Reviews van deze auteur

Amusant, maar niet serieus

Review over RijpeVrouwenSeks

Deze site geeft je een overvloed aan berichten van zgn. sex-zoekende vrouwen (en mannen), die amusant van inhoud zijn, maar niet serieus gericht op het maken van een afspraak.

Sterke punten
Zelfs zonder dat je je profiel hebt ingevuld (of er een foto op hebt geplaatst), krijg je toch een overvloed van enthousiaste berichten, wel drie of vier per uur, van personen die graag seks met je willen hebben. Dat is heel amusant, en je hoeft er zelfs geen credits voor te hebben, want berichten kun je gratis lezen. (Om erop te reageren, moet je wel credits kopen, maar dat is eigenlijk zinloos, want men wil je slechts aan het lijntje houden).

Zwakke punten
Het is allemaal flauwekul. Het is niet gericht op een reëel contact. Ook echte afspraken zijn niet de bedoeling.

Trap niet in de val

Review over PornFantasia

Deze site plaats allerlei profielen/advertenties met emailadressen op gratis sites (zoals sexafspraak.nl)/.
Als je dan een reactie stuurt naar die emailadressen, krijg je na verloop van tijd een mailtje dat je weer doorverwijst naar hun betaalsite van pornfantasia.nl
En deze reacties gebeuren waarschijnlijk via een chat-operator, want ik had in september een viertal email-adressen aangeschreven, en ik kreeg pas twee maanden later "toevallig" precies op dezelfde avond vier emailtjes van vier verschillende dames die me allemaal naar pornfantasia.nl doorverwezen.

Sterke punten
Zijn me niet opgevallen.

Zwakke punten
Je wordt op gratis - althans ten dele gratis - sites gelokt met schijnbaar echte mailadressen, maar uiteindelijk wordt je doorverwezen naar een dure betaalsite, waar niet alleen het versturen van berichten, maar ook het lezen van berichten geld kost (1.30 euro per credit).
En de profielen lijken fake, beheerd door een chat-operator, die niet de bedoeling heeft om tot een concrete afspraak te komen.

Niet serieus

Review over SexAfspraak

De profielen met wie ik in contact kwam, maakten geen enkele aanstalte om toe te werken naar een conclusie (nl. wel of geen afspraak). Integendeel werden er allerlei ontwijkende en vertragende vragen gesteld, om maar zolang mogelijk aan de praat te blijven met de klanten (en hen credits te laten betalen).
Op sommige profielen staat een emailadres. Dan denk je dat je daar gewoon een gratis contact mee kunt leggen. Maar nee, je krijgt dan een email die je gewoon weer doorverwijst naar een betaalsite, waar je weer credits moet kopen.

Sterke punten
Je mag gratis een advertentie zetten, waar je overigens nauwelijks een serieuze reactie op krijgt.
Je mag ook gratis berichten lezen: amusant, maar niet serieus.

Zwakke punten
Het is allemaal tijdverspilling (en eventueel ook geldverspilling).

Slecht, ben je een man? Niet doen!

Review over Victoria Milan

Ben op VM site nu 1 maand al. Ik blijf elke dag nieuwe nep profielen tegen komen, sommige die naar andere site verwijzen worden wel binnen een paar dagen verwijderd maar toch blijven terug komen. Andere nep profielen worden bij de site zelf gebruikt om te verzekeren dat mannelijke klanten wel af en toe een betje aandacht krijgen. Als vrouw krijg je 20 gratis dagelijkse berichten: waarom zou een vrouw anders die mogelijkheid gebruiken om 2 worden te schrijven om te vragen of een man verlegen is? Waarom zou een getrouwd vrouw een duidelijk foto van zichzelf openbaar zetten ? Er zijn ook veel vrouwen uit het buitenland die hier verkeerd terecht komen en denken dat ze de ware liefde gaan pakken. Er zijn verder heel heel weinig echte vrouwen die achter zitten en die aantworden ook nauwelijks. Ga maar naar een kroeg, daar heb je meer kansen!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nep prifielen, profielen die geen serious aantword geven of meestal helemaal geen.
Site search werkt niet goed: je zoekt naar vrouw tussen 170cm en 180cm, krijg je 159, 165, soms 175...je stuur een bericht aan iemand van je zoekresultatenpagina, kom je terug, moet je beneden scrollen tot waar je was gebleven...

Fake; geen dates

Review over SexAdvertenties.com

Vanwege de vele positieve reviews hier heb ik me aangemeld bij SexAdvertenties. De dames met wie ik in contact kwam, maakten echter geen enkele aanstalte om toe te werken naar een conclusie (nl. wel of geen afspraak). Integendeel werden er allerlei ontwijkende en vertragende vragen gesteld, om maar zolang mogelijk aan de praat te blijven met de klanten (en hen credits te laten betalen).
Een van de dames was zo eerlijk om in het tweede bericht te zeggen: Dit is fake. Ik besta niet echt.
Toen ik vervolgens vroeg om mij een tip te geven over een echt profiel, zei de dame: Alle profielen hier zijn fake, je zit hier je tijd te verdoen.
Dus, als conclusie: je niet aanmelden op deze site.

Moeizaam

Review over AdultMatch

Het positieve van deze site vind ik dat er in ieder geval echte profielen op staan. Of ze allemaal echt zijn, weet ik niet, maar sommigen in ieder geval wel. Maar het is het wel een verwend, moeizaam kliekje geworden van "ons kent ons", waar moeilijk tussen te komen is.
Dus mijn conclusie is niet echt positief, maar ook niet echt negatief. Want temidden van zoveel waardeloze sites met alleen maar nep-profielen, vind je hier i.i.g. (af en toe) echte personen, die op zoek zijn naar een date.

Geen dates

Review over FlirtBericht

Op deze site vond ik alleen maar nep-profielen, van dames die op geen enkele wijze een poging doen om via doelgerichte opmerkingen en vragen tot een conclusie te komen, namelijk: wel of geen afspraak.
Ze stellen alleen maar onnozele, ontwijkende vragen om je aan te praat te houden, vertellen nooit iets over zichzelf, en zijn toevallig altijd verhinderd om een afspraak te maken (hoewel ze steeds de hele dag en avond de tijd hebben om op de site te zitten).
Niet doen, dus, deze site.

Amusante fake

Review over Tuk.nl

Op deze site krijg je ongeveer drie berichten per uur van mooie dames, die zich allemaal aanbieden om op dezelfde dag nog een neukafspraak met jou te hebben (hoewel ik zelfs nog helemaal geen profiel had ingevuld of een foto had geplaatst). Het is amusant maar volkomen fake. Geen site voor serieuze date-afspraken.

Niet serieus

Review over SexAdvertenties.com

Mijn ervaring met de profielen is negatief. Er waren geen serieuze contacten bij, die met doelgerichte opmerkingen en vragen snel tot een conclusie willen komen, namelijk wel of geen afspraak.
De dames die ik heb gesproken, stellen allemaal ontwijkende en niet terzake doende vragen, en hebben wel de hele dag tijd om op de site te zitten, maar hebben nooit tijd om een afspraak te maken.
Niet doen dus, deze site.

Niet zo best

Review over Knuz

Omdat de reviews op deze site over Knuz tamelijk positief waren, heb ik me aangemeld. Ik had in mijn profiel gezegd dat ik naar een relatie op zoek was, met regelmatige seks. Om die reden werd ik gedeactiveerd, omdat ik slechts naar een spannende (erotische) date op zoek zou zijn. Alsof een relatie, waarin seks belangrijk is, niet serieus zou zijn. In dezelfde mail werd ik doorverwezen met een link naar een waardeloze betaal-site (nl. van tikkie-ondeugend) met alleen maar fake-profielen, die op geen enkele wijze naar een afspraak toewerken (of naar de conclusie dat er geen afspraak komt); kortom, eindeloos de klanten aan de praat houden, om hen credits te laten betalen.
Kennelijk verdient deze "gratis" site zijn geld, door mensen door te linken naar waardeloze betaalsites.

Geen dates

Review over OuderenSex

Omdat deze site allerlei positieve reviews had over deze site, heb ik me aangemeld. In de de gesprekken die ik met de dames voerde, waren de reacties alleen maar ontwijkend, met onbenullige vragen. Er was geen enkele aanwijzing dat er serieus naar een afspraak werd toegewerkt (of naar de conclusie dat er geen match was). Kortom: klanten zo lang mogelijk aan de praat houden, om extra credits te kopen.

reacties:

Review: niet nep maar ook niet wat ik verwacht had

Mijn ervaring met C-dating is dezelfde. Er zijn enkele reële profielen op te vinden. Maar ook veel scammers uit Nigeria e.d..

Review: niet nep maar ook niet wat ik verwacht had

Mijn ervaring met C-dating is dezelfde. Er zijn enkele reële profielen op te vinden. Maar ook veel scammers uit Ivoorkust, Nigeria e.d..