FetLife BDSM - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 december 2020
FetLife BDSM Logo
  1. FetLife BDSM informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Zoekfunctie
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. FetLife BDSM Reviews
  8. Schrijf ook een review over FetLife BDSM

Niet tevreden over FetLife BDSM? Probeer dan eens BDSM Chats.

FetLife BDSM informatie

FetLife BDSM is een unieke dating site welke voornamelijk gefocust is op het contact brengen van mannelijke en vrouwelijke BDSM liefhebbers met elkaar. Lijkt het je spannend om kinky chatberichten uit te wisselen met andere gelijkgestemde gebruikers of wil je een spannende BDSM seks date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op FetLife BDSM. Wie weet heb je vandaag al een uitdagende spannende BDSM date om naar toe te gaan.

Fetlife is een bdsm community voor chatten en het leggen van contact met andere gebruikers in de wereld van bondage, slaven, meesters en meesteressen. Je komt dus in een opwindende wereld terecht vol spanning en soms geile, pijnlijke ervaringen. FetLife en BDSM is niet voor iedereen. Niet iedereen vind het opwindend of spannend, maar je kunt gerust proberen of het iets voor je is, je kunt gemakkelijk bdsm en sm contacten maken en vragen stellen over bondage sex en bondage kleren en andere leuke en opwindende bdsm zaken zoals het vastbinden van elkaar en bdsm kleding die je kunt gebruiken voor BDSM meetings en party's waar sm en bondage uitgeprobeerd worden. Een kijkje nemen in de sm community zonder verplichtingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest dan op deze site.

Gebruikers kunnen onder andere gebruik maken van de SM Chat & BDSM Chat mogelijkheden. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat familie of vrienden te weten zullen komen, dat je gebruik maakt van de diensten van deze site. De beheerders van de site doen er alles aan om je een veilige, discrete en anonieme online platform te bieden waar je over een weer spannende kinky berichten kan uitwisselen. Sommige personen houden het op het uitwisselen van chatberichten en weer andere kiezen ervoor om hun fantasieen uit te laten komen door elkaar te ontmoeten. Alles kan op deze unieke BDSM site.

FetLife BDSM Details

Hits: 171

URL: https://www.fetlifebdsm.nl/

Categorieën: BDSM

Reviews: 0

Doelgroep

FetLife BDSM Dating is, zoals de naam het reeds prijsgeeft, een dating site welke speciaal is ontwikkeld voor alle 18 plus BDSM liefhebbers. Personen die graag met andere mannen en vrouwen in contact komen voor spannende kinky seks momenten zijn op deze site op het juiste adres. De site zelf bestaat uit duizenden gelijkgestemde mannen en vrouwen, die net als jou ook op zoek zijn naar kinky chatcontact, seksdates en meer. Lijkt dit je interessant en wil je ook proberen een kinky date te scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op FetLife BDSM dating.

Aanmelden

Een ieder, die zijn of haar BDSM partner wil vinden via deze site kan zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden. Het aanmeldproces zelf neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'aanmelden'. Er komt dan een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen. Je treft dit formulier ook aan op de startpagina van de site zelf onder het kopje 'vrijblijvend aanmelden'. Je kunt in dit formulier je gebruikersnaam, werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht en geboortedatum ingeven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kun je dan klikken op het tabje 'aanmelden en deelnemen'. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het bijwerken van je profiel en het zoeken van geschikte BDSM dates.

Zoekfunctie

Vanwege het groot aantal BDSM liefhebbers op deze site kan het best een uitdaging worden om een geschikte man, vrouw of koppel te vinden waarmee je kunt afspreken of chatcontact mee kan onderhouden. Gelukkig hebben de beheerders van de site daaraan gedacht en een zoekfunctie geplaatst op de site. In de zoekfunctie van de site dien je in te vullen of je op zoek bent naar een man, vrouw of shemale. Daarnaast geef je ook aan in welke provincie de persoon woonachtig moet zijn en in welke leeftijdsklasse hij of zij moet zijn. Als laatst dien je aan te geven of je gebruikers wilt zien, die online met of zonder foto. Na alle gegevens verwerk te hebben kun je gerust klikken op het tabje 'nu zoeken'. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar interessante BDSM matches met wie je contact zou kunnen opnemen.

Profiel verwijderen

Personen, die vanwege de een of andere reden hun accounten wensen te verwijderen van de site, kunnen dit snel en makkelijk bewerkstelligen. Om je profiel te verwijderen van de site dien je te gaan naar de contact pagina waar ook het online contact formulier te vinden is. Hier kan je dan klikken op het tabje 'Wilt u nietmeer deelnemen en al uw gesprekken beeindigen klik dan hier.' Na hierop geklikt te hebben wordt je profiel per direct verwijderd van de database van de site.

Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van FetLife BDSM dating? Dan kun je gerust via het online contactformulier van de site contact opnemen met de klantenservice van de site. Je kunt dit formulier benaderen door op de startpagina van de site allereerst te klikken op het tabje 'meer' en dan vervolgens op 'contact'. Er komt dan een online contact formulier tevoorschijn waar je je naam, werkende e-mail adres en bericht in kan verwerken. Na de verificatiecode ingevuld te hebben kun je je bericht versturen naar de klantenservice van de site. De medewerkers van de klantenservice proberen op hun beurt zo snel als mogelijk en zo correct als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Maak nu een gratis account aan op FetLife BDSM

Reviews en Ervaringen over FetLife BDSM

Er zijn nog geen reviews geschreven over FetLife BDSM

Schrijf ook een review over FetLife BDSM

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou FetLife BDSM aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou FetLife BDSM aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek FetLife BDSM


Home » BDSM » FetLife BDSM