan vast van een ander

Leslie beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK

NMLK - Origineel initiatief!

0

Review:
Via een vriend kwam ik, net een paar maanden single, in aanraking met NMLK. Inmiddels ben ik al bijna een jaar met veel plezier lid. Bezoek met name activiteiten in de regio Utrecht, een zeer actieve regio, waar veel stapavonden, etentjes, borrels et cetera worden georganiseerd. Met Pinksteren voor het eerst meegeweest met een weekend. Ook dat is me alleen maar bevallen! Erg leuk van deze site vind ik dat je ook zelf activiteiten kan organiseren. Als er niemand met je mee wil naar dat éne concert of dat ene eettentje, zet je 't gewoon als activiteit op de site...er is altijd wel iemand die aansluit!

Sterke punten:
- Veel aanbod in mijn regio
- Mensen hebben zeer uiteenlopende achtergronden, wat interessante gesprekken oplevert
- Mogelijkheid om zelf ook activiteiten op te zetten
- Geen nadruk op dating, maar gewoon ontspannen activiteiten ondernemen
- Niet alleen losse activiteiten, maar ook weekendjes weg

Zwakke punten:
- Veel activiteiten zitten snel vol; je moet dus regelmatig op de site kijken om er snel genoeg bij te zijn. Zouden nog wel meer activiteiten georganiseerd mogen worden dus ;)!

Nienke beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over NMLK

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou NMLK aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NMLK aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek NMLK