Single Events

Single Events

Online daten is hartstikke leuk, maar soms heb je ook behoefte om écht contact met mensen te hebben. Bekende datingsites zoals Relatieplanet en Lexa spelen goed in door regelmatig evenementen te organiseren. Tijdens zulke evenementen hebben vrijgezellen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten voor een drankje of om gezamenlijk iets leuks te ondernemen. Wil je meer weten over evenementen voor vrijgezellen? Lees dan gauw dit artikel verder.

Single events van Relatieplanet

Een van de bekendste datingsites in Nederland is Relatieplanet. Relatieplanet organiseert evenementen voor vrijgezellen. Er worden verschillende soorten single events voor diverse doelgroepen. Voorbeelden van single events georganiseerd door Relatieplanet zijn wandelen in het bos voor de doelgroep 50+, borrelen voor vrijgezellen die een voorkeur hebben om uit te gaan en een wijnproeverij voor een ieder die culinair is onderlegd. In tegenstelling tot Lexa organiseert worden er door Relatieplanet ook speeddates georganiseerd. 

Op deze manier hebben vrijgezellen de mogelijkheid om gericht op zoek naar iemand die bij hen past. De single events van Relatieplanet vinden in heel Nederland en België. Er is dus altijd wel een evenement bij jou in de buurt. Wil je meer informatie bezoek dan de website.

Single events van Lexa

Een andere bekende datingsite is Lexa. Lexa vertegenwoordigd verschillende soorten mensen en tijdens de wekelijkse ‘offline’ evenementen worden deze mensen bij elkaar gebracht. Deze single events worden door heel Nederland georganiseerd. Er is dus altijd wel een evenement bij jou in de buurt.

Maar wat kun je nou verwachten van zo’n single event? Lexa maakt een onderscheid in verschillende soorten single events zoals borrelen of een activiteit. Zo heeft Lexa al veel leuke activiteiten georganiseerd zoals surfen, wijn proeven of een workshop.

Vind je het eng om alleen naar zo’n single event te gaan? Geen probleem, je kan gewoon een vriend of vriendin meenemen. Het is eigenlijk helemaal niet nodig om zenuwachtig te zijn, want de evenementen zijn erg ongedwongen. Je bent niet verplicht om te daten met de mensen die je ontmoet. Het is gewoon de bedoeling dat je een leuke activiteit gaat doen met een groepje singles. De single events zijn erg succesvol, want één op de drie singles ontmoet iemand tijdens de evenementen van Lexa! 

Wil je meer weten over de single events van Lexa? Bezoek dan de website.

Waarom single events bezoeken?

Het is tegenwoordig niet moeilijk om met andere mensen in contact te komen. Bijna overal heb je toegang tot het internet en dus heb je altijd de mogelijkheid om via datingsites in contact te komen met leuke vrijgezellen. Maar contact in het reguliere dagelijks leven is toch anders dan contact online. Dit is de reden waarom sommige datingsites ook ‘offline’ evenementen georganiseerd.

Tijdens zulke evenementen hebben singles de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en dan gezamenlijk een activiteit te ondernemen zoals borrelen, wandelen, een workshop of andere leuke activiteit. Single events zijn erg populair omdat het beste van twee werelden wordt gecombineerd want je kunt gericht zoeken want de evenementen wordt georganiseerd door een bekende datingsite en je ziet meteen met wie je te maken hebt.

Single-Events.org

Het is niet vereist om bij een datingsite aangesloten te zijn om een single event bij te wonen. Er zijn diverse aanbieders die vrijgezellen op een laagdrempelige manier bij elkaar te brengen door het organiseren van single events. Single-Events.org is één van de grootste aanbieders die evenementen voor vrijgezellen organiseert in Nederland. Sinds 2009 brengt Single-Events vrijgezellen bij elkaar om gezamenlijk leuke activiteiten te ondernemen. Er worden elke maand 

tientallen single events georganiseerd door heel Nederland. Naast de bekende wandeltochten, borrels en workshops zijn de single reizen die door Single-Events worden georganiseerd erg populair.

Wandeltochten

Een activiteit die vaak wordt aangeboden zijn wandeltochten. Het voordeel van wandeltochten is dat er altijd wat te doen is. Het is niet verplicht om op iemand af te stappen tijdens een single event. Je hoeft je dus niet gedwongen om contact te leggen met anderen. De wandeltochten vinden vaak plaats op mooie locaties in Nederland. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van het wandelen, het mooie uitzicht en de natuurrijke omgeving. Bij aanvang wordt er vaak koffie en thee gedronken en na afloop eindig je vaak op een gezellige locatie waar met de groep nogmaals een drankje wordt gedronken.

Laagdrempelig zonder verplichtingen

Belangrijk om te onthouden is dat het vinden van een relatie niet voorop staat tijdens single events. Wat centraal staat is dat iedereen een kans krijgt om contacten te leggen en nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor hebben mensen de mogelijkheid om met iemand in persoon te praten en dit biedt vervolgens openingen om misschien eens op een date te gaan. Wie weet ontwikkelt er wellicht een relatie.

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden