Reviews van deze auteur

Genoeg is genoeg

Review over ChatPlaza

Ze mogen eerst en vooral de informatie in deze site over chatplaza eens dringend aanpassen. Je bent immers WEL verplicht om je te registeren en ook VERPLICHT om je telefoonnummer door te geven. Verder staat er dat je gewoon kan uitschrijven want dat je geen account hebt... Je hebt daar WEL een account. Eens je geregistreerd bent en ze dus weer een slachtoffer binnen gehaald hebben, komt de volgende stap.... je wordt constant gestoord in de chat met de onophoudelijke vraag om te BETALEN. Je kan dit natuurlijk wel negeren maar vele mensen zijn al in de val getrapt en betalen om premium-lid te worden. Maar, betalen??? Voor wat??? Om een hoop onzin in de rooms te
lezen van een bende onderontwikkelde mensen? Om in een room te zitten met 75 tot 150 chatters waar soms amper 3 mensen iets typen? Wil je echter graag met perverten chatten en met gehuwde mannen en vrouwen die enkel op een scharrel uit zijn... dan zit je daar goed. Maar anders geef ik je echt de raad om daar weg te blijven. Het enige waar Chatplaza is voor opgericht, is om geld uit je zakken te halen, om je te verleiden om betalende seks te hebben in hun camsite of om je te lokken naar online hun gok automaten.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: absurd!!!

Beste Dirk, ze schreef 'zero' met 1r hoor ;) Trouwens, wat kom jij hier eigenlijk zitten zeveren als je nooit op Chatplaza bent geweest?

Review: absurd!!!

Beste Dirk, je verwijt Fashion dat zero met 1r is, terwijl ze wel degelijk zero met 1r schreef... Verder vraag ik me af waarom jij hier komt zeveren op mensen hun reviews als je nog nooit op Chatplaza gezeten hebt?

Review: absurd!!!

Dirk toch, je kan een reeds geplaatste reactie NIET meer aanpassen.

Review: absurd!!!

Nee een reeds geplaatste review kan je niet aanpassen dombo.

Review: HaHa

Bedankt om dit even te verduidelijken! Er waren hier een paar smurfen die beweerden dat IK onder verschillende namen al die reviews schreef. Ik heb idd daarvoor de nick 'Nevermind' genomen maar dat is al meer dan een jaar geleden! Ook de naam 'itsme' maar dat is zelfs al 2 jaar geleden! De reden? Omdat ik begot niet meer wist welke naam ik hier ooit genomen had en dus een andere pakte. Door nu op mijn naam 'Ella' te klikken wist ik dat nu dus wel weer. Bedankt Rochelle want nu kan ik bewijzen dat ik niet die persoon ben die hier alle dagen onder andere namen admins komt uitschelden!

Review: Time To Say Goodbye - Andrea Bocelli

Volledig eens met Mathieu. Trouwens, er zijn genoeg mensen die géén ban gekregen hebben en ook hun negatieve ervaringen komen melden. Ervaringen zoals in de periode dat men verplicht was om telefoonnummer te geven bij registratie. Of zoals het nu gaat, dat je voor alles en nog wat moeten betalen. Er zijn trouwens genoeg mensen die een ban krijgen en zo weer terug in de chat kunnen via VPN, zoals ik :) Maar ik doe het niet omdat ik het daar gewoon heb gehad, het hoeft voor mij niet meer. Als ik me daar alleen nog zit te ergeren, dan zou ik maar gek zijn om daar nog 1 seconde van mijn tijd te verdoen.

Review: Ajala

Wou eens gaan kijken maar er bestaat op het hele internet geen enkele chat die icecub heet.

Review: Ajala

Dat je niet in de http balk moet tikken om iets te zoeken weet ik ook wel ;) Maar als je gewoon 'chat icecub' intikt of 'icecub chat', dan vindt google daar niets van. Test het zelf maar eens uit. Als je echter icecub.nl/chat intikt dan wél. Maar dat had jij het in je eerste reactie niet vermeld.

Review: Genoeg is genoeg

Beste JJFlash, lezen is duidelijk je sterkste kant niet. Ten eerste had ik het over deze site toen ik het over aanpassen had en niet over de site van plaza. Ten tweede insinueerde ik nergens dat je MOET betalen, ik dacht dat ik duidelijk schreef dat je de zeurende vraag om te betalen kan NEGEREN.
Dat Chatplaza commercieel is, legde ik zelf ook al uit in mijn reactie, daar hoef je me dus niet nog eens voor in te lichten. Wat mijn nicknaam betreft, ben ik ook duidelijk dacht ik... er staat immers: Never mind ;)

Review: Genoeg is genoeg

Observer, welke chatbuddies... ten eerste had ik die niet want dat interesseerde me niet en ten tweede heb ik mijn account daar opgezegd.

Review: Eindelijk

Waarom bedank jij Istat? Istat had een chatvriendinnetje Kaitlin. Dat mens lokte tegen iedereen ruzie uit, daarna ging ze janken bij Istat die op zijn beurt de chatter in kwestie een ban gaf, ook al wist hij niet wat er juist gebeurd was. Kaitlin ging bij hem janken en Istat bande op haar commando.

Review: Bevelander is over de zeik!

Eigenlijk hebben we dus aan dat stelletje onbenullen en etters zoals jij, te danken dat de ongeregistreerde rooms
verdwenen zijn.