DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars, fietsers, outdoor sporters en natuurliefhebbers in Nederland en België. DéWandeldate helpt singles die graag wandelen (of fietsen, hardlopen, kanoën, etc.) elkaar te ontmoeten. · DATING: ga op de singlespagina één-op-één op zoek naar een partner in de juiste provincie, leeftijd en met dezelfde voorkeuren voor wandelen en andere outdoor activiteiten. · GROEPSWANDELINGEN: doe mee aan een natuur- of stadswandeling in een groep en ontmoet andere singles van (ongeveer) je eigen leeftijd, in ontspannen sfeer · TIPS: bekijk onze ideeën voor een eerste geslaagde wandeldate (routes voor stadswandelingen, natuurwandelingen, gezellige wandelcafés en bijzondere activiteiten die je onderweg kunt doen). Waarom kiezen voor een Wandeldate? Tijdens een actieve date, een wandeldate, fietsdate of kanodate, ben je meer relaxed en gaat je eerste kennismaking veel gemakkelijker. Of je nu kiest voor een stadswandeling, een strandwandeling, een sportieve natuurwandeling of een fietstocht, doordat je bezig bent heb je plezier samen en je geniet van je activiteit en van wat je onderweg tegenkomt. Momenteel zijn er meer vrouwen dan mannen lid (60% vrouwen). Mannen zijn daarom extra welkom! Kies voor een Actieve date, een Wandeldate! Welkom en veel plezier bij DeWandeldate!

DeWandeldate Reviews

  Groffe uitsluiting

  Los van het feit dat het lidmaatschap duur is en er zo te lezen weinig mensen op zitten (net als veel andere websites), hanteert deze club ook nog eens een beschamende vorm van uitsluiting. Juist mensen van middelbare leeftijd willen kennismaken (geen huwelijk of date) tijdens een sportieve wandeling. Er staan veel leuke uitstapjes vermeld maar allemaal zijn ze ingedeeld in een door de dames en heren bepaald �leeftijdsslot�. Zo mogen de mensen die er buiten vallen alleen wandelen met mensen van hogere leeftijd. En ook die hebben een maximum leeftijd! :-) En dat voor een wandelevenement. Omdat je hier juist wordt belemmerd in het leggen van contacten vind ik dit eigenlijk gewoon discriminatie en ben benieuwd wat juristen hiervan vinden. Het gaat hier tenslotte niet om een jongerenvakantie of schoolreisje maar om contact tussen volwassen mensen. Wat een aanfluiting. Hopelijk snel verdwenen. (g)één ster wat mij betreft!

  Geen goed bestand van daters

  Slecht bestand, geen geinteresseerde wandelaarsters. Waanzinnige openingsverhaaltjes en irrele fantasin, maar geen bereidheid even te mailen, te bellen of af te spreken. Gestoorde vrouwtjes met verhaaltjes en aandachtsvragen, echter geen enkel initiatief om iets te proberen. Zeer triest. Neem geen abonnement op deze site!

  Sterke punten
  geen

  Nauwelijks reacties

  Ik heb hier een half jaar voor betaald, slechts n vrouw reageerde die net als ik gewoon wil wandelen. Tot nu toe 3x mee gewandeld. Het is immers een wandelsite en geen datingsite. Zogenaamd wil iedereen wandelen, nou ik merk er weinig van.

  Sterke punten
  Een plek om iemand te vinden die graag wandelt.

  Zwakke punten
  Weinig reacties, er wordt gevraagd of je opzoek bent naar een partner of wandelmaatje. Mijns inziens een totaal verkeerde insteek, om deze site te gebruiken voor het zoeken van een partner.

  Zwaar tegenvallend

  Aangezien ik in de zomermaanden graag wandeltochten maak in heuvelachtig gebied, maar alleen ben leek mij deze site de perfecte plek om een vrouw te vinden met dezelfde interesses. Je moet eerst een compleet ingevuld formulier invullen alvorens je het aanbod kan zien. Na ingevuld te hebben bleek dit achteraf zonder van mijn tijd te zijn geweest. In mijn provincie met een zoekoptie van 20 jaar rondom mijn eigen leeftijd slechts 15 vrouwen, waarvan de meesten niet betaald lid zijn, laat staan hoe ze eruit zien. Na wat profielen gelezen te hebben helemaal geschokt. De meeste aanwezige vrouwen hadden ipv een wandeldate een kinderbehoefte of noemden een rondje met de hond rondom hun huis een wandeling. Verder zeer veel alternatieve vrouwen die spiritualiteit zoeken. Mijn zoektocht maar landelijk gemaakt (viel ook tegen) en totaal 5 interesse berichtjes gestuurd naar vrouwen met een betalend account, maar geen reactie. Het lijkt net of de betalende accounts nepprofielen zijn. Geen enkele motivatie gevonden om hier betalend lid te worden en mijn gratis account verwijderd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Doods aanbod in de provincies qua vrouwen en hoog gehalte van zeer alternatieve vrouwen met een hoge kinderwens.

  Voor actieve singles

  Ik ben een jaar betalend lid geweest van de Wandeldate en vind het een vriendelijje manier om nieuwe, actieve mensen te leren kennen. Juist omdat je ook kan aangeven dat je niet noodzakelijk een partner zoekt gaat ook dat haastige gejaagde datingaspect net iets meer naar de achtergrond. Ik vond dat wel prettig: dat je gewoon eens met een onbekende persoon afspreekt van wie het profiel je aanspreekt om samen ontspannen iets buiten te ondernemen en dat je dan wel ziet of dat dan wel of niet nog eens herhaald wordt. De druk is er dan wat af. Ik heb een paar leuke vrouwen ontmoet en denk erover tzt weer lid te worden nu het onlangs uit is gegaan met de laatste.

  Sterke punten
  Voor actieve mensen en niet duur

  Zwakke punten
  Er waren in mijn omgeving wat minder vrouwdn ingeschreven maar gelukkig neemt dat aantal gestaag toe, was mijn indruk toen ik er nog op zat.

  Niet meer alleen boeiende wandeltochten maken

  Dank zij de Wandeldate heb ik iemand gevonden waarmee ik het wandelplezier en andere dingen kan delen. Ik zocht ook via de reguliere datingsites een partner maar als je b.v. een natuurliefhebber bent, is de Wandeldate duidelijker. Mooi project!!

  Sterke punten
  Kort maar sterk profiel structuur. Tijdens een wandeldate, verdwijnt snel de negatieve spanning.

  Zwakke punten
  Nog te weinig kandidaten, vooral in de landelijke provincies waar je zo fijn kan wandelen....

  persoonlijke datingsite

  Prettige datingsite waar je eerste date vaak een wandeling is: dat praat gemakkelijker en als de date eenmalig was, heb je allebei toch een leuke dag gehad. Wandelaars hebben vaak veel gemeenschappelijke interesses, dus de kans op een goede match is redelijk groot. Het aantal leden is overzichtelijk, dat maakt dat je de profielen uitgebreider gaat lezen. Ik ben drie maanden lid geweest en dat heeft een aantal leuke ontmoetingen en vooral de liefde van mijn leven opgeleverd.

  Sterke punten
  Persoonlijke aandacht van de beheerder van de site. Er worden groepswandelingen georganiseerd.

  teleurstellend

  Na 1,5 jaar gratis lid en een half jaar betalend lid heb ik me uitgeschreven bij wandeldate. Ik ben bewust betalend lid geworden in het begin van de lente omdat dat de tijd is dat wandelen en fietsen echt leuk wordt. Maar het is me nooit gelukt een afspraak met iemand te krijgen. In deze periode kwamen er nauwelijks ook nieuwe leden bij die in mijn zoekprofiel terecht kwamen. Als het er 10 zijn geweest dan mag je al blij zijn. Ik ging dan ook maar de oudste profielen mailen maar kreeg niemand daarvan actief. Sommigen schreven zich wel uit dus heb ik nog meegeholpen aan het opschonen van het bestand. Ik heb twee contacten gehad over een totaal van een half jaar maar dat mislukte en een daarvan was zelfsnal ver bezig met een ander in de 2e of 3e afspraak. Dat die mij er bij had genomen als contact terwijl ze dat al wist snap ik nog steeds niet. Zit ik misschien in een leeftijds categorie waar vooral de wanhoop en angst voor mislukken leidend zijn? Kan dat het gedrag op dit soort sites verklaren???? Ik lees van succesverhalen op de Facebook pagina van Wandeldates maar die zijn of ouder of jonger dan mijn categorie. Zit ik in een groep waar alles tevoorschijn gehaald wordt om maar die ene partner te kunnen vinden dat je van de ene domme situ atie in de andere domme situatie terecht kom waar je helemaal niets aan hebt omdat het verder ook kansloos is ???? En dat op een wandeldate site. Kunnen deze mensen dat niet meenemen naar sites als Relatieplanet of zo? De laatste week voor mijn betaal lidmaatschap afliep heb ik nog mails verstuurd naar wat nieuwe profielen. Ik had daarvan een hartje gekregen. Mijn mails zijn echter nooit beantwoord. Toen had ik er genoeg van. Nu het seizoen voor wandelen en fietsen voorbij gaat komen er ineens wel nieuwe profielen. Daar is wel wat over te zeggen. Deze herken ik van andere datingsites uit een verder verleden (5 jaar minimaal) toen ook ik alleen maar een partner zocht. De foto,s die ze gebruiken zijn al jaren oud. Zij zoeken geen wandeldate of fietsdate maar alleen maar een partner en springen van de ene naar de andere site. Dat zijn vrouwen die de donkere dagen niet alleen thuis willen zijn. Hoeveel mails zij allemaal van mannen hebben genegeerd wil je niet weten. Dit zijn ook niet de dates die ik zoek op een site als wandeldate. Voor mij stond een actieve date voorop. Echter zie ik dat daar maar weinig terug. Je moet partner materiaal zijn.

  Sterke punten
  Het idee van een outdoor contactsite is geweldig. Precies wat ik zoek. Maar met al die partnerwensen is voor mij van een outdoor afspraak nooit sprake geweest.

  Zwakke punten
  Is het nou een datingsite voor partnerwensen zoals zovele andere sites of gaat het toch wel om de outdoor activiteiten. Ik deed het voor het laatste maar struikelde continu over het eerste. Op de 20 profielen lees je misschien 1 keer ik zoek een wandelmaatje maar 19 keer ik zoek een partner. Mijn eerste mail die ik schreef was aan iemand die wandelmaatje had staan en dat in haar profieltekst meerdere malen duidelijk maakte. Ik kreeg echter als reactie terug dat onze wensen uit elkaar lagen omdat zij een partner zocht en ik een wandelmaatje. Zo werd mijn mail tekst die op haar tekst was gebaseerd tegen me gebruikt. Ik dacht meteen pfffff dit gaat nog vermoeiend worden als het zo moet.

  Gewoon een datingsite

  Ben een half jaar lid geweest van wandeldate. Het idee stond mij wel aan om mensen te ontmoeten voor een wandeling of een fietstocht. Maar je komt er al snel achter dat de zoektocht naar een partner daar het belangrijkste is. Iemand voor een leuke wandeling of fietstocht vinden is mij in een half jaar nog nooit gelukt. Wel alles wat je van een gewone datingsite kan verwachten. 90% van je mails die nooit worden beantwoord. Ook wel eens gebeurd dat je aan het lijntje gehouden wordt door je contact en dat die je weer laat vallen met een aflulverhaal die ik inmiddels wel herken. Dus gewone datingsite praktijken zeg maar. Je kan een oproepje plaatsen voor een wandeling of fietstocht maar daar krijg je dan weer geen reacties op. Dat slaat de plank wel mis.

  Sterke punten
  De mogelijkheid om via wandelingen en fietstochten mensen tegen te komen. Oproepjes plaatsen voor een wandeling of fietstocht.

  Zwakke punten
  Bijna geen actieve leden en te weinig aanwas van nieuwe leden. Nauwelijks een reactie terug op je verstuurde mails. Ook de moeite van een standaard afwijs berichtje wordt hier niet genomen. Het idee achter wandeldate is goed maar het grootste deel is gewoon op zoek is naar een levenspartner en selecteert daar op. Het lijkt daardoor op gewone datingsites. Je kan met je profieltekst ook zo op bv e- Matching gaan staan. De kans dat je een afspraak over houdt aan een betaald lidmaatschap is wel heel erg klein. Heb je geen betaald Lidmaatschap dan kan je er weer te weinig.

  review

  Ik vond DeWandeldate een goede basis hebben voor een dating site. Het is verfrissend het wandelen als begin/opening te hebben. Ik zei vond, omdat ik ondertussen een geweldige vrouw hebt ontmoet via deze site.

  Sterke punten
  goede basis duidelijke en overzichtelijke site vriendelijke moderator

  Zwakke punten
  nog wat klein

  Gelukkig via DeWandeldate!

  Wat een goed initiatief deze site! Aan alles merk je de aandacht en het enthousiasme van degene die dit opgezet heeft. Prettige, goed opgezette site met goede service. Niet duur. Zo fijn om gelijkgestemden te ontmoeten met hart voor de natuur en...ja hoor, het kan echt: de liefde van mijn leven gevonden!

  Sterke punten
  Betrokkenheid, makkelijk contact leggen, specifiek voor natuurliefhebbers, hoog slagingspercentage

  Zwakke punten
  Geen

  Zeer slechte service! Klantonvriendelijkheid!!

  Eerder dit jaar heb ik m'n lidmaatschap betaald met m'n creditcard. Blijkt dat nu opeens niet meer te kunnen! Beschik nog niet over internetbankieren. Heb dit gemeld bij haar. Antwoord wat ik kreeg was: om iemand te vragen die voor mij de betaling wil doen. Nou ja zeg, wat een reactie.

  Sterke punten
  Mijn profiel die erop stond.

  Zwakke punten
  Spreekt voor zich.

Bezoek DeWandeldate

Schrijf je eigen review