HaHa

Als je op de naam kijkt, van diegene die een review heeft geschreven, zie je precies wie de persoon nog meer is.
Ranzige Anita heeft dat niet door, maar Tim, Herman, Resi zijn allemaal dezelfde persoon en die zijn tevens ook Ranzige Anita. Die naam en dan Admin willen zijn is precies een goede match met Meneer bevelander zelf, want die neemt zijn eigen ranzige praktijken ook niet zo nauw. Ranzige Anita is een gevaarlijk mens, ze maakt vriendschappen op plaza, zuigt info op, en zelfs ook nog de facebook van die mensen, plukt er kinderfoto's vanaf, speelt die door en de foto's van je kinderen vliegen de chat over. Ook dreigt ze regelmatig mensen met pas op anders gooi ik dat over scroll met foto's. Zijn ook screens van. Als zoiets Admin moet worden dan ziet het eruit. Dit gaat niet lang duren dan is Plaza aan zijn eind, mensen vluchten nu al.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Teveel om op te noemen

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

2 reacties

Bedankt om dit even te verduidelijken! Er waren hier een paar smurfen die beweerden dat IK onder verschillende namen al die reviews schreef. Ik heb idd daarvoor de nick 'Nevermind' genomen maar dat is al meer dan een jaar geleden! Ook de naam 'itsme' maar dat is zelfs al 2 jaar geleden! De reden? Omdat ik begot niet meer wist welke naam ik hier ooit genomen had en dus een andere pakte. Door nu op mijn naam 'Ella' te klikken wist ik dat nu dus wel weer. Bedankt Rochelle want nu kan ik bewijzen dat ik niet die persoon ben die hier alle dagen onder andere namen admins komt uitschelden!

Je kan met honderden verschillende namen (mannelijk vrouwelijk) van 18 tot 100 een review schrijven ,zolang je maar binnenkomt met een ander ip adres e.d.
Dat is niet zo moeilijk in dit tijdperk!
Sommigen doen of hun neus bloed,wat een toneelstuk ;)

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden