Singles Activiteiten

Singles activiteiten zijn ideale gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen op een ontspannen manier. Tijdens activiteiten voor singles ontstaat er vaak een ongedwongen sfeer doordat je actief bezig bent of samen iets onderneemt. Websites gericht op singles activiteiten organiseren allerlei verschillende bezigheden op bijvoorbeeld het gebied van sport, dineren, kunst & cultuur of uitgaan.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over LoveBorrel

LoveBorrel

Ben je al een poosje op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Heb je al geprobeerd om via je vriendenkring, aan het werk of via de verschillende uitgaansgelegenheden in contact te komen met potentiele kandidaten om een relatie mee te starten of om mee te daten? Wil je snel en eenvoudig een bijzondere persoon leren kennen? Dan moet je zeker bij Loveborrel wezen. Via deze datingsite kun je in contact komen met bijzondere personen waar je mee op date kan of een relatie mee kan starten. De loveborrel is een laagdrempelige gelegenheid om andere mensen te leren kennen. Je weet zeker dat
Lees verder »

Bezoek LoveBorrel

2

Reviews en Ervaringen over NMLK

NMLK

NMLK is al ruim 10 jaar de grootste en populairste offline community van Nederland. Wekelijks worden er meer dan 100 activiteiten georganiseerd. Bedenk het en NMLK organiseert het en bij NMLK beleef samen met nieuwe mensen. Wat zijn jouw plannen dit weekend? Heb je zin in een avond naar de bioscoop of tentoonstelling of dans je liever tot in de kleine uurtjes in een leuke stad? Bij NMLK kan je dat gewoon zelf organiseren!

NMLK’ers ontdekken samen de nieuwste hotspots in hun eigen steden, gaan samen kitesurfen, op avontuur in de natuur of voetballen in het park. Ze bezoeken samen themafeest
Lees verder »

Bezoek NMLK

3

Reviews en Ervaringen over DeWandeldate

DeWandeldate

DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars, fietsers, outdoor sporters en natuurliefhebbers in Nederland en België.

DéWandeldate helpt singles die graag wandelen (of fietsen, hardlopen, kanoën, etc.) elkaar te ontmoeten.

· DATING: ga op de singlespagina één-op-één op zoek naar een partner in de juiste provincie, leeftijd en met dezelfde voorkeuren voor wandelen en andere outdoor activiteiten.
· GROEPSWANDELINGEN: doe mee aan een natuur- of stadswandeling in een groep en ontmoet andere singles van (ongeveer) je eigen leeftijd, in ontspannen sfeer
· TIPS: bekijk onze ideeën voor een
Lees verder »

Bezoek DeWandeldate

4

Reviews en Ervaringen over Singles United

Singles United

Singles United is het alternatief voor een datingsite. Op deze site leren singles elkaar beter kennen door het organiseren van interessante en leuke clubdates. Op een clubdate komen een aantal singles bij elkaar om een aantal leuke activiteiten te doen. Op die manier hoeft men niet one on one te daten, maar kan men een groep van personen beter leren kennen. De kans is daar ook groter, dat men de liefde van zijn of haar leven zal ontmoeten.

Een clubdate kan een salsa workshop zijn, een wandeling, een etentje of een dagje zeilen. Na zo een clubdate kunnen mensen die elkaar tijdens de clubdat
Lees verder »

Bezoek Singles United

5

Reviews en Ervaringen over Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender

Activiteiten Kalender voor Singles
Lees verder »

Bezoek Activiteiten Kalender

6

Reviews en Ervaringen over Dating Oost Singlecafé's

Dating Oost Singlecafé's

Dating Oost is een relatiebureau met eigen datingsite, maar organiseert al sinds 2004 meerdere 40+singlescafe’s per maand in Oost-Nederland, waarbij vooraf aanmelden NIET nodig is en je ook géén lid hoeft te zijn van Dating Oost.

Iedere 40+single is welkom, mits netjes gekleed. De singlescafe’s zijn gericht om in je eentje gezellig uit te kunnen gaan en jij niet per se vrienden hoeft mee te vragen. Het is géén dating-event. Iedere gast wordt persoonlijk verwelkomd door Dating Oost bij de entree. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust.

Lees verder »

Bezoek Dating Oost Singlecafé's

7

Reviews en Ervaringen over Single Events

Single Events

Single Events

Zin in een weekendje weg, dansen, borrelen of feesten? Gezellig met een groep gelijkgestemden op stap en leuke mensen ontmoeten? Op www.Single-Events.org vind je diverse leuke weekenduitjes en dag-, avond- en stapuitjes en (korte) vakanties.

Maandelijks Singlecafe en FunDaten, wandelen, dansen, workshops, of samen naar de film, uit eten (met of zonder daten) in diverse plaatsen in Nederland. Maar ook weekendjes, citytrips en (korte) vakanties vind je op de site. Als je een profiel aanmaakt kun je via mail en prikbord contact leggen met andere leden. Of sluit je aan bij een
Lees verder »

Bezoek Single Events

8

Reviews en Ervaringen over SingleFeesten

SingleFeesten

Welkom op de website van Singlefeesten.nl!

Je vindt hier gemakkelijk en snel leukste singlefeesten en (dating)evenementen uit Nederland en België. Bekijk andere profielen en communiceer met andere singles om er zeker van te zijn dat jullie elkaar zien bij het volgende feest!
Lees verder »

Bezoek SingleFeesten

9

Reviews en Ervaringen over Aktivo

Aktivo

Activiteitenclub Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden van 30 tot en met 60 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers. Je kunt twee maanden vrijblijvend op proef meedoen.
Lees verder »

Bezoek Aktivo

10

Reviews en Ervaringen over NMLK 40up

NMLK 40up

Ontmoet nieuwe mensen. De grootste activiteiten- en uitgaanssite van Nederland : Nmlk40Up.nl

NMLK Nieuwe Mensen Leren Kennen is met meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten de grootste activiteiten en uitgaanssite van Nederland.
Lees verder »

Bezoek NMLK 40up

11

Reviews en Ervaringen over Samen-Actief

Samen-Actief

Welkom bij de website van Samen Actief,de plaats om nieuwe vrienden te maken in Noord-Nederland!
Lees verder »

Bezoek Samen-Actief

12

Reviews en Ervaringen over All Dance

All Dance

SINGLES PARTY

ALL DANCE

Iedere zondagavond, vanaf 20.30 uur

Leeftijd vanaf 40 jaar
Zaal 'Alleman'
Amstelveen ? Oost
Altijd op-en-top gezellig!
Lees verder »

Bezoek All Dance

13

Reviews en Ervaringen over Dating Activiteiten

Dating Activiteiten

Dating-activiteiten – Activiteiten voor singles

Ontdek of er een leuke activiteit voor jou bij zit!
Lees verder »

Bezoek Dating Activiteiten

14

Reviews en Ervaringen over InviteMe

InviteMe

Invite Me

Onderneem jij graag activiteiten in je vrije tijd en ben je op zoek naar iemand om dit samen mee te doen? Op Invite Me kun je in contact komen met iemand die gemeenschappelijke interesses heeft.
Lees verder »

Bezoek InviteMe

15

Reviews en Ervaringen over Kluppen.nl

Kluppen.nl

Vind leuke activiteiten en ontmoet leeftijdsgenoten met de Klup app

Met de Klup app vind je leuke activiteiten die je kan ondernemen samen met andere 50-plussers. Ook kan je zelf activiteiten plaatsen waar je graag met leeftijdsgenoten naar toe wilt. Daarnaast doe je gemakkelijk nieuwe sociale contacten op. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website!
Lees verder »

Bezoek Kluppen.nl

16

Reviews en Ervaringen over Single & Actief

Single & Actief

Bent u single, alleenstaand of in-between-relations? Dan is Stg. Vivid Single & Actief er ook voor u! Vivid biedt een gevarieerd aanbod (zie: activiteitenkalender) met ontmoetingsdagen, feestavonden, weekenden en reizen. Van sportief tot cultureel, van dichtbij tot ver weg, van gezellig tot avontuurlijk, van kort (een avond) tot lang (twee weken), enzovoorts. Net als u zijn er talloze actieve singles die het leuk vinden om samen activiteiten te ondernemen.
Lees verder »

Bezoek Single & Actief

17

Reviews en Ervaringen over Single Evenementen

Single Evenementen

Leuke mensen ontmoeten!

Leer bij Single Evenementen nieuwe mensen kennen tijdens leuke activiteiten!
Lees verder »

Bezoek Single Evenementen

18

Reviews en Ervaringen over Singles TamTam

Singles TamTam

De meest overzichtelijke SinglesAgenda van Nederland!
Nooit meer een weekend, dag of avond alleen. Samen met andere singles uitgaan of iets ondernemen.
Want laten we eerlijk wezen... met elkaar is toch wel even gezelliger dan alleen!

Voor wie is deze website bedoeld?
Voor alle singles, vrijgezellen, alleengaanden, alleenstaanden, maar ook stellen en eenoudergezinnen op zoek naar vertier....Met de Singles TAMTAM website willen we alle singles voorzien van een startpagina die in al hun behoeften voorziet zonder eindeloos websites af te moeten speuren.
Lees verder »

Bezoek Singles TamTam

19

Reviews en Ervaringen over Solas.org

Solas.org

Solas is een gezellige vrienden/activiteitenclub voor singles. Vaak is er al meteen een klik met anderen, juist omdat iedereen alleenstaand is. In een ongedwongen sfeer andere mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, staat bij Solas voorop. Wekelijks bieden we onze leden veel verschillende activiteiten aan. Voorbeelden van activiteiten zijn: uit eten gaan, swingen, zeilen, culturele activiteiten.

Lees verder »

Bezoek Solas.org

Singles Activiteiten artikelen

  • 8 december 2016 Single Events

    Online daten is hartstikke leuk, maar soms heb je ook behoefte om écht contact met mensen te hebben. Bekende datingsites zoals Relatieplanet en Lexa spelen goed in door regelmatig evenementen te organiseren. Tijdens zulke evenementen hebben vrijgezellen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten voor een drankje of om gezamenlijk ie Lees verder