Reviews van deze auteur

Wat mensen snappen Tinder niet

Review over Tinder

Tinder geeft je een rating en op basis van die rating krijg je matches te zien. Als je dus vooral lelijke en domme mensen ziet, dan zegt dat alles over jezelf. Grow up, kijk in de spiegel!

Wat een knappe mensen

Review over The Inner Circle

The Inner circle zegt zich richten op hoger opgeleide mensen in bepaalde steden (Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam in NL) Je kunt alleen via een uitnodiging een account krijgen en je moet tenminste één foto uploaden. Dat krijgt een review en dan ben lid of niet.
Het verhaal over hoger opgeleid lijkt in mijn zoekrange (50+) niet helemaal te kloppen, want de kappersvakschool is niet een erg hoge opleiding. Daar staat weer tegenover dat vrijwel alle vrouwen behoorlijk aantrekkelijk zijn en daar zit iets geks. Ik zie vrijwel geen 'maatje meer' en die zijn er bij 50+ echt wel. Op seks-sites is dat natuurlijk normaal, maar de vrouwen waarmee ik contact heb zijn echte vrouwen die ik ook makkelijk op FaceBook kan vinden. Ook het aantal nieuwe vrouwen per dag (tussen de 0 en 4) in Amsterdam lijkt me realistisch.
Een ex-date vertelde ooit niet door de keuring te zijn gekomen en dus geen lid te worden. Ze had ook wel een erg stomme foto gebruikt en met een betere foto en ongeveer dezelfde tekst was ze een paar minuten later lid. Zij had nog nooit zoveel knappe mannen op een site gezien.
Kortom, je vindt er zeker veel hoger opgeleide mensen, maar geen lelijke hoger opgeleide mensen en dat is ergens ook wel naar.

Sterke punten
+ echte profielen
+ duidelijk te zien wie online is of hoe lang geleden online was
+ contact maken gaat makkelijk, je kunt iemand direct een bericht sturen
+ app en browser versie
+ je kunt zien wie jou bekeken heeft

+ en - Je moet betalen om te zien wie jou een like heeft gegeven. Dit is het enige waar ik voor zou moeten betalen. Ze moeten natuurlijk ergens geld mee verdienen.

Zwakke punten
- geen lelijke mensen
- je kunt foto's in een ander venster openen en zo zoeken op foto's in Google, waardoor je mensen makkelijk kunt vinden

Nog steeds origineel

Review over Paiq

Een kleine negen jaar geleden een relatie via paiq gekregen. Een aantal zaken is nu anders dan toen, zoals de quiz. Dat is een erg originele toevoeging op een datingsite en de vragen laten natuurlijk ook al e.e.a. over de vraagsteller zien.
Sites met profielen hebben allemaal het nadeel dat mensen op een gegeven moment gaan wachten op nieuwe mensen. Als je je net aanmeldt word je dan ook overstelpt met berichten en daarna bloedt het vaak dood. Bij paiq blijft het veel langer mogelijk nieuwe mensen te ontmoeten.
Ik heb in al die tijd nog nooit een cent uitgegeven aan paiq, al moet ik zeggen daar inmiddels wel over te denken, want al het plezier daar mag best beloond worden.
Paiq heeft nu ook momenten, waarbij je een moment uit je leven (niet jezelf) fotografeert. Iemand kan daar op reageren en vervolgens kun je die persoon als contact toevoegen.
Als kritiek lees ik dat mannen vrouwen berichten sturen en geen reactie krijgen. Berichten kun je n.a.v. foto's sturen en ik ga er van uit dat als je een weinig originele tekst naar een veel knappere vrouw stuurt er begrijpelijk 0 op rekest komt.

Sterke punten
Veel mogelijkheden
Echte profielen
Gratis

Zwakke punten
geen

reacties:

Review: sekswerker Maya skinny & Smal

dit gaat over datingsites, niet over prostitutie...

Review: Was een ooit goeie site

Eigenlijk vond ik e-matching nooit zo'n goede site. Ik geef niet vaak een site de schuld van weinig dates of vrouwen in het algemeen, maar deze site trok vooral de behoorlijk materialistische vrouwen aan met een uitgebreide vriendenkring, opera, tennis en golf en luxe vakanties en daarnaast vaak erg oppervlakkig. Ik had me eind vorig jaar weer eens ingeschreven en na twee dates weer na een paar maanden uitgeschreven. Het is daar wel voorbij.

Review: Serieuze dames bedroevend laag

Wat bijzonder dat een deel van de vrouwen zo reageert. Ik vind het van de gratis sites/apps naast Tinder nog steeds de beste. Overal zitten domme ongeïnteresseerde mensen, maar op PAIQ naar mijn idee iets minder, want je moet de moeite doen om te typen. Hopelijk in het vervolg meer succes daar.

Review: Paiq is ok

@Dirk
Hoe weet je dat? Ik heb drie relaties via PAIQ gehad, waarvan ik er twee ben gestopt en het initiatief één keer bij de vrouw vandaan kwam.

Review: Paiq is ok

@Dirk. Heel vervelend voor je, maar als het telkens gebeurde, dan kan het ook aan jou liggen.
En ik heb het ook vaak meegemaakt dat vrouwen het gesprek stopte. Niet zo gek, want je ziet iemands gezichtsuitdrukking niet. Hoort voor mij bij het internet daten

Review: Paiq is ok

@mgtow. Ik schrijf nota bene dat ik het vaak heb meegemaakt dat vrouwen het gesprek stoppen, en dan doe jij alsof ik mezelf voor doe als meesterversierder. Dat doe ik niet en ben ik niet, maar ik ben in enkel geval niet zo'n meesterfrust als jij, en dat maakt mij sowieso populairder bij vrouwen.
Korting? Nee, ik split meestal de rekening, want ik date met volwassen vrouwen, de vrouwen die jou ontwijken, want uit jouw verhalen snap ik dat jij die nooit ontmoet

Review: Paiq is ok

@Dirk. Er zijn vrouwen die op criminelen vallen, maar heel veel vrouwen moeten daar niks van hebben

Review: Onzin A. D

Haha Dirk. Die incasso werkt natuurlijk altijd en ook nog maandelijks automatisch

Review: 120 km

In Amsterdam zie ik veel vrouwen dichtbij, maar inderdaad steeds meer vrouwen verder weg. Dat jij minder knappe en intelligente vrouwen ziet dan ik weten en ook de oorzaak. Je hebt geen match met dat soort vrouwen...

Review: 120 km

Dit schreef je:
. Mocht je de fout hebben gemaakt om te betalen dan zie je dat jouw likes vooral bestaan uit single moms die een jongere man willen, ook al hebben ze zelf het postuur van een geplofte bitterbal.

Maa goed, ik kan er naast zitten. Ik dacht dat ontplofte bitterballen een enorm denigrerende en nare term was, maar het staat dus blijkbaar voor jou voor knappe vrouwen die jou niet moeten.

Review: 120 km

@MGTOW Hoe weet je van die mentale problemen onder jongere vrouwen? Spreek je er veel?

@Superboer. Het klopt wat MGTOW zegt over Tinder. Daar heb je de meeste mensen en als het daar tot nu toe niet gelukt is, dan misschien wat tips aan vrouwen vragen. Happn kun je ook proberen, maar dat werkt eigenlijk alleen maar in drukke steden en dan op drukke plekken, zoals Amsterdam of Utrecht CS

Review: 120 km

@Superboer. Dan via je telefoon doen?

Review: Bijzondere ervaring

Weet je MGTOW. Jij meent dat vrouwen alleen maar met mooie mannen willen daten, maar dat is onzin. Wat de meesten echter niet willen is een man die zo negatief over alles doet en zich opstelt als een zwak slachtoffer.

Review: Leuk via plaatjes en quiz

Coole reactie Jan Jacob. Maar goed, je loopt wel kans op wat meer pogingen tot oplichting via jouw mail, maar aan de andere kant, als je zo reageert zul je ook wel snugger genoeg zijn er niet in te trappen. Succes man.

Review: Leuk via plaatjes en quiz

@Jan. Ja, beeldbellen is een goeie check, maar sommige vrouwen vinden dat ongemakkelijk, wat net per se duidt op geen zuivere koffie. Ik heb geen interesse in buitenlandse of veel jongere vrouwen en dat voorkomt al gelijk vrij veel oplichting.

@Dirk. Dat je weinig vrouwelijke naturisten hoort heeft er denk ik ook mee te maken dat veel mannen naturisme seksualiseren en het daardoor onveilig of onprettig voor veel vrouwen is daar open over te zijn.

Review: Vals datsite vals naam

Adiel. Als een raadsman jou wil helpen, dan vrees ik dat je weer wordt opgelicht, want zoals Dirk al volkomen terecht aangeeft heb je geen poot om op te staan en elke advocaat weet dat. Trap er niet in!

Review: Christen onwaardige site

@Dirk... dat gebakken lucht verkopen past dan wel weer erg goed bij Godsdienst

Review: Perfect systeem

@Dirk. Niet mijn ervaring. Van de gratis sites de plek met vrij veel respectvolle vrouwen, waarbij er dan eerder gezegd wordt dat je qua uiterlijk niet haar type bent. Juist doordat je eerst moet chatten trekt het vooral mensen die kunnen typen en dus meestal denken. Vervelend als jouw ervaring anders is. Hoe lang geleden is dit jou overkomen?

Review: Het zijn oplichters.

Heel erg vreemd verhaal want paiq is ongeveer de enige site die niet met profielen werkt, dus hoe kan er dan spraken zijn van nepprofielen? Hoe zijn die zogenaamde nepprofielen dan ontdekt???

Review: Horrible

@Flevo1. Tinder, Paiq, maar ook sites als e-matching, happn en InnerCircle kun je gratis gebruiken. Als je betaalt heb je sneller meer mogelijkheden, maar als je dat juist niet doet, dan weet je ook welke vrouwen binnen jouw bereik liggen. Kortom, niks oplichting als het ook gratis kan.

Review: NIET DOEN

Je kunt de app gratis gebruiken. Bij een wederzijdse match kun je chatten. Ik geloof niet dat ik er ooit een leuke live match heb gehad, maar ik kan ook niet beoordelen of dat door happn komt. Afijn, gratis goed te gebruiken, dus ik zie geen nadelen

Review: NIET DOEN

@MGTWO. Die datmining zou kunnen, maar ik merk daar eigenlijk niks van. Overigens is Happn wel compleet transparant over cookies e.d. https://www.happn.com/en/cookies/#partners

En ja, het kost tijd, maar het kan ook erg vermakelijk zijn.

Review: De eerste goede (van veel)

@Dirk en @MGTOW. Jullie reactie gaat niet over paiq... overigens een erg leuke site en app, waar ik regelmatig leuke vrouwen zie. Van alle gratis te gebruiken sites zeker de leukste vrouwen. Beetje flauw om een site af te kraken op jullie ideeën en ervaringen met vrouwen. Kan paiq daar iets aan doen en zo ja, wat?

Review: De eerste goede (van veel)

@Dirk. Dat wegklikken vind ik oprecht niet oké en ik vind ook dat die vrouwen en mannen gemeld zouden mogen worden. Dat iemand uiterlijk niet je type is kan, maar ik vind dat we het fatsoen zouden moeten opbrengen dat netjes te melden i.p.v. iemand weg te klikken. Overigens ben ik met mijn bijna 60 ook geen fotomodel meer, maar ben me wel bewust van de foto's die ik plaats. Misschien eens aan een vriendin vragen wat je beste foto's zijn?

Review: De eerste goede (van veel)

@mgtow. Nope, je kwam met een algemene reactie over procenten en uiterlijk en koppelde dat zonder enige onderbouwing aan paiq.

Review: De eerste goede (van veel)

@MGTOW. Je had het ooit over 20% en nu over 2%. Daarmee heb je het over jezelf en dar ongeveer 1 op de 50 vrouwen niet gaat kotsen als ze je zien en/of lezen. Jouw ervaring is geen algemene waarheid en heeft zeker niets met paiq te maken.

Review: De eerste goede (van veel)

Dus alle vrouwen focussen zich op 1% van de beschikbare mannen? Dat is echt volstrekt ongeloofwaardig. Heb je een link naar bewijs voor deze 1% of is dit jouw eigen 'onderzoek'?

Review: oplichting

Ik dacht dat je tot één maand kunt laten storneren. Even kijken in je bank-app en dan kun je ze ook, zoals Dirk al zei, blokkeren

Review: Niet teveel verwachten

Ik vind uiterlijk er toe doen. Niet dat ik per se een ex fotomodel wil, maar een vrouw met vet haar en slechte kleding vind ik onaantrekkelijk. Uiterlijk zegt ook iets over innerlijk.
Mijn ervaring op paiq is dat vrijwel alle vrouwen zonder foto en die later er eentje (kort) neerzette niet helemaal mijn type zijn. Het kan goed dat vrouwen die ervaring ook hebben met mannen. Waarom zou je niet een foto plaatsen? Bij een eventuele date is het toch ook handig als je elkaar herkent?

Review: Algoritme betrapt

Ik was wat druk met andere dingen en Tinder dus wat vergeten. Kreeg een melding dat mijn profiel inactief zou worden. Toch even gekeken en de ene na de andere match. Ik geloof je MGTOW, maar snap onze totaal verschillende ervaringen niet.

Review: Algoritme betrapt

Ik zie net dat Tinder alle mogelijke matches grijs maakt en Hanneke is een vrij veel voorkomende naam...

Review: Algoritme betrapt

Ik ga er van uit dat we allebei geen onzin uitkramen en dat ik dus jou qua Tinder 100% kan vertrouwen, maar ik kraam ook geen onzin uit en wat we meemaken verschilt enorm. Hoe kan dat?

Review: Algoritme betrapt

@Superboer. Ik heb nog nooit voor Tinder betaald en genoeg leuke en bevredigende ontmoetingen gehad. Knappe vrouwen is een kwestie van smaak en ik zie er best veel knappe vrouwen. Ik ben zelf niet per se op zoek naar een relatie, maar het is zeker mogelijk. Drie ex-dates zijn zelfs via Tinder getrouwd met een man, dus het kan. PC moet je zelf even testen

Review: Algoritme betrapt

Of je reageert niet vanuit frustratie. Helpt ook een enorm stuk bij in mijn ogen leuke vrouwen

Review: Algoritme betrapt

Downdaten duidt op zelfoverschatting...

Review: Algoritme betrapt

En hier zie je dus deels het algoritme van Tinder. Ik swipede vrouwen met een in mijn ogen domme tekst over 'geen ONS' naar links en ik kom die tekst echt nog heel zelden tegen

Review: Algoritme betrapt

Ik heb een match met een in mijn ogen erg aantrekkelijke vrouw. Zij begint met appen.
Hoi lul :)
Ik moest vreselijk om jouw tekst lachen

Ik denk, MGTOW, dat jij nooit zulke teksten krijgt en dat verklaart m.i. ook waardoor ik totaal andere vrouwen via Tinder zie en krijg

Review: Algoritme betrapt

Dit gaat om haar openingstekst, niet om een complimentje.
Wat je vergeet is dat er genoeg vrouwen zijn die voor brains en humor gaan en die combi soms onweerstaanbaar vinden. Ik ben 10 kg te zwaar en in de afgelopen 5 jaar is daar maar één date op afgeknapt. Overigens natuurlijk niet met elke date in die jaren een match gehad.
Maar goed, qua looks heb ik los van rimpels niets te klagen.
Oh, en ik denk dat er nog iets anders heel erg meespeelt qua daten en dat is veiligheid. Niet dat ik op een of andere manier wil suggereren dat jij dates zou aanranden, maar uit jouw teksten duikt wel een beeld op van een man die door al zijn generalisaties over vrouwen, misschien meer vanuit zijn ideeën over vrouwen naar een vrouw kijkt en daardoor niet echt naar haar en dat is uiteindelijk niet veilig

Review: Algoritme betrapt

@MGTOW. Je gaat niet in op mijn punt. Overigens moest ik wel erg lachen om de HEMA onderbroek. Die tekst ga ik van je jatten. Voor de rest is het best een beetje treurig dat je nog steeds de vergelijking tussen sapioseksueel en aseskueel blijft maken. Heb je daar argumenten voor of ervaringen mee? (Nee, dat vrijwel geen enkele vrouw gratis seks met je wil telt niet als argument) En ga zo eens serieus in op mijn punt of snap je dat qua egocentrisme en veiligheid niet? Ben bereid het je rustig uit te leggen

Review: Algoritme betrapt

Al is het off topic, daar wil ik je wel gelijk in geven, blijft jouw verwarring over de door jou veronderstelde overeenkomst tussen aseksueel en sapioseksueel toch wel getuigen van het feit dat je blijkbaar weinig intelligente vrouwen hebt meegemaakt, wat ook logisch is, want die gaan mannen met meningen zoals die van jou vanzelfsprekend uit de weg.

Review: Algoritme betrapt

@MGTOW Sapioseksuele vrouwen ruiken jouw frustraties en vooroordelen op 50 apps afstand, dus jij fantaseert als je meent dat er een relatie tussen sapio- en aseksueel is. Overigens snap ik het wel, want een vrouw met hersenen wordt tijdens het contact met jou vanzelfsprekend direct aseksueel of in jouw woorden; 'droger dan de Sahara'. Blijkbaar ben je ervaringsdeskundige.

Review: Algoritme betrapt

@MGTOW je spreekt jezelf nogal tegen. Lees je teksten een nuchter terug.
@ Superboer. Geen enkele ervaring met cupid, maar ben benieuwd naar de jouwe

Review: Algoritme betrapt

@superboer. Mij maakt werk bij een vrouw wel uit, want de meeste mensen zonder werk hebben weinig geld en ik hou b.v. van uit eten gaan en ik ga dat niet allemaal alleen betalen. Kortom, ik snap het heel goed qua geen werk, maar kop op, er zijn vast ook vrouwen die dat niet zo'n punt vinden, maar het zet je wel op achterstand

Review: WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

Ik ben het zelden eens met Dirk en MGTOW, maar nu volledig. Zo te lezen zit de klantenservice van die club ergens in Oost-Europa of India en gebruiken ze translate.

Alex. Kijk of je via je bank-app het bedrag kunt laten storneren en stuur Parship een mail dat je hen wel voor de afgelopen maand wil betalen. Dan ben je heel redelijk geweest. Eventueel sturen ze een incassobureau op je af - in hun kutreactie dreigen ze daar wat mee - maar maak je niet druk. Gaat niet gebeuren, dus ook gelijk melden dat je indien Parship het niet met je eens is je dit heel graag door een rechter wilt laten beoordelen. Geloof me, dat 'heel graag' werkt als een malle

Review: Gratis.. dat is het positieve

@Micha Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer?

Review: Waardeloos!

Wat een triest verhaal, maar je hebt waarschijnlijk wel de grappigste review van 2023 gemaakt. Hopelijk biedt dat nog enige troost.

Review: Goede site voor seksdates

@Iris. Wel apart dat je zoveel van dat soort inhoudsloze reacties hebt gekregen op een dure site. De klacht over mannen die alleen voor seks gaan snap ik nooit zo. Het is toch prettig als je dat gelijk weer, in elk geval beter dan weken in iemand investeren die even vergeten was nog getrouwd te zijn en/of alleen voor seks gaat.

@Flevo. Deze site gaat over datingsites, niet over vrouwen of persoonlijke frustraties. Zou ook zomaar kunnen dat door dat laatste vrouwen jou uit de weggaan.

@Dirk Een vrouw op een site of app vind ik niet alleen uiterlijk leuk, maar iets in haar tekst of meerdere dingen daarin moeten mij hebben aangesproken. Daar schrijf ik dan zeker iets over en ik krijg dan meestal reactie terug. [ik ga dat hieronder testen met een bericht aan Iris] Als ik berichten van vrouwen krijg met teksten als; 'hoi, hoe gaat het' ben ik eigenlijk ook al gelijk klaar met zo weinig fantasie.
Ik denk dat mannen die alleen uit zijn op seks het juist niet verpesten voor serieuze mannen, want het merendeel van de vrouwen wil als meer gezien worden dan een leuke bedpartner en dat lijkt me in het voordeel van de serieuze mannen.

-----------------------voorbeeld van een persoonlijke mail-----------
Hoi Iris,
Wat een verademing om hier iemand tegen te komen met kennis over punten en komma’s. Ik snap je irritatie over veel betalen voor een site met weinig of geen serieuze mannen, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij er zo aantrekkelijk uitziet dat wij mannen vrij snel in de ‘denken-aan-seks-stand’ schieten. Dat zit toch een beetje in onze natuur, maar als jij zou zeggen dat enige zelfbeheersing wel op zijn plaats zou mogen zijn, dan zou ik dat volledig met je eens zijn.
Dank voor je heldere en informatieve recensie.
Hartelijke groet,
Michael

Review: Goede site voor seksdates

Jemig, flevo toch. Je schrijft niet alleen erbarmelijk slecht, maar leest ook heel slecht. Daarbij, als ik zo aan een vrouw zou willen komen, dan had ik toch zeker een mailadres moeten achterlaten. Zie jij dat bij mij? Kortom, je schrijf en leest niet alleen slecht, maar nadenken is ook niet echt een kernkwaliteit van jou. Ach, die dingen gaan vaak samen.

Een Aziatische vriendin? Ik ken wel mensen met Thaise vrouwen, met een Chinese vrouw, ik heb zelf kort iets met een Japanse gehad en ik ken een vrouw uit Iran en uit India. Niemand die met een vrouw uit Azië is noemt dat zo, maar altijd het land. Dat jij dat niet doet duidt er toch op dat je aan het wensdromen bent. Maar goed, mocht het wel waar zijn, dan is het allemaal nog vrij pril bij jou, want op 10-9-2022 kwam je met een review over Happn,
In elk geval veel succes met haar. Waar komt ze vandaan?

Review: Lexa Ourtime

@Superboer. Toch wat vraagjes. Wat bedoel je met 'teveel mannen versleten'. Is er een bepaald aantal mannen waar een vrouw per jaar seks mee mag hebben? En stel dat ze als puber helemaal los is gegaan en later totaal niet meer, dan vind jij die pubertijd ook nog meetellen?

Blijkbaar heb je weinig vrouwen uit Oekraïne gezien, want er zijn zeker hele knappe vrouwen en vooral in de grote steden, maar het gemiddelde kun je bijvoorbeeld op de foto bij dit artikel zien. https://www.parool.nl/amsterdam/zorgen-over-mensenhandelaren-rond-oekraiense-vrouwen-op-centraal-station~bd602080/
En wat schrijf jij over deze vrouwen? 'leuk en netjes en beschaafd zijn, en ze zien er ook nog es 10x beter uit dan hier de vrouwen, ook geen vrouwen met veel noten op haar zang en geen tatoos en piercing hebben deze keurige dames.'
10 x beter dan Nederlandse vrouwen?

Ik doe soms wat vrijwilligerswerk in de buurt, zoals koken voor grote groepen. Er was een feest waar ook veel Oekraïense vrouwen voor waren uitgenodigd. Het merendeel was best vriendelijk en zag er ook wel oké uit, maar een ander deel was heel grof (kinderen kregen om niks een draai om hun oren) haalde eten en duwde hun zware lijven gewoon dwars door de rij voor een tweede portie, terwijl nog niet iedereen te eten had gehad. Hoe kom je erbij dat het allemaal keurige vrouwen zijn?

Review: Te arrogant neppe bende

Ach, misschien is God wel goed, maar veel van zijn grondpersoneel is echt ruk en deze bij FF lijken wel extreem slecht.

Review: Er uit gezet

@John. Wat een originele versiermanier. Benieuwd of dit ook een soort datingsite kan worden :)

Review: Knuz iz dood

@MGTOW. Je hebt echt geen idee waar je het over hebt. Ik heb wel samen met een zakelijke partner contact gehad met de eigenaresse van Knuz om die site over te nemen. Leek ons wel leuk, zo'n site. De prijs was gezien de inkomsten echt veel en veel te hoog. Inkomsten komen nauwelijks van mensen met credits, maar vooral via andere sites en clicks en die ratio vonden wij niet lonend dus geen overname gedaan. De inkomsten komen dus echt niet via de credits, totaal niet. Je hebt echt geen idee waar je het over hebt.

Review: Knuz iz dood

@Dirk. Ja, deels eens, maar voor een goeie prijs kan het interessant zijn. Knuz heeft minimaal 50.000 bezoeken per maand en die mensen blijven gemiddeld 10 minuten op de site. Daarmee is het een interessant advertentieplatform

Review: Knuz iz dood

@Stan. volgens https://web.vstat.info/knuz.nl? zijn die aantallen wel correct, maar je hebt een sterk punt dat dat best 1000 mensen kunnen zijn die 50 keer per maand inloggen. Misschien is het nog wel erger en zijn het 500 mensen die 100 keer inloggen (zou met niets verbazen) Aan de andere kant, adverteerders kijken misschien wat anders tegen die cijfers aan. Ik weet dat een site die nu onder knuz valt per maand ooit een kleine 400,- opleverde via advertenties en dat met veel en veel minder bezoekers. Als zo'n kleine site zo'n bedrag oplevert dan kan knuz misschien 10 x zoveel opleveren. Geen idee trouwens.
@Dirk, verkopen kun je doen om in één keer geld te krijgen en weten dat het niet meer dan dat zal worden, omdat jezelf geen tijd en energie meer in die site steekt of wilt steken.

Review: Knuz iz dood

@MGTOW. Het begint nu echt wel erg sneu te worden. Telkens het over mij hebben en wel beweren te weten dat sapioseksueel niets met leeftijd of aseksualiteit te maken heeft. Nogmaals, die dingen staan los van elkaar, maar omdat sapioseksuele vrouwen jou wegens gebrek aan kennis, intelligentie en humor uit de weg gaan, denk jij dat ze oud en lelijk zijn. Is niet zo, ze motten je gewoon niet, dus je weet niet waar je het over hebt en dat bewijs je keer op keer.

Review: Net zo waardeloos als Tinder

Tinder en Happn zijn allebei datingapps, maar met een volkomen verschillend uitgangspunt. Heb je enig idee hoe het komt dat je op allebei de zelfde soort vrouwen tegenkomt? Zou dat iets met jou te maken kunnen hebben, is het lot of zijn alle vrouwen hetzelfde?

Review: Net zo waardeloos als Tinder

Ach, MGTOW. Jij wilt het altijd zo persoonlijk over mij maken en denigrerend en generaliserend over vrouwen. Erken gewoon dat jij een enorme looser bent die het moet hebben van Oost-blokvrouwen die niet snappen wat jij allemaal zegt en voor jouw centen gaan.
Samenvattend. Dat jij niet goed scoort komt zeker niet door jou, maar door de apps én door de vrouwen. Dat geeft aan dat jou zelfreflectie echt 0 is en dat is een belangrijke reden waardoor jij niet goed scoort bij apps én bij vrouwen. De gefrustreerdheid druipt echt van jouw teksten af.

Review: Bedrog (2)

Het is een beetje een lastige, want je kunt happn ook op een tablet of dekstop gebruiken, dus een account verwijderen omdat de app weg is, is dan niet gepast. Daarbij weet ik ook niet of het technisch mogelijk is en qua privacy wel mag dat een account wordt opgeheven als een app verwijderd wordt.
Overigens is op mijn desktop de kaart volkomen onbetrouwbaar, want ik kom dan iedereen in Amersfoort tegen en ergens in de buurt van de A1. Happn heeft zo'n ledentekort dat ik zelfs te zien krijg wie ik zou kunnen ontmoeten....
Kortom, ik weet niet of het bedrog is, maar ze kunnen wel beter communiceren dat je je account moet verwijderen of deactiveren/on hold zetten

Review: Bedrog (2)

Een vriendin van mij is dit jaar overleden en had het qua FB en Insta niet goed geregeld. De enige manier waarop haar accounts in elk geval op non-actief gesteld kunnen worden is dat een erfgenaam een overlijdensacte naar Meta stuurt. Hetzelfde geldt voor Apple. Kortom, het lijkt erop dat account in elk geval bij Amerikaanse bedrijven niet zomaar beëindigd mogen worden. Geen idee hoe dat voor Europese bedrijven is, maar kan me voorstellen dat daar hetzelfde speelt.
Heel veel sites en apps laten mensen staan en hij Happn staat er tenminste ook hoe lang geleden iemand actief was. Als dat meer dan een maand was, dan is reageren vrij kansloos. Ze zijn er in elk geval transparant over.
De Tinder methode vind ik beter. Daar krijg je na een bepaalde periode van inactiviteit een melding dat je profiel verborgen wordt wegen inactiviteit. Ook Tinder verwijdert dus je account niet.

Review: Bedrog (2)

Ik zou de classificatie 'bedrog' niet onder je eigen naam naar buiten brengen, want grote kans dat je dan een zaak wegens laster en smaad gaat verliezen. Je zou het bedrog kunnen noemen als er bij de profielen niet vermeld wordt hoe lang geleden iemand online was, maar aangezien dat er wel staat is er in formele zin geen sprake van bedrog of misleiding. Dat het met deze methode lijkt alsof er meer leden actief zijn kan zo zijn en ik vind de Tinder methode dan veel netter, maar ik zie er geen onrechtmatige daad en/of strafbaar feit in en daar een bedrijf van beschuldigen gaat dan vrij ver.

Overigens heb ik nog nooit een cent betaald voor Happn en zie ook niet in wat dat zou opleveren.

Review: Bedrog (2)

https://www.allesoverrechten.nl/artikelen/overeenkomstenrecht/bedrog

Ik had het over de juridische kant, niet de volksmond

Review: Bedrog (2)

Laat ze maar komen? Jij zit hier toch anoniem en geen enkele kans dat er een dwangbevel komt om jouw IP nummer vrij te geven. Kortom, jij doet een forse beschuldiging vanuit anonimiteit i.p.v. met open vizier. Plaats dan deze reactie onder jouw eigen naam op hun FB pagina.
Als er de mogelijkheid tot deactiveren én verwijderen is, dan zou je in allebei de gevallen mogen verachten dat je profiel dan niet meer zichtbaar is.
Wel lees ik een wat onduidelijke uitleg bij Happn, waarbij je twee keer moet deactiveren als je niet van de onzichtbare modus gebruik wilt maken. Misschien dat per ongeluk gedaan? Erg vaag systeem in elk geval.

Op deze manier kun je het Happn account deactiveren:

Open de Happn app en log in.
Ga naar je account, dit is in het menu rechts onder te vinden.
Ga vervolgens naar ‘App instellingen’.
Scrol helemaal naar onderen en tik op ‘Mijn account deactiveren’.
Klik vervolgens weer op ‘Mijn account deactiveren’ wanneer je niet van de onzichtbare modus gebruik wilt maken.
Geef een reden op het deactiveren en bevestig het.

Review: Bedrog (2)

oeps.. verachten = verwachten... typo

Review: Bedrog (2)

Lees mijn reactie van 23-12 even goed. Durf jij deze reactie ook op de FB van Happn onder jouw eigen naam te plaatsen? Ik denk het niet, want dan kun je wel echt in de problemen komen. Dat heb je ook nog niet gedaan, dus feitelijk verschuil je je achter dit platform in plaats van met open vizier de confrontatie aan te gaan. Een zoveelste toetsenbordridder die onder een pseudoniem bedrijven beschuldigt. Wees een vent, plaats een openbare reactie over Happn onder je eigen naam, maar dat ga je niet doen, want daar heb je gewoon de ballen niet voor

Review: Bedrog (2)

Een klacht is natuurlijk volstrekt iets anders dan een beschuldiging van laster en smaad. Heel braaf dat je een klacht hebt ingediend, maar de vraag was of je onder je eigen naam iets zou plaatsen dat een strafbaar feit oplevert. Geef in dat geval even de link of zeg gewoon dat je dat niet gedaan hebt en alleen een klacht hebt ingediend.

Review: Bedrog (2)

Streng veroordelen? Kom op. Mensen moeten ook gewoon lezen. Lezen hoe ze hun account moeten verwijderen en lezen hoe lang geleden iemand online is geweest. Juist het feit dat happn dat laatste keurig laat weten zorgt ervoor dat ik het niet veroordeel en dat ik denk dat ze betichten van bedrog echt een aanklacht tegen jou kan opleveren. Maar goed, laat maar zien dat jij een 'echte' vent bent en beschuldig ze onder jouw eigen naam maar eens van bedrog. Kun je hier doen: https://www.facebook.com/happn.nl.
We weten allebei dat je dat niet gaat doen, dus wie is hier de echte vent? Misschien ik niet, maar jij heel erg zeker niet.

Review: Bedrog (2)

@MGTOW Als ze mensen laten staan die zich uitgeschreven hebben dan is dat zeker kwalijk te noemen, maar daar lever je geen bewijs voor. Jij vindt dat het feit dat iemand de app verwijdert voldoende zou moeten zijn, maar gaat er ook aan voorbij of je dan iemand ook uit het systeem mag verwijderen. Ik denk dat dat niet mag, maar het is aan jou om jouw stelling te bewijzen.
Uit jouw reactie begrijp ik dat je dus niet onder je eigen naam ze van bedrog gaat beschuldigen...

Review: Denk even na bij deze site

1 ster voor de site, 5 sterren voor de review

Review: love

Best aso Dirk. Ik denk dat je meer kans maakt bij Baba Wale als je de prijs vanuit je hart met wat mensen deelt. Overigens voor het eerst dat ik moest lachen om een reactie van jou :)

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Leuke test, maar ja, je vergeet alle vrouw die jou wegens grenzeloze oppervlakkigheid niet naar rechts geswipped hebben. Overigens hanteer je deze methode vaker, waarbij jij slechts noemt wat jouw ideeën bevestigd en niet wat ze zouden weerspreken.
Natuurlijk zitten er vrouwen die van bil met een lekker ding willen gaan op Tinder, maar nu is de vraag hoe jij gaat aantonen dat dat de meerderheid van de vrouwen op Tinder is, want als je dat niet lukt, dan gaat dit onderzoek nergens over.
Maar goed, wel leuk dat je het gedaan hebt. Ik deel alleen de conclusie niet.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Die 80/20 regel van jou heb ik al lang weerlegd, dus die is niet meer hanteerbaar. Daarbij heb je geen cijfers gegeven. Met hoeveel vrouwen die jij naar rechts hebt geswipped had jij een match? En daarbij; Tinder geeft jou dan een rating, waardoor je andere vrouwen niet ziet.
En dat je het opvallend vindt dat er vrouwen puur voor uiterlijk gaan... tsja...mogen vrouwen niet zo zijn als mannen?
Ik weet jouw antwoord al ongeveer. Dat die vrouwen dan ook niet moeten zeuren over ONS en zo en daar zit dus jouw probleem. Jij denkt dat alle vrouwen gelijk zijn. Ik heb nieuws voor je; zijn ze niet, echt niet.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

het verschil tussen ons. Jij zegt: VROUWEN ZIJN OOK OPPERVLAKKIG
Ik zeg; er zijn ook oppervlakkige vrouwen

Dat is wel de samenvatting

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

@MGTOW. Jij krijgt een selectie van vrouwen te zien die op dat profiel vallen. Natuurlijk krijgen knappe mensen en mensen met goeie teksten meer likes, maar jouw denkfout is dat jij nu denkt dat alle vrouwen zo zijn.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Ik hoef dat niet te proberen (uitproberen is wel een enorm Germanisme) Wij zijn mensen en zijn geen panda's dus hebben enorm veel seks. Wat ik mis in jouw betoog is zoeken waar je misschien ongelijk in kunt hebben. Wetenschap gaat niet over feitjes die jouw theses ondersteunen, maar om enorme je best doen dat ene feitje te vinden dat jouw these uitsluit. Jij zoekt alleen maar naar bevestiging, niet naar de uitsluiting.
Voorbeeld: jij stelt dat vrouwen alleen maar voor uiterlijk gaan. Dan stel ik dat blinde vrouwen daar niet voor kunnen. Daarmee heb ik denk ik wel jouw stelling uitgesloten dat het alleen om uiterlijk gaat, want ik hoef maar één sluitend bewijs te geven om jouw stelling onderuit te halen.
Overigens neemt dat helemaal niet weg dat er vrouwen zijn die alleen voor looks gaan, maar het sluit wel uit dat alle vrouwen alleen maar voor looks gaan. Van dat laatste ben ik echt het levende bewijs, maar ja, ik kan dan weer wonderschone redenaties opzetten.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Ik snap dit niet: ' Ook leuk is om het desperate gedrag van vrouwen te zien. Vrouwen die laten merken dat ze geil zijn etc.'
Een vrouw die geil is en dat laat merken, vertoont dus desperate gedrag of bedoel je iets anders?

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Dat is geen antwoord op mijn vraag, maar wtf.. dat ze zich gelijk lichamelijk aanbieden? Mag een vrouw dat niet doen? Mag een vrouw niet thuis willen afspreken?
Het klinkt allemaal als een enorm oordeel over vrouwen die seks willen en ook dat snap ik niet. Ja ik snap het in jouw wereld, want jij denkt dat alle vrouwen en van elke leeftijd gelijk zijn, maar dat is gewoon niet zo. Grow up en accepteer gewoon dat vrouwen ook seks willen en soms ook gewoon met een lekkere vent. Dat ben jij overduidelijk niet, maar accepteer dat in plaats van vrouwen de schuld te geven. Eigenlijk ben jij gewoon een klagend en mekkerend wijf. Vrouwen die dit lezen, ik bedoel dus echt zo'n zeikwijf, niet jullie

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Nog steeds geen antwoord op jouw tekst en mijn vraag

Ik snap dit niet: ' Ook leuk is om het desperate gedrag van vrouwen te zien. Vrouwen die laten merken dat ze geil zijn etc.'
Een vrouw die geil is en dat laat merken, vertoont dus desperate gedrag of bedoel je iets anders?

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

@MGTOW. Je geeft nog steeds geen antwoord...
En ik ken wel vrouwen die zeker na een lange relatie even een woeste tijd beleven en ook wel vrouwen van mijn leeftijd die zich af en toe helemaal suf laten **** door een jonge gast met uithoudingsvermogen.

Maar goed, het komt bij jou altijd op hetzelfde neer; jij bent slachtoffer...

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Nog steeds geen antwoord op jouw tekst en mijn vraag

Ik snap dit niet: ' Ook leuk is om het desperate gedrag van vrouwen te zien. Vrouwen die laten merken dat ze geil zijn etc.'
Een vrouw die geil is en dat laat merken, vertoont dus desperate gedrag of bedoel je iets anders?

En weer zo'n bizarre aanname, dat als de seks minder woest is er alleen nog bordspellen gespeeld worden. Er zijn stellen van 90+ die nog seks hebben. Denk eens minder alleen vanuit jezelf

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

En als een man direct laat merken geil te zijn is dat wel goed of mag niemand dat laten blijken?
En je weet nog steeds niet het verschil tussen a- en sapio. Het begint echt wat sneu te worden.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Ik ben misschien ouder dan jij, maar jij ouderwetser. Misschien ook het verschil tussen (rand)stad en daarbuiten, opleidingsniveau en geloven in gelijke rechten en plichten voor mannen en vrouwen. Maar goed, misschien is dat het niet alleen. Veel mannen zijn bang voor vrouwen die helder over hun seksualiteit zijn en verbergen dat door vrouwen die daar open over zijn sletten te noemen en mannen die hetzelfde doen players.
En je snapt het nog steeds niet. Er is niet alleen een theoretisch verschil tussen a en sapio, maar ook een daadwerkelijk en dat sapio meer voorkomt bij het klimmen der jaren is niet mijn waarneming.

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Die angst wordt wel sletvrees genoemd en daar lijk jij last van te hebben als je anders omgaat met vrouwen die puur voor de seks gaan dan mannen die puur voor de seks gaan. En verder heb ik alleen VWO, maar intelligent, welbespraakt en lees ook nog wel eens een boek. Bij een sapioseksuele vrouw gaat het niet om opleiding maar intelligentie. Gaat vaak samen, maar hoeft niet. Je wordt een beetje boos hè?

Review: Vrouwen zijn ook oppervlakkig

Ik haal dat uit jouw oordeel over vrouwen die voor de seks gaan. Zo eenvoudig is het.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

@Superboer. Mijn ervaring is juist dat de meeste vrouwen geen ONS of FWB willen en ik ken vier stellen die uiteindelijk zelfs getrouwd zijn. Drie via Tinder en eentje via iets met alleenstaande ouders of zo. Daarnaast ken ik nog zat mensen die een lange relatie via Tinder of Paiq hebben gekregen, dus het kan gewoon. Zou het ook aan jou kunnen liggen en niet aan de vrouwen?

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

@MGTOW. Ik denk niet dat er dé Tinderella of dé Tinderman bestaat of dé man of dé vrouw op datingsites. Ik denk dat we het over dat laatste eens zijn, want vrouwen op knuz zijn toch echt anders dan op Tinder of paiq (gemiddeld genomen)
Zo weet ik ook oprecht niet wat een 'doorsnee' persoon is. Ik denk dat doorsnee in Amsterdam Zuid toch echt anders dan in Noord-Oost Groningen is.
Qua clichés snap ik je, maar ik zie genoeg vrouwen die zich daar niet van bedienen en gewoon goeie teksten hebben. Zoals eerder aangegeven, je ziet op Tinder een selectie waarvan Tinder meent dat die bij je past. Misschien klopt dat algoritme dan niet, maar dan ligt het echt niet aan de vrouwen, maar aan Tinder.
Qua Superboer ben ik het oneens met je. Als iemand een ander mens veeleisend vind omdat er redelijk goed Nederlands wordt gevraagd of omdat ze in het weekend iets willen ondernemen en dat iemand niet van een uitkering leeft maar zijn of haar eigen broek op weet te houden, dan vind ik dat vrij normale zaken. Ik verwacht die dingen in elk geval wel van een vrouw en vind mij wat dat aangaat niet veeleisend. (Op andere vlakken wel, maar daar gaat het nu niet over)

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

@MGTOW. Ik heb geen cijfers over goede teksten. Ik knap in elk geval af op slechte teksten en hele goeie doen mij iemand leuker vinden. Klagen over ONS of FWB past m.i. in dat rijtje. Wat ik dan wel weer een leuke vind is iets als, 'was dol op ONS', maar heb dat wel gezien.
En natuurlijk zijn er mensen met onrealistische eisen. Wat te denken van mannen die het absurd vinden dat een vrouw eens een weekendje weg wil of iets wil ondernemen. Het percentage mannen dat meent dat omdat zij afgewezen worden alle vrouwen arrogant zijn. Iemand die nauwelijks kan lezen en schrijven en het normaal vindt dat alle vrouwen daar maar overheen moeten stappen. De lijst is eindeloos lang.

En mijn conclusie is dat het echt om meer dan uiterlijk of geld gaat. Een vriend van mij is wat schriel, vriendelijk gezicht maar ook hyperintelligent en wat bekend. De vrouwen die hij het bed in krijgt zijn vaak jonger, veel knapper dan hij en ook nog intelligent. Als het alleen om uiterlijk bij vrouwen gaat, dan zou hij deze vrouwen nooit kunnen verleiden.
Waarschijnlijk richten we ons op andere vrouwen, want ik ontmoet heel andere vrouwen dan jij en ik denk niet dat hoe het bij mij gaat de enige mogelijkheid is

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Tsja, dat hoeft hij dus niet te doen. Maar nu hebben we dus een extra factor; status.
Dat is een factor die jij nog nooit hebt ingebracht, maar die een rol kan spelen. Kun je uitleggen hoe jij met al jouw klachten en bezwaren die factor nog nooit hebt gezien?
Daarbij is hij er enorm duidelijk over dat hij voor een keertje seks of een paar keer meer gaat als het leuk is en dat zijn bankrekening niet opengaat. Overigens, als ie in Oost-Europa is, dan huurt ie wel eens drie of vier hoeren die hij alles laat doen wat ie wil. Dat is wel zijn bankrekening, maar daar haar ik het niet over bij die knappe vrouwen met brains
Dat je het hebt over humorvolle teksten wil ik best geloven hoor, maar waarom heb je die hier dan zo verborgen gehouden? Bang dat andere mannen daarmee aan de haal zouden gaan?

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

@MGTOW. Je snapt het echt niet. Wat ik als negens en tienen zie, zie jij misschien als een zware onvoldoendes. Jouw probleem is dat je alleen vanuit jouw eigen wereldbeeld kunt denken en kijken en niet snapt dat wat jij bij vrouwen meemaakt niet exemplarisch voor alle vrouwen is en dat jouw experimenten op Tinder niet de algemene waarheid over Tinder zijn.
Je mag het zo persoonlijk maken als je wil, maar dates hebben mij niet veel gekost en ik ben vrijwel nooit de persoon die alles betaalt. Al eerder gezegd dat ik wel de reiskosten van de ander meeweeg in het betalen. Verder werk ik nog en ga echt niet teveel onderzoek op Tinder doen. Ik blijf lekker in mijn 55+ scene en baseer mij daarop. Dat jij sapioseksueel nog steeds verwart met aseksueel baart me wel wat zorgen, want ik dacht dat jou IQ toch echt wat hoger dan van Superboer is. Over die gesproken...
@Superboer. Jij schrijft; 'ik kan dan wel wat spellingsfoutjes maakt zou mij niet uitmaken dat die vrouw ze hebt, maar ja, sommige vrouwen knappen er op af, waarom eigenlijk'
Dat zijn niet alleen wat spellingsfoutjes, maar ook interpunctie- en forse taalfouten en dat duidt meestal op een laag IQ en weinig opleiding. Iemand die wel minimaal een gemiddeld IQ heeft en wel op haar taal let heeft meestal ook een vriendenkring die er zo uitziet. Hoe moet ze jou dan meenemen? Jou de hele tijd in eenvoudig Nederlands uitleggen wat er gezegd wordt of vind je dat haar hele vriendenkring zich aan jouw niveau moet aanpassen? Alleen al het feit dat je dat allemaal niet snapt maakt duidelijk waarom vrouwen met een IQ jou links laten liggen of naar links swipen. Voor de rest echt enorm boeiend dat je het met MGTOW eens bent. Echt zo'n argument van sommige vrouwen; 'mijn vriendin vindt het ook'.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

@MGTOW. Je weerspreekt niet dat jij alleen vanuit jouw wereldbeeld denkt. Laat die recente onderzoeken dan eens zien. Dat doe je niet. Als ik dat vraag kom je met een paar vage internetpagina's uit de internet-oertijd. Feit is dat jij aseksueel verwart met sapioseksueel en dat telkens laat blijken. Dat vind ik nogal dom van je, terwijl je op andere vlakken iets minder dom lijkt. Doe even onderzoek naar het verschil

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Tsjonge, jij hebt echt een tunnelvisie. Die intelligente vriend van mij date met ongelooflijk knappe vrouwen die op zijn brains vallen, zeker niet op zijn look. Sapioseksueel kan blijkbaar ook veel jonger en is geen moeras.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Ik had al verteld dat deze vriend onregelmatig een vrouw ziet die vele malen rijker dan hij is, dus jouw betoog slaat weer eens helemaal nergens op.
En je slaat nog steeds de plank mis. Als zij sapioseksueel zijn dan vallen zij op brains. Daar hoeven ze zelf helemaal niet over op te scheppen, dat maakt iemand namelijk nog niet seksueel. Kortom, ook dat deel van jouw betoog slaat nergens op.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Die vrouw is vele malen rijker dan hij als in echt rijk, rijk.
Ohh, en jij hebt onderzoek gedaan naar welke leeftijd het heeft over sapioseksueel of kom je weer eens met een aanname? En nogmaals, sapioseksueel wordt vrijwel nooit in een wensenlijstje gezet. Het staat er alleen maar om te laten weten dat die vrouw (of man) intellect en vaak humor (zoek die woorden ook even op) belangrijk vindt.
Afijn, het Tinder-algoritme is echt erg goed, want jij hebt blijkbaar daar nog nooit een knappe sapioseksuele vrouw in beeld gekregen. Tinder weet natuurlijk dat knap en slim niet echt bij jou past.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Aan gokken hebben we niks. Kom met feiten. Het lijkt er op dat het in elk geval niet zo afhankelijk van leeftijd is. Zie https://www.intelligentietest.nl/sapioseksueel/
eMatching is eigenlijk niks voor mij, maar tijdens de vakantie toch een keer weer een gratis profiel aangemaakt. Het nadeel is dat je dan alleen kunt reageren, het voordeel is dat je weet dat die vrouw je foto's en tekst leuk genoeg vindt om te reageren. Afijn, zoals op alle profielsites is het altijd hetzelfde. Binnen een dag of 4 iets van 20 reacties en daarna heel soms nog van nieuwe leden. Ik keek net even en heb al zeker twee maanden niet meer ingelogd en had 2 reacties. Ik hou het op Tinder en paiq en heel soms Happn en IC

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

Die 20 reacties komen doordat er allemaal mensen zitten die zitten te wachten op nieuwe aanwas, want wat er zit kennen ze al en is blijkbaar niet leuk genoeg. Ik heb met twee vrouwen gedate via e-matching, waarvan eentje wel erg flatteuze oude foto's had geplaatst en de ander wel oké was, maar ik geen enkele zoen-zin voelde.
Tinder werkt voor mij en zeker bij sapioseksuele vrouwen goed, maar ik heb ook een redelijk uniek voorkomen, waardoor ik ook likes puur op uiterlijk krijg.

Review: Digi tijdperk maakt veel kapot

@Superboer. Ik vind Tinder leuk en zie vrijwel nooit fake.
Zo'n site waar je 1,- per bericht moet betalen is 100% nep. Echt niet intrappen. Ik kan de site overigens niet vinden, maar er zal vast ergens staan dat het om fictieve profielen gaat en afspraken niet mogelijk zijn. En geloof ook niet dat je met de vrouw chat die je op de foto ziet. Dat is de ene dag misschien een 65+ vrouw die wat bij wil verdienen en de andere dag een gozertje van 24.
Ik vind Lexa helemaal niks, maar dat is persoonlijk. Kijk anders even hier naar de reviews en ook de reviews over die andere site die je noemt.

Review: Geen enkele leeftijd klopt

@P Toch maar even op knuz gekeken en vrouwen tussen de 55 en 56 gezocht. De eerste 5 hebben deze zoekrange: 50-65, 53-57, 50-60, 50-59 en 48-60. Die laatste ziet er erg goed uit, dus kan echt jonger krijgen als ze dat zou willen en verder leuk genoeg is. Ik lees ook geen enkele veeleisende tekst. Iemand mag gewoon niet van baarden houden en voorkeur hebben voor mannen uit Amsterdam. Lijkt me allemaal totaal niet veeleisend.
@P. Als je even onderzoek had gedaan, dan kun je vinden dat knuz door een vrouw gerund wordt. Als je daar wilt chatten dan kan dat in elk geval via een computer. De chat zie je dan rechts onderin.
En gewoon interesse. Ik ga er vanuit dat jij rond de 40 bent en uit jouw tekst begrijp ik dat je zoekt op 21 of zo? Of zoek je op 30?

@MGTOW. Gaan we het dit jaar toch een keer eens worden. Knuz is het absolute date-afvoerputje van Nederland. Af en toe glipt er wel eens een vrouw met brains en beauty tussendoor, maar die zijn door de gefrustreerde mannen die het alleen over seks kunnen hebben vaak snel vertrokken. Knuz heeft wel tussen de 50.000 en 100.000 bezoekers per maand. Dat zijn geen unieke bezoekers (zie vstat.info), maar voor wat er geboden wordt is dat best een aardig aantal.
Ik heb via knuz wel een paar keer gedate, maar dat was in mijn veeldate-tijd en moest ik nog een beetje leren dat een vrouw leuk kan lijken, maar niet kan zijn. Drama daar.

Review: Geen enkele leeftijd klopt

@MGTOW. Dat van die etnische achtergrond kan ik bevestigen. Over het algemeen bij 50+ vadsige witte mannetjes die die vrouw arrogant vinden als die geen zin hebben in snel ranzig gepraat over seks, maar ik ken vooral de 50+ kant.
Mijn ervaring met Tinder en deels met paiq is dat die voor mij wel goed zijn qua matching. Soms ook volstrekt niet, maar voor mij zijn ze allebei ruim voldoende.

Review: Waardeloze site

@MGTOW. Als er nou één site is waar het wel om vriendschappen kan gaan is het wel paiq, want geen profielen, dus je reageert misschien op een quiz of doet een speeddate. In die gevallen gaat het volstrekt niet om uiterlijk, maar om elkaar te leren kennen. Overigens heb ik vriendinnen, waarmee ik geen seks heb. Dat kan uitstekend en dat is niet omdat ik ze niet aantrekkelijk vind, maar omdat je na een tijdje weet dat dat de vriendschap niet te goede zal komen.

@Mo. Die speeddates en quizzen zijn misschien een goeie methode voor je. Heel veel succes!

Review: Waardeloze site

Het is echt 'seks' en geen 'sex', en alleen al omdat ik dat beter schrijf scoor ik beter bij sapioseksuele vrouwen. Aseksueel is weer iets heel anders en ook niet met een 'x'. Weet je wat het misschien wel is. Bij jou gaat het altijd om seks en knappe vrouwen en nooit om iemand echt ontmoeten, zelf kwetsbaar te zijn, er voor iemand anders te willen zijn. Het is toch vooral stoere praat, waarbij jij het uiteindelijk slachtoffer bent en wowww...dat is zo niet stoer.
Overigens denk ik dat je een sub bent en het fijn vindt om verbaal door mij te worden aangepakt.

Review: Waardeloze site

@MGTOW Jij snapt maar niet dat sapioseksueel iets anders dan aseksueel is. Het zijn verschillende woorden en dat duidt er meestal (niet altijd) op dat het om twee verschillende dingen gaat.
Met al dat geklaag over vrouwen en zonder enige zelfreflectie positioneer jij jezelf echt als slachtoffer en veel vrouwen vinden dat superonaantrekkelijk. Andersom trouwens ook en ook bij LHBQTI+.
Leuk dat jij een Roemeense hebt, maar ook daar verschillen wij. Ik wil met iemand kunnen praten, iemand die ook taalkundige dingen snapt of er om kan lachen. Dat soort sapio-dingen kunnen echt geil zijn.