Singles Activiteiten

Singles activiteiten zijn ideale gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen op een ontspannen manier. Tijdens activiteiten voor singles ontstaat er vaak een ongedwongen sfeer doordat je actief bezig bent of samen iets onderneemt. Websites gericht op singles activiteiten organiseren allerlei verschillende bezigheden op bijvoorbeeld het gebied van sport, dineren, kunst & cultuur of uitgaan.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over InviteMe

InviteMe

Invite Me

Onderneem jij graag activiteiten in je vrije tijd en ben je op zoek naar iemand om dit samen mee te doen? Op Invite Me kun je in contact komen met iemand die gemeenschappelijke interesses heeft.
Lees verder »

Bezoek InviteMe

2

Reviews en Ervaringen over NMLK

NMLK

NMLK is al ruim 10 jaar de grootste en populairste offline community van Nederland. Wekelijks worden er meer dan 100 activiteiten georganiseerd. Bedenk het en NMLK organiseert het en bij NMLK beleef samen met nieuwe mensen. Wat zijn jouw plannen dit weekend? Heb je zin in een avond naar de bioscoop of tentoonstelling of dans je liever tot in de kleine uurtjes in een leuke stad? Bij NMLK kan je dat gewoon zelf organiseren!

NMLK’ers ontdekken samen de nieuwste hotspots in hun eigen steden, gaan samen kitesurfen, op avontuur in de natuur of voetballen in het park. Ze bezoeken samen themafeest
Lees verder »

Bezoek NMLK

3

Reviews en Ervaringen over Singles United

Singles United

Singles United is het alternatief voor een datingsite. Op deze site leren singles elkaar beter kennen door het organiseren van interessante en leuke clubdates. Op een clubdate komen een aantal singles bij elkaar om een aantal leuke activiteiten te doen. Op die manier hoeft men niet one on one te daten, maar kan men een groep van personen beter leren kennen. De kans is daar ook groter, dat men de liefde van zijn of haar leven zal ontmoeten.

Een clubdate kan een salsa workshop zijn, een wandeling, een etentje of een dagje zeilen. Na zo een clubdate kunnen mensen die elkaar tijdens de clubdat
Lees verder »

Bezoek Singles United

4

Reviews en Ervaringen over SingleDays.nl

SingleDays.nl

SingleDays organiseert bijzonder leuke evenementen speciaal voor singles. Doordat je zelf een keuze kunt maken uit ons gevarieerde aanbod, ontstaan automatisch groepen deelnemers die dezelfde interesse met elkaar delen. Evenementen van SingleDays worden georganiseerd voor 20 tot 60 personen. Ons speciale boekingssysteem zorgt ervoor dat het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers altijd goed met elkaar in balans is.

SingleDays organiseert het complete dagje uit van het begin tot het eind, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Uitgangspunt is een leuke dag met elkaar maar natuurlijk we
Lees verder »

Bezoek SingleDays.nl

5

Reviews en Ervaringen over ActiefDaten

ActiefDaten

Actief Daten de datingsite om samen iets leuks te doen.

Onlline daten voor singles die samen iets leuk willen doen. Vind een leuke date en ga nooit meer alleen op pad!
Lees verder »

Bezoek ActiefDaten

6

Reviews en Ervaringen over OutdoorFriends

OutdoorFriends

OutdoorFriends, voor sportieve mensen en natuurliefhebbers.

We bieden een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken via je favoriete outdoor activiteiten. Houd je ook van bergwandelen, hardlopen, mountainbiken, zeilen, kanoën, kajakken, zwemmen, klimmen, paardrijden, skaten, schaatsen, natuurfotografie en kamperen?

OutdoorFriends treffen elkaar tijdens groepswandelingen, sportieve events en andere activiteiten op de agenda, via individuele oproepen, en door elkaar één-op-één op te zoeken. De activiteiten worden vaak door de leden zelf georganiseerd.

OutdoorFri
Lees verder »

Bezoek OutdoorFriends

7

Reviews en Ervaringen over DeWandeldate

DeWandeldate

DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars, fietsers, outdoor sporters en natuurliefhebbers in Nederland en België.

DéWandeldate helpt singles die graag wandelen (of fietsen, hardlopen, kanoën, etc.) elkaar te ontmoeten.

· DATING: ga op de singlespagina één-op-één op zoek naar een partner in de juiste provincie, leeftijd en met dezelfde voorkeuren voor wandelen en andere outdoor activiteiten.
· GROEPSWANDELINGEN: doe mee aan een natuur- of stadswandeling in een groep en ontmoet andere singles van (ongeveer) je eigen leeftijd, in ontspannen sfeer
· TIPS: bekijk onze ideeën voor een
Lees verder »

Bezoek DeWandeldate

8

Reviews en Ervaringen over Ontmoeten.nl

Ontmoeten.nl

Alweer een datingsite?

Nee, Ontmoeten.nl is niet zozeer een datingsite, maar een site voor mensen die nieuwe mensen willen ontmoeten.
Lees verder »

Bezoek Ontmoeten.nl

9

Reviews en Ervaringen over Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender voor Singles
Lees verder »

Bezoek Activiteiten Kalender

10

Reviews en Ervaringen over Single Events

Single Events

Single Events

Zin in een weekendje weg, dansen, borrelen of feesten? Gezellig met een groep gelijkgestemden op stap en leuke mensen ontmoeten? Op www.Single-Events.org vind je diverse leuke weekenduitjes en dag-, avond- en stapuitjes en (korte) vakanties.

Maandelijks Singlecafe en FunDaten, wandelen, dansen, workshops, of samen naar de film, uit eten (met of zonder daten) in diverse plaatsen in Nederland. Maar ook weekendjes, citytrips en (korte) vakanties vind je op de site. Als je een profiel aanmaakt kun je via mail en prikbord contact leggen met andere leden. Of sluit je aan bij een
Lees verder »

Bezoek Single Events

11

Reviews en Ervaringen over SingleFeesten

SingleFeesten

Welkom op de website van Singlefeesten.nl!

Je vindt hier gemakkelijk en snel leukste singlefeesten en (dating)evenementen uit Nederland en België. Bekijk andere profielen en communiceer met andere singles om er zeker van te zijn dat jullie elkaar zien bij het volgende feest!
Lees verder »

Bezoek SingleFeesten

12

Reviews en Ervaringen over Aktivo

Aktivo

Activiteitenclub Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden van 30 tot en met 60 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers. Je kunt twee maanden vrijblijvend op proef meedoen.
Lees verder »

Bezoek Aktivo

13

Reviews en Ervaringen over Dating Oost Singlecafé's

Dating Oost Singlecafé's

Dating Oost is een relatiebureau met eigen datingsite, maar organiseert al sinds 2004 meerdere 40+singlescafe’s per maand in Oost-Nederland, waarbij vooraf aanmelden NIET nodig is en je ook géén lid hoeft te zijn van Dating Oost.

Iedere 40+single is welkom, mits netjes gekleed. De singlescafe’s zijn gericht om in je eentje gezellig uit te kunnen gaan en jij niet per se vrienden hoeft mee te vragen. Het is géén dating-event. Iedere gast wordt persoonlijk verwelkomd door Dating Oost bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.

Lees verder »

Bezoek Dating Oost Singlecafé's

14

Reviews en Ervaringen over DatingFair

DatingFair

DatingFair is een nieuw en vernieuwend evenement waarin alle aspecten van dating samenkomen, zodat mensen die willen gaan daten of al daten met one-stop- shopping hun datingavontuur kunnen beginnen of verbeteren. DatingFair biedt immers alle aspecten aan die een rol spelen rondom daten. Niet alleen producten om jezelf aantrekkelijker te maken, zoals kleding, een nieuwe geur of een nieuw kapsel, maar ook om je persoonlijkheid te verbeteren. Wil je beter worden in iemand aanspreken of versieren? Dat kan allemaal, DatingFair biedt een scala aan standhouders die je daarbij verder helpen.
Personal
Lees verder »

Bezoek DatingFair

15

Reviews en Ervaringen over Hapje Daten

Hapje Daten

Hapje Daten is een nieuwe manier van daten, zonder online profielen en ongemakkelijke dates. Met Hapje Daten ga je gezellig uit eten met een groep singles, waaronder de voor jou geselecteerde match. Op deze manier wordt een spannende date ook een leuke, ongedwongen avond, waarbij je sowieso interessante mensen leert kennen en mogelijk de ware vindt!
Lees verder »

Bezoek Hapje Daten

16

Reviews en Ervaringen over Samen-Actief

Samen-Actief

Welkom bij de website van Samen Actief,de plaats om nieuwe vrienden te maken in Noord-Nederland!
Lees verder »

Bezoek Samen-Actief

17

Reviews en Ervaringen over Singleclub De Kring

Singleclub De Kring

Singleclub De Kring - Activiteiten in groepsverband en/of met iemand samen, ook in de huiselijke sfeer
Lees verder »

Bezoek Singleclub De Kring

18

Reviews en Ervaringen over All Dance

All Dance

SINGLES PARTY

ALL DANCE

Iedere zondagavond, vanaf 20.30 uur

Leeftijd vanaf 40 jaar
Zaal 'Alleman'
Amstelveen ? Oost
Altijd op-en-top gezellig!
Lees verder »

Bezoek All Dance

19

Reviews en Ervaringen over DateInAmsterdam

DateInAmsterdam

Hoe werkt DateInAmsterdam:

- Jij geeft aan welke dag jij op een date wilt gaan en wat jouw eisen zijn

- DateInAmsterdam matcht je door op de jouw aangegeven dag met een member die aan jouw eisen voldoet

- Jij bekijkt het profiel van je match en beslist of je op de aangegeven dag een drankje gaat doen in Amsterdam
Lees verder »

Bezoek DateInAmsterdam

20

Reviews en Ervaringen over DateMenu

DateMenu

Bij DateMenu geniet je samen met andere singles van een zes-gangen diner, in een gezellig en intiem restaurant. Iedere gang wissel je van tafel, zodat je steeds in contact komt met andere singles. Aan het eind van het diner is er natuurlijk tijd om gezellig na te borrelen, zodat je nogmaals in contact kunt komen met de leuke singles.
Lees verder »

Bezoek DateMenu

21

Reviews en Ervaringen over DiscoSingles.nl

DiscoSingles.nl

Uitgaan voor singles regio Utrecht

DiscoSingles.nl is een nieuwe organisatie die zich richt op het organiseren van Disco Singlefeesten in de regio van Utrecht. Het eerst feest staat gepland op zaterdag 26 mei 2012 en zal gaan plaats vinden op een mooie toplocatie in Leersum, Utrechtse Heuvelrug. Veelal zullen er diverse live optredens gaan plaatsvinden en zullen er goede DJ's gaan draaien. De muziekstijl is vrij breed: de beste Disco Hits van toen en nu, maar ook Nederlandstalige nummers zullen de revue passeren.

Gezellig uitgaan voor singles vanaf ongeveer 25 jaar. Kijk op de site voor
Lees verder »

Bezoek DiscoSingles.nl

22

Reviews en Ervaringen over FindTheOne

FindTheOne

FindTheOne - De single party van 2013
Lees verder »

Bezoek FindTheOne

23

Reviews en Ervaringen over Fitness4Singles

Fitness4Singles

Fitness4Singles matcht per keer maximaal 12 mannen en 12 vrouwen tot een groep van 24. Het streven van Fitness4Singles is altijd dat er een groep van 24 singles (12 mannen en 12 vrouwen) aanwezig is. Deelnemers gaan in twee tallen (man/vrouw) trainen op een krachttoestel, het Circuit heeft 12 toestellen. Om de beurt doet men de oefening 2 minuten. Dus als de 1 traint rust de ander. Het ?Speed date? principe. Men wisselt dan van toestel, maar ook van partner.
Lees verder »

Bezoek Fitness4Singles

24

Reviews en Ervaringen over Fuwera

Fuwera

Fuwera is een jonge landelijke activiteitenvereniging die zich met name richt op outdooractiviteiten. Fuwera is afgeleid van het Spaanse woord Fuera en betekent: er op uit!

Fuwera is opgericht om het beste van 2 werelden met elkaar te combineren. Een uitgebreide gevarieerde activiteitenagenda en een goedkoop lidmaatschap. Niet alleen uit eten gaan of een filmpje pakken.
Lees verder »

Bezoek Fuwera

25

Reviews en Ervaringen over KokenMetSingles

KokenMetSingles

Lekker koken gaat samen met een heerlijk ontspannen gevoel en genieten. Verse ingrediënten, lekkere wijntjes, goede muziek en verbluffende recepten zijn onderdeel van een relaxte avond. KokenMetSingles is een culinair organisatiebureau dat mensen met een passie voor koken bij elkaar brengt om in deze ontspannen sfeer nieuwe mensen en recepten te leren kennen. Met deze missie staan ook de professionele koks met veel enthousiasme voor u klaar om u onder begeleiding de lekkerste gerechten te laten bereiden.
Lees verder »

Bezoek KokenMetSingles

Singles Activiteiten artikelen

  • 8 december 2016 Single Events

    Online daten is hartstikke leuk, maar soms heb je ook behoefte om écht contact met mensen te hebben. Bekende datingsites zoals Relatieplanet en Lexa spelen goed in door regelmatig evenementen te organiseren. Tijdens zulke evenementen hebben vrijgezellen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten voor een drankje of om gezamenlijk ie Lees verder