Reviews van deze auteur

FAKE EN OPLICHTERS ZIJN HET !!!

Review over Afspraak.nl

ik heb vermeld dat ik klacht ga indienen over hun praktijken,, intussen heeft er voor gezorgd dat ik geen mails meer kan versturen naar mail adres ! Ze zijn bovendien te laf om hun te verdedigen ! gewoon een bende oplichters, bij interesse stuur ik mijn mail adres samen kunnen we een halt toeroepen naar zulke praktijken ! bekijk ook de reviews op ' afspraak.nl trustpilot' allemaal hetzelfde verhaal !!! schandalig hoe dit nog kan , laat ons samen een halt roepen naar deze oplichters !!!!!

Sterke punten
GEEN HELEMAAL GEEN ! ZERO ! nog niet eens 1 ster waard 0.00 sterrren !

Zwakke punten
OPLICHTERSPRAKTIJKEN

OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!!

Review over Afspraak.nl

KOOP GEEN CREDIET BIJ DIE BENDE OPLICHTERS !!!!! lees ander revieuws, iedere 1 € dat je aan afspraak nl uitgeeft is verloren !! IS DIT NIET DUIDELIJK GENOEG ?
en al u mij niet gelooft zoek dan ook op google ' afspraak nl trustpilot revieuw' het spreekt boekdelen

Sterke punten
oplichterij !

Zwakke punten
EERLIJKHEID !

reacties:

Review: Nep, nepper, nepst!

laat ons samen klacht indienen aub !!!!!! ZIJ REKENEN DAT WIJ NIET DURVEN TE REAGEREN EN ONS ZOUDEN SCHAMEN OM KLACHT NEER TE LEGGEN !!!
verander het geweer van schouder mannen en keer de rollen om , deze oplichterspraktijken moeten opgedoekt worden , tot op heden gebeurd dit nog steeds het zijn criminelen hoor !!!!!!

Review: Afspraak.nl nep

Beste Lezers !

ik kan het niet goed genoeg benadrukken HET ZIJN OPLICHTERS nog eens OPLICHTERS aub geloof me !
ik heb er 150 € aan betaald ik zit nu aan 100€ en steeds dezelfde aanspreektittels ik kan hier lang over doorgaan maar een ding is zeker je krijgt nooit een date vast !! pure oplichters !!! blijf er van af !!!!

Review: Afspraak.nl nep

INDERDAAD PURE OPLICHTERIJ !!! AUB loop niet in de val zoals ik heb mogen ervaren , ze willen steeds dat je meer om meer betaald voor de credits pure waanzin ! het zijn fictieve personen en het zijn moderatoren van afspraak.nl die reageren , crediet kopen = geld in vuilnisbak !!! U BENT GEWAARSCHUWD !!!!

Review: Opzeggen premiumlidmaatschap C-date

aan de fake revieuws over de personen (waaronder oprichters, moderators zien zich genoodzaakt om 'afspraak nl ' die 5 sterren geven en de oplichters wenst mooi te praten JAMMER GENOEG IS HET FAKE vriendjes en moderators aub stop hiermee kunnen jullie niet echt op een andere manier geld verdien dan mensen op te lichten in opdracht van jullie werknemen ??? het staat onder rubriek 2 onder de algemene voorwaarden goed lezen dus .... het is allemaal fake en virtueel, !!! Ik zal dit laten uitpluizen en de fouten grondig laten besturen !! DUS : al wie contact zoek is er aan voor de moeite, zonde van al dat geld dat naar oplichters vloeit !!! U BENT GEWAARSCHUWD !!!