Eindelijk

Gerechtigheid.
Eindelijk.
Na jaren van onprofessioneel handelen is Ajala ontslagen. Ze werkte diverse collega's buiten. Machtswellust.
Ze bande geheel onterecht vele chatters. Op zeer infantiele wijze hield ze zich lang staande.
Het is eindelijk afgelopen.
Dank Bevelander. En dank Istat.

Sterke punten
Ajala en haar schoothond Lowlander ontslagen.

Zwakke punten
Registratie met 06

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

3 reacties

Ik mag hopen dat Ajala niet terug komt als zijnde admin. De chat is stukken verbeterd met de nieuwe maatregelen. Er gaan geruchten dat haar Vriendin Marga admin gaat worden. Mag ook hopen dat dat niet gaat gebeuren, aangezien het dan opnieuw vriendjespolitiek gaat worden.

Waarom bedank jij Istat? Istat had een chatvriendinnetje Kaitlin. Dat mens lokte tegen iedereen ruzie uit, daarna ging ze janken bij Istat die op zijn beurt de chatter in kwestie een ban gaf, ook al wist hij niet wat er juist gebeurd was. Kaitlin ging bij hem janken en Istat bande op haar commando.

Nevermind zegt hier een waar woord! Kaitlin is juist met die indo datisniets gegaan omdat hij een admin is. Die zitten nu heer en meester te spelen op hun eigen nieuwe gemaakte chatsite (waar ik geen reclame voor ga maken)! Isdatniets die zit al menig keren mensen te ronselen op chatplaza ;-).

De problemen zijn mede door istdaniets gekomen en die was het zinkende schip allang verlaten samen met zijn steun en toeverlaat de ketting rokende Kaitlin (echte naam Sabina). Lol stokoude dikke heks met een dikke peukel op der vette neus die Sabine heet hahaha moet niet gekken worden. Die vrouwen zoeken vele nog omdat ze daar nog een appeltje mee hebben te schillen en geef ze eens ongelijk, de ouwe lelijke heks kwam alleen maar stoken en zieken!

Ik vind dat JJFlash zijn verwachtingen moet aanpassen, hij zit in deze review zich af te geven en op een andere review van Nevermind reageert hij schijnheilig met dat ze haar verwachtingen moet aanpassen omdat dit allemaal zou staan in de algemene voorwaarden. Daar staat niets in over betalen hoor of 06 nummers, dat is ook schending van de privacy! Nog over de contact gestoorde figuren die andere lastig vallen! Hij zal zelf wel 1 van die smerige prive stalkers zijn die niet wil betalen voor een hoer maar wel de hele dag met zijn leutertje uit de broek vrouwen vragen hoe oud ze zijn hahahahaha.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden