Afspraak.nl

Afspraak.nl is een unieke casual dating site welke speciaal is ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar. Het doet er daarbij niet toe of je single, in een relatie, getrouwd of welke relatiestatus dan ook mag hebben, een ieder is van harte welkom op deze datingsite. Je kunt hier terecht voor online seks afspraakjes, erotisch contact, seks dating, meer seksuele spanning en meer. Je treft op deze site duizenden andere gelijkgestemde mannen en vrouwen en dagelijks blijven er ook nieuwe leden bijkomen. Dit betekent dat de kans op het vinden van een spannende Afspraak.nl date vele malen groter is dan op andere soortgelijke datingsites. De site is verder veilig en betrouwbaar. De gegevens welke je verstrekt bij de inschrijving worden zeer secuur opgeslagen en onder geen beding verder verstrekt aan derden. De site biedt je dus een veilige en discrete online platform waar je over en weer spannende berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Hoe fijn is het niet om zorgeloos in contact te kunnen treden met andere gebruikers? Een ieder, die interesse heeft in de site kan zich uiteraard geheel gratis aanmelden op de site. Alle nieuwe leden krijgen daarbij ook een gratis account toegewezen waarmee ze hun profiel verder kunnen aanmaken, profielen van gebruikers kunnen doorzoeken en bekijken. Je hebt naast het gratis lidmaatschap ook de mogelijkheid om betaald premium lid te worden. Als premium lid heb je het voordeel, dat je profiel bovenaan in de zoekopdrachten verschijnt, je een onderscheidingsteken krijgt om je zichtbaarheid te vergroten en je krijgt ook nog vijf gratis ijsbrekers per dag. Al met al is Afspraak.nl super spannend. Via deze site kun je dus spannende erotische contacten leggen met andere gebruikers en als er een klik tussen jullie is ook nog met elkaar afspreken. Een site dus om een ieder warm aan te bevelen.

Doelgroep

Zoals de naam van deze dating site het al doet vermoeden, is Afspraak.nl in het leven geroepen voor volwassen mannen en vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen Spannende afspraakjes en meer. De gebruikers op deze site zijn net als jouw op zoek naar nieuwe vriendschappen, een serieuze relatie, liefde en erotiek. Ze zullen dus niet vreemd op kijken als je ze benaderd voor een leuke afspraak en meer. Lijkt deze site je interessant? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op afspraak.nl. Wie weet lukt het je om morgen al een leuke afspraak in de wacht te slepen met een vrouw of man naar keuze.


Aanmelden

Zowel mannen als vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van afspraak.nl en aldaar te klikken op het tabje 'word gratis lid'. Je zal dan de mogelijkheid krijgen om een online aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar de klantenservice. Je kunt dit formulier ook zelf benaderen op de startpagina van de site. Je treft het online aanmeldformulier onder het kopje 'word gratis lid, vind mensen in jouw regio'. In dit formulier kun je aangeven of je man of vrouw bent en of je zelf op zoek bent naar andere gelijkgestemde mannen of vrouwen. Je geeft verder aan in welk land je woonachtig bent en ook in welke regio. Als je dan vervolgens op het tabje 'bekijk profielen' klikt, dan kom je op een volgende webpagina waar je de registratie kunt voltooien middels je google account gegevens of je kunt je leeftijd, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres ingeven. Na je aangemeld te hebben wordt er automatisch een bericht verstuurd naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende afspraakjes en meer.


Prijzen

De diensten van deze dating site zijn overwegend gratis. Je kunt je gratis aanmelden op de site, gratis een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers bekijken. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd van gebruikers voor het versturen van berichten en meer. De kosten van de creditbundels zien er als volgt uit: 200 Credits, € 29 .99 400 Credits, € 49.99 900 Credits, € 99.99 2500 Credits, €249.99


Profiel verwijderen

Elke lid kan zich heel eenvoudig aanmelden op de site en hun profiel ook op dezelfde wijze, heel eenvoudig dus, verwijderen van de site. Het kan zijn dat je inmiddels een vaste partner hebt of dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik wil maken van de diensten van de site. De beheerders van de site vinden het altijd jammer, als leden zich uitschrijven, maar hun keuze wordt wel gerespecteerd. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op je account en dan te klikken op het tabje 'instellingen'. Op de pagina welke dan tevoorschijn komt kun je dan klikken op het tabje 'verwijder account'. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijdert van de databases van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je in bepaalde gevallen contact opnemen met de klantenservice van de site. Als je op het tabje 'contact' klikt kom je in eerste instantie eerst de meest gestelde vragen met antwoorden te zien. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, dan kun je middels het invullen van een formuliertje een bericht sturen naar de klantenservice van de site. In dit formulier vul je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp, e-mail adres en bericht in. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Afspraak.nl Reviews

  Veel nep foto’s

  Er gaan veel nepfoto’s rond
  Dus veel nepprofielen
  Slecht en heel duur

  Sterke punten
  Veel contacten

  Zwakke punten
  Duur en nep

  Op het moment dat ik wat kriti

  Die frustratie heb ik namelijk ook gehad. Stond op het punt het op te geven nadat ik benaderd werd door een paar te mooi om waar te zijn "echte dames" en na verschillende lange gesprekken die op niets uitliepen had ik het helemaal gehad. Het had mij al wat geld gekost dus wilde ik niet helemaal de moed opgeven. Ben toen kritischer gaan zoeken en zocht de vrouwen uit die juist het verschil maakte. Dat blijkt te werken, heb met 3 leuke vrouwen geappt en 2 spontane dates aan overgehouden. Dit waren echte normale vrouwen en niet fake. Maar ja, ze gebruiken overal wel nepprofielen om ons verslaafd te houden, zelfs Tinder en andere bekende grote dating websites. Mijn ervaring is dat het grotendeels als je maar kritisch zoekt toch echte vrouwen zijn en niet fake.

  oplichting

  afspraak.nl is een grote oplichters bende had het beter aan 555 Oekraïne kunnen geven had ik een beter gevoel aan overgehouden mensen trap er niet in krowaten en Bulgaren zijn op je geld uit een en al nep fake ze zijn niet een ster waard - een miljoen

  Sterke punten
  geen allemaal geld klopperij

  Zwakke punten
  honderd miljoen zwakke punten als je een slechte review schrijft flikkeren ze van de site af waardeloze site dat Afspraak.nl kunnen het beter afpakgeld .nl noemen

  FAKE

  Iedere dame lijkt wel ieder moment van de dag tijd te hebben om te reageren, alsof ze niet werken of sociaal leven hebben.
  Ze willen je beter leren kennen, maar stellen hiervoor geen vragen.

  Sterke punten
  Ehm….. niet

  Zwakke punten
  Op afspraak.nl krijg je geen date.
  Heb ook ergens anders reviews gelezen maar die zullen ze zelf hebben geschreven. Te veel geld aan besteed.

  Trap er niet in

  Allemaal Bulgaarse oplichters praktijken trap er niet in

  Sterke punten
  Oplichters Geen

  Zwakke punten
  Oplichters geen

  Oplichting

  Zeer beperkt en nepprofielen enkel erop uit om zoveel mogelijk credits uit je zak te stelen.

  Sterke punten
  Geen,

  Zwakke punten
  Weinig deelnemers en geen verversing, nep profielen.

  Fake

  Fake profiles made to keep you chatting without any result ever

  Sterke punten
  fake

  Zwakke punten
  fake

  Oplichting

  Je word echt opgelicht, veel nepprofielen.
  De positieve recensies zijn gewoon gekocht, deze regels worden of zijn nu veranderd.
  Niet intrappen dus!
  Het kost je alleen maar geld en je wordt aan het lijntje gehouden, zodra je je mailadres geeft veranderen ze deze in sterretjes, alles wordt dus gecontroleerd. Hou je geld dus op zak!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Snel door da je opgelicht wordt

  Nep, nepper, nepst!

  Zoals anderen hier op de site al schreven, pure oplichterij! Alleen maar nepprofielen.

  Sterke punten
  Veel nep profielen

  Zwakke punten
  Alles is nep, gericht op geld aftroggelen

  FAKE EN OPLICHTERS ZIJN HET !!!

  ik heb vermeld dat ik klacht ga indienen over hun praktijken,, intussen heeft er voor gezorgd dat ik geen mails meer kan versturen naar mail adres ! Ze zijn bovendien te laf om hun te verdedigen ! gewoon een bende oplichters, bij interesse stuur ik mijn mail adres samen kunnen we een halt toeroepen naar zulke praktijken ! bekijk ook de reviews op ' afspraak.nl trustpilot' allemaal hetzelfde verhaal !!! schandalig hoe dit nog kan , laat ons samen een halt roepen naar deze oplichters !!!!!

  Sterke punten
  GEEN HELEMAAL GEEN ! ZERO ! nog niet eens 1 ster waard 0.00 sterrren !

  Zwakke punten
  OPLICHTERSPRAKTIJKEN

  OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!!

  KOOP GEEN CREDIET BIJ DIE BENDE OPLICHTERS !!!!! lees ander revieuws, iedere 1 € dat je aan afspraak nl uitgeeft is verloren !! IS DIT NIET DUIDELIJK GENOEG ?
  en al u mij niet gelooft zoek dan ook op google ' afspraak nl trustpilot revieuw' het spreekt boekdelen

  Sterke punten
  oplichterij !

  Zwakke punten
  EERLIJKHEID !

  Pas op! Afspraak.nl is een hoax

  Afspraak.nl plaatst nep profielen. Deze “bezoekers” bestaan niet maar zijn operators van het bedrijf achter de website. Trap er niet in! De fotos zijn vaak van andere (porno) websites.

  Oplichting

  Aangemeld om te proberen en het viel mij direct op dat het foute boel was. Elk profiel wat je bezoek reageert zeer snel met een bezoekje en een berichtje (ALLE bezochte profielen deden dat). Dat terwijl er nog geen foto op mijn eigen profiel stond. Dat gedrag komt op geen enkele datingsite voor, zelfs niet met foto op het eigen profiel, immers sommige profielen zijn gewoon niet altijd actief of zelfs volledig inactief. Mijn anonieme profiel was laten we zeggen zeer populair en zelfs reacties van verliefd zijn, lol. Wat een bullshit. Ik lees hier, beheerd door fake vrouwen, daar moet ik dan ook om lachen... wishfull thinking. Denk zelf voor een heel groot deel geautomatiseerd met bots, of anders hele dikke lelijke computernerds. In ieder geval 100% oplichting. Haal ook maar eens enkele fotos door Tineye.com dan kom je al snel op de volledige foto sessies van deze amateur dames terecht (denk dat de meeste niet op de hoogte zijn van het misbruik en plaatsen van deze fotos).

  Sterke punten
  Geen. Voor amateurfotos kun je wel betere sites vinden

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters

  Alle profielen zijn nep… ze houden je aan de praat
  Geen date geld terug is vermeld maar kan je nergens aanvragen
  Opgelet oplichting!

  Sterke punten
  Algoritme

  Zwakke punten
  Oplichting

  Kansloos en oplichting, trap er niet in!!

  Volstrekt kansloos, van diverse dames krijg je exact dezelfde berichten. Niets is spontaan. Ws hebben ze database waar ze berichten kunnen aanvinken om te versturen. Tijdrekken om je credits afhandig te maken. Gewaarschuwd mens telt voor twee, dussss....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Dikke scam met z'n allen daar

  Oplichters

  Veel nep profielen en na een jaar geen date maar je geld krijg je ook niet terug wand dan zeggen ze dat je niet aan de voorwaarden voldoet. Zeer slecht niet aan te raden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Afspraak.nl is nep

  Deze dating site zou aangepakt moeten worden, de vrouwen daar zijn allemaal nep ze zullen nooit met je afspreken ze zorgen er voor dat je de eerste dagen blijft praten en als je vraagt om een stap verder te gaan zeggen allemaal het zelfde “nee is te vroeg, maar we gaan zeker afspreken want ik vind je echt heel leuk “ en het aparte op deze site is alle dames waar ik de profiel van hebt bekeken sturen mij binnen 5 minuten een uitnodiging voor een chat , dit is echt nog nergens bij een ander dating site gezien , ik kan echt met 99% zekerheid zeggen dat alle dames woorden betaald door deze dating site, want je betaalt per bericht 20 credits en dus als je heel snel een date zou hebben buiten de site dan verdienen ze niets, en ik heb ook van twee dames exact het zelfde berichtje gekregen met de zelfde spelling fout, het is zonde van je tijd en geld trap er niet in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting ik vraag me af waarom de overheid niets doet

  Oplichterij

  Een en al oplichterij, mensen die niet willen afspreken, overal omheen praten, en email of telefoon nummers worden gecensureerd, dus afspreken is ook niet echt mogelijk.

  Sterke punten
  Naaktfoto's

  Zwakke punten
  Alles is oplichterij,\\r\\nDate garantie, moet je eerst mega veel geld uitgeven, dan zou je het terug krijgen, zonder date

  Mannen besodemieterij

  Oplichterij.Het moet bij wetgeving gestopt worden dat mannen zo besodemieterd en opgelicht worden door dit soort websites.Voor vrouwen wordt alles in het werk gesteld om hen te beschermen.Mannen durven niet voorzichzelf op te komen, omdat ze in een kwetsbare positie zitten. Daar wordt gretig misbruik van gemaakt. De overheid moet zich kapot schamen dat dit al jaren en jaren zo door kan gaan. Wanneer wordt er eens wat meer voor mannen opgekomen? En dan heb ik het ookover situaties in de huwelijkse en relationele sfeer. Ook daar trekken mannen vaak aan het kortste eind omdat ze niet stiekem en gemeen handelen zoals vrouwen wel vaak doen.Met als gevolg wanhoopsdaden van mannen die b.v. hun gezin uitmoorden of (ex)partner. Dat is niet voor niets. Ze zijn op wat voor manier hier toe gedreven door de gemene doortrapte streken en leugens van hun partner. I rest my case.

  Sterke punten
  Ze kunnen goed mannen oplichten.

  Zwakke punten
  Ze lichten mannen op.

  Grote bullshit

  Inderdaad een grote oplichters bende bij mij viel het bedrag wel mee.jij wilt een date inplannen maar ze hebben nooit tijd om iets leuks met je te doen maken je lekker met geile berichten, kortom een grote leugen die hele datingsite.\\r\\nTot ik de reviews ging lezen,je wordt zo aan het lijntje gehouden alsof ze echt een date willen zij hebben de regie in handen ik maak mijn credits op en schors mijn account.

  Sterke punten
  Geile foto's komen ook naakt foto's voor

  Zwakke punten
  Lang wachten op andwoord omdat zij druk met chatten zijn.

  Intelligente en niet bewijsbare oplichting

  Deze site doet je geloven dat je op een datingsite zit. Maar waarschijnlijk zit er een batterij operatoren achter die zich voordoen als de vrouwen op de waarschijnlijk gestolen foto's. Want dag en nacht antwoorden deze mensen. Hun enige doel is je aan het lijntje houden en je credits aftroggelen aan 1 euro per berichtje.

  Sterke punten
  Sterke kanten van afspraak is het misleiden en oplichten van mannen.

  Zwakke punten
  Ze brengen niet wat ze beweren. Is allemaal fake. Onrealistisch en ideale manier om mannen geld af te troggelen.

  Maffia uit Sofia

  Maffia vanuit Sofia Bulgarije waar deze firma is gevestigd. De foto’s zijn ook bijna allemaal van Bulgarije. 90% zijn nepprofielen waar mensen achter zitten die daar een percentje op hebben. Dat kan je ook testen hoor. Ik had een dame die in mijn gemeente zou wonen, dan even gevraagd welke deelgemeente.
  Of je vraag ze mee uit eten in en duur restaurant dat ik betaal zonder verdere verplichting. Dan reageren ze zelfs niet meer. Een beperkt aantal zal wel echt zijn (zie je ook aan de foto’s die niet ordinair zijn en vaak ook zonder gezicht.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  FAKE FAKE FAKE

  GEEN AFSPRAKEN MOGELIJK !!!
  ENKEL CREDITS KOPEN EN MAILEN ,
  JE TEL NR OF MAIL ADRES DOORSTUREN KAN NIET , WORD GESENSUREERD

  Zwakke punten
  NIEMAND WIL AFSPREKEN

  wat een shit

  totaal ongeloofwaardig en zo nep als het maar kan

  Sterke punten
  niet , soms wel mooie vrouwen met best wel geile foto's

  Zwakke punten
  alles

  Weer zo'n foute site

  Dat er veel datingsites met fictieve profielen zijn is bekend maar Afspraak doet je voorkomen dat daar geen fictieve profielen op staan. Mis dus. Uit het feit dat je credits moet kopen en de wijze waarop de chats verlopen is duidelijk dat ook deze site alleen maar fictieve profielen bevat. En dat is dus nog niet zo erg maar ze vermelden het nergens. Niet in de algemene voorwaarden, niet in hun faq, niet elders op de site. En dan is het misleiding en dus strafbaar!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Credits zijn duur
  - Misleidend
  - Zoekfunctie is beperkt
  - Instellingen voor meldingen op je e-mail worden niet doorgevoerd
  - Het is niet duidelijk of dit een gewone datingsite is of een sexdating site


Bezoek Afspraak.nl

Schrijf je eigen review