Deze review bestaat niet (meer)!

NMLK - 17 Reviews

Last updated: 3 september 2017
NMLK Logo

66.7% aanbevolen, 17 Reviews

 1. NMLK informatie
 2. Informatie over NMLK
 3. Ontmoeten & Beleven!
 4. Leeftijden
 5. Lage lidmaatschapskosten
 6. Betrouwbaarheid NMLK
 7. NMLK Reviews
 8. Schrijf ook een review over NMLK

Niet tevreden over NMLK? Probeer dan eens InviteMe.

NMLK informatie

NMLK is al ruim 10 jaar de grootste en populairste offline community van Nederland. Wekelijks worden er meer dan 100 activiteiten georganiseerd. Bedenk het en NMLK organiseert het en bij NMLK beleef samen met nieuwe mensen. Wat zijn jouw plannen dit weekend? Heb je zin in een avond naar de bioscoop of tentoonstelling of dans je liever tot in de kleine uurtjes in een leuke stad? Bij NMLK kan je dat gewoon zelf organiseren!

NMLK’ers ontdekken samen de nieuwste hotspots in hun eigen steden, gaan samen kitesurfen, op avontuur in de natuur of voetballen in het park. Ze bezoeken samen themafeesten en flashmobs, spreken af om samen te picknicken en voor gezellige borrels. Ook zijn er exclusieve NMLK filmpremières en voordelige weekendjes weg.

Het échte ontmoeten!

Het échte ontmoeten is Hot! Woon je net in een nieuwe woonplaats of heb je gewoon zin om naast je eigen vriendenkring nieuwe activiteiten te beleven met nieuwe mensen? Doe dan mee en meld je gratis aan op NMLK (Nieuwe Mensen Leren Kennen).

Voor wie?

NMLK is voor actieve mensen in de leeftijd 20 - 45 jaar die nieuwe activiteiten willen beleven naast hun eigen vriendenkring. De meeste deelnemers zijn single (geen voorwaarden) en hebben een HBO/WO achtergrond.

Hoe werkt het?

Via de NMLK website kun je, wanneer het jou uitkomt, deelnemen aan activiteiten en zelf activiteiten organiseren. Zo leer je in een open sfeer mensen kennen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses.

NMLK Details

Hits: 4523

URL: http://www.nieuwemensenlerenkennen.nl/

Categorieën: Singles Activiteiten

Reviews: 17

Informatie over NMLK

Wie zijn die nieuwe mensen? Het zijn allemaal verschillende soort mensen zoals mensen die sportief zijn, liefhebbers van cultuur, filosofen, natuurliefhebbers, feestbeesten en echte levensgenieters. Bij NMLK zijn ze er allemaal! De doelgroep is voornamelijk communicatieve mensen (HBO en academisch niveau) die ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Dit kunnen diverse activiteiten zijn zoals gezamenlijk de stad (opnieuw) ontdekken, nieuwe hotspots bezoeken, ervaringen delen, met leuke leeftijdsgenoten omgaan, plezier hebben, ideeën uitwisselen en nieuwe vrienden maken. Door de ruime hoeveelheid en verschillende soorten activiteiten zijn er eigenlijk altijd wel nieuwe mensen met dezelfde belangstellingen als jij. NMLK organiseert al meer dan 10 jaar activiteiten en evenementen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen nieuwe ervaringen kunnen delen. Door verschillende media wordt NMLK wordt als fenomeen behandeld. Er zijn bijvoorbeeld vele uitgingen van de media over activiteiten en evenementen die georganiseerd zijn door NMLK; zoals bijvoorbeeld de grootste Picknick van de wereld wat plaats vond in het Vondelpark , een groot sneeuwballengevecht, Flashmobs/splashmobs en nog veel meer van dit soort leuke evenementen. Dit is het nieuwe ontmoeten! Een nieuwe manier van mensen ontmoeten. NMLK is de grootste offline community van Nederland.

Ontmoeten & Beleven!

Ontmoeten en beleven is het nieuwe ontmoeten! De missie van NMLK is het verbinden van nieuwe mensen in het echte leven. Wil je ook nieuwe mensen ontmoeten? Dan moet je je eerst aanmelden op de website. Aanmelden is alleen mogelijk met een herkenbare foto van jou (niet iemand anders). De beheerders van de website controleren alle profielen handmatig. Op deze manier probeert de website het aantal neppe en/of inactieve profielen laag te houden. Het leeftijdsverschil van de mensen die aan de activiteiten meedoen is nooit groter dan 25 jaar. NMLK doet dit zodat de kans groter is dat gelijkgestemden elkaar ontmoeten.

Leeftijden

NMLK werkt met zes leeftijdgroepen, hierdoor is het leeftijdsverschil van deelnemers aan activiteiten nooit groter dan 25 jaar. Op deze manier is het makkelijker om gelijkgestemden te ontmoeten. Dit zijn de zes leeftijdsgroepen: 1. 25 - 39 jaar 2. 30 - 45 jaar 3. 35 - 49 jaar 4. 40 - 55 jaar 5. 45 - 59 jaar 6. 50 - 65 jaar Uitzondering: Het NMLK team kan soms (grote) activiteiten organiseren voor meerdere leeftijdsgroepen. Het NMLK team kan activiteiten organiseren met een gelijke man/vrouw verdeling. Dit wordt altijd vóóraf gemeld, zodat je weet waar je aan toe bent.

Lage lidmaatschapskosten

De lidmaatschapskosten worden bewust laag gehouden door NLMK. Voor slechts € 5 per maand ben je al volwaardig lid en heb je de mogelijkheid om direct je eigen activiteiten te organiseren. Voor een periode van vier maanden kan je gratis rondkijken om een idee te krijgen van alle activiteiten. Je kunt dan gelijk beoordelen of NMLK bij jou past. Het is echter nog niet mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten. Je kunt dan echter nog niet meedoen aan activiteiten. NMLK is een sociale onderneming (social enterprise). De ondernemers van NMLK willen voornamelijk een sociale bijdrage leveren aan de maatschappij. De maatschappelijke missie van het bedrijf staat voorop en winst is van secundair belang.

Betrouwbaarheid NMLK

NMLK is een offline community waar je je veilig kunt voelen en vertrouwen op kwaliteit. Het is verplicht om je aan te melden met je echte voornaam en een profielfoto is verplicht. De beheerders van de website controleert handmatig of alle profielen en alle activiteiten voldoen aan de vereiste voorwaarden. Er worden geen advertenties geplaatst en NMLK verstrekt ook geen privacygegevens van leden door aan derden. Profielen en activiteiten zijn alleen zichtbaar voor leden van MNLK. De foto;s die worden gemaakt tijdens activiteiten en evenementen zijn, zijn alleen zichtbaar voor mensen die aan betreffende activiteiten hebben meegedaan.


Maak nu een gratis account aan op NMLK

NMLK Acties & Nieuws

 • 2 april 2017 Nieuwe Mensen Leren Kennen: Offline community
  Over Nieuwe Mensen Leren Kennen NMLK is al ruim 10 jaar de grootste en meest populairste offline community van Nederland. Dit is het nieuwe ontmoeten! Elke week worden er meer dan 100 leuke activiteiten georganiseerd. NMLK is voor actieve mensen van 20 tot ongeveer 50 jaar die graag nieuwe activiteiten willen doen met andere mensen dan uit hun huidige vriendenkring. De meeste deelnemers zijn sing Lees verder

NMLK reviews (17):

NMLK - Goed initiatief alleen de organisatie is sociaal o

0

Review:
NMLK is een ontzettend goed initiatief om andere mensen te leren kennen, en gelijkgestemden die single zijn en van het leven willen genieten met leuke activiteiten. Enkele jaren heb ik vele leuke activiteiten gedaan.

Echter de eigenaar van de organisatie wordt binnen en buiten NMLK als sociaal onhandig gezien. Regelmatig maakt hij ruzie met leden en zette hij ze plots uit de community. Hij kan niet onafhankelijk sociale kwesties oplossen en wordt soms als narcistisch gezien. Hij kan niet omgaan met kritiek.

Sterke punten:
-Veel actieve leden
-Iedereen staat open voor elkaar
-Idealistische organisatie om te verbinden

Zwakke punten:
-De eigenaar is soms narcistisch en maakt af en toe ruzie
-Selectief toegangsbeleid, de eigenaar bepaalt.

Theo beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK

0

Review:

NMLK - Goede ervaringen open sfeer

1

Review:
Ik ben afgelopen maand verhuisd van Groningen naar Den Haag en heb me aangemeld bij NMLK. Een vriendin had me getipt. Het is maar goed dat ik deze negatieve berichten niet had gelezen want dan had ik me misschien niet aangemeld en veel gemist.

Mijn eerste activiteit was een borrel van NMLK zelf in Den Haag. Hier werd ik zeer hartelijk ontvangen. Zelfs een drankje gratis en de borrel was ook gratis. Mijn tweede event was een wandeling en ook die was super leuk. Open sfeer onder leeftijdsgenoten. Inmiddels aan 5 activiteiten meegedaan en allemaal goed bevallen.

Overigens ervaar ik NMLK zelf niet als een datingsite. Ik heb al jaren een relatie, maar mijn vriend en ik hebben verschillende interesses.

Sterke punten:
Open, sociaal en heel veel leuke activiteiten.

Zwakke punten:
Ik zie ze nog niet, maar misschien dat dit nog komt.

Barb beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Discriminatie

1

Review:
Ik heb me ruim een jaar geleden willen inschrijven. Kort nadat ik dit gedaan had viel mij op dat ik nog geen bevestiging van mijn aanmelding had ontvangen. Ik heb nmlk een mail gestuurd en de reactie was dat ze momenteel geen nieuwe aanmeldingen konden accepteren, omdat ze "vol" zaten. Ik zou zodra er weer plaats was vanzelf een bevestiging krijgen.
Na een jaar nog steeds niets! Nog maar eens mailen, ditmaal geen reactie!
Komt dit, omdat ik lichamelijk beperkt ben? Ook ik wil graag in contact met nieuwe mensen komen, hoor!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Als je een beperking hebt zoek je het, wat betreft nmlk maar uit.

Eva beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK - NMLK zijn leuke ontmoetingsactiviteiten maar geen

0

Review:
NMLK organiseert leuke activiteiten. Verhalen over Carlo doen de ronde, maar heb zelf nooit iets negatiefs ervaren omdat ik er wat verder vanaf sta en weinig tot geen contact met hem heb. Wel ervaar ik tijdens de activiteiten het vrij kansloze gedrag van de meeste mannen (tijdens activiteiten in Amsterdam, andere plaatsen kom ik niet, als inwoner van Amsterdam, dus daarbuiten heb ik geen oordeel) jegens de dames die aan activiteiten deelnemen. Sommige mannen vertonen gedrag alsof ze nog nooit een vrouw hebben gezien.
Vrouwen die deelnemen zijn wel vriendelijk, maar bij lange na niet zo aantrekkelijk als wat ik op straat in Amsterdam dagelijks zie.
Los daarvan, vertonen die mannen zeer onaantrekkelijk, smekerig en wanhopig gedrag ten opzichte van die dames. Of ze verdringen zich om de hele avond ermee te praten en heel hard in de friendzone te blijven hangen, omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken...Dat is de enige smet op de activiteiten die verder wel leuk. het jammere is wel dat 90% van de deelnemers van de activiteiten in Amsterdam niet in Amsterdam zelf woont..

Sterke punten:
-Sociaal, leuke activiteiten

Zwakke punten:
-Soms ontzettend eenzame deelnemers, die zich behoorlijk kansloos gedragen jegens de vrouwelijke deelnemers..

NMLK - Bijzonder goede site en prima crew

1

Review:
Ben nu twee dagen terug van mijn eerste NMLK kerstweekend in een vakantiepark en deze was zeer goed georganiseerd. Super sfeer onder de mensen en super NMLK crew. Waanzinnig concept en goed onderhouden site. Blijkbaar roept dat bij sommige afgunst op als ik alle teksten hierboven lees. Ik heb me inmiddels opgegeven voor mijn derde activiteit.

Sterke punten:
Uitstekende site
Uitstekende crew
Natuurlijke manier van ontmoeten.
Veel hoger opgeleide mensen.

Zwakke punten:
Wekt afgunst bij sommige mensen

Astrid beveelt NMLK aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Inderdaad leuke site, maar de organisatie zelf is

0

Review:
Koen schreef dit:
Leuke site, enorm veel keus en variaritie in aktiviteiten. Succes geheel te danken aan deelnemers die zelf organiseren. Over de eigenaar doen veel verhalen de ronde en ook zelf heb ik ervaren dat het een heel vervelende, onberekenbare, dwingende, machtswellustige man is die je zomaar van de site kan gooien omdat hem iets niet bevalt.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ook ik kan me ondertussen aan sluiten bij deze opmerking. Ik kreeg een waarschuwing prima, maar ik was het er niet mee eens en wilde daarover praten en vervolgens zonder reden ineens van de website gegooid. Praten dat zat er niet in je hebt maar gewoon te luisteren en als ze je te lastig vinden. Wanneer je dus een goed punt hebt. Kicken ze je van de site af. Ze zeggen wel geen datingsite, maar ondertussen zoekt iedereen hier een date. En ja soms krijg je wel eens te maken dat het met 1 totaal niet klikt. Dan zul je altijd houden. Maar soms loopt dat vervelend af zoals in mijn eval

Denk aub goed na voor je hier gaat aanmelden.

Sterke punten:
De activiteiten, en de laagdrempelige open sfeer met mensen.

Zwakke punten:
De organisatie zelf ga nooit tegen hun in, want anders wordt je eruit gekicked.

Anoniem beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK - NMLK: voor vlotte mensen, niet voor gehandicapten

0

Review:
Ik ben een aantal maanden lid geweest. Dat leek in eerste instantie leuk. De opzet van NMLK is absoluut origineel en efficiënt, ik heb aan meerdere activiteiten deelgenomen en 1x iets georganiseerd.

Echter: van steeds meer mensen die ik had leren kennen, vernam ik dat ze ineens,zonder reden, van NMLK waren gegooid. Op verzoeken om uitleg en retour van inschrijfgeld volgde geen antwoord. Wat echter erger is: op de site ontdekte ik ineens dat NMLK nogal selectief is. Alleen HBO en WO-opgeleiden worden toegelaten en wat het toppunt is: 'muurbloempjes' en mensen met een 'sociaal emotionele handicap' zijn niet welkom (dit alles is gewoon na te lezen op de site van NMLK)

Dit alles komt gewoon neer op regelrechte discriminatie! Niemand vraagt bijv om een handicap als autisme en juist voor mensen die dit hebben kan een NMLK-activiteit een goede leerschool zijn voor sociale ontwikkeling. Bij een clubje dat mensen zo uitsluit,wil ik niet horen en aan deze mensen wil ik mijn geld niet besteden. Ik heb mijn abonnement dus niet verlengd.

NMLK is leuk voor mensen die vlot, extravert en niet al te inhoudelijk zijn. Introverten, stille waters met diepe gronden of mensen met een sociale handicap zijn er niet welkom. Bepaal zelf maar wat je met deze kennis doet. Voor mij hoeft NMLK nooit meer.

Sterke punten:
Originele en efficiënte opzet
Ruimte voor eigen inbreng (activiteiten)

Zwakke punten:
Uitsluiting/regelrechte discriminatie op grond van handicaps
Oppervlakkige leden

Almer beveelt NMLK NIET aan bij vrienden/bekenden

NMLK - Leuke site, waardeloze eigenaar

2

Review:
Leuke site, enorm veel keus en variaritie in aktiviteiten. Succes geheel te danken aan deelnemers die zelf organiseren. Over de eigenaar doen veel verhalen de ronde en ook zelf heb ik ervaren dat het een heel vervelende, onberekenbare, dwingende, machtswellustige man is die je zomaar van de site kan gooien omdat hem iets niet bevalt.

Sterke punten:
Veel aktiviteiten

Zwakke punten:
Geregeld afzeggingen, zonder door te geven, waardoor mensen op de wachtlijst misgrijpen.
En zeer zwak punt, de eigenaar.

NMLK - Slechte amateuristische site

1

Review:
Slechste website ooit leuk voor autitische mensen of kneuzen ben 1jr lid geweest 4 activiteiten gehad zeer slecht en amateuristisch georganiseerd ( als je niet kunt organiseren doe dat dan ook niet!!!!) veel kliekjes waar je never nooit tussen komt ook veel pubers vaak zijn mensen bij n activiteit niet ouder dan 25 en word er vaak gescholden had t al snel bekeken na mijn eerste activiteit maar om ze nog n kans te geven toch maar n 2de activiteit gedaan om te zien of t anders was NIET DUS ook is de website zwaar onoverzichtelijk en amateuristisch zeker geen aanrader daar en tegen ook aangemeld bij fellas al meerdere activiteiten gehad goed georganiseerd normale mensen zelfs vriendschappen gesloten en altijd gezellig en voor alle leeftijden van jong tot oud

Sterke punten:
Niet kunnen vinden

Zwakke punten:
Alles wat je maar bedenken kunt veel kneuzen en of autisten slechte organisatie leeftijd discriminatie amateuristisch

Deze review bestaat niet (meer)!

Schrijf ook een review over NMLK

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou NMLK aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NMLK aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek NMLK