oplichting

Nadat ik mij had opgegeven werd er 2 maanden van mijn rekening afgeschreven i.p.v het gevraagde proefabonnement van 1 maand voor €. 29.95. !! Binnen 14 dagen, de wettelijke termijn voor teruggave,
heb ik opgezegd met het verzoek om terugboeking. Na ca. 2 maanden is er nog niets teruggeboekt op mijn rekening ! Complete oplichting daar in eerste instantie 2 maanden i.p.v. de overeengekomen 1 maand wordt afgetrokken en ten tweede nadat binnen 14 dagen is opgezegd NIETS wordt teruggestort !

Sterke punten
geen enkele

Zwakke punten
onbetrouwbaar gebleken

Bezoek KikProfielen Reviews over KikProfielen

3 reacties

Blokkeer de rekening, mogelijk gaan ze nog meer afschrijven. Het word tijd om dat soort malafide eigenaren de incasso preventief te blokkeren en van het internet te verwijderen.

Ik dacht dat je tot één maand kunt laten storneren. Even kijken in je bank-app en dan kun je ze ook, zoals Dirk al zei, blokkeren

Waarschijnlijk is Frits geblokkeerd op Kikprofielen omdat hij een negatieve review geschreven heeft. Ook al is het de waarheid. De eigenaar van Kikprofielen zal niet reageren op Datingwebsites wat dan moet hij liegen.
In de vorige reviews en reacties staat dat de profielen nep zijn. En wie kritiek levert wordt geblokkeerd. Ook ik ben geblokkeerd omdat ik schreef in een reactie dat de profielen nep zijn. Je ziet foto's van blote vrouwen. Dat is uiteraard nep.

Bezoek KikProfielen Reviews over KikProfielen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KikProfielen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden