Reviews van deze auteur

Amusant, maar niet serieus

Review over RijpeVrouwenSeks

Deze site geeft je een overvloed aan berichten van zgn. sex-zoekende vrouwen (en mannen), die amusant van inhoud zijn, maar niet serieus gericht op het maken van een afspraak.

Sterke punten
Zelfs zonder dat je je profiel hebt ingevuld (of er een foto op hebt geplaatst), krijg je toch een overvloed van enthousiaste berichten, wel drie of vier per uur, van personen die graag seks met je willen hebben. Dat is heel amusant, en je hoeft er zelfs geen credits voor te hebben, want berichten kun je gratis lezen. (Om erop te reageren, moet je wel credits kopen, maar dat is eigenlijk zinloos, want men wil je slechts aan het lijntje houden).

Zwakke punten
Het is allemaal flauwekul. Het is niet gericht op een reëel contact. Ook echte afspraken zijn niet de bedoeling.

Trap niet in de val

Review over PornFantasia

Deze site plaats allerlei profielen/advertenties met emailadressen op gratis sites (zoals sexafspraak.nl)/.
Als je dan een reactie stuurt naar die emailadressen, krijg je na verloop van tijd een mailtje dat je weer doorverwijst naar hun betaalsite van pornfantasia.nl
En deze reacties gebeuren waarschijnlijk via een chat-operator, want ik had in september een viertal email-adressen aangeschreven, en ik kreeg pas twee maanden later "toevallig" precies op dezelfde avond vier emailtjes van vier verschillende dames die me allemaal naar pornfantasia.nl doorverwezen.

Sterke punten
Zijn me niet opgevallen.

Zwakke punten
Je wordt op gratis - althans ten dele gratis - sites gelokt met schijnbaar echte mailadressen, maar uiteindelijk wordt je doorverwezen naar een dure betaalsite, waar niet alleen het versturen van berichten, maar ook het lezen van berichten geld kost (1.30 euro per credit).
En de profielen lijken fake, beheerd door een chat-operator, die niet de bedoeling heeft om tot een concrete afspraak te komen.

Niet serieus

Review over SexAfspraak

De profielen met wie ik in contact kwam, maakten geen enkele aanstalte om toe te werken naar een conclusie (nl. wel of geen afspraak). Integendeel werden er allerlei ontwijkende en vertragende vragen gesteld, om maar zolang mogelijk aan de praat te blijven met de klanten (en hen credits te laten betalen).
Op sommige profielen staat een emailadres. Dan denk je dat je daar gewoon een gratis contact mee kunt leggen. Maar nee, je krijgt dan een email die je gewoon weer doorverwijst naar een betaalsite, waar je weer credits moet kopen.

Sterke punten
Je mag gratis een advertentie zetten, waar je overigens nauwelijks een serieuze reactie op krijgt.
Je mag ook gratis berichten lezen: amusant, maar niet serieus.

Zwakke punten
Het is allemaal tijdverspilling (en eventueel ook geldverspilling).

Slecht, ben je een man? Niet doen!

Review over Victoria Milan

Ben op VM site nu 1 maand al. Ik blijf elke dag nieuwe nep profielen tegen komen, sommige die naar andere site verwijzen worden wel binnen een paar dagen verwijderd maar toch blijven terug komen. Andere nep profielen worden bij de site zelf gebruikt om te verzekeren dat mannelijke klanten wel af en toe een betje aandacht krijgen. Als vrouw krijg je 20 gratis dagelijkse berichten: waarom zou een vrouw anders die mogelijkheid gebruiken om 2 worden te schrijven om te vragen of een man verlegen is? Waarom zou een getrouwd vrouw een duidelijk foto van zichzelf openbaar zetten ? Er zijn ook veel vrouwen uit het buitenland die hier verkeerd terecht komen en denken dat ze de ware liefde gaan pakken. Er zijn verder heel heel weinig echte vrouwen die achter zitten en die aantworden ook nauwelijks. Ga maar naar een kroeg, daar heb je meer kansen!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nep prifielen, profielen die geen serious aantword geven of meestal helemaal geen.
Site search werkt niet goed: je zoekt naar vrouw tussen 170cm en 180cm, krijg je 159, 165, soms 175...je stuur een bericht aan iemand van je zoekresultatenpagina, kom je terug, moet je beneden scrollen tot waar je was gebleven...

reacties: