Christelijke Dating

Christelijke dating is gericht op mensen met een christelijke achtergrond die graag daten met mensen die deze religie met hen delen. Datingwebsites gericht op Christelijke dating zijn ideaal voor Christenen die graag in contact komen met mensen die dezelfde waarde hechten aan religie als zij. Prettig aan Christelijke dating is dat je gezamenlijke interesses voor dit geloof kunt delen.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites.

Daarom worden heel veel christenen graag lid bij deze community, om zo in contact te komen met andere christenen door heel Nederland. Opzoeknaarjou groeit enorm en is momenteel al uitgegroeid tot 1 van de grootste christelijke contactsites in Nederland!
Lees verder »

Bezoek Opzoeknaarjou

2

Reviews en Ervaringen over ROOTS dating

ROOTS dating

ROOTS dating - Dé christelijke datingsite! ROOTS dating

ROOTS dating: de christelijke datingsite. Bekijk direct de mooiste profielen van de leukste christelijke singles. Schrijf je gratis in bij ROOTS en ontdek het zelf.
Lees verder »

Bezoek ROOTS dating

3

Reviews en Ervaringen over Christian Match

Christian Match

Christian Match is met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles een van de grootste christelijke datingsites in Nederland. Jong en oud kunnen op deze site terecht voor het vinden van een geschikte date. Deze site behoort ook tot een van de meest veilige datingsites. Gebruikers kunnen er verzekerd van zijn, dat hun privac gegarandeerd is. Men kan op deze site ook andere christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken of samen verder in het geloof verdiepen.

Deze site is ontwikkeld door Provident B.V uit Amersfoort. Oneway en Gospel.nl, zijn enkele van de andere sites,
Lees verder »

Bezoek Christian Match

4

Reviews en Ervaringen over Funky Fish

Funky Fish

Funky Fish is met meer dan 15700 leden de populairste community en datingsite voor christenen. Ben jij ook op zoek naar christelijke vrienden, een relatie of date? Maak dan nu je eigen visakte aan. Je kunt gratis gebruik maken van FunkyFish

Lees verder »

Bezoek Funky Fish

5

Reviews en Ervaringen over Miracle Match

Miracle Match

Ben je eenzaam, single en verlang je graag naar een partner? Ben je christen en heb je graag dat je partner ook christen is? Dan ben je bij MiracleMatch op het juiste adres. Hier zijn er een aantal christelijke singles, die allen op zoek zijn naar een partner met hetzelfde geloof. Op deze site kan men ook terecht om nieuwe personen te leren kennen, bijbelstudiepartners te vinden of gewoon voor een leuk en goed gesprek met andere gebruikers.

Op deze site kan men snel en eenvoudig een gratis profiel aanmaken. Men heeft de mogelijkheid om meer over zichzelf te vertellen middels foto's, essays
Lees verder »

Bezoek Miracle Match

6

Reviews en Ervaringen over Crosspoint

Crosspoint

Crosspoint behoort tot een van de grootste christelijke datingsite waar alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar terecht kunnen voor een date met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Deze dating site is eentje voor en door christenen. Crosspoint biedt christelijke singles, die moeite hebben de draad (weer) op te pakken een laagdrempelige springplank voor contacten met gelijkgezinden. Op deze site zijn verder alle kerkelijke achtergronden van harte welkom. Het doet er dus niet toe of je nou evangelisch of reformatorisch bent. Lijkt deze datingsite je interessant en wil je vandaag nog een Christ
Lees verder »

Bezoek Crosspoint

7

Reviews en Ervaringen over ChristelijkContact

ChristelijkContact

Welkom op de oudste christelijke datingsite van Nederland. Al meer dan elf jaar is ChristelijkContact hét medium om een christelijke partner, of vriend te vinden. Kwaliteit hoeft niet altijd geld te kosten, want voor ChristelijkContact betaal je helemaal niets. Je kunt dus gratis een profiel aanmaken, chatten, anoniem berichten versturen en nog veel meer, voor zo lang als jij wilt! Veel succes op onze website!
Lees verder »

Bezoek ChristelijkContact

8

Reviews en Ervaringen over Samen Christen

Samen Christen

Christelijke datingsite SamenChristen

De christelijke datingsite met de meeste ervaring. Schrijf je gratis in, en ontmoet vandaag nog christelijke singles uit heel Nederland.
Lees verder »

Bezoek Samen Christen

9

Reviews en Ervaringen over ChristelijkDaten

ChristelijkDaten

Christelijke datingsite: Gratis daten voor Christenen - ChristelijkDaten.nl

Zoekt u een christelijke datingsite? Op ChristelijkDaten.nl vind u singles met dezelfde normen en waarden. Serieuse contactensite voor christelijke.
Lees verder »

Bezoek ChristelijkDaten

10

Reviews en Ervaringen over JWMatch

JWMatch

Waarom JWMatch perfect is voor jou...

"Zie! Hoe goed en hoe aangenaam is het Als broeders in eenheid te zamen wonen!" (Psalmen 133:1). JWMatch is een manier voor Jehovah's Getuigen en overige geïnteresseerden om liefdevolle en trouwe vriendschappen aan te gaan die kunnen leiden tot duurzame relaties in de echte wereld. Het mooie van elkaar ontmoeten en relaties aangaan op JWMatch is dat je dit in een veilige, anonieme en leuke omgeving kunt doen. Of u nu op zoek bent naar liefde, nieuwe vrienden wilt maken of oude vrienden terug wilt vinden, JWMatch is een geweldige manier om dit te doen!

Lees verder »

Bezoek JWMatch

11

Reviews en Ervaringen over ChristelijkeDate

ChristelijkeDate

Welkom op christelijkedate!

Meldt u snel aan en neem contact op met de reeds 57% actieve vrouwen en 44% actieve mannen uit Nederland. Verstuur een leuk prive bericht, tekstflirt of maak je profiel nog persoonlijker met een videoboodschap (alleen te zien voor genodigden!).
Lees verder »

Bezoek ChristelijkeDate

12

Reviews en Ervaringen over Ichthusdate

Ichthusdate

Ichthusdate.nl de Christelijke contactsite van Nederland


Lees verder »

Bezoek Ichthusdate

13

Reviews en Ervaringen over JADERUNE.com

JADERUNE.com

FREE Online Christian Filipina Dating Site

Find

Dating
Lees verder »

Bezoek JADERUNE.com

14

Reviews en Ervaringen over Katholiek dating

Katholiek dating

Katholieke datingsite voor Nederland en België | Katholiek dating

Katholiek dating is een nieuwe datingsite speciaal voor katholieken die op zoek zijn naar een levenspartner.
Lees verder »

Bezoek Katholiek dating

15

Reviews en Ervaringen over oHallo

oHallo

oHallo - Dé datingapp voor christelijke singles


Lees verder »

Bezoek oHallo

Christelijke Dating artikelen

 • 17 september 2018 Datingsite ‘op zoek naar jou’ zeer handig in gebruik

   

  “Op zoek naar Jou” staat ook wel bekend als de leukste christelijke datingsite van Nederland en is zeer handig in gebruik. Op de startpagina van de site kan men onder andere een proeflidmaatschap aanvragen, er staat informatie over de site verwerkt onder het tabje ‘over ons’, informatie over abonnem Lees verder

 • 14 september 2018 Twee weken lang gratis op zoek naar een geschikte partner op Christian Match

  Ben je eenzaam, ben je al een tijdje uit een relatie of wil je nu echt starten met een serieuze relatie? Wil je een nieuwe relatie welke gebaseerd is op de principes van het christendom? Dan ben je bij Christian Match op het juiste adres. Bij de eerste aanmelding kunnen gebruikers dan twee weken lang geheel gratis gebruik maken van de site. Men kan dus twee weken ge Lees verder

 • 31 augustus 2018 Funky Fish brengt singles met een christelijke achtergrond bij elkaar

   

  Funky Fish behoort tot een van de grootste christelijke datingsites en singles community. Ben je single en christen van geloof? Heb je behoefte aan een partner en wil je graag, dat jullie hetzelfde geloof belijden? Dan ben je bij Funky Fish op het juiste adres. Funky Fish biedt gebruikers een online platform om met elkaar in contact te treden en elkaa Lees verder