Reviews van deze auteur

Overspannen Admin ?

Review over ChatPlaza

Ik chat al sinds een jaar of 5 in spartelmeer, met veel plezier. Eeen room waar mensen elkaar vaak op sarcastische wijze de waarheid zeggen. Waar mensen dus sneren uitdelen maar ook incasseren.
Tot een maand geleden een delegatie chat(s)ters uit zombies elke dag mij (en anderen) kwamen treiteren. In het begin reageerde ik op de provocaties, waardoor het dreigde te escaleren. JUist toen ik (en anderen ook) niet meer reageerden werd ik 'zomaar' 3x geband, terwijl ik zelfs al uitgelogd was.
Dat bleek door Istatwat te zijn gebeurd, die in eerste instantie aangaf van niets te weten, zich later en plein publiek versprak. De laatste weken is zelfs admin Istatwat actief bezig met treiteren en uitlokken. En ziedaar ... om niets krijgen 3 personen een ban. Een om dat die alleen maar tikt dat ze het flaauw en kinderachtig vindt. Bij latere navraag stond iedereen verbaasd over die bans.
Uiteraard wist Istatwat ook nu weer van niets, zo onschuldig. Riep wel dat hij aanniemand verantwoording wilde/hoede af te leggen. Dat hij nou eenmaal de macht heeft. Als dit de wijze is waarop plaza omgaat met chatters is het in een paar jaar diep gezonken. MIj lijkt een half jaartje rust voor Istatwat wel op zijn plaats. (welgemeend advies)

Zwakke punten
Partijdigheid bij de admin....

reacties: