Reviews van deze auteur

Gezelligheid, daten, sekschat, gratis Adultdating of gratis SecondLove?

Review over Paiq

Ik zit nu bijna een half jaar op paiq. Op en af, dat wel, want af en toe ben ik het helemaal zat. Het principe is goed en als je een beetje verstand hebt en de beschrijving van de site hebt gelezen, dan weet je ook redelijk wat je kunt verwachten. In de revieuws hier lees ik nogal eens dat het te veel geld kost en dat 'men' er niets mee kan omdat men niet door profielen kan bladeren.. Tja.. dan heb je je ingeschreven op een site zonder even te beschrijving te lezen. 'Beetje dom' zou Maxima zeggen.

Voor wie gezelligheid, een beetje aanspraak wil.. kan ik paiq ten zeerste aanraden.
Voor vrouwen die op een normale manier niet van bil kunnen; topsite!
Voor mannen en vrouwen die een relatie zoeken... doe maar niet.

Wensenlijstje: Ik denk dat de site enorm verbetert als je (gratis) 3 'no ways' op mag geven; 3 punten waarop je een match, een speeddate of oneliner gewoon niet krijgt. Denk daarbij aan afstand, leeftijd, lengte, opleidingsniveau, niet-singles, mensen die opzoek zijn naar seksuele contacten.

Sterke punten
- Foto's niet gelijk zichtbaar waardoor je als aantrekkelijke vrouw niet doodgegooid wordt met geile berichtjes van mannen
- Matching door een zelflerend systeem; door telkens aan te geven wat je van een chatpartner (oneliner, speeddate of match) vindt, leert het systeem je voorkeuren kennen. Mijn matches zijn dan ook duidelijk beter dan speeddates en oneliners
- Icebreakers om een gesprek op gang te brengen
- 3 Do's worden aan het begin van een chat aangegeven waardoor je direct al een inschatting kan maken van de persoon aan de andere kant. Staat er 'intimiteit', 'seks' of andere seksuele toespelingen, dan weet je al genoeg en kan je de ander direct wegklikken

Zwakke punten
- Doordat je de foto's niet gelijk ziet trekt de site wel héél veel onaantrekkelijke mensen
- Voor mijn gevoel zit 80% van de mannen op paiq om seks te scoren of sekschats te hebben.. een soort gratis Adultmatching dus (en nee.. ik heb op mijn profiel wél aangegeven daar niet voor in te zijn)
- Heel veel gebonden mannen, blijkbaar wordt het gezien als een gratis SecondLove site (en nee.. ik heb op mijn profiel wél aangegeven daar niet voor in te zijn)
- Mensen zonder foto's worden wel toegelaten; dat zou van mij geblokkeerd mogen worden; Hij geen foto; dan ook mijn foto's niet zichtbaar voor hem.
- Het kost waanzinnig veel tijd. Door de opzet spreekt men alleen met mensen die online zijn en stuurt men geen berichten naar contacten die offline zijn. Ook kan je de site niet achter een ander tabblad houden.. want je moet echt actief er mee bezig zijn om contacten op te doen en te onderhouden.
- Uit de contacten komen maar zelden dates voort.. door de afstand en doordat het toch vooral een 'gezelligheids'- site is
- Veel chats beginnen uitermate saai en voorspelbaar; mannen hebben vaak moeite met het sturen van leuke berichten op een gewone datingsite.. maar in de chat zijn ze veelal al even voorspelbaar en onhandig. Hee hallo.. Hoe is ie? Waar kom je vandaan.... Gaaaaaaaaaap En dat terwijl paiq het zo gemakkelijk maakt door 3 do's te vermelden.

reacties:

Review: walgelijk

@Angelique; Mannen die vreemd gaan zijn van alle tijden, vrouwen die daarvoor beschikbaar zijn ook. Zoals je hoort van Frans en van hem leest in de talloze reacties van hem hier, is het voor mannen niet gemakkelijk om via het www een sl te vinden. De site is dus niet debet aan het vreemdgaan, maar de mens. Wanneer een stel de tijd en de aandacht die zij aan andere zaken besteden (de mannen dan aan hun minnares) eens aan elkaar zouden besteden, dan hebben ze geen sl meer nodig. Een minnares is een gemakkelijke uitweg voor een man, makkelijker dan zijn eigen vrouw het hof te maken... komt ook omdat veel vrouwen daar niet voor openstaan. Ik vind het allemaal best. De leukste en lekkerste mannen zijn gebonden en dat is niet voor niets. Wat er nog losloopt is niet voor niets buiten de boot gevallen. Dus... vrouwen die bang zijn dat hun man een sl zoekt/vindt... besteed eens wat aandacht aan hem, bekijk hem weer eens door de bril waardoor je hem bekeek in het begin van jullie relatie. Of accepteer dat hij die aandacht bij een ander zoekt.

Review: Univers

Kapitein; ben jij een vrouw dat je weet wat vrouwen zoeken? Laat me je iets vertellen. Mannen zoeken mooie vrouwen, lieve vrouwen, verzorgende vrouwen. Een vrouw die hen aanbidt en verzorgd. Vrouwen zoeken een stabiele man, een man die voor hen kan zorgen, hen kan 'beschermen', hen geborgenheid en veiligheid biedt. Dat vrouwen dus hogeropgeleide mannen zoeken , zit in hun genen. Hoe hoger opgeleid, hoe stabieler de situatie die een man kan bieden. Hoger opgeleide vrouwen zullen dus voor een langere relatie niet zo snel een lager opgeleide man uitzoeken en dus vallen hoger opgeleide vrouwen en lager opgeleide mannen vaker buiten de boot. Ik ben een zakenvrouw. Hoog opgeleid, zelfstandig en meer cariere gericht dan verzorgend ingesteld. Voor mij is het dus moeilijk een man te vinden voor meer dan een snelle wip of een one-night-stand. Ik heb geen zin om hem te verzorgen, te aanbidden en me afhankelijk te gedragen.. ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Belangrijkere zaken. Een secondlove is voor mij dus een uitkomst. Een man die ik vaker kan zien dan één nacht, waar ik een vorm van een relatie mee kan aangaan. Die het leuk vindt wat tegengas te krijgen. Parttime liefhebben en verzorgen op de momenten dat het ons beiden uitkomt.. daarna kan ik heerlijk de deur sluiten en mijn eigen ding weer doen.

Dus ja. Opleidingsniveau doet er toe. Voor een snelle wip of een ONS zoek ik een mooie aantrekkelijke man, eentje die me geil maakt.. en dat gaat voor vrouwen gemakkelijker in het uitgaanswereldje dan op het www. Daar heb ik dus geen SL site voor nodig.

Review: Erg tevreden

kAPITEIN; Je bent gewoon een gefrustreerd mannetje, dat is alles. Als je nu echt zo graag van bil wilt... bezoek dan een hoer of ga eens uit als je inderdaad ook maar een beetje aantrekkelijk bent moet je dan toch wel kunnen 'scoren'.
Het niveau van mannen op SL is gewoon te vaak te laag. Elke vorm van galantheid of empathie is hen vreemd. Of ze komen met reacties die zoooo voor de hand liggen dat gelijke mailtjes al duizenden keren mijn inbox zijn binnengekomen. Gewoon eerlijk en oprecht jezelf zijn met begrip voor de vrouw aan de andere kant. En niet na een afwijzing door blijven zanikken en zeuren. Ook dat is volslagen zinloos maar blijkbaar een noodzaak voor veel mannelijke sl-ers.

Review: Het geheim voor succes.....

Klopt als een bus. En dan hier verongelijkte berichten schrijven dat SL een oplichtersbende is want deze mannetjes scoren niet. Zucht. Waarom schrijven mannen die alleen seks willen zich eigenlijk in op een datingsite? Komt het dan echt niet in hun kopjes op dat een vrouw die op zo'n site staat meer wil dan rambam-thankyou-mam? Of dat een vrouw die echt een geile bui heeft dan ook liever een mooi lijf in haar bed heeft dan een tandeloze bierbuiker? Komop zeg. De enigen waar ik echt one-night-stands mee heb zijn inderdaad de prachtige sixpackers die daar ook rondlopen!

Review: Spannend, leuk en de moeite waard

Kaptein; als u van mening bent dat een man verzekerd moet zijn van een seksuele ontmoeting wanneer hij geld uitgeeft met dat doel, dan kan ik u een prostitue aanraden; altijd prijs.
Een man die vindt dat hij recht heeft op seks, vind ik persoonlijk niet aantrekkelijk, en ik ga niet in zee met een man die ik niet aantrekkelijk vind.

Review: NIET DOEN !!!!!!

Precies Jan. Second love is letterlijk vertaald Tweede liefde en niet een gratis hoertje. Mannen die een minnares zoeken, voor een kortere of langere tijd dus. Als het gaat om puur even snel van bil gaan met een enigzins aantrekkelijke man, komen wij vrouwen ook zonder zo'n site gemakkelijk genoeg aan onze trekken.

Review: PAIQ is tijdverspilling

@Jason; Tja, dat ik al een half jaar op paiq zit, al dan wel op en af.. wil niet zeggen dat ik er voor de gezelligheid zit. Dat is juist wat ik zie als een groot nadeel van paiq; er zitten te veel mensen op die er voor de gezelligheid zitten. Ik zoek een serieuze relatie en ook niet een WIP, WOP of ONS. Mijn ervaring is dan ook dat de meerderheid van de mannen op paiq er puur zitten om seks te 'scoren'. Van het selecte groepje wat overblijft zit het merendeel er dus voor de gezelligheid. Als ik dan moet zoeken in dat hele kleine aantal serieuze kandidaten dat is de spoeling dun en past doorgaans op geen enkele manier bij me. Ik wil geen relatie om een relatie; dus dan duurt het lang voor ik die juiste man tegen kom.
Verder ben ik wel degelijk actief bezig geweest; zelf speeddates aanvragen, reageren op speeddates, oneliners versturen, chatten enz.. Maar ja, zoals mijn review al zei; dan moet die ander wel online zijn anders werkt het niet op paiq en krijg je gewoon geen reactie op je berichtjes.
Het enige dat ik herken in jouw hele review is het gegeven dat je vast loopt als er meerdere 'matches' online zijn. Dan kan je kiezen om meerdere chats tegelijk te doen maar met meer dan 3 moeten ze dan echt wachten op je reacties en dat werkt dus niet. Andere optie is niet reageren of hen vertellen dat je met een ander aan het chatten bent.. en daar kunnen mannen blijkbaar erg slecht tegen. Ik heb al vaak meegemaakt dat ze me dan verwijderden. Ook prima. Een man die onmiddelijk al mijn aandacht wil en niet kan respecteren dat ik ook met andere mannen chat (je zit tenslotte nog in de chatfase) gaat het voor mij niet worden.
Overigens kan ik berichten dat ik niet langer op paiq zit; ik denk mijn match te hebben gevonden en dan blijf ik niet op een datingsite hangen 'just incase' het niets wordt.

Review: PAIQ is tijdverspilling

@Iris; Mooi en spontaan? Binnen een halve dag met een man in bed liggen en nog geen 5 dagen later dat 'je liefde' noemen? Geen wonder dat relaties zo kort duren tegenwoordig. Als de spanning eraf is of er iets beters/mooiers/lekkerders/spannenders langskomt is het 'NEXT'!

Review: Je moet je beseffen dat het geen "sex dating" site is....

Ik vind de reactie van Hetiszo een goede. En je kunt het wenden of keren.. je kunt boos gaan zitten mokken in een hoekje of negatieve berichten blijven plaatsen op de revieuws.. maar de kans op succes is toch echt geheel afhankelijk van je profiel, je teksten en je foto's. En dat begint dus bij goed nederlands en een niet afstotelijk uiterlijk (vrouwen zijn minder veel eisend in uiterlijk dan mannen). Dan vind ik het zelf ook wel zo prettig als een profiel goed is ingevuld.. en dan iets meer dan de standaard dingen en ook weer niet eindeloze lappen tekst of complete zweverige gedichten.
En dan die berichtjes.. idd niet grof en plat. Ook weer niet te lang.. Maar mannen.. alsjeblieft niet die standaard tekstjes van 'Ik heb je profiel gelezen, lees je de mijne ook, mag ik je foto's zien en voeg je me toe op msn?".. zucht.. Dat maakt geen enkele foto of profieltekst meer goed hoor.
Vandaag weer één.. ietwat betere en origenele woordkeuze.. maar toch..

Hij:"Wat een uitzonderlijk aangename woorden.
Hallo, ik ben ****** het lijkt mij zeer aangenaam om met jou kennis te mogen maken, wellicht is dit geheel wederzijds."
Ik: "Op basis waarvan? Op "Hallo, ik ben een stijlvolle aantrekkelijke man van ** jaar"? Is dat niet wat al te magertjes?
Hij: "Het klopt dat mijn tekst, erg ondermaats is.
Ik ben nogal onbekend met dit medium, verbaasd maar zeer geprikkeld.
Wellicht kun je aangeven wat je graag wilt weten van mij."

Wat moet ik daar nu mee? Moet ik me nu gaan inspannen, moeite doen, om meer over hem te weten te komen terwijl hij mij benaderd? Denk het toch echt niet.

Review: Je moet je beseffen dat het geen "sex dating" site is....

En nog eentje:

Goedemorgen ********,
Graag zou ik jou beter willen leren kennen en misschien wil jij dat ook na het lezen van mijn beknopte profiel?

Via de mail zou ik jou dan graag een foto toesturen .

Ben heel benieuwd naar jou berichtje ?


Denken jullie mannen dan echt dat als vrouwen tientallen van dergelijke berichtjes binnen krijgen, we daar nog op gaan reageren?

Review: Gezelligheid, daten, sekschat, gratis Adultdating of gratis SecondLove?

@Smulders.. Lijkt mijn revieuw en woordkeuze erg op alle anderen?

Review: Gezelligheid, daten, sekschat, gratis Adultdating of gratis SecondLove?

@Smulders; Toch nog even een reactie. Vragen waar iemand woont is.. een beetje dom en onnodig. Je kunt op paiq namelijk zien of iemand in je buurt woont of niet en alleen dat lijkt me relevant voor een date of een relatie. Of het nu 30 km noordwaarts of zuidwaarts is maakt toch totaal niet uit? Als er een klik is in het gesprek kan je daar altijd nog naar vragen. Daarnaast woont niet iedereen in een plaats als Amsterdam; woon je in een klein dorpje, dan geef je toch behoorlijk wat informatie prijs aan iemand waar je nog niets meer van weet dan geslacht, opgegeven leeftijd en afstand van jouw woonplaats. Voor hetzelfde geld is het een complete gek. Irritant is het dan ook als je een regio aangeeft als antwoord op die vraag en ze gaan zanniken dat ze het exact willen weten. Ik ervaar dat ook als gebrek aan respect voor de gesprekspartner. En zoals Luc al aangeeft stap je irl ook niet op een vrouw af met de vraag waar ze woont en wat voor werk ze doet. Toch? En, kom op, de vraag 'Waar kom je vandaan?' is te stompzinnig voor woorden en gewoon slecht nederlands.
Of andere vrouwen origineel zijn.. ik zou het uiteraard niet weten; die krijg ik niet als matches of als speeddates. Erg snel van begrip ben je niet.. want als mijn review is opgesteld in originele bewoordingen.. dan lijkt mij de kans groot dat ik in een chat ook niet de standaard vragen en antwoorden afraffel.
En ja, ik ben niet achterlijk. Natuurlijk weet ik dat seks voor veel mannen belangrijk is. Maar zoek je een seks date of een relatie? Ik mag toch hopen dat een relatie om meer draait dan om seks. En dan komt onmiddelijk de vraag weer om de hoek; stap jij irl ook op een vrouw af met bv de vraag wat ze lekker vindt in bed? Of of dat ze ook zo geil is? Ik denk het niet want je kunt dan een klap in je gezicht verwachten. Op paiq wordt je dan geblokkeerd. Vreemd hé?
Je zegt dat een irl ontmoeting meer iets voor jou is dan chatten. Het lijkt me dat het gewoon hetzelfde is en je het ook op dezelfde manier moet aanpakken. Wat zeg je tegen een vrouw irl? Nou, het enige verschil is dat je typt ipv praat.
Ik heb op paiq hele verschillende chats gehad; van serieuze chats over politiek, economie tot flauwe en lollige chats die werkelijk helemaal nergens over gingen maar gewoon leuk waren. Net als in het echte leven.

Review: Gezelligheid, daten, sekschat, gratis Adultdating of gratis SecondLove?

@Smulders; Ach.. het gaat je er dus om of je contact WILT maken.. Dat heeft dus 100% niets te maken met 'origineel' of 'handig' zijn in het chatten. Wellicht een idee om eens te bedenken welke boodschap je nu eigenlijk over wilt brengen voor je iets intypt?

Review: Voor wie?

@Freemind; O wat zuur.. Louter incidentele seksuele omgang.. Zouden mannen dat nu echt zoeken op een site als SL? Is het bezoeken van een prostitue dan niet gemakkelijker én veiliger? Geen stress dat je minnares moeilijk gaat doen, of zelfs bij je vrouw op de stoep staat.. en zo'n prostitue stelt ook nogeens geen eisen of voorwaarden; u betaalt en zij draait whatever you want. Natuurlijk zijn er mannen die liever 'gratis' seks hebben... maar ja.. SL kost voor de man ook geld... De mannen die ik ontmoet heb (ja.. er staan echte vrouwen op SL die ook echt ontmoetingen hebben) zoeken meer dan incidentele seksuele ontmoetingen; zij zoeken een minnares.. iemand die meer biedt dan een stel borsten en een gat. Deze mannen hebben niet zo zeer jeuk.. maar behoefte aan aandacht, waardering, warmte, vrijen ipv platte seks. Deze mannen 'scoren' dan ook beter dan de minkukels die alleen hun kwakkie kwijt willen.
Waarom er vrouwen op SL staan? Omdat de ontwikkelde hoger opgeleide vrouw in de huidige maatschappij niet meer zo gemakkelijk aan een partner (voor een echte relatie dus) komt. Hoe hoger opgeleid, hoe moeilijker een partner te vinden. Zeker als de vrouw in kwestie ook nog een goede baan heeft... mannen hebben nu eenmaal liever geen vrouw die in intelligentie en carriere boven hen staat. Voor deze vrouwen zijn de incidentele seksuele ontmoetingen op elke straathoek verkrijgbaar.. maar dat beetje meer.. dus lastiger. En als dat al lukt, dan heeft zo'n man de behoefte aan voortdurende zorg en aandacht, wat bijna onmogelijk is naast een meer dan fulltime baan, het huishouden en eventuele kinderen. Een relatie met een gebonden man is dan een uitkomst. Die zorg en aandacht krijgt hij thuis.. en af en toe ontmoeten ze elkaar om heerlijk tijd met elkaar door te brengen.. een parttime liefdes relatie dus en niet af en toe de benen wijd.
Gezien het niveau op SL van de mannen.. zou ik mijn lidmaatschap onmiddelijk opzeggen als ik ervoor zou moeten betalen.. Op andere manieren kom ik ook wel aan mijn trekken. De voortdurende vraag om vrouwen te laten betalen voor een lidmaatschap maakt denk ik niet alleen dat 'kijksters' en 'aandacht-junks' verdwijnen.. maar ook dat een groot deel van de wél actieve vrouwen hun lidmaatschap opzeggen.

Review: Voor wie?

P.s.; voor mij staat 'second love' ook letterlijk vertaald voor 'tweede liefde' en niet voor 'gratis seks'.

Review: Ik vind een groot deel van de op paiq aktieve mannen asociaal

Die mannen zijn gewoon opzoek naar een seksueel contact Loes.. en selecteren dan op uiterlijk. Mijn ketsen ze er niet uit.. maar komen dan na een paar woorden of na het zien van mijn foto's direct met seksueel getinte opmerkingen.

Review: Geen aanrader

@Jansje; Je hebt helemaal gelijk. Knipogen.. zucht.. Voor mij van hetzelfde kaliber als het bekijken van een profiel. Dat veel mannen interesse hebben weten wij vrouwen ook wel zonder dat ze ons benaderen.Ik vermoed maar zo dat zijn 'berichten' ook niet veel voorstelden. En over dat gezever over uiterlijk.. pffff.. mijn SL's hoeven geen modellen te zijn.. maar kleine kale dikkertjes e.d. sla ik idd over. Zou Rick666 zelf Ma Flodder als SL willen hebben?

Review: Geen aanrader

@Man; Wat willen jullie mannen nu eigenlijk? Eerst lopen te mekkeren over de scheve man/vrouw verhoudingen op dergelijke sites.. en het dan raar vinden dat het beheer emailadressen in profielen weert. Hoe zou jij het vinden als jij braaf betaalt voor het werk/de service die een website je levert en niet betalende mannen gaan er met de toch al in de minderheid zijnde vrouwen vandoor? Overigens pas ik er voor om onmiddelijk mailadressen en telefoonnummers uit te wisselen. Mannen kunnen heel vervelend reageren als je ze uiteindelijk afwijst.. Op de site blokkeer ik ze dan gewoon en heb geen last van hatelijke mailtjes en/of sms-jes. Vergeet niet dat de meeste mannen maar met enkele dames mailen.. maar dat de vrouwen veel reacties krijgen. Accepteer je dan iedereen op je msn.. dan heb je er al snel honderden hitsige mannen op staan.. zucht. Hetzelfde met foto's. Waarom moet dat altijd via email? Op SL zijn foto's beveiligd.. via de email geef je ze uit handen en kan de ander er mee doen en laten wat hij/zij wil.

Review: Geen aanrader

@Rick666; Ten eerste is er niets onbeschofts aan mijn reactie.. ten tweede heb ik uiteraard op meerdere sites gestaan; Relatieplanet, Knuz, Lexa, Paiq.. En ik zie meer voordelen dan nadelen aan SL in vergelijk. Dat Jansje en ik SL verdedigen tegen mannen die beweren dat er vooral fakeprofielen op SL staan komt omdat alleen vrouwen die zelf op SL staan weten dat er echte vrouwen op staan.. en de mannen die wél succes hebben gehad natuurlijk. Maar Jansje en ik weten óók dat de meerderheid van de mannen wel heel erg onbehouwen en hopenloos is in het aanschrijven van vrouwen op SL. Ik ben single en dat staat duidelijk op mijn profiel. Toch krijg ik veel berichtjes met 'ben jij je relatie ook wat zat?' of 'ziet jouw relatie ook in een sleur?'. Ik geef op mijn profiel aan dat ik wat originelers verwacht dan een berichtje als; 'ik heb jouw profiel gelezen en dat sprak mij aan. Kijk jij ook op mijn profiel? Ik hoor graag van je, mijn msn is....' Toch krijg ik nog steeds voor 98% van dergelijke berichten die ik dus ook gewoon wegklik. Dan de oerlelijke mannen.. de 'mannen' die meer iets voor mijn dochter zouden zijn als zij meerderjarig zou zijn.. de mannen die niet verder komen dan dat ze zo graag willen n#@ken.. en dan blijft er ondanks de tig berichten per dag maar weinig over.
Feitelijk worden vrouwen op SL door mannen als jij aangevallen op het niet in willen gaan op stupide berichten en (heb ik hier ook al eens gelezen) op het niet verder willen kijken dan een foto. Ja hallo.. SL gaat voornamelijk over seks.. en liefst dan met een beetje méér.. Een man die geen enkele seksapeal heeft voor mij of die nog te onontwikkeld is om enigzins fatsoenlijk nederlands te kunnen schrijven valt voor mij dan toch echt af. En we hebben keuze genoeg, dus waarom zouden we? We worden niet betaald door SL of zo!

Review: Geen aanrader

@Mick; Als het mij alleen om seks zou gaan dan heb ik echt het internet niet nodig LOL

Je reageert overigens opvallend vaak én zuur op heel veel datingsites... Beetje wanhopig?

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

@Johanness; Ik vind je nogal kort door de bocht met je conclusie dat als jij niet kunt scoren, de site blijkbaar slecht is. Gezien de tegenstrijdigheid in je eigen posting hier.. denk ik eerder dat het aan je eigen manier van benaderen ligt. Eenerzijds klaag je dat de vrouwen op SL een vervanger voor hun eigen man zoeken, anderzijds klaag je dat ze erg oppervlakkig selecteren op basis van je foto. Wat wil je nou? Er zijn vrouwen op SL actief die eenmalige ontmoetingen zoeken en vrouwen die een minnaar zoeken voor een langere tijd. Voor elk wat wils dus. En die 'klik' moet er natuurlijk gewoon zijn. Ook ik merk dat mannen die ik afwijs daar nogal heftig op reageren.. maar ook als je 'gewoon' een minnaar zoekt moet het wel klikken, anders kan ik er beter geld voor vragen. Ik heb goede ervaringen met de site.. al zitten er veel mannen op die idd alleen een gratis prostitue zoeken.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

@Kapitein50; Ook jij gaat er dus vanuit dat als jij niet slaagt, het aan de site ligt. Enige zelfreflexie is jullie blijkbaar vreemd. Wat mij opvalt aan mannen op SL is dat velen van hen zich niet in kunnen leven in een vrouw. Ze denken werkelijk dat een vrouw exact hetzelfde op SL zoekt en een affaire op exact dezelfde manier beleeft als zijzelf. Ze slaan elke vorm van kennismaking over en gaan gelijk over seks beginnen. Daarbij gebruiken ze dan ook nog termen als 'spanning' en 'verwennen'.. Ik, als vrouwzijnde, heb andere ideeën bij verwennen dan 'wham-bam-thank-you-mam'. Ik denk dan toch eerder aan aandacht, leuke dingen doen, een niet-seksuele massage en kleine attenties.Ik heb een stuk of tien ontmoetingen via SL gehad en twee keer een langere relatie. Niet met jou.. maar blijkbaar zijn er toch mannen die vinden wat ze zoeken op SL.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

@Kapitein50; Dat je er niet kunt vinden wat je zoekt ligt niet aan het aantal 'fakers' dat op de site staat, maar aan je eigen manier van benaderen. Ik heb het er met mijn minnaar (via SL) over gehad net.. en ook hij heeft over de tijd heen meerdere vrouwen ontmoet via SL en met een paar seks gehad. Ik ga niet betalen voor zo'n site. Waarom zou ik? Voor mij als aantrekkelijke single vrouw is het gemakkelijk zat om een man te vinden voor een affaire. SL is voor mij alleen een handige manier, én ik weet zeker dat zo'n man er zelf op uit is en ik hem dus niet verleid heb tot iets wat hij eigenlijk niet wil. Wellicht zou het handiger voor je zijn om je berichten voor het plaatsen even door een spelings en gramatica controle te halen.. Je moet wel concureren met de andere mannen op een datingsite.. en zoveel taalfouten is verre van aantrekkelijk.

Review: NIET DOEN ondanks mooie verhalen op radio etc.

@Kapitein50; Je één bewijs geven dat deze site wel werkt? Nou, gemakkelijk; ik. Ik ben lid van deze site en heb meerdere ontmoetingen en 2 langere 'relaties' daar op gedaan.. dus met mannen die daar lid zijn/waren. En zij hebben ook andere vrouwen ontmoet via deze site. Niet één reden, maar meerdere dus. Ergo; het ligt niet aan de site, maar aan jou. Waarom zouden hogeropgeleide vrouwen (de vrouwen op SL zijn vaker hoog opgeleid) door taalfouten, onhandige manieren van reageren, botte reacties en ronduit belachelijke voorstellen heen moeten kijken omdat daar wellicht toch een leuke man achter zit? Wij zoeken daar geen man voor het leven, maar een affaire of een one night stand. Dan zoeken we toch gewoon degenen uit die de leukste berichten sturen en ook nog een leuke kop/aantrekkelijk lijf hebben? Gelukkig verschillen smaken.. maar je er gemakkelijk vanaf maken door te claimen dat een vrouw interesse moet willen tonen voor de man achter het bericht.. zucht. En als ik je op je vingers tik, ga je ook nog beweren dat ik voor SL werk. Doeiiii!

Review: Second Love geen nep

@Right: Oww.. getverdemme.. Als je zo graag een vrouw uit een etalage wilt halen.. gan dan naar de hoeren.. En als het je dan ook nog eens alleen gaat om GRATIS seks.. vind ik het niet gek dat je niet scoort bij 'de vrouwtjes'. Als ik zulke motieven achter een bericht denk te bespeuren, dan blokkeer ik zo'n man er ook zonder bericht. Mensch.. ik kan overal seks krijgen.. Mag ik dan wat eisen stellen en niet als een gratis hoer gezien willen worden?