Christelijke Dating

Christelijke dating is gericht op mensen met een christelijke achtergrond die graag daten met mensen die deze religie met hen delen. Datingwebsites gericht op Christelijke dating zijn ideaal voor Christenen die graag in contact komen met mensen die dezelfde waarde hechten aan religie als zij. Prettig aan Christelijke dating is dat je gezamenlijke interesses voor dit geloof kunt delen.
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites.

Daarom worden heel veel christenen graag lid bij deze community, om zo in contact te komen met andere christenen door heel Nederland. Opzoeknaarjou groeit enorm en is momenteel al uitgegroeid tot 1 van de grootste christelijke contactsites in Nederland!
Lees verder »

Bezoek Opzoeknaarjou

2

Reviews en Ervaringen over Christian Match

Christian Match

Christian Match is met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles een van de grootste christelijke datingsites in Nederland. Jong en oud kunnen op deze site terecht voor het vinden van een geschikte date. Deze site behoort ook tot een van de meest veilige datingsites. Gebruikers kunnen er verzekerd van zijn, dat hun privac gegarandeerd is. Men kan op deze site ook andere christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken of samen verder in het geloof verdiepen.

Deze site is ontwikkeld door Provident B.V uit Amersfoort. Oneway en Gospel.nl, zijn enkele van de andere sites,
Lees verder »

Bezoek Christian Match

3

Reviews en Ervaringen over Date2Shine

Date2Shine

Welkom op de site van Date2shine! Blader en selecteer leuke profielen!
Wij wensen je veel plezier in het vinden van gezellige, interessante contacten of zelfs een mooie (shiny) relatie!
Lees verder »

Bezoek Date2Shine

4

Reviews en Ervaringen over Miracle Match

Miracle Match

Ben je eenzaam, single en verlang je graag naar een partner? Ben je christen en heb je graag dat je partner ook christen is? Dan ben je bij MiracleMatch op het juiste adres. Hier zijn er een aantal christelijke singles, die allen op zoek zijn naar een partner met hetzelfde geloof. Op deze site kan men ook terecht om nieuwe personen te leren kennen, bijbelstudiepartners te vinden of gewoon voor een leuk en goed gesprek met andere gebruikers.

Op deze site kan men snel en eenvoudig een gratis profiel aanmaken. Men heeft de mogelijkheid om meer over zichzelf te vertellen middels foto's, essays
Lees verder »

Bezoek Miracle Match

5

Reviews en Ervaringen over Funky Fish

Funky Fish

Funky Fish is met meer dan 15700 leden de populairste community en datingsite voor christenen. Ben jij ook op zoek naar christelijke vrienden, een relatie of date? Maak dan nu je eigen visakte aan. Je kunt gratis gebruik maken van FunkyFish

Dates
Lees verder »

Bezoek Funky Fish

6

Reviews en Ervaringen over Crosspoint

Crosspoint

Crosspoint is de eerste, grootste en meest succesvolle christelijke dating- en contactsite.

Alle kerkrichtingen zijn welkom; evangelische en alle reformatorische kerken, voorop staat persoonlijk geloof.
Lees verder »

Bezoek Crosspoint

7

Reviews en Ervaringen over ChristelijkContact

ChristelijkContact

Welkom op de oudste christelijke datingsite van Nederland. Al meer dan elf jaar is ChristelijkContact hét medium om een christelijke partner, of vriend te vinden. Kwaliteit hoeft niet altijd geld te kosten, want voor ChristelijkContact betaal je helemaal niets. Je kunt dus gratis een profiel aanmaken, chatten, anoniem berichten versturen en nog veel meer, voor zo lang als jij wilt! Veel succes op onze website!
Lees verder »

Bezoek ChristelijkContact

8

Reviews en Ervaringen over JWMatch

JWMatch

Waarom JWMatch perfect is voor jou...

"Zie! Hoe goed en hoe aangenaam is het Als broeders in eenheid te zamen wonen!" (Psalmen 133:1). JWMatch is een manier voor Jehovah's Getuigen en overige geïnteresseerden om liefdevolle en trouwe vriendschappen aan te gaan die kunnen leiden tot duurzame relaties in de echte wereld. Het mooie van elkaar ontmoeten en relaties aangaan op JWMatch is dat je dit in een veilige, anonieme en leuke omgeving kunt doen. Of u nu op zoek bent naar liefde, nieuwe vrienden wilt maken of oude vrienden terug wilt vinden, JWMatch is een geweldige manier om dit te doen!

Lees verder »

Bezoek JWMatch

9

Reviews en Ervaringen over ChristelijkDaten

ChristelijkDaten

Christelijke datingsite: Gratis daten voor Christenen - ChristelijkDaten.nl

Zoekt u een christelijke datingsite? Op ChristelijkDaten.nl vind u singles met dezelfde normen en waarden. Serieuse contactensite voor christelijke.
Lees verder »

Bezoek ChristelijkDaten

10

Reviews en Ervaringen over ChristelijkeDate

ChristelijkeDate

Welkom op christelijkedate!

Meldt u snel aan en neem contact op met de reeds 57% actieve vrouwen en 44% actieve mannen uit Nederland. Verstuur een leuk prive bericht, tekstflirt of maak je profiel nog persoonlijker met een videoboodschap (alleen te zien voor genodigden!).
Lees verder »

Bezoek ChristelijkeDate

11

Reviews en Ervaringen over Ichthusdate

Ichthusdate

Ichthusdate.nl de Christelijke contactsite van Nederland


Lees verder »

Bezoek Ichthusdate

12

Reviews en Ervaringen over Katholiek dating

Katholiek dating

Katholieke datingsite voor Nederland en België | Katholiek dating

Katholiek dating is een nieuwe datingsite speciaal voor katholieken die op zoek zijn naar een levenspartner.
Lees verder »

Bezoek Katholiek dating

13

Reviews en Ervaringen over oHallo

oHallo

oHallo - Dé datingapp voor christelijke singles


Lees verder »

Bezoek oHallo

14

Reviews en Ervaringen over Samen Christen

Samen Christen

Christelijke datingsite SamenChristen

De christelijke datingsite met de meeste ervaring. Schrijf je gratis in, en ontmoet vandaag nog christelijke singles uit heel Nederland.
Lees verder »

Bezoek Samen Christen