Funky Fish - 16 Reviews

Last updated: 27 februari 2020
Funky Fish Logo

61.5% aanbevolen, 16 Reviews

 1. Funky Fish informatie
 2. Informatie over Funky Fish
 3. Betrouwbaarheid Funky Fish
 4. Inschrijven Funky Fish
 5. Kosten Funky Fish
 6. Opzeggen Funky Fish
 7. Funky Fish Reviews
 8. Schrijf ook een review over Funky Fish

Niet tevreden over Funky Fish? Probeer dan eens Opzoeknaarjou.

Funky Fish informatie

Funky Fish is met meer dan 15700 leden de populairste community en datingsite voor christenen. Ben jij ook op zoek naar christelijke vrienden, een relatie of date? Maak dan nu je eigen visakte aan. Je kunt gratis gebruik maken van FunkyFish

Funky Fish Details

Hits: 6519

URL: http://www.funkyfish.nl/

Categorieën: Christelijke Dating

Reviews: 16

Informatie over Funky Fish

Funky Fish is niet alleen een datingsite, maar ook een online community voor protestanten en katholieken. Ben je katholiek, gereformeerd of evangelisch, dan ben je bij Funky Fish goed terecht als je in contact wil komen met andere vrijgezellen. Gezamenlijk kun je evenementen organiseren, een christelijke geloofsgemeenschap te vinden of een blog te starten. Zo zie je maar dat FunkyFish veel meer is dan alleen een datingsite!

Funky Fish is een gebruiksvriendelijke en een overzichtelijke website waar je alles kan vinden waar je naar zoekt. Dit is de reden waarom Funky Fish erg populair is, de datingsite vormt tevens één van de grootste online platforms voor christenen!
Ruim 27.000 leden hebben zich al aangemeld bij Funky Fish sinds de oprichting in 2002. Ongeveer 80 procent van de FunkyFish leden is single.

Betrouwbaarheid Funky Fish

Om gebruik te maken van de website moet je je eerst inschrijven en een profiel aanmaken. Hiervoor moet je persoonlijke gegevens invullen. Funky Fish gaat vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens en zal nooit zonder jouw toestemming gegevens met derden delen. Indien je wel toestemming geeft om jouw gegevens te delen, dan deelt Funky Fish jouw gegevens alleen aan relevante partners om relevante koopjes aan te bieden. Heb je hier geen interesse in en wil je dit niet? Dat is geen probleem, want je kunt dit gewoon weigeren.

De professionele en goed beveiligde database van Funky Fish zorgen tevens dat dit een veilige en betrouwbare website is om te gebruiken. Niemand kan jouw gegevens inzien, slechts enkele medewerkers van Funky Fish hebben toegang tot de persoonlijke gegevens.

Inschrijven Funky Fish

Wat Funky Fish anders maakt dat andere datingsites, is dat je bij Funky Fish welkom bent vanaf de leeftijd 16 jaar. De meeste datingsites hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar oud.
Omdat Funky Fish niet alleen een datingsite is, maar ook een online community is voor christenen, is de website ook dus bereikbaar voor mensen van 16 en 17 jaar.

Het is erg makkelijk om je in te schrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is het inschrijfformulier in te vullen op de website van Funky Fish. Het inschrijfformulier is eenvoudig en snel te vinden op de home pagina en verschijnt automatisch nadat je op ‘Gratis inschrijven’ hebt geklikt. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld moet je ook nog een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Tevens wat voor geslacht je hebt, tot welke stroming van het christendom je behoort en je leeftijd.

Wanneer je alles hebt ingevuld en hebt ingestemd met de algemene voorwaarden, kun je het inschrijfformulier versturen. Je ontvangt daarna een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Zodra je aanmelding bevestigt is, kun je verder met het invullen van je profiel. Je profiel maak je compleet door het uploaden van wat leuke foto's, een persoonlijke tekst en gegevens zoals je lengte, leeftijd en gewicht.

Kosten Funky Fish

Het is zowel mogelijk om gratis gebruik te maken van Funky Fish als met een betaald lidmaatschap. Vanzelfsprekend heb je met een betalend lidmaatschap meer mogelijkheden op Funky Fish dan als gratis lid.

Met een betaald lidmaatschap kun je gebruik maken van de volgende extra voordelen:
- Een grote mailbox. Je kan berichten verwijderen, leden blokkeren.
- Je hebt controle over wie jou wel en geen berichten kan sturen.
- Een fotoalbum.
- De mogelijkheid om jouw profiel te stijlen naar jouw smaak.
- De mogelijkheid om interessegroepen op te richten.
- Je hebt een gastenboek op je profiel.
- De mogelijkheid om in privé te chatten.
- De mogelijkheid om activiteiten te organiseren.
- Je kan zien wie jouw profiel heeft bezocht.
- Anoniem profielen bekijken.
- Een nieuwspagina starten.

De tarieven van een betaald lidmaatschap van Funky Fish zijn:
- 12 maanden voor 39,50 euro.
- 6 maanden voor 29,50 euro.
- 3 maanden voor 19,50 euro.
- 1 maand voor slechts 9,95 euro.

De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de website voor de actuele prijzen.

Opzeggen Funky Fish

Je kunt je op ieder gewenst moment voor je account opzeggen bij Funky Fish. Wanneer je dit doet, wordt jouw lidmaatschap de eerstvolgende werkdag officieel beëindigd nadat Funky Fish het verzoek heeft ontvangen.

Om je account te beëindigen, moet je de volgende stappen volgen:
1) Log in bij Funky Fish op de homepagina.
2) Ga vervolgens naar jouw profiel op Funky Fish en kies voor de mogelijkheid om je registratie te beëindigen.
3) Wanneer je uitschrijving is voltooid, ontvang je een bevestiging via e-mail. Je bent officieel uitgeschreven bij Funky Fish wanneer je deze bevestiging hebt gehad.


Maak nu een gratis account aan op Funky Fish

Funky Fish Acties & Nieuws

 • 31 augustus 2018 Funky Fish brengt singles met een christelijke achtergrond bij elkaar
    Funky Fish behoort tot een van de grootste christelijke datingsites en singles community. Ben je single en christen van geloof? Heb je behoefte aan een partner en wil je graag, dat jullie hetzelfde geloof belijden? Dan ben je bij Funky Fish op het juiste adres. Funky Fish biedt gebruikers een online platform om met elkaar in contact te treden en elkaar beter te leren kennen. Personen van d Lees verder

Funky Fish reviews (14):

Funky Fish - Funky Fake Fish bedonderd, bedriegt en blokkeert!

1

Review:
Wat een gare ''dating''site is Funky Fish, zeg, BAH!

Eind 2018 heb ik een leuk, fris profiel aangemaakt met foto en een leuke lap tekst naar waar ik op zoek ben. Eerst de kat uit de boom kijken en dus begonnen met een leuke basisprofiel.

Geleidelijk en medio november heb ik toch gekozen voor een Goudvis aangezien ik TOEN ineens heel veel berichtjes kreeg, en bij zodra ik een Goudvis had, bleven berichtjes uit en was men ineens op zoek naar seksueel contact i.p.v. een relatie. Funky Fish is dus zeker niet christelijk, al beweert men wel zo!

Enfin, ik dus millioenen berichtjes sturen naar dames van alle leeftijden van 22 tot 40, maar nee hoor, niemand die maar ook één klein berichtje terugstuurt, en dat terwijl men ''Goudvis'' is waar ik een berichtje naar stuur.

Oké, leuk en aardig en misschien één leuke dame van in de 40 die lekker spontaan is en waarmee ik fijne contact mee hield tot op de dag van vandaag. Dus zoeken, zoeken, zoeken, schrijven, schrijven, schrijven en maar niets (!!!) ontvangen!

Boos en wel -en door mijn aankomende drukke tentamenweken - heb ik toen besloten om even rust te nemen en geen Goudvis te worden. Per ongeluk heb ik mijn profiel opgewaardeerd naar Goudvis en naar aanleiding daarvan ik toen Funky Fish verzocht mijn Goudvis stop te zetten, die dag zelf op de 19e, en gezegd dat het een stomme misvatting was en ik dus ook niets heb aan een Goudvis aangezien ik even rust wil en elders mijn date zal zoeken bij de café, etc, en mocht dat niet gaan, dat ik dan later terug zal komen voor een Goudvis en het te heroverwegen. Dus in de tussentijd heb ik wel een terechte en tevens zeer beschaafde tekst neergezet in mijn profiel en gezegd: ''dat ik het raar vind dat vrouwen helemaal niet reageren, of alleen op seksueel gebied''.

Geheel toevallig nadat ik dit naar hen mailde en kritiek uitte op mijn profiel, vrijheid van meningsuiting (!), werd de wereld te klein en blokkeerde Funky Fish mijn profiel. Sedertdien is mijn profiel dus verdorie geblokkeerd en heb ik naar aanleiding daarvan vragen gestuurd, maar GEEN één die op mijn vragen en klachten reageert, dus nu vernomen hier een grote beklag van te maken en mensen: zoekt elders uw vriendin of vriend, want Funky Fish is FAKE! Funky Fake beter gezegd! Ridicuul en een gotspe dat Funky Fish zo arrogant kan zijn en mijn nog lopende Goudvis account geblokkeerd heeft.

Ik eis mijn 9.95 die ik voor niets betaald heb en dat mijn profiel verwijderd moet worden, ik laat mij niet bedonderen door een zogenoemde ''groot datingplatform'' met niemand achter de pc's die fatsoenlijk en binnen 2, 3 dagen inhoudelijk kan reageren!

Sterke punten:
Dat de site er hoe dan ook gestructureerd en fris uit ziet.

Zwakke punten:
1). NIET christelijk;
2). Vrouwen zijn vaak fake robots en sturen enkel bericht zodra je geen Goudvis bent, zodat je het wordt en vervolgens je negeren!
3). Vrouwen willen, als ze met je in gesprek geraken, alleen maar (porno) seks;
4). Je mag kennelijk geen normaal beschaafde kritiek uitten;
5). Je wordt, als échte profiel, zonder enig pardon geblokkeerd;
6). Funky Fish reageert TOTAAL niet op berichtjes en klachten;
7). Ene Amber van de ''service'' contact center stuurt een onduidelijk bericht en negeert je daarna suf!
8). Je krijgt als man (zelfs als vrouw heb ik me laten vertellen) NOOIT een bericht, ook al pas je van alles aan!!!
9). Funky Fish is niet gelovig, ondanks dat men zogenaamd ''christelijk'' is;
10). Vrouwen eisen te veel en verwachten de ''prins op het witte paard''.
11). Herroeping is na een begane fout ineens niet mogelijk.
12). Liever elders daten, je verspilt je tijd en geld voor niets, een illusie;
13). Geen chat mogelijkheid, want je krijgt toch nooit antwoord!!!!!

Mm beveelt Funky Fish NIET aan bij vrienden/bekenden

Funky Fish - In een woord: Top!

0

Review:
Echt een top site, maar alleen als je christen bent.

Sterke punten:
- Gezellige sfeer
- Veel members
- Allemaal echte mensen achter de profielen
- De crew bewaakt de boel actief om schuttingtaal tegen te gaan
- Foto's worden gecheckt op rare dingen vóór ze geplaatst worden
- Als gratis lid zelf getikte berichten versturen (beperkt tot 2 per dag, 300 tekens)
- Chatfunctie toegankelijk voor gratis leden
- Lid worden is cheap as can be (lijkt wel tegen kostprijs!)
- De rest van de site!

Zwakke punten:
- Voor niet-christenen niet heel interessant

ehm... meer zwakke punten zijn er niet... top site gewoon!

J. (m) beveelt Funky Fish aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Funky Fish

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Funky Fish aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Funky Fish aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Funky Fish


Home » Christelijke Dating » Funky Fish