Topsite.....

Topsite.....

De titel van dit stukje is sarcastisch, maar ik denk dat dit later tot uiting komt.

Na eens een tijdje op de "topsite" meegelezen te hebben, zijn mij wat dingen duidelijk geworden.
Ik las diverse malen dat de heer FF het steeds vaker heeft over de site van gebanden, genaamd Chatplaza. Los van het feit dat het erg onprofessioneel is om over andere sites te roddelen,gaat de heer FF gemakshalve voorbij aan het feit dat op zijn eigen meer gebanden teruggekeerd zijn dan waar dan ook. En hij klampt zich er angstvallig aan vast omdat er anders helemaal geen bezoekers meer komen.
Het is werkelijk te sneu voor woorden om te zien hoe de heer FF zich in allerlei bochten wringt om maar te zorgen dat die chatters blijven.
Sommige chatters mogen anderen schofferen en de heer FF lacht dan hartelijk mee, waarschijnlijk uit angst. Ingrijpen doet ie alleen bij de chatters die niet op zijn hand zijn.
Van enige nuance is bij de heer FF totaal geen sprake.
Zo las ik dat een geliefd chatter, ik zal de naam achterwege laten, een andere chatter zwaar schoffeerde en de spot dreef met zijn/haar aandoening en mocht het gewoon blijven doen. De chatter die dat deed behoord immers tot de incrowd en daar treedt je immers niet tegen op. Stel dat ze een ban krijgen. Das dan een chatter minder en er zijn er al zo weinig.
Dan even iets over het slijmerige gedrag van sommige chatters.
Er zijn chatters die echt alles doen om in een goed blaadje te komen bij de heer FF. Waarschijnlijk omdat ze op andere sites uitgekakt zijn en chat-ff als enige optie hebben om nog te chatten. Het geslijm druipt er werkelijk van af en vermoedelijk zit de heer FF dan met een erectie, en een biertje, achter zijn pc.
Het achterbakse gegroet van die slijmballen is echt ziekmakend, maar ze zullen er wel een bedoeling bij hebben.
Dat zijn chatters met een dubbele agenda die waarschijnlijk hopen ooit eens de macht in handen te krijgen.
Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig:)
Nu ik het over achterbaks heb, het volgende wat mij opviel.
Ik las een tijdje geleden op scroll dat zelfs de privegesprekken worden gelezen door de heer FF. Het zal vast een foutje geweest zijn om dat op scroll te zetten. Ik wijt dat maar aan het overmatige drank(mis)bruik van de heer FF. Tip voor de heer FF. Als je gedronken hebt, moet je niet op scroll komen. Komt ellende van.
Verder valt het mij op dat de heer FF meer stuk maakt, dan dat zijn admins goed kunnen maken.

Dit was het voor nu even.
Wellicht zal ik een andere keer wederom "reclame" maken voor deze "topsite"

Sterke punten
Zijn die er?

Zwakke punten
"uitstekende" beheerder

Bezoek Chat FF Reviews over Chat FF

2 reacties

Het wordt steeds duidelijker:-) Kwam "mijn vriend Slurp" tegen als Bernie op chatplaza die zich nu schoon praat en de schuld in de schoenen van ff schuift.

ik kan niet anders als Biertje gelijk geven , de ene chatter word afgemaakt terwijl een ander gewoon openlijk kan blijven schelden en roddelen op de scroll
de weinige chatters die er soms inloggen , kruipen de eigenaar waarschijnlijk in zijn achterste , want ze kunnen alles maken en breken daar zonder gevolgen , pas als je er als "nieuw" lid inlogt merk je al snel hoe het daar aan toe gaat

Bezoek Chat FF Reviews over Chat FF

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Chat FF
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden