Afspraak.nl - 10 Reviews

Last updated: 13 februari 2021
Afspraak.nl Logo

8.3% aanbevolen, 10 Reviews

  1. Afspraak.nl informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. Afspraak.nl Reviews
  8. Schrijf ook een review over Afspraak.nl

Niet tevreden over Afspraak.nl? Probeer dan eens Xcontacten.

Afspraak.nl informatie

Afspraak.nl is een unieke casual dating site welke speciaal is ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar. Het doet er daarbij niet toe of je single, in een relatie, getrouwd of welke relatiestatus dan ook mag hebben, een ieder is van harte welkom op deze datingsite. Je kunt hier terecht voor online seks afspraakjes, erotisch contact, seks dating, meer seksuele spanning en meer. Je treft op deze site duizenden andere gelijkgestemde mannen en vrouwen en dagelijks blijven er ook nieuwe leden bijkomen. Dit betekent dat de kans op het vinden van een spannende Afspraak.nl date vele malen groter is dan op andere soortgelijke datingsites.

De site is verder veilig en betrouwbaar. De gegevens welke je verstrekt bij de inschrijving worden zeer secuur opgeslagen en onder geen beding verder verstrekt aan derden. De site biedt je dus een veilige en discrete online platform waar je over en weer spannende berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Hoe fijn is het niet om zorgeloos in contact te kunnen treden met andere gebruikers?

Een ieder, die interesse heeft in de site kan zich uiteraard geheel gratis aanmelden op de site. Alle nieuwe leden krijgen daarbij ook een gratis account toegewezen waarmee ze hun profiel verder kunnen aanmaken, profielen van gebruikers kunnen doorzoeken en bekijken. Je hebt naast het gratis lidmaatschap ook de mogelijkheid om betaald premium lid te worden. Als premium lid heb je het voordeel, dat je profiel bovenaan in de zoekopdrachten verschijnt, je een onderscheidingsteken krijgt om je zichtbaarheid te vergroten en je krijgt ook nog vijf gratis ijsbrekers per dag.

Al met al is Afspraak.nl super spannend. Via deze site kun je dus spannende erotische contacten leggen met andere gebruikers en als er een klik tussen jullie is ook nog met elkaar afspreken. Een site dus om een ieder warm aan te bevelen.

Afspraak.nl Details

Hits: 890

URL: http://www.afspraak.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 10

Doelgroep

Zoals de naam van deze dating site het al doet vermoeden, is Afspraak.nl in het leven geroepen voor volwassen mannen en vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen Spannende afspraakjes en meer. De gebruikers op deze site zijn net als jouw op zoek naar nieuwe vriendschappen, een serieuze relatie, liefde en erotiek. Ze zullen dus niet vreemd op kijken als je ze benaderd voor een leuke afspraak en meer. Lijkt deze site je interessant? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op afspraak.nl. Wie weet lukt het je om morgen al een leuke afspraak in de wacht te slepen met een vrouw of man naar keuze.

Aanmelden

Zowel mannen als vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van afspraak.nl en aldaar te klikken op het tabje 'word gratis lid'. Je zal dan de mogelijkheid krijgen om een online aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar de klantenservice. Je kunt dit formulier ook zelf benaderen op de startpagina van de site. Je treft het online aanmeldformulier onder het kopje 'word gratis lid, vind mensen in jouw regio'. In dit formulier kun je aangeven of je man of vrouw bent en of je zelf op zoek bent naar andere gelijkgestemde mannen of vrouwen. Je geeft verder aan in welk land je woonachtig bent en ook in welke regio. Als je dan vervolgens op het tabje 'bekijk profielen' klikt, dan kom je op een volgende webpagina waar je de registratie kunt voltooien middels je google account gegevens of je kunt je leeftijd, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres ingeven. Na je aangemeld te hebben wordt er automatisch een bericht verstuurd naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende afspraakjes en meer.

Prijzen

De diensten van deze dating site zijn overwegend gratis. Je kunt je gratis aanmelden op de site, gratis een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers bekijken. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd van gebruikers voor het versturen van berichten en meer. De kosten van de creditbundels zien er als volgt uit:
200 Credits, € 29 .99
400 Credits, € 49.99
900 Credits, € 99.99
2500 Credits, €249.99

Profiel verwijderen

Elke lid kan zich heel eenvoudig aanmelden op de site en hun profiel ook op dezelfde wijze, heel eenvoudig dus, verwijderen van de site. Het kan zijn dat je inmiddels een vaste partner hebt of dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik wil maken van de diensten van de site. De beheerders van de site vinden het altijd jammer, als leden zich uitschrijven, maar hun keuze wordt wel gerespecteerd. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op je account en dan te klikken op het tabje 'instellingen'. Op de pagina welke dan tevoorschijn komt kun je dan klikken op het tabje 'verwijder account'. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijdert van de databases van de site.

Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je in bepaalde gevallen contact opnemen met de klantenservice van de site. Als je op het tabje 'contact' klikt kom je in eerste instantie eerst de meest gestelde vragen met antwoorden te zien. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, dan kun je middels het invullen van een formuliertje een bericht sturen naar de klantenservice van de site. In dit formulier vul je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp, e-mail adres en bericht in. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Maak nu een gratis account aan op Afspraak.nl

Afspraak.nl reviews (10):

Afspraak.nl - Nep

1

Review:
Allemaal fakeprofielen, geldklopperij een date vergeet het maar, ze proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Bedrog

Ad beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Oplichterij

6

Review:
Deze site is pure oplichterij , dames willen enkel chatten , niet afspreken , Het koste me 200€ aan credits eer ik het door had .
Ik denk dat de dames er zelf een percentje van meepikken ..

Zwakke punten:
Pure. Oplichting

Peter beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Opichting

0

Review:
3wk mailtjes ontvangen met de mooiste vrouwen waarbij je alles kon zien. Maar niks betaald. Na 3 wk waren ze het zat en hebben ze mijn profiel geblokkeerd.
Ik heb me leuk vermaakt, dank afspraak.nl voor 3wk seksueel vermaak

Sterke punten:
Blote vrouwen en 3wk leuk vermaak

Zwakke punten:
Als spel is het leuk, als serieuze datingsite is het lachwekkend

Fred beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - net als de rest.

1

Review:
Als je iedere dag een andere profiel aanmaakt om de site testen ligt iedere man in een deuk.
Steeds de zelfde dames geven reactie
Als hun foto's ter controle over Google heen stuurt weet je genoeg
Dan op hun site alleen positieve reactie van mensen
Duidelijk verspillen van geld is deze nep site.

Sterke punten:
Geen geldklopperij

Zwakke punten:
dubbele profielen en de site werkt buiten Nederland dus niet aan te pakken

dorus beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - oplichterij

1

Review:
Je wordt tot zot aan het lijntje gehouden!!
Niet doen aub, koste mij 190 euro en geen enkele date!
Man man deze site is zo nep, geld aftroggelerij!

Sterke punten:
de website is overzichelijk

Zwakke punten:
geld aftroggelerij, oplichterij!

Mario beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Afspraak.nl nep deel 2

1

Review:
Ik heb alles uit zitten zoeken. En uit geplozen. Hier zit een bedrijf achter met nep profielen. Wat houd dat in waar jullie vandaan komen daar iemand zit. Die gaat op je gevoel af. Dan moet je crades kopen onthout koopje bij een site craddes dan weetje dat je niet goed zit. Ik geef tips geven die voor naam en locatie gelijk controleren. Dan zie je dat je word bedonderd

Sterke punten:
Nee

Zwakke punten:
Ordinare

Maarten beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Afspraak.nl nep

1

Review:
Afspraak.nl is erg nep de profielen zijn niet te zijn wie zij eingelijk horen en blijken te zijn. Op die dating site word je voor gelogen. Ik waar schuw mannen en vrouwen wil je daten doe dat niet hier. Maar bij een afspraken berau. Waar. Waar alles goed is.. wil je afspreken dan word je tekens gezecht je hoort goed. Ik had mijn profiel vast ik verwijderd en weer op gestart dan herkennen de profielen en de mensen die daar achter zitten jou niet meer. Een voor beeld ik had iemand zij dat zij dieren arts assistente was ik had haar voor naam ik zoeken. Niets te zien geen foto niks. Dat geeft aan dat die site geen vertrouwen waard is. P.s. de foto,s zijn erg ranzig.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ik vind het daar ordinare bedoeling. Ranzinge fotos niks aan .

Maarten beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Opgelicht

0

Review:
Afspraak is de grootste oplichterij die er mogelijk is!! ver van weg blijven is het advies alles is fake zelfs de contact mail is fake wegwezen bij de oplichterij u bent gewaarschuwd groetjes Henk

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen echte profielen aanwezig

Henk beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Oplichterij

2

Review:
Afspraak.nl is pure oplichterij. Na een wat langer contact met 1 van de profielen bleef ik achterdochtig. Maar is wat verder onderzoek gedaan en toen kwam ik op de zustersite in Frankrijk: eplancul.com. Precies dezelfde profielen maar met andere namen. Heb talloze voorbeelden. Ook bestaat er nog een Spaanse site die onder dezelfde groep valt. Dus begin absoluut niet aan deze site!!!!

Frank beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraak.nl - Nepsite bij uitstek

4

Review:
Ik ben al een tijdje hier aan het daten maar tot een afspraak komt het niet dus net zo misselijk makend teringleiers gewoon niet normaal. Ik zit er aan te denken om een advocaat er op te zetten en ze voor de rechter te dagen.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Heel veel nep profielen die beheerd worden door fake vrouwen.

Gerard beveelt Afspraak.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Afspraak.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Afspraak.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Afspraak.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Afspraak.nl


Home » Sexdating » Afspraak.nl