Chat FF - 10 Reviews

Last updated: 4 juli 2017
Chat FF Logo

10% aanbevolen, 10 Reviews

  1. Chat FF informatie
  2. Chat FF Reviews
  3. Schrijf ook een review over Chat FF

Niet tevreden over Chat FF? Probeer dan eens MatchWereld.

Chat FF informatie

Chat-ff is een gratis 18+ chatsite, zonder poespas, zonder popup reclames, toolbars en sex getinte foto's en video's.

Chat FF Details

Hits: 1610

URL: http://chat-ff.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 10


Maak nu een gratis account aan op Chat FF

Chat FF reviews (10):

Chat FF - Slechte chat

0

Review:
Ik kreeg hier al heel snel een ban. Waarvoor is me tot op de dag van vandaag nog niet bekend. Maar goed interesseert me ook niet.

Waar ik me wel kwaad over maak ik dat ik hoofdmod ben van een andere chatbox: knoeters, en waar ik nu chatters krijg die van chat ff afkomen. Deze chatters zijn meer dan welkom. En kunnen bij ons altijd met plezier chatten. Maar wat me tegen de borst stuit is dat ik van deze chatters moet horen dat de admins lopen te schelden over onze chatbox tegen hun chatters op scroll. Vooral ook omdat ik al maanden niet meer op hun chatbox kom. Ik vind dit erg kinderachtig en super onprofessioneel om op scroll zo een andere chatbox af te kraken. Vooral omdat knoeters chatt ff totaal niet in de weg zit.

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
te veel om op te noemen.

Angret beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - hoerenloper

1

Review:
gm samen
ik ben redlady kom soms op chatt ff
later kom boerhenk in me prive
en type dan
je ben een smerige hoerenloper van chatt ff
dus altijd een hoer op chatt ff en doet nog meer enz
laat boerhenk maar bannen op chatt ff
groetjes redlady

Chat FF - geband

0

Review:
ik deed niks verkeerds word je al gelijk geband
ben er 2 keer geweest op chatt ff
vind het waardeloos chatsite
zal er zeker nooit meer komen daar
groet iemand

Sterke punten:
te cammen is waardeloos

Zwakke punten:
niemand kom daar ooit maar dan geband

Chat FF - misbruikt

0

Review:
watergeus kom steeds in me prive
ik ben geen homo
laat die watergeus maar blokeren op chatt ff
en de admins zijn fake s
groet boerhenk

Sterke punten:
te veel fake s

Zwakke punten:
o voor chatt ff

boerhenk beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - Topsite.....

1

Review:
De titel van dit stukje is sarcastisch, maar ik denk dat dit later tot uiting komt.

Na eens een tijdje op de "topsite" meegelezen te hebben, zijn mij wat dingen duidelijk geworden.
Ik las diverse malen dat de heer FF het steeds vaker heeft over de site van gebanden, genaamd Chatplaza. Los van het feit dat het erg onprofessioneel is om over andere sites te roddelen,gaat de heer FF gemakshalve voorbij aan het feit dat op zijn eigen meer gebanden teruggekeerd zijn dan waar dan ook. En hij klampt zich er angstvallig aan vast omdat er anders helemaal geen bezoekers meer komen.
Het is werkelijk te sneu voor woorden om te zien hoe de heer FF zich in allerlei bochten wringt om maar te zorgen dat die chatters blijven.
Sommige chatters mogen anderen schofferen en de heer FF lacht dan hartelijk mee, waarschijnlijk uit angst. Ingrijpen doet ie alleen bij de chatters die niet op zijn hand zijn.
Van enige nuance is bij de heer FF totaal geen sprake.
Zo las ik dat een geliefd chatter, ik zal de naam achterwege laten, een andere chatter zwaar schoffeerde en de spot dreef met zijn/haar aandoening en mocht het gewoon blijven doen. De chatter die dat deed behoord immers tot de incrowd en daar treedt je immers niet tegen op. Stel dat ze een ban krijgen. Das dan een chatter minder en er zijn er al zo weinig.
Dan even iets over het slijmerige gedrag van sommige chatters.
Er zijn chatters die echt alles doen om in een goed blaadje te komen bij de heer FF. Waarschijnlijk omdat ze op andere sites uitgekakt zijn en chat-ff als enige optie hebben om nog te chatten. Het geslijm druipt er werkelijk van af en vermoedelijk zit de heer FF dan met een erectie, en een biertje, achter zijn pc.
Het achterbakse gegroet van die slijmballen is echt ziekmakend, maar ze zullen er wel een bedoeling bij hebben.
Dat zijn chatters met een dubbele agenda die waarschijnlijk hopen ooit eens de macht in handen te krijgen.
Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig
Nu ik het over achterbaks heb, het volgende wat mij opviel.
Ik las een tijdje geleden op scroll dat zelfs de privegesprekken worden gelezen door de heer FF. Het zal vast een foutje geweest zijn om dat op scroll te zetten. Ik wijt dat maar aan het overmatige drank(mis)bruik van de heer FF. Tip voor de heer FF. Als je gedronken hebt, moet je niet op scroll komen. Komt ellende van.
Verder valt het mij op dat de heer FF meer stuk maakt, dan dat zijn admins goed kunnen maken.

Dit was het voor nu even.
Wellicht zal ik een andere keer wederom "reclame" maken voor deze "topsite"


Sterke punten:
Zijn die er?

Zwakke punten:
"uitstekende" beheerder

Biertje beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - lachwekkend

2

Review:
Maak je toch niet druk Er zijn maar 5 rooms, waar amper 10 chatters in 1 room zitten (de andere 4 rooms zijn altijd volledig leeg)
Wat admin 'slurp c.s' betreft.... ooit stopt dat en waar ga je dan heen in je eeuwig donker eenzaam hol?

itsme beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - Eeuwige onterechte ban

1

Review:
Ik zat ooit met een chatmaatje privé te tikken, die op de scroll enkele (door de heer FF vanwege software fouten, onbedoelde) mogelijkheden aan het uittesten was. In dit geval het meermaals tegelijk in kunnen loggen in dezlefde room. Iemand die zich aangesproken voelde dat de nicks die dat maatje gebruikte, haar persoon betrof, deed daarvan beklag bij de heer FF (of een andere admin) en wat gebeurde? Jawel, zowel ik als mijn maatje kregen beiden een eeuwige ban. Waarbij IK met de software van de heer FF zou hebben geknoeid. Aangezien ik slechts een toeschouwer van een en ander was, kan ik dus niet anders conculderen dan dat de admins van chat-ff.nl mensen een ban geven op basis van veronderstellingen en niet van feiten. Het geeft ook wel een beetje aan dat de admins op chat-ff een gewoon handelen vanuit een soort machtspositie met als motto 'achter elke boom schuilt een vijand' . Ik ken inmiddels al meerdere mensen die daar ook een ban kregen en inmiddels zo wijs zijn, daar nooit meer terug te keren.

Sterke punten:
Nog geen ontdekt

Zwakke punten:
Overspannen en soms schizofreen acterende admins.
Veel fouten in de software

Jos ¥ beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - Hoezo normen/waarden/respect.....

1

Review:
Hoe laag ben je gezonken als je in de openbare scroll een chatter eerst monddood maakt met dreigementen en vervolgens met de vinger op de ban-knop deze chatter gaat provoceren?
Dan ben je afgedaald tot het niveau van admin/mod in Chat-FF.
Een van de admins/mods vond het nodig om mij respectloos te provoceren, te bedreigen en te bestoken met hatelijke opmerkingen in de openbare scroll.
Aangezien dit dus in de openbare scroll plaatsvond, vind ik het geen probleem om haar naam te noemen; het betreft Yasmin, die mij eerder al eens een keer een ban gaf.
De reden voor dit alles is het feit dat ik de gewoonte heb om ’s ochtends mijn laptop aan te zetten en dan de programma’s te activeren die ik wil gebruiken.
Dit betreft onder andere chatprogramma’s waar ik dan niet uitlog als ik ergens anders mee bezig ben omdat ik telkens in- en uitloggen klinkklare onzin vind.
En juist dat is de reden waarom Yasmin het een tijdje geleden nodig vond om mij een ban te geven en afgelopen zondag (05 02 2017) kennelijk in een sadistische bui was en het dus nodig vond om mij in de scroll aan te vallen, te bedreigen en te provoceren.
Jammer voor haar: ik laat me niet provoceren, dus die ban die ze in gedachten had kon niet gegeven worden.
Toen ik Yasmin liet weten dat nergens in de chatregels van Chat-FF staat dat men verplicht is om in de scroll te typen of dat men bij niet deelnemen aan het gesprek uit dient te loggen kreeg ik tot mijn verbazing te lezen dat zij bepaalde dat het mij tijdens haar dienst niet toegestaan is om online te blijven als ik niet in de scroll chat.
Hier staat recht tegenover dat Jeanny onlangs desgevraagd liet weten dat iedereen ingelogd mag blijven zonder te chatten, zo lang de kamer niet vol is.
Toch wel heel vreemd dat niet voor iedereen dezelfde regels gelden en nog vreemder dat admins/mods eigen regels toevoegen die nergens op de site vermeld staan.
Haar laakbare gedrag is de reden waarom ik twee dagen later mijn credits rond ben gaan strooien en uiteindelijk voor altijd afscheid heb genomen van deze chat waar de woorden ‘normen, waarden en respect’ kennelijk niet gelden voor de toezichthouders.
Toen mijn credits op waren heb ik de volgende tekst geplaatst:
‘’Na alle hatelijke vernederingen en dreigementen van Yasmin in de openbare scroll met daarbij de mededeling dat het klachten regent over mijn gedrag (dit lijkt me onwaarschijnlijk, aangezien hier hooguit 20 chatters komen), heb ik besloten om deze chat voor altijd de rug toe te keren. Nu hoeft dus niemand mij meer te negeren of hatelijke opmerkingen over mij te maken en kan het geroddel beginnen.’’
Nadat deze tekst was geplaatst volgde een ban, die overigens volstrekt overbodig was want ik had tenslotte duidelijk aangegeven dat ik voorgoed afscheid nam.

Mocht iemand interesse hebben in de chatlog waarin Yasmin zich zo fantastisch misdroeg, dan stel ik die gaarne ter beschikking……….

Sterke punten:
< je leert eindelijk de mens achter het toetsenbord echt kennen….
< hoe leuk is het om te lezen dat in de categorie ‘Erotische Contacten’ Chaf-ff vermeld wordt als een gratis 18+ chatsite, zonder poespas, zonder popup-reclames, toolbars en sex getinge foto’s en video’s. (Dit heb ik niet bedacht, maar zo staat het op de pagina waar je nu zit te lezen) &#61514;

Zwakke punten:
Er is alleen een ban-optie beschikbaar voor admin/mod om chatters te bannen en niet omgekeerd…….

Marijke beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - Excuus !

0

Review:
G'aaf lieve chatters,

Als jullie vinden dat ik een waardeloze en onbeschofte admin ben, dan kan ik niet meer dan jullie groot gelijk geven!

Ik bemoei me met zaken die mij niet aangaan en eigenlijk heb ik meer de macht in handen dan FF zelf.

Ook de andere admin, Ya(s)dmin zoals ik ‘r altijd noem, heb ik zover weten op te stoken dat ze chatters op de chat uitscheldt en beledigt en heb ik zelf, ja heel eerlijk zelfs STIEKEM(!!), een geliefd chatter een mogelijk levenslange ban bezorgd.

Als FF /John de Loser of is het Vogels? mij m'n adminschap laat behouden - en daar twijfel ik niet aan - dan lopen nog nog meer chatters de kans een ban van mij te krijgen en dan houdt het voor Chat-FF helaas op want zonder chatters heb je immers niets aan een chatbox.
Ik heb nog even overwogen mijn ontslag in te dienen als admin maar daar is mijn ego te groot voor en ik kan maar moeilijk afstand doen van mijn genotsknobbeltje: de banknop.

Ik wens jullie nog veel plezier op Chatplaza waar ik zelf ook altijd de beest uithang.

Groetjes van Slurp, ook bekend als Frysian en/of Eye op CP !

Sterke punten:
Ervoor zorgen dat de échte chatters weer terugkeren naar Chatplaza om Chat-ff hartelijk uit te lachen met het onprofessionele gedrag.

Zwakke punten:
Mods en admins die zich opgepast mengen in gesprekken op scroll en daarbij onbeschofte uitlatingen doen; een eigenaar die er niet voor terugdeinst privegesprekken te volgen.
Onbeschofte chatters vrij baan geven en de fatsoenlijke chatters zo snel mogelijk voor altijd bannen.

Ben vast nog veel minpunten vergeten:-))

Slurp c.s. beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Chat FF - Machtsmisbruik

3

Review:
Zonder enige aanwijsbare reden delen de admins daar een ban uit en gaan ze voorbij aan hun eigen "regels".
Ook laten admins zich in het openbaar, denigrerend en beledigend, uit over chatters die volgens hun te weinig typen.
Er zijn notabene admins (hé "heer" Slurp, Frysian of Eye) die zich zelf niet kunnen gedragen in andere chatboxen zoals ChatPlaza en waar de eigenaar van Chat-FF de goorheid heeft om zijn vrouwelijke admins en mods eerst op cam te keuren.

Ik zou iedereen willen aanraden geen gebruik meer te maken van deze, zogenaamde, nette en eerlijke chatbox !

Sterke punten:
je kunt niet inloggen met meerdere namen of anoniem IP

Zwakke punten:
Admins en mods zijn absoluut niet neutraal en maken ongepast gebruik van hun genotsknobbel: de banknop

Ook kiezen zij duidelijk partij en laten ze zich gebruiken door andere, in hun ogen, symphatieke chatters.
Kinderlijk en onvolwassen gedrag dus.

Rebel beveelt Chat FF NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Chat FF

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Chat FF aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Chat FF aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Chat FF


Home » Sexdating » Chat FF