Over Fotodate.nl Dating Service Wie zijn we… Fotodate.nl is een van de Top Dating Service providers. Duizenden succesvol gematchte koppels over de gehele wereld zijn het bewijs en miljoenen nieuwe ondervinden ieder jaar de voordelen van het gebruik van Fotodate.nl!

Opzeggen

- Klik op Mijn Instellingen in het menu links - Klik op de link onder Account Opzeggen - Vul je wachtwoord in en eventueel de reden van opzeggen en klik op de button 'Account verwijderen'


Inschrijven

Personen, die geïnteresseerd zijn in fotodate.nl, kunnen zich snel en eenvoudig inschrijven op de site. Op de startpagina, onder het kopje "Registreer om leden van fotodate.nl te benaderen!, kan men de persoonlijke gegevens invullen alsook een gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze. Na geklikt te hebben op "start nu", kan men direct van start om andere leden van fotodate.nl te benaderen.


Gratis lidmaatschap

Leden met een gratis account oftewel de "trial" leden hebben op deze datingsite de mogelijkheid om bijvoorbeeld een account aan te maken en te bewerken, men kan foto's toevoegen en verwijderen van het eigen profiel en men kan browsen op de website. Verder heeft men ook de mogelijkheid om standaard foto's van andere leden te bekijken, chats te sturen en te reageren op chats van andere leden. Men heeft ook de mogelijkheid om winks te sturen en te ontvangen en leden toe te voegen aan een vriendengroep of personen juist te blokkeren. Middels het aanmaken van een gratis account, kan men snel en makkelijk in contact komen met andere leden van fotodate.nl.


Gold en VIP leden

Leden met een Gold account op deze site, hebben dezelfde mogelijkheden als de trial leden. Daarnaast kunnen zij ook een onbeperkt aantal e- mails en winks sturen naar andere leden en beantwoorden. Men heeft de mogelijkheid om profielen van andere leden te bekijken en zonder beperkingen gebruik te maken van de voice en videochat optie. Deze leden hebben ook de mogelijkheid om hun account up te graden naar een VIP account. Met een VIP account kunnen leden veel meer op de website, dan leden met een trial of Gold account. VIP leden vallen op in de menigte en worden benadrukt in de zoekresultaten en galerijen van alle leden. Deze leden worden als speciaal gemarkeerd op de homepage van andere leden en men kan communiceren met Gold en Trial leden. VIP leden komen ook te staan in de speciaal daarvoor bestemde aanbevolen profielen galeries.


Betrouwbaarheid

Gegevens van gebruikers worden opgeslagen op speciale beveiligde servers in een van de landen van de Europese Unie. Verder worden gegevens niet verkocht of verstrekt aan derden. Gegevens van gebruikers worden alleen gebruikt om de dienstverlening optimaal te kunnen bieden aan gebruikers zoals overeengekomen middels de fotodate.nl gebruikersovereenkomst. Verder wordt de credit card informatie van gebruikers doorgegeven via een beveiligde verbinding aan de betaal provider. Daarnaast is alle communicatie tussen de leden van fotodate.nl privé, veilig en niet gecontroleerd. Nieuwe profielen worden ook handmatig goed gekeurd voor activering. Hierdoor probeert men nep profielen zoveel als mogelijk te weren van de site.


Contact gegevens

Gebruikers en of geïnteresseerden, die contact wensen op te nemen met de klantenservice van fotodate.nl, kunnen het online contactformulier van deze site invullen. Dit formulier kan men benaderen door aan de onderzijde van de startpagina van de site te klikken op "ondersteuning" en bij de veelgestelde vragen op "hoe kom ik in contact met de klantenservice?". Hierna kan men het contactformulier invullen en versturen naar de klantenservice oftewel supportteam.


FotoDate Reviews

  Wegwezen daar en snel

  Kreeg meteen een melding dat het niet veilig is

  Sterke punten
  Geen

  FotoDate- oplichtersbende

  Het merendeel van de profielen is fake, ze zijn te mooi om waar te zijn en de meeste zijn dus ook niet waar. Ik kreeg ontzettend veel reacties van de mooiste vrouwen en als je er dan op reageert wordt je gewoon aan het lijntje gehouden om maar zoveel moglijk credits (a € 1,00 per stuk) uit j zak te kloppen! Ik ben er helemaal klaar mee

  Zwakke punten
  Oplichterspraktijk.

  geen gratis site

  Fotodate is niet gratis. Om te communiceren moet je betalen. Tenminste word ik gestuurd naar betallingslink als ik een email wil sturen.
  Wist niet dat deze site gewoon verkeerde info geeft..

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  concept is slecht, dus ondanks veel ervaring met reviews van dating sites heeft men totaal verkeerd beeld hoe het zou moeten. NIET GRATIS.

  slechte zoekfunctie man

  hmm

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  slechte zoekfunctie

Bezoek FotoDate

Schrijf je eigen review