Afspraak.nl

Afspraak.nl is een unieke casual dating site welke speciaal is ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar. Het doet er daarbij niet toe of je single, in een relatie, getrouwd of welke relatiestatus dan ook mag hebben, een ieder is van harte welkom op deze datingsite. Je kunt hier terecht voor online seks afspraakjes, erotisch contact, seks dating, meer seksuele spanning en meer. Je treft op deze site duizenden andere gelijkgestemde mannen en vrouwen en dagelijks blijven er ook nieuwe leden bijkomen. Dit betekent dat de kans op het vinden van een spannende Afspraak.nl date vele malen groter is dan op andere soortgelijke datingsites. De site is verder veilig en betrouwbaar. De gegevens welke je verstrekt bij de inschrijving worden zeer secuur opgeslagen en onder geen beding verder verstrekt aan derden. De site biedt je dus een veilige en discrete online platform waar je over en weer spannende berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Hoe fijn is het niet om zorgeloos in contact te kunnen treden met andere gebruikers? Een ieder, die interesse heeft in de site kan zich uiteraard geheel gratis aanmelden op de site. Alle nieuwe leden krijgen daarbij ook een gratis account toegewezen waarmee ze hun profiel verder kunnen aanmaken, profielen van gebruikers kunnen doorzoeken en bekijken. Je hebt naast het gratis lidmaatschap ook de mogelijkheid om betaald premium lid te worden. Als premium lid heb je het voordeel, dat je profiel bovenaan in de zoekopdrachten verschijnt, je een onderscheidingsteken krijgt om je zichtbaarheid te vergroten en je krijgt ook nog vijf gratis ijsbrekers per dag. Al met al is Afspraak.nl super spannend. Via deze site kun je dus spannende erotische contacten leggen met andere gebruikers en als er een klik tussen jullie is ook nog met elkaar afspreken. Een site dus om een ieder warm aan te bevelen.

Doelgroep

Zoals de naam van deze dating site het al doet vermoeden, is Afspraak.nl in het leven geroepen voor volwassen mannen en vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen Spannende afspraakjes en meer. De gebruikers op deze site zijn net als jouw op zoek naar nieuwe vriendschappen, een serieuze relatie, liefde en erotiek. Ze zullen dus niet vreemd op kijken als je ze benaderd voor een leuke afspraak en meer. Lijkt deze site je interessant? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op afspraak.nl. Wie weet lukt het je om morgen al een leuke afspraak in de wacht te slepen met een vrouw of man naar keuze.


Aanmelden

Zowel mannen als vrouwen, die graag in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van afspraak.nl en aldaar te klikken op het tabje 'word gratis lid'. Je zal dan de mogelijkheid krijgen om een online aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar de klantenservice. Je kunt dit formulier ook zelf benaderen op de startpagina van de site. Je treft het online aanmeldformulier onder het kopje 'word gratis lid, vind mensen in jouw regio'. In dit formulier kun je aangeven of je man of vrouw bent en of je zelf op zoek bent naar andere gelijkgestemde mannen of vrouwen. Je geeft verder aan in welk land je woonachtig bent en ook in welke regio. Als je dan vervolgens op het tabje 'bekijk profielen' klikt, dan kom je op een volgende webpagina waar je de registratie kunt voltooien middels je google account gegevens of je kunt je leeftijd, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres ingeven. Na je aangemeld te hebben wordt er automatisch een bericht verstuurd naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende afspraakjes en meer.


Prijzen

De diensten van deze dating site zijn overwegend gratis. Je kunt je gratis aanmelden op de site, gratis een profiel aanmaken en profielen van andere gebruikers bekijken. Echter wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd van gebruikers voor het versturen van berichten en meer. De kosten van de creditbundels zien er als volgt uit: 200 Credits, € 29 .99 400 Credits, € 49.99 900 Credits, € 99.99 2500 Credits, €249.99


Profiel verwijderen

Elke lid kan zich heel eenvoudig aanmelden op de site en hun profiel ook op dezelfde wijze, heel eenvoudig dus, verwijderen van de site. Het kan zijn dat je inmiddels een vaste partner hebt of dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik wil maken van de diensten van de site. De beheerders van de site vinden het altijd jammer, als leden zich uitschrijven, maar hun keuze wordt wel gerespecteerd. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op je account en dan te klikken op het tabje 'instellingen'. Op de pagina welke dan tevoorschijn komt kun je dan klikken op het tabje 'verwijder account'. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijdert van de databases van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site, dan kun je in bepaalde gevallen contact opnemen met de klantenservice van de site. Als je op het tabje 'contact' klikt kom je in eerste instantie eerst de meest gestelde vragen met antwoorden te zien. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, dan kun je middels het invullen van een formuliertje een bericht sturen naar de klantenservice van de site. In dit formulier vul je onder andere je gebruikersnaam, onderwerp, e-mail adres en bericht in. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk antwoord te geven op alle gestelde vragen.


Afspraak.nl Reviews

  wat een shit

  totaal ongeloofwaardig en zo nep als het maar kan

  Sterke punten
  niet , soms wel mooie vrouwen met best wel geile foto's

  Zwakke punten
  alles

Bezoek Afspraak.nl

Schrijf je eigen review