Reviews van deze auteur

Nummer 1 van Ned???

Review over Lexa

DE nummer 1 van Nederland!!De nummer 1 qua fake profielen!! Heb op diverse sites gezeten zo nu en dan,nog gratis ook en dacht,zou het daar dan wel lukken?
Hoe veel prachtige piloten ik voorbij heb zien komen? Veelal uit Amerika ook nog.Vaak drie keer de zelfde foto met andere naam.
De eerste week veel berichten,daarna niets meer,ook geen reacties op mijn berichten. Matches lijken nergens naar op nummer 1 NIET staat roken, bijna alle matches rookten!

Nee, op de gratis sites heb ik het altijd leuk gevonden en zat gedate ik denk dat het qua datingsites over zijn top heen is,de meeste zijn toch de laag opgeleide mensen die nog amper normaal Hollands kennen.

Het beste is toch ouderwets iemand tegen komen :-)

Sterke punten
Tja.

Zwakke punten
Veel fake, kost geld,gebeurd helemaal niks.

Valt me tegen

Review over Paiq

Ik ben denk ik een jaar of drie lid, het leuke is dat je een gesprek aangaat, met de een duurt 5 lang met de ander veel te kort.Daarna moet je maar net online zijn. Heb nog nooit gedate via paiq. rnOok als je een match krijgt moet je net samen online zijn,mannen zijn niet zo slim om iets neer te tikken als je er niet bent.Dus ik vind het leuk voor de saaie avonden in de winter.

Sterke punten
Op zich wel, ongezien gesprek aan gaan, gratis

Zwakke punten
Eigenlijk niet alleen niet de goede klanten.

reacties:

Review: bedrog

Tja ik ben tegen Lexa, maar hier kun je hun de schuld niet van geven. Dit is puur gene voelsprieten hebben en zo'n figuur kan je overal tegen komen.
Daarom ben ik van mening ,als ik ooit nog ga samenwonen eis ik inzicht in de financien!! Zo niet, latten.Sterkte

Review: Stomverbaasd...

Tip, als je ergens lid van wordt, voortaan eerst kijken hoe je moet opzeggen en bij lexa kon ik wel aan vinken dat ik niet meer dan drie maanden wilden en de tip is, als je dat gedaan hebt even een screen shot te maken.
maar oke, ga nu naar " mijn account" "mijn instellingen" en dan onder "mijn membership" moet je het kunnen veranderen ;-)

Review: Klacht

Ook niet als je op de link in de mail klikt? Zo niet zet hem dan in ongewenst

Review: Vreselijke site

Ik zou het geschreven kunnen hebben! En wat denk je? Van de week mocht ik lid worden voor drie dagen,deed ik, om het ultieme bewijs te hebben dat het oplichters zijn. Mijn inbox stoomde vol met flirts,berichten en bezoekers.Kon het amper bijhouden het scheelt dat ik niet reageer op flauwe flirts, maar allemaal oude mannen of ver weg wonende. Tja dan kan het wel maar zodra je betaald lees je niets meer, mogen ze mij uit leggen hoe dat kan. Ik krijg genoeg complimenten en aandacht in het echte leven, hoezo dan niet op een site? Shoot me, ik ben er helemaal klaar mee.

Review: Vreselijke site

Ja,je zou er onzeker van worden ,ik wordt er goed pissig om en dan iid vooral die misleiding, ik denk dat als ze het dubbele vragen en het allemaal eerlijk zou gaan dus goede matching,geen oude profielen e n nep profielen dat we dat nog zouden betalen ook.En als ik deze site zo eens lees en op diverse soorten sites klik dan wordt ik er niet goed van! Maar ja zolang als wij "happy" singles masaal betalen!!!

Review: Lexa is prut

Dat is mijn ervaring ook! Diverse neppers nog aangegeven ook, zelfde foto ander profiel,heeeele knappe mannen waarvan je zegt, ahum fotomodellen die hebben lexa niet nodig.Allemaal piloot dus fantasie hebben ze ook niet.Heel veel berichten tot je betaald om te reageren en dan niets meer enne mannen....................ook vrouwen sturen berichten en horen zelden wat terug, gewoon een bedankt maar nee is genoeg.

Review: Elise sittard 29 jaar

Wie geeft er nou zo veel uit voor een tekst!!! Had je beter naar een club kunnen gaan ;-)

Review: Lexa - beetje geduld en een beetje geluk!

Tja Liz als je net lid bent zie je het nog anders,maar op geen enkel andere site zitten zo veel fake mannen dus ook vast fake vrouwen als bij lexa. Ik hoop voor jou dat de eerste gelijk de beste is, zo iet dan kom je er zeker nog achter daar.

Review: Vol met narcisten en aandacht zoekers

En bedankt heren!! Dit is dus precies waarom ik nog geen date heb gehad via deze site, de mannen hebben zo'n geknakt egotje(jullie dus) dat ik wel kan raden wat voor berichten jullie sturen.Mss eens profielen volmaken,mss eens profielen lezen en daar op reageren als het past en niet puur op de foto.
Martijn,als ben je nog zo knap, een naar karakter maakt je tot een lelijk mens!

Review: wat willen die leden nu eigenlijk?

Beste Johan,
NS is niet persee een dating site maar een spiritueel community! En je kunt er ook daten.
Ik ben er al jaren lid, en moet zeggen, de mannen die mij aanschreven deden dat niet omdat ze mijn profiel hebben gelezen! Daarnaast zie ik het ook als site waar je leuk kunt kletsen, de mannen die daar zitten zweven over het algemeen te erg om met mij te daten.
Ik denk dat je daten moet zien als tijd verdrijf heb het 2 jaar flink gedaan, maar idd nog nooit via NS terwijl ik daar al heeeeeel lang lid bent.Je hebt ook gelijk, als je zegt, dat daar een hoop mensen zitten die daar eigenlijk niet horen,de een oordeelt nog harder dan de ander.
Dus tis een leuke site maar niet als dating

Review: beheerders netsamen..nl corrupt

Triest dat er hele grote ego's rondlopen die ergens afgeknikkerd worden door wangedrag ergens anders hun gram willen halen.Het is niet eens waar, want je ben geen jaar lid, je betaald 365 dagen!!! Ik ben al jaren lid en heb pas 1x betaald alleen de dagen dat je inlogt betaal je! DAT is pas eerlijk.
Daarnaast lieg je ook nog, je zegt dat je op diverse manieren kan inloggen,maar vergeet te melden dat de mensen dat dan zien en je verwijderen,hun goed recht, we willlen alleen eerlijke mensen.Veel succes met je egotje;-).

Als er mensen zijn die bij NS willen komen om te daten, bedenk dan, dat het vooral een forum is waar je OOK kunt daten.

Review: Zee droevig...

Ja idd , ben net een dag lid, geen betalend en tig verzoeken voor een foto, laat de foto's lekker sowieso zien!!! En paar worden met foto doet meer!Het kost veel geld.Maar wat ik echt treurig vind zijn de vragen die je kunt doen.Er komt uit dat ik geld heel belanrijk vind terwijl dat absoluut niet zo is, dus je persoonlijkheid klopt ook niet dus ook de matches die ze maken niet!!!Snap niet dat zo veel mensen er in trappen.

Review: Niets is gratis

Ik zit al een poos op knuzz.En ik moet zeggen ik heb nergens last van!!! Tja, alleen "last"van de mannen die weigeren te reageren maar ja dat schijnt andersom ook zo te zijn. Kom ne tbij lexa vandaan en je betaald je er scheel, dus geen abbo daar voor mij

Review: Niets is gratis

Tja Peaerclip, zit er al een poos ( 6 mnd? of zo|) op heb al meerdere dates gehad!!!Ben erg nuchter, licht de neppers er zo uit, tot nu toe maar 1, en tja, als ze mijn e mail gebruiken zit ik ook niet mee zet ze gewoon in ongewenst!!Je zegt zelf al, je hebt het allemaal kunnen lezen???

Review: Lexa en Lexa-More

Zo'n beetje ja, en ik zag tot mijn verbazing dat mijn zelfde profiel ook op "meetic" staat, weet toch zeker voor meer dan 100% dat ik daar gister niet ben geweest!!!!Dacht eers dat het erbij hoorde maar ook daar steeds de betaal link!

Review: Ziet er gelikt uit, maar...........

Nou Jacco, dat is ook ff zuur en idd op sommige sites kun je niet plakken!Meestal staan mensen niet op 1 site, dus ik raad je aan op andere gratis sites te zoeken of ze er is. heel veel succes.