Afspraak.nl

Afspraak.nl is een unieke casual dating site welke speciaal is ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar. Het doet er daarbij niet toe of je single, in een relatie, getrouwd of welke relatiestatus dan ook mag hebben, een ieder is van harte welkom op deze datingsite. Je kunt hier terecht voor online seks afspraakjes, erotisch contact, seks dating, meer seksuele spanning en meer. Je treft op deze site duizenden andere gelijkgestemde mannen en vrouwen en dagelijks blijven er ook nieuwe leden bijkomen. Dit betekent dat de kans op het vinden van een spannende Afspraak.nl date vele malen groter is dan op andere soortgelijke datingsites. De site is verder veilig en betrouwbaar. De gegevens welke je verstrekt bij de inschrijving worden zeer secuur opgeslagen en onder geen beding verder verstrekt aan derden. De site biedt je dus een veilige en discrete online platform waar je over en weer spannende berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Hoe fijn is het niet om zorgeloos in contact te kunnen treden met andere gebruikers? Een ieder, die interesse heeft in de site kan zich uiteraard geheel gratis aanmelden op de site. Alle nieuwe leden krijgen daarbij ook een gratis account toegewezen waarmee ze hun profiel verder kunnen aanmaken, profielen van gebruikers kunnen doorzoeken en bekijken. Je hebt naast het gratis lidmaatschap ook de mogelijkheid om betaald premium lid te worden. Als premium lid heb je het voordeel, dat je profiel bovenaan in de zoekopdrachten verschijnt, je een onderscheidingsteken krijgt om je zichtbaarheid te vergroten en je krijgt ook nog vijf gratis ijsbrekers per dag. Al met al is Afspraak.nl super spannend. Via deze site kun je dus spannende erotische contacten leggen met andere gebruikers en als er een klik tussen jullie is ook nog met elkaar afspreken. Een site dus om een ieder warm aan te bevelen.

Doelgroep

Zoals de naam van deze dating site het al doet vermoeden, is Afspraak.nl in het leven geroepen voor volwassen mannen en vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen Spannende afspraakjes en meer. De gebruikers op deze site zijn net als jouw op zoek naar nieuwe vriendschappen, een serieuze relatie, liefde en erotiek. Ze zullen dus niet vreemd op kijken als je ze benaderd voor een leuke afspraak en meer. Lijkt deze site je interessant? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op afspraak.nl. Wie weet lukt het je om morgen al een leuke afspraak in de wacht te slepen met een vrouw of man naar keuze.


Aanmelden

Zowel mannen als vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van afspraak.nl en aldaar te klikken op het tabje 'word gratis lid'. Je zal dan de mogelijkheid krijgen om een online aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar de klantenservice. Je kunt dit formulier ook zelf benaderen op de startpagina van de site. Je treft het online aanmeldformulier onder het kopje 'word gratis lid, vind mensen in jouw regio'. In dit formulier kun je aangeven of je man of vrouw bent en of je zelf op zoek bent naar andere gelijkgestemde mannen of vrouwen. Je geeft verder aan in welk land je woonachtig bent en ook in welke regio. Als je dan vervolgens op het tabje 'bekijk profielen' klikt, dan kom je op een volgende webpagina waar je de registratie kunt voltooien middels je google account gegevens of je kunt je leeftijd, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres ingeven. Na je aangemeld te hebben wordt er automatisch een bericht verstuurd naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende afspraakjes en meer.


Prijzen

De diensten van deze dating site zijn overwegend gratis. Je kunt je gratis aanmelden op de site, gratis een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers bekijken. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd van gebruikers voor het versturen van berichten en meer. De kosten van de creditbundels zien er als volgt uit: 200 Credits, € 29 .99 400 Credits, € 49.99 900 Credits, € 99.99 2500 Credits, €249.99


Profiel verwijderen

Elke lid kan zich heel eenvoudig aanmelden op de site en hun profiel ook op dezelfde wijze, heel eenvoudig dus, verwijderen van de site. Het kan zijn dat je inmiddels een vaste partner hebt of dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik wil maken van de diensten van de site. De beheerders van de site vinden het altijd jammer, als leden zich uitschrijven, maar hun keuze wordt wel gerespecteerd. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op je account en dan te klikken op het tabje 'instellingen'. Op de pagina welke dan tevoorschijn komt kun je dan klikken op het tabje 'verwijder account'. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijdert van de databases van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je in bepaalde gevallen contact opnemen met de klantenservice van de site. Als je op het tabje 'contact' klikt kom je in eerste instantie eerst de meest gestelde vragen met antwoorden te zien. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, dan kun je middels het invullen van een formuliertje een bericht sturen naar de klantenservice van de site. In dit formulier vul je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp, e-mail adres en bericht in. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Afspraak.nl Reviews

  Fake - oplichting

  Wordt bestuurd met AI

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Oplichting

  Oplichterij

  Fuskator.com en nudevoyeurgalleries.com waren enkele pornosites waar vele vrouwen van deze dienst terug te vinden waren. Ik heb een klein onderzoekje met Google gedaan en dan kom je tot verbluffende resultaten. Met andere woorden je wordt opgelicht. Niet aan beginnen en voor je geld een biertje kopen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Misbruik maken van mensen die een date willen.

  Fictieve profiel = oplichting

  Bijna alle erotosich dating site hebben fictieve profielen of te wel niet echt bestaande profielen(nep) zijn aangemaak door de beheerders van de site. In de voorwaarde is vermeld. Raad aan voorwaarde te lezen voor dat je geld uitgeeft. want je krijgt het nooit terug. Over deze site kan men nooit positiefs iets zeggen.\\r\\nDus er is een gat in de wet dat zo maar iedereen dit soort site starten. Het is een puur oplichting sites.

  Oplichting alles fake.

  Aangemeld en geen afspraak te maken.
  Als je op een ander kanaal wil afspreken word je misleid met ik blijf liever veilig hier.
  Een lid wilde haar nummer geven ik kreeg 6 sterren te zien we hebben toch 10 cijfers.
  Ik heb mijn credits opgemaakt en ben gestopt.
  Schaamteloze oplichters zijn het .

  Sterke punten
  Site werkt snel.

  Zwakke punten
  Op de mobiel een slechte site.

  Too many fake profiles

  I went there two times with half a year in between.Surprise,you’ll find the same ladies again.And if you have contact with them,they can’t remember anything!!!Beside the fact that it cost you € 1,- per message you should be aware,that Ladies write to you, but will never remember anything you told them.So you know that someone paid is answering you.
  Requests for an e-mail address or tel. No will be refused with the excuse :too early ,not secure,too busy to find time latest than you know it´s fake
  Yoùve been fooled

  Sterke punten
  Nice pics

  Zwakke punten
  Fake profiles ,expensive. € 1,9996 per message if you chosse to buy 2500credits which are 250 messages, there are better web sites

  oplichting

  Dit is oplichting, ik, (we) gaan iedereen ze via Facebook waarschuwen voor deze Bulgaarse oplichters/

  Het wordt eentonig

  Er is sprake van "virtuele ".....dat is toch hetzelfde fictieve profielen?

  er in getrapt

  Waardeloos,dat dit wordt toegestaan,het is geld aftroeven om werkelijk niks,maar dan ook niks krijg je ervoor terug,geldklopperij en oplichting niet meer en niet minder,denk je iemand gevonden te hebben,is het gewoon gebakken lucht

  Sterke punten
  slecht

  Zwakke punten
  Geen eerlijke oprechte mensen,trap er niet in,had eerder de reviews moeten lezen,en het klopt allemaal

  er in getrapt

  Waardeloos,dat dit wordt toegestaan,het is geld aftroeven om werkelijk niks,maar dan ook niks krijg je ervoor terug,geldklopperij en oplichting niet meer en niet minder,denk je iemand gevonden te hebben,is het gewoon gebakken lucht

  Sterke punten
  leuke foto's, en niets is echt

  Zwakke punten
  Geen eerlijke oprechte mensen,trap er niet in,had eerder de reviews moeten lezen,en het klopt allemaal

  NIET DOEN

  Hele slechte ervaring. Ik heb het idee dat het allemaal fake profielen zijn. Gaan niet in op je gesprek en hopen dat je nog een berichtje stuurt. Je tel schrijven en niet met cijfers want dat word gecensureerd en is er iets fout mee.... of je nog 10 credits wilt verspillen. Ik heb werkelijk waar geen enkele keer gehad dat ik dacht hey dit is een echt profiel. Dus mannen, niet doen

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Cheating money of men

  guess most or all of girls are fake profiles. This is what happened to me.

  I wanted 129 euros in 1 week in this site….

  1) Movement I registered & login, many girl messaged me…
  2) there is a catch for you to reply — so you will pay the money of minimum 29 euros to 100 euros. EVEN paid premium member can not send message to girls (when message limit is not there)
  3) For 29 euro, you can only 30 message limit so each message is 1 euro…..
  4) the fake profile will ask you for many questions & except you to reply.
  5) you run out of message credit and pay again to get credit to send message…

  Shame is even if a girl send mobile # . The number will come as ****

  What type of dating site is this.

  I mailed to customer service who asked me send mobile # like —- Nine Five Two

  Veel nep foto’s

  Er gaan veel nepfoto’s rond
  Dus veel nepprofielen
  Slecht en heel duur

  Sterke punten
  Veel contacten

  Zwakke punten
  Duur en nep

  Op het moment dat ik wat kriti

  Die frustratie heb ik namelijk ook gehad. Stond op het punt het op te geven nadat ik benaderd werd door een paar te mooi om waar te zijn "echte dames" en na verschillende lange gesprekken die op niets uitliepen had ik het helemaal gehad. Het had mij al wat geld gekost dus wilde ik niet helemaal de moed opgeven. Ben toen kritischer gaan zoeken en zocht de vrouwen uit die juist het verschil maakte. Dat blijkt te werken, heb met 3 leuke vrouwen geappt en 2 spontane dates aan overgehouden. Dit waren echte normale vrouwen en niet fake. Maar ja, ze gebruiken overal wel nepprofielen om ons verslaafd te houden, zelfs Tinder en andere bekende grote dating websites. Mijn ervaring is dat het grotendeels als je maar kritisch zoekt toch echte vrouwen zijn en niet fake.

  oplichting

  afspraak.nl is een grote oplichters bende had het beter aan 555 Oekraïne kunnen geven had ik een beter gevoel aan overgehouden mensen trap er niet in krowaten en Bulgaren zijn op je geld uit een en al nep fake ze zijn niet een ster waard - een miljoen

  Sterke punten
  geen allemaal geld klopperij

  Zwakke punten
  honderd miljoen zwakke punten als je een slechte review schrijft flikkeren ze van de site af waardeloze site dat Afspraak.nl kunnen het beter afpakgeld .nl noemen

  FAKE

  Iedere dame lijkt wel ieder moment van de dag tijd te hebben om te reageren, alsof ze niet werken of sociaal leven hebben.
  Ze willen je beter leren kennen, maar stellen hiervoor geen vragen.

  Sterke punten
  Ehm….. niet

  Zwakke punten
  Op afspraak.nl krijg je geen date.
  Heb ook ergens anders reviews gelezen maar die zullen ze zelf hebben geschreven. Te veel geld aan besteed.

  Trap er niet in

  Allemaal Bulgaarse oplichters praktijken trap er niet in

  Sterke punten
  Oplichters Geen

  Zwakke punten
  Oplichters geen

  Oplichting

  Zeer beperkt en nepprofielen enkel erop uit om zoveel mogelijk credits uit je zak te stelen.

  Sterke punten
  Geen,

  Zwakke punten
  Weinig deelnemers en geen verversing, nep profielen.

  Fake

  Fake profiles made to keep you chatting without any result ever

  Sterke punten
  fake

  Zwakke punten
  fake

  Oplichting

  Je word echt opgelicht, veel nepprofielen.
  De positieve recensies zijn gewoon gekocht, deze regels worden of zijn nu veranderd.
  Niet intrappen dus!
  Het kost je alleen maar geld en je wordt aan het lijntje gehouden, zodra je je mailadres geeft veranderen ze deze in sterretjes, alles wordt dus gecontroleerd. Hou je geld dus op zak!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Snel door da je opgelicht wordt

  Nep, nepper, nepst!

  Zoals anderen hier op de site al schreven, pure oplichterij! Alleen maar nepprofielen.

  Sterke punten
  Veel nep profielen

  Zwakke punten
  Alles is nep, gericht op geld aftroggelen

  FAKE EN OPLICHTERS ZIJN HET !!!

  ik heb vermeld dat ik klacht ga indienen over hun praktijken,, intussen heeft er voor gezorgd dat ik geen mails meer kan versturen naar mail adres ! Ze zijn bovendien te laf om hun te verdedigen ! gewoon een bende oplichters, bij interesse stuur ik mijn mail adres samen kunnen we een halt toeroepen naar zulke praktijken ! bekijk ook de reviews op ' afspraak.nl trustpilot' allemaal hetzelfde verhaal !!! schandalig hoe dit nog kan , laat ons samen een halt roepen naar deze oplichters !!!!!

  Sterke punten
  GEEN HELEMAAL GEEN ! ZERO ! nog niet eens 1 ster waard 0.00 sterrren !

  Zwakke punten
  OPLICHTERSPRAKTIJKEN

  OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!!

  KOOP GEEN CREDIET BIJ DIE BENDE OPLICHTERS !!!!! lees ander revieuws, iedere 1 € dat je aan afspraak nl uitgeeft is verloren !! IS DIT NIET DUIDELIJK GENOEG ?
  en al u mij niet gelooft zoek dan ook op google ' afspraak nl trustpilot revieuw' het spreekt boekdelen

  Sterke punten
  oplichterij !

  Zwakke punten
  EERLIJKHEID !

  Pas op! Afspraak.nl is een hoax

  Afspraak.nl plaatst nep profielen. Deze “bezoekers” bestaan niet maar zijn operators van het bedrijf achter de website. Trap er niet in! De fotos zijn vaak van andere (porno) websites.

  Oplichting

  Aangemeld om te proberen en het viel mij direct op dat het foute boel was. Elk profiel wat je bezoek reageert zeer snel met een bezoekje en een berichtje (ALLE bezochte profielen deden dat). Dat terwijl er nog geen foto op mijn eigen profiel stond. Dat gedrag komt op geen enkele datingsite voor, zelfs niet met foto op het eigen profiel, immers sommige profielen zijn gewoon niet altijd actief of zelfs volledig inactief. Mijn anonieme profiel was laten we zeggen zeer populair en zelfs reacties van verliefd zijn, lol. Wat een bullshit. Ik lees hier, beheerd door fake vrouwen, daar moet ik dan ook om lachen... wishfull thinking. Denk zelf voor een heel groot deel geautomatiseerd met bots, of anders hele dikke lelijke computernerds. In ieder geval 100% oplichting. Haal ook maar eens enkele fotos door Tineye.com dan kom je al snel op de volledige foto sessies van deze amateur dames terecht (denk dat de meeste niet op de hoogte zijn van het misbruik en plaatsen van deze fotos).

  Sterke punten
  Geen. Voor amateurfotos kun je wel betere sites vinden

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters

  Alle profielen zijn nep… ze houden je aan de praat
  Geen date geld terug is vermeld maar kan je nergens aanvragen
  Opgelet oplichting!

  Sterke punten
  Algoritme

  Zwakke punten
  Oplichting


Bezoek Afspraak.nl

Schrijf een review